DHL Opinie

1.9 - poziom obsługi
2.0 - jakość usług / cena
1.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 142
Średnia ocen:
1.9 / 5

Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.dhl.com.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Piotr
link | zgłoś
2021-07-28
*.233.26.*
Ogromny NEGATYW.Pracownik Firmy DHL Parcel rozbił szybę w drzwiach frontowych w moim nowym domu koszt ogromy. Pracownik reprezentujący firmę DHL Parcel nie poczuwa się w ogóle do odpowiedzialności. Dodam, że kurier za wschodniej granicy. Firma DHL Parcel również umywa ręce przed odpowiedzialnością. [rozwiń/zwiń]
Brak
Niekompetencja pracownika Firmy DHL Parcel brak odpowiedzialności ze strony Firmy DHL Parcel
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2021-07-28
*.15.234.*
Kurier przyszedł, położył paczkę na ziemi i stwierdził, że muszę zaczekać, bo "chce jeszcze podejść do apteki". Paczka pobraniowa, pracownik w pełnym ciężkim ubraniu ołowianym mówi, że poprosi o skasowanie teraz, bo znieczulone Zwierzę śpi na stole i nie może czekać, tylko pilnie wykonać RTG - pieni [rozwiń/zwiń]
Brak kultury osobistej i podstawowej ogłady.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamil
link | zgłoś
2021-07-23
*.196.90.*
Zamówiłem paczkę z Hiszpanii usługą Dhl expres. Taki expres że paczka 2 dzień leży na sortowni w Niemczech. Dramat!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
JAROSŁAW
link | zgłoś
2021-07-16
*.30.144.*
Nie polecam tej firmy .Dostałem 2 paczki z niemiec uszkodzone podziurawione uszkodzony towar połamane .Paczki poklejone byle jak taśmami polska DHL. Dzwoniłem do działu reklamacji nikt nie odbiera tylko muzyczka gra i gra aż się wyłączy automatycznie,Tylko odbierają ci co chciałbym nadać paczkę .W k [rozwiń/zwiń]
Zadne
Unikać tego kuriera
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sandra
link | zgłoś
2021-07-16
*.16.248.*
Dramat paczka od 3 dni do mnie bie dotarla nikt ani razu nie dzwonil dodzwonić do kuriera też sie nie dało
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Elżbieta
link | zgłoś
2021-07-16
*.64.22.*
Potwierdzam- najgorsza firma kurierska. Nieterminowe dostarczenie przesyłki; próbowałam zgłosić reklamację-bezskutecznie, w dostępnym formularzu zgłoszenia pomimo prawidłowo podanego numeru zlecenia, wyskakuje, że błędny numer, najwyraźniej ściema. Nie polecam tej firmy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Loldruk
link | zgłoś
2021-07-09
*:9812:dd1a:*
STANDART W ZAMAWIANIU KURIERA PO DBIÓR PALETY. PO POŁUDNIU TELEFON ŻE KURIER DZISIAJ NIE ODBIERZE Z JAKIŚ SMIESZNYCH PRZYCZYN. NIE PIRWSZY RAZ ZAMAWIAMY TEGO KIEPSKIEGO KURIERA BO NIE MAMY INNEGO. STANOWCZO NIE POLECAM !!!!!!!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ARTUR
link | zgłoś
2021-07-09
*.29.16.*
Szanowni Państwo ... To jest dramat ... Nie ma nic gorszego jak kłamstwo i oszustwo zarówno wobec klienta jak i zleceniodawcy oraz własnego pracodawcy! Kolejny raz, gdy dostaję powiadomienie o nieskutecznej próbie doręczenia przesyłki na terenie miasta Krakowa ze względu na nieobecność adresata. I t [rozwiń/zwiń]
Działanie na szkodę klienta, kłamstwo, brak wsparcia ze strony infolinii
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Natalia
link | zgłoś
2021-06-29
*.249.111.*
Kolejny raz taka sama sytuacja. Kurier dzwoni pod bramką, nie czeka nawet 10 sekund i przerzuca paczkę przez płot, pomimo, że jest ktoś w domu i wyjście po paczkę zajęłoby jakieś 20 sekund (widać było samochód pod domem, co zazwyczaj oznacza, że ktoś w tym domu jest).
Brak
Rzucanie paczką
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jan
link | zgłoś
2021-06-19
*:10e6:6bab:*
Bez skrupułów złodziejska firma 3 razy paczkę wysłałem 3 razy przyszła z powrotem jako uszkodzona i zawsze coś brakowało!!!!!! Nie polecam i nie życzę nikomu.
Brak
Kradzieże przez pracowników
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

DHL Opinie