DHL Opinie

1.2 - poziom obsługi
1.2 - jakość usług / cena
1.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 847
Średnia ocen:
1.2 / 5

Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.dhl.com.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Monika
link | zgłoś
2022-11-24
*:9b18:99cd:*
Witam, niestety jestem też po negatywnych doświadczeniach z firmą DHL Parcel. Nagminne jest to, że nie realizują usługi kurierskiej tylko systemowo odnotowują informację, że nie zastano adresata w domu i zrzucają przesyłkę w dogodne dla siebie miejsce. Potem wymuszają, pod groźbą odesłania przesyłki [rozwiń/zwiń]
brak
brak realizacji usługi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2022-11-09
*:80f5:9d47:*
Dhl oddział Siedlce. Kurierowi nie chciało się dojechać. Wpisuje ze odbiorca nie obecny. Brak awizo. Na monitoringu brak kuriera. Na drugi dzień śmieje się w twarz. Pisanie reklamacji nic nie daje, przychodzi tylko odpowiedz z automatu
Brak
Unikajcie dhl
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2022-11-06
*.197.172.*
Paczka wysłana z Niemiec. Ubezpieczona. Nadawca ma potwierdzenie nadania z poprawnym adresem a dhl po drodze gubi 0. Paczka błądzi po sortowni kilka dni. Po mojej interwencji nadal nie poprawiono adresu!! Paczka zostawiona u sąsiadki ktorej nie znam. Kurier w sumie nic wiele nie zawinił. Dalej jest [rozwiń/zwiń]
Brak
Lekceważenie sprawy, nikt nie pomaga na infolinii. Unikanie odpowiedzialnosci
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
PAULINA
link | zgłoś
2022-10-31
*.173.128.*
Nie polecam! Jedyna firma kurierska z którą miałam problem przy każdym dostarczeniu paczki. Za pierwszym razem kurier nawet nie podjął próby dostarczenia tylko od razu zaznaczył brak dostępu i zostawił paczkę w jakimś punkcie odbioru. Adres był poprawny a ja byłam cały dzień w domu. Za drugim ra [rozwiń/zwiń]
brak
niedotrzymanie umowy, przeciąganie dostarczenia paczki, olewanie klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mirek
link | zgłoś
2022-10-27
*.39.170.*
Wysłałem w paczce butelkę soku malinowego i drugą wiśniowego , opakowaną w folię bąbelkową . Dotarła z sokiem wiśniowym i odkręcaną zakrętką / około 10 ml ulało się /. Do obu soków był dodatek cyjanku . Butelkę z sokiem malinowym skradziono . Złodzieju nie pij , bo zdechniesz . Były też inne artykuł [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2022-10-21
*.128.21.*
Kurier zamówiony między 12-16 przyjeżdża 2 godziny wcześniej, bo tak mu wygodnie. Później kontakt się urywa. Reklamacji nie da się złożyć, bo sprytna strona za każdym razem wykazuje rzekome braki jakiś kolejnych numerów. Zapewne i pieniądze nie do odzyskania.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anka
link | zgłoś
2022-10-13
*.6.185.*
Info o dostawie w dniu i godzinach plus kontakt do kuriera. Brak możliwości przełożenia na następny dzień, kurier zostawi awizo, ponowna próba doręczenia za dwa dni. Też pracuję :(. Czy można przekierować do punktu odbioru ? NIE ! Zostawiam kogoś w domu, żeby czekał. Wysyłamy sms do kuriera z nowym [rozwiń/zwiń]
brak
nieterminowość, opryskliwość, brak opcji dla odbiorcy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
bm
link | zgłoś
2022-09-29
*.35.80.*
Zdecydowanie najgorsza firma kurierska.Zniszczyli przesyłkę w magazynie co potwierdziła. Po miesiącu wymiany korespondencji uznali reklamacje, ale stwierdzili, że odbiorca który zapłacił za przesyłkę nie może reklamować (tylko nadawca). Na stronie śledzenia paczki umieścili informację, że odbiorca [rozwiń/zwiń]
żadnych
wszystkie mozliwe
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Urszula
link | zgłoś
2022-09-17
*.205.182.*
tzw infolinia to jest "spycholinia"sprawdznie statusu,ktory jest w internecie.Moze obsluga to roboty.Poziom fatalny.Mozliwosc reklamacji zero ale wysokie koszt owszem
zadne
fatalna infolinia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Greg
link | zgłoś
2022-09-02
*.212.107.*
Paczka od 30.08.2022 jest w magazynie w Łodzi dostawa miała być 31-08, do dziś nadal jest na magazynie. infolinia i pracownicy na niej zatrudnieni są całkowicie zbędni ponieważ nic nie mogą zapewnić.
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2022-08-21
*.174.255.*
Dhl nie polecam!! Zlodzieje!! Moj partner nadal paczkę z Holandii do Polski i pomylił adres. Paczka wróciła po 2 miesiącach bez najcenniejszych rzeczy w środku. Spotkamy się w sadzie!!!!
Żadnych
Złodzieje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gosia
link | zgłoś
2022-08-02
*.149.98.*
Pierwsze doreczenie miało nastąpić 29.07. Fakt, nie było mnie w domu ale nikt nawet nie raczył do mnie zadzwonić. Na infolinii poinformowano mnie, że drugie doreczenie będzie miało miejsca 2.08.2022. Okazało się jednak, że kurier chciał doręczyć paczkę już 1.08.2022. Mimo, iż byłam cały dzień w domu [rozwiń/zwiń]
Brak!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jan
link | zgłoś
2022-08-01
*.146.70.*
kurier nie potrafi doreczyc paczki pod konkretny adres , tlumaczy sie że jest zastępczo ?! zlozona skarga - mija dzien paczki nie dostarczaja mimo że wykonano do BOK tel z pilną interwencją
żadnych
wszystko co najgorsze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alina
link | zgłoś
2022-07-26
*.178.5.*
Najgorsza firma kurierska! Miesiąc odbiorca czeka na przesyłkę. I parę dni temu dostałam wiadomość, żebym opisała dokładną zawartość przesyłki i jak dokładnie wygląda...czyli rozumiem że przesyłka została zgubiona. Pani na infolinii powiedziała, że też nie zwrócą koszt przesyłki (60 złotych). Czyl [rozwiń/zwiń]
Brak
 - brak poczucia bezpieczeństwa o daną przesyłkę - możliwość jej zagubienia oraz trudności z reklamacją takich usług - zero pomocy na infolinii
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
AF
link | zgłoś
2022-05-12
*.4.44.*
Ocena: 1.00 / 5Skandaliczne podejście kuriera do swojej pracy (Poznań, ul. Saperska), a dokładnie brak wizyty i wmawianie, że na domofonie nie ma numeru itp. Niestety jeszcze gorsza reakcja działu reklamacji. Nie polecam, rozumienie w tej firmie na czym polega obsługa klienta dalekie od ideału
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2022-05-05
*.23.13.*
paczka idzie już 1,5 tygodnia codziennie zostaje kurier jej nie zabiera oddział Bydgoszcz oczywiście tak jest za każdym razem, nawet po interwencji nie potrafią przyspieszyć dostaję maile już na drugi dzień otrzyma pan paczkę przepraszamy i co i nic ! Więc ludzie nie korzystajcie z dhl BYDGOSZCZ szk [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2022-04-14
*.103.172.*
Uwaga! W okolicach Biskupca z Oddziału DHL Olsztyn grasuje kurier wariat. Kurier dostarcza przesyłki w takim tempie, że nie można nawet zdążyć otworzyć drzwi, bo już go nie ma i przesyłki też. Kurier złapał za klamkę i zwiał pomimo tego, że widzieliśmy go przez oszklone w całości drzwi. Kiedy za [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
M
link | zgłoś
2022-04-12
*:7ab5:c13d:*
Kurier dhl obsługujący rejon Lublin Kalinowszczyzna nie dostarcza przesyłek pod drzwi tylko każe zjeżdżać na dół windą i wydaje je na zewnątrz prosto z samochodu. Co za beszczelność !!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marioz
link | zgłoś
2022-04-08
*.173.33.*
Niestety przez umowy ze sklepami które dostarczają towary tylko DHL-em,czasami jest się skazanym na DHL.Staram się unikać tej firmy,ale niestety i tym razem byłem na nich skazany. Telewizor -dość delikatna sprawa jedzie do mnie już prawie tydzień,międzyczasie wala się nie wiadomo gdzie i po jakich [rozwiń/zwiń]
brak
DHL sama w sobie jest wadą
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa Wrona
link | zgłoś
2022-04-05
*.28.55.*
Polecam firmę kurierską DHL. Pan obsługujący Bogorię (153) bardzo miły, uprzejmy, zawsze służy pomocą. Serdecznie polecam.
Bardzo dobra obsługa klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Edyta
link | zgłoś
2022-03-24
*.204.17.*
Złodzieje i jeszcze raz złodzieje. A sama firma porażka. Zarówno jak i personel... Zniszczyli mój drogi sprzęt. Prawdopodobnie w sortowni, bo paczka spędziła tam 6 dni. Klient nie odebrał, bo doszło do uszkodzenia, czemu się nie dziwię. Paczka wróciła do mnie. Kurier, który przywiózł przesyłkę z pow [rozwiń/zwiń]
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2022-03-10
*:a832:4e4:*
Paczka odebrana od klienta 1.03, dwa razy wydana kurierowi, ani jednej próby doręczenia. Paczka nadal nie dotarła. Na interwencję odpowiedzi ogolnikowe, nic nie wnoszące i jak widać nic nie dające, ponieważ paczka nadal nie dotarła
Brak
Czas doręczenia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
monty
link | zgłoś
2022-03-04
*.4.65.*
Nie dotrzymują terminów dostawy! Wyznaczyli mi termin dostawy, czekam na kuriera, w końcu dzwonię do nich a ta pinda z infolinii mówi mi że dostarczą ale w innym terminie, bo podobno im transport szwankuje. Cały dzień straciłem na czekanie na kuriera bo przesyłka delikatna i trzeba być obecnym przy [rozwiń/zwiń]
brak
tyle, że ręce opadają
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
niemiecki upadek moralności
link | zgłoś
2022-02-26
*.30.114.*
Czy w obecnej sytuacji jesteśmy przekonani, że musimy korzystać z zakłamanych niemieckich firm. W tej chwili powinniśmy zaprzestać współpracy z państwem wspierającym rosyjską agresję na wolny Kraj Ukrainę. Jest wiele innych możliwości korzystania z transportu. Obecnie DHL Parcel Polska Sp. z o.o. to [rozwiń/zwiń]
powolny upadek
jeszcze istnieje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jan
link | zgłoś
2022-02-22
*.2.178.*
KURIER STWIERDZIŁ ŻE ADRES JEST NIE KOMPLETNY I OD RAZU PRZESYŁKĘ COFNĄŁ DO ADRESATA. NAWET NIE RACZYŁ ZADZWONIĆ . JEŚLI BYM NIE ŚLEDZIŁ PRZESYŁKI I NIE ZADZWONIŁ DO BOK TO PEWNO BYM PEWNO PACZKI NIE OTRZYMAŁ. NIE WIEM CO DLA NIEGO TO ADRES KOMPLETNY!
dostawa przesyłki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klaudia
link | zgłoś
2022-02-15
*.229.81.*
Brak kontaktu z kurierem. Paczka w historii oznaczona jako odebrana, a ja nic nie dostałam. Pani z infolinii też nie mogła skontaktować się z kurierem, więc nadal nie wiem co z moją paczką.
Nie ma
Kłamstwo, brak kontaktu, nie dostarczenie paczki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2022-02-09
*:8219:2b0b:*
Najgorsza firma kurierska z jaką się spotkałam. Przesyłka doręczana jest już trzeci dzień. Zero kontaktu ze strony kuriera, jedynie aktualizacje,że nie zastał nikogo w domu albo że odbiorca zmienił termin dostawy. A ja od trzech dni czekam cały dzień w domu na paczkę. Żenada poprostu. Każdej firmie, [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Izabela
link | zgłoś
2022-01-29
*.173.32.*
Złodzieje. Ukradziono moja paczkę, przypuszczam, ze już w sortowni w Zabrzu, po czym przez 2 miesiace byłam okłamywana że paczka podróżuje tam i z powrotem z UK do Niemiec. Najgorsze w tym wszystkim jest to, ze nikt nie weżmie za to odpowiedzialnosci a na pisemne zgłoszenia i skargi nikt nawet nie r [rozwiń/zwiń]
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2022-01-24
*.30.117.*
TA FIRMA TO JAKIŚ KOSZMAR!!!!!!!! Moja przesyłka nie została doręczona juz 5 dzień bo kurier twierdzi że o godz 15 nie zastał nikogo w Urzędzie Wojewódzkim ( który pracuje do 16.00!!!!!!!!!!!!!!), a teraz biedak nie wie gdzie się przesyłka podziała. Infolinia nic nie wie i nie może!!!!!! Firma dzia [rozwiń/zwiń]
żadne
niekompetencja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2022-01-20
*:8f8c:5a61:*
Najgorszy z kurierów, ostatnio nadałem w Żabce jest opcja że nie musisz drukować etykiety i co się okazało, kurier nie chciał przyjąć i wpisał u siebie że nie wydano mu przesyłki, Unikajcie jak najdalej
żadnych
nie odbierają z punktu nadania,tylko ze swoich punktów dhl
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
iza
link | zgłoś
2022-01-14
*.222.143.*
Jak dla mnie najgorsza firma kurierska. Nigdy nie miałam problemów z kurierski z innych firm, zawsze się dogadałam a nawet umawiałam się na odbiór na mieście żeby kurier nie zasuwał na 4 piętro. W DHL kurier okazał się zwyczajnym chamem. Pierwsza sytuacja gdy cały dzień ktoś był w domu, podobno kuri [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
top
link | zgłoś
2022-01-11
*.254.230.*
Dhl DRAMAT przez duże D ,już dwukrotnie wystawiłam o tej firmie negatywną opinie oczywiście zostały usunięte przez firmę DHL!!!!!!! Kurier nie pokazał się pod moim adresem a wystawił tekst:"Odmowa przyjęcia towaru przez odbiorcę" nawet na oozy go nie widziałam. Przy innych firmach można skontaktowa [rozwiń/zwiń]
Zasdnych
DRAMAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
skk519
link | zgłoś
2022-01-10
*.25.190.*
Paczka zlecona na odbiór w dniu dzisiejszym w godzinach 11:00-15:00. Nikt nie przyjechał po nią, ani ze mną się nie skontaktował w tej sprawie. Sama dzwoniąc na infolinię usłyszałam, że kurier nie zdążył odebrać dziś paczki i jeśli mi zależy na tym, by była dziś nadana, to SAMA mam ją zawieźć do pun [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2022-01-07
*.21.215.*
NIE POLECAM TEJ FIRMY. 13 grudnia 2021 nadałam paczkę z Lublina do Krakowa. Już jest 7 styczeń a paczka nie dotarła, początkowo odbierano telefon i przyjmowano zgłoszenie ograniczając się tylko do przyjęcia numeru przesyłki i emailowego przekazania do Staniątek punkt DHL pod Krakowem. Potem jak usły [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2022-01-05
*.25.231.*
Kurier DHL przywiózł paczkę o drogiej wartości pod dom. Nie doręczył paczki do ręki tylko rzucił paczkę pod drzwi i odjechał.kurier ma na imię Piotr. Jest bardzo nie miły hamski i osoba z nim jeżdżąca jest także hamska. Trasa Głubczyce - nowa cerekwia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Liliana
link | zgłoś
2022-01-05
*:7f2f:acab:*
Kurier DHL nie dowozi przesyłek tłumacząc się że nikogo nie było w domu Chamski fiuttt num. Tel do niego 539536964 złodziej i oszust!!!!
Dno
Dno
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Albert
link | zgłoś
2022-01-05
*:7f2f:acab:*
Jajgorsze ścierwo złodzieje kurier o numerze 348 nie dowozi przesyłek chamidło powinien przy rowach pracować
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sławomir
link | zgłoś
2022-01-04
*.173.56.*
Najgorsza firma kurierska!!!! Wpisują ze byli a cały dzień nikogo nie ma, ani telefonu ani pocał......Zawsze im nie po drodze. Nie życzę nikomu z nimi współpracy
Zadnych zalet
Same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Izabela
link | zgłoś
2021-12-31
*.173.89.*
Paczka wysłana 8 grudnia do UK. Podobno "lekko uszkodzona" w sortowni w Niemczech, następnie niekompletny adres odbiorcy, później brak adresu odbiorcy. Paczka podobno wraca do nadawcy. Ciekawe jakim cudem ocalał adres nadawcy? Cztery interwencję pisemne, o telefonach do infolinii nie wspomnę. I nic [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Matt
link | zgłoś
2021-12-30
*:2490:c303:*
Kompletne g... kurier nie dzwoni, w d... dostarczenie paczki. Nikt nie odpisuje na maile. Nikt nie odbiera telefonow - autotomatycznie Cie rozlacza jak dzwonisz. Chyba w ogole nie zatrudniaja pomocy technicznej. Jedynym kontaktem jest dzwonic do pomocy technicznej za granica i probowanie zalatwienia [rozwiń/zwiń]
brak
wszystko rozpieprzone co sie da
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2021-12-28
*.30.1.*
Największy "deliverski" syf jaki moze istniec w naszym kraju. Od czasu moich zaszłorocznych przejsc z tym bagnem, kategorycznie odradzam KAŻDEMU, kogo spotkam. To już zakrawa o antyreklame, hehe. To, że moja przesyłka jezdziła po kraju przez cały miesiąc - nawet do wybaczenia (to było aż śmieszne). [rozwiń/zwiń]
moze sa, ale nie stwiwerdziłem
bez liku
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Siomek
link | zgłoś
2021-12-28
*.206.155.*
Najgorsza firma kurierska na świecie. Nawet debil nie umie zadzwonić tylko odstawia paczkę do magazynu 30km od ciebie i ty się bujaj . Masakra . Z firmy dpd to przynajmniej dzwonią , próbują doręczyć zawsze się można dogadać. Porażka.
brak
wszystkie jakie możliwe
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2021-12-20
*.7.98.*
Chciałem opisać sytuację, jaka spotkała mnie przed świętami (2021) ze strony DHL. Każdego roku zamawiam prezenty świąteczne ze sklepu wysyłkowego w Niemczech. W tym roku zamówiłem wyjątkowo wcześnie (zostały wysłane z Niemiec 03.12.2021). Po pięciu dniach otrzymałem informację, że paczka została do [rozwiń/zwiń]
Komplete ignorowanie klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Martin
link | zgłoś
2021-12-16
*.69.144.*
Zgadzam sie, że gorszej firmy kurierskiej nie ma. Kurier nie dostarcza przesyłek wypisując przy tym w opcji śledzenia przesyłki bzdury o rzekomej zmianie dyspozycji miejsca doręczenia, odmowie przyjęcia paczki etc. Intelektualnie słabe - po co zamawiać i płacić za paczkę skoro nie chce się jej przyj [rozwiń/zwiń]
brak
Same, zaczynając od tego , że firma kurierska nie dostarcza przesyłek do adresata
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2021-12-15
*:13a7:7a52:*
Tragedia najgorsza firma z jaką miałam do czynienia banda oszustów i naciagaczy najlepiej pobrac kase a zlecania nie zrealizują bo kurier jest taj tępy i głupi bo nie umie czytać po polsku zlecenia chodzi o której chce do ambasady po odbiór gdzie jest na zleceniu napisalam godziny pracy ambasady ale [rozwiń/zwiń]
oszuści naciagacze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wojciech
link | zgłoś
2021-12-09
*.254.186.*
TRAGEDIA. Zamawiam DHL. Płacę z góry. Kurier ma być do 14.30. Ok. Czekam. Nie ma człowieka! o 16:00 dzwonię na infolinię. I co? Okazuje się, że kurier był u mnie o.... 15:15, ale paczka nie była gotowa! A paczka leży spakowana od 11:00 tylko nie było ją komu z DHL odebrać. Ale wina jest moja, bo nie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
peter
link | zgłoś
2021-12-07
*:8ef8:8ebf:*
Dno i siedem metrów mułu. Pobrali dodatkową opłatę za "Gwarantowane dostarczenie przesyłki następnego dnia". Nie dostarczyli. Po interwencji mieli oddzwonić - nie oddzwaniają. Paczki jeszcze nie mam ale sprawą się już zajmuje kancelaria prawna. Nie odpuszczę . Jeśli maja standardy białoruskie - niec [rozwiń/zwiń]
Są jeszcze inne firmy kurierskie w Polsce
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Julia
link | zgłoś
2021-12-04
*.47.17.*
Kurierzy to porażka, walą w uja. Dzwonią że przyjadą po czym nie przyjeżdżają. Przesyłkę powinnam dostać 3 dni temu.
Nie ma
Kurierzy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
aleksandra
link | zgłoś
2021-12-03
*:dcf8:23ff:*
Dno i 10 metrów mułu. Do kuriera nie można się dodzwonić. Na infolinię nic nie wiedzą. Przesyłka nie została dostarczona
Brak
Brak organizacj
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz
link | zgłoś
2021-12-02
*.156.215.*
Zdecydowanie odradzam usługi tego kuriera. Na przesyłkę czekałem 10 dni. Niekompetentne osoby na infolinii które wprowadzają w błąd. Centra sortowania przesyłek to też nieporozumienie. Niby obsługuje obydwie dzielnice Warszawy między którymi miała być przekazana przesyłka, a potrzebują 1,5 doby żeby [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aa
link | zgłoś
2021-12-01
*:8be0:f616:*
Dostałam info o doręczeniu w dniu dzisiejszym paczki przez kuriera w godzinach 12-14 aby nie było niedomówień zadzwoniłem i zapytałem o której będzie powiedział że za 1.5 godziny i tak przez 5 h zwodził że bedzie za jakiś czas a po 5 h przestał odbierać telefon bez żadnej informacji a po godzinie 18 [rozwiń/zwiń]
Brak
Mnóstwo co jedna firma kurierska to lepsza , szkoda kasy i czasu na zamawianie przesyłek
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
gosc
link | zgłoś
2021-12-01
*.61.230.*
Witam , Pare dni temu zamowiłem kuriera DHL do domu .Opłata przez internet doreczenie na nastepny dzien przed godz12. Nastepnego dnia kurier zadzwoinił do mnie o 16.25 ze nie da rady podjechac I czy moze jutro . Zgodziłem sie choc sprawa paczki była bardzo pilna. Nastepnego dnia czyli dziś 01.1 [rozwiń/zwiń]
brak
brak uczciwosci
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Były klient
link | zgłoś
2021-12-01
*.172.238.*
Kompletna ignorancja po stronie firmy. Kurierzy nagminnie oszukują podając próbę doręczenia pomimo że nie fatygują się nawet w miejsce dostawy. Dział obsługi klienta nic z tą patologią nie robi. Wystarczy zamontować i sprawdzić GPSa a jakość ulegnie zmianie. Jeżeli chcecie mieć przesyłkę na czas we [rozwiń/zwiń]
Brak
Same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Misia
link | zgłoś
2021-11-29
*.235.179.*
Firma DHL to DNO! Nie polecam! W dniu 29.11.21 dzwonilam na infolinie. Pani na infolinii niemiła, nie pomogła mi w nadaniu niestanardowej paczki, ponieważ poprostu się rozączyła. Tak wiem, wiem najlepiej zamówić kuriera przez internet bo taniej... i jedyną informację, którą od niej otrzymałam to wej [rozwiń/zwiń]
Brak
Mnóstwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jowita
link | zgłoś
2021-11-18
*:9c61:a92d:*
Pierwszy raz spotykam się z taką firmą. To jest poprostu delikatnie mówiąc kpina. Paczka na którą czekam została nadana 4 listopada. 8 listopada miała trafić do punktu odbioru. Niestety na stronie sledzenia przesyłek pojawił się komunikat że przesyłka czeka na kolejny cykl doręczenia i tak kilku kro [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mmm
link | zgłoś
2021-11-10
*.235.184.*
Wczoraj rano otrzymałam SMS-a z informacją o wizycie kuriera DHL, w jakim przedziale czasowym będzie oraz tel. kontaktowy do niego. Przed wskazanym w SMS-ie czasem zadzwoniłam pod numer i zapytałam się kuriera kiedy będzie dokładnie. Ku mojemu zaskoczeniu powiedział, że już był a mnie nie zastał. Za [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jo_ka
link | zgłoś
2021-11-09
*.9.185.*
Firma KRZAK!!!!!!! Kurierzy zamiast dostarczać przesyłki zgodnie z zakresem obowiązków wstawiają status jako "brak możliwości dostarczenia" bo nikogo nie zastali, mimo że odbiorca cały czas był pod wskazanym adresem i oczekiwał na paczkę. Ta firma to jakaś porażka. Kontakt z infolinią to dno!!!! GIŃ [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wak
link | zgłoś
2021-11-04
*.206.12.*
DHL to totalne dno. Przesyłka niedostarczona, odesłana do nadawcy bez jakiejkolwiek próby powiadomienia odbiorcy. Informacje o rzekomych próbach dostarczenia przesyłki są fałszywe, system śledzenia przesyłek fałszywie informuje, że odmówiłem odebrania przesyłki. "Załatwienie" reklamacji polega na po [rozwiń/zwiń]
brak
niedostarczenie przesyłki, odesłanie przesyłki do nadawcy bez jakiejkolwiek informacji, reklamacje nie sa załatwiane
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wtf
link | zgłoś
2021-11-02
*:6277:d38e:*
Zamówiłem kuriera na odbiór przesyłki w godzinach 14-16,pewnie myślicie że się spóźnił?!Otóż nie,je..ny frajer w ogóle się nie pojawił!
brak
same
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Niezadowolony
link | zgłoś
2021-10-28
*:f1a2:3864:*
Lekceważenie klienta: trzy dni bezskutecznego czekania na kuriera, pomimo kontaktów z infolinią i interwencji, codziennie zawód.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rita
link | zgłoś
2021-10-28
*:58ff:1463:*
Gwiazdek zero! Czekałam na przesyłkę. Cisza 2dni od smsa. Weszłam na śledzenie przesyłki i okazało się że jest DOSTARCZONA! Zadzwoniłam zatem do dhl z zapyyaniem gdzie jest moja paczka! Pani niezbyt uprzejma powiedziała że u sąsiadów! Pytam się ktorych a ona że nie wie bo kurier nie napisał pod jak [rozwiń/zwiń]
WSZYSTKO
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zocha
link | zgłoś
2021-10-26
*.92.196.*
To,co wyprawia dhl, to jest jawne chamstwo!!! Ci "ludzie" mają totalnie w d**** swoich klientów, a czynność dostarczenia paczki chyba mocno ich przewyższa. Czekam na paczkę tydzień!!! Codziennie! dostaje sms i email, że paczka przyjedzie właśnie dziś, a kurier i tak sobie nie przyjeżdża, mało tego [rozwiń/zwiń]
Absolutny brak zalet!!!!
Szkoda słów!!! Całą książkę można by napisać, ale główna wada, to to że mają w d***ie kientów i ich czas!!! Nie wiem, ile jeszcze moja paczka sobie poleży u nich na magazynie?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rozsierdzony
link | zgłoś
2021-10-23
*.217.197.*
Prowadzę firmę wysyłkową. Po kilku latach nieaktywności na koncie w witrynie dhl24.com.pl byłem niepokojony jakimiś wezwaniami do zapłaty za wyimaginowane usługi. Faktury na łączną kwotę 100zł po zgłoszeniu reklamacyjnym zostały już skorygowane i należność za nie usunięta. Domyślam się, że w ten spo [rozwiń/zwiń]
BRAK
WSZYSTKO
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Antonina
link | zgłoś
2021-10-18
*.151.45.*
dostarczono mi paczke z rozwalona i zgniecioną zawartością, była to mokra karma dla kota i psa
uszkodzenie zawartosci
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kate
link | zgłoś
2021-10-05
*.173.10.*
Nie polecam firmy DHL nikomu ZERO kontaktu jedna infolinia na całą Polskę wstyd I hanba w internecie widnieje numer widmo na który nie da się dodzwonić na jakiekolwiek pytanie o paczke konsultant infolinii odpowiada Nie mam pojęcia nie wiem nie jestem w stanie odpowiedzieć na takie pytanie ZERO SZAC [rozwiń/zwiń]
Żadnych
Wszystkie możliwe jakie istnieją
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz
link | zgłoś
2021-09-30
*.26.211.*
Ta firma to jedna wielka porażka, paczkę która miała dojść w poniedziałek doszła w czwartek przez co pieniądze które miałem odzyskać przesunęły się w czasie, mają gdzieś reklamacje klepią tylko automatycznie przeprosinowe meile maja w *** klienta i obsówy z dostarczeniem to jest druga i ostatnia wpa [rozwiń/zwiń]
Mają gdzieś reklamacje
olewanie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2021-09-28
*.151.75.*
z przesyłanej paczki została ukradziona część przesyłki, pusta przestrzeń zapełniona kartonami /papierami, a paczka szczelnie zaklejona taśmą aby odbiorca nie zorientował się, że była otwierana, NIE POLECAM!!!!
brak
okradają przesyłki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
rozczarowany klient
link | zgłoś
2021-09-21
*.205.197.*
To kurierzy wyrabiają opinie firmie. Jeśli firma zatrudnia debili musi się liczyć z krytyką za debilnie wykonaną usługę, bo jeśli czekasz przy drzwiach na kuriera a on w statusie przesyłki wpisuje *nikto ne je doma*..... Dziękuję nigdy więcej.
nie stwierdzono
brak szacunku dla klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kokosz
link | zgłoś
2021-09-21
*.185.115.*
zamówiony kurier nie przyjechał i anulował zlecenie -na zwrot pieniędzy trzeba czekać 5 dni!
zamówiony kurier nie przyjechał i anulował zlecenie -na zwrot pieniędzy trzeba czekać 5 dni!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2021-09-07
*.248.176.*
Firma powinna mieć motto 'zawsze zgubimy twoja paczkę'poprostu masakra zero zaangażowania się ciągle te same błędy widocznie właściciel ma wylane w pracowników a ci robią co chca wysyłając paczkę po różnych sortowniach. Tragedia....
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kkk
link | zgłoś
2021-08-18
*.206.119.*
Totalna niechęć kurierów do współpracy. Arogancja i cwaniactwo. Z daleka od tej firmy.
Brak
Wszelkie możliwe
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dorota
link | zgłoś
2021-08-13
*.67.133.*
Oddział Szczecin - oś. Bukowe. Fatalna obsługa! Kurier bez względu na dzień jest od 11.00 do 14.00. Nie ma próby kontaktu z klientem. To nie pierwszy ani trzeci raz, tak działa zawsze. Niestety nie zawsze jest możliwość wyboru dostawy przez inną firmę Szczerze odradzam.
Brak
Jak powyżej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2021-08-13
*.173.112.*
Kto pracuje w tej firmie,chyba nawet przedszkola nie skończył :-( brak odbioru paczek z powodu błędnego jodu pocztowego (kod poprawny) w końcu przekierowano na następny dzień,ale Odebrano tylko 2 z 3 paczek, twierdząc że nadawca zadzwonił i anulował zlecenie na jedną paczkę,tragedia,po długiej rozmo [rozwiń/zwiń]
Brak
Zła obsługa, okłamywanie klienta,aroganckie podejście do klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Asia
link | zgłoś
2021-08-06
*.216.127.*
KOSZMAR!!! Wysłaliśmy gitarę elektryczną, niestety nie dotarła w całości. Nawet nie chce mi się rozpisywać. Jestem w szoku że można w tak nieodpowiedzialny sposób wykonywać swoją pracę. Mam nadzieję że komuś oszczędzę nerwów i przykrości.
BRAK
ZERO ODPOWIEDZIALNOŚCI
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2021-07-28
*.233.26.*
Ogromny NEGATYW.Pracownik Firmy DHL Parcel rozbił szybę w drzwiach frontowych w moim nowym domu koszt ogromy. Pracownik reprezentujący firmę DHL Parcel nie poczuwa się w ogóle do odpowiedzialności. Dodam, że kurier za wschodniej granicy. Firma DHL Parcel również umywa ręce przed odpowiedzialnością. [rozwiń/zwiń]
Brak
Niekompetencja pracownika Firmy DHL Parcel brak odpowiedzialności ze strony Firmy DHL Parcel
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2021-07-28
*.15.234.*
Kurier przyszedł, położył paczkę na ziemi i stwierdził, że muszę zaczekać, bo "chce jeszcze podejść do apteki". Paczka pobraniowa, pracownik w pełnym ciężkim ubraniu ołowianym mówi, że poprosi o skasowanie teraz, bo znieczulone Zwierzę śpi na stole i nie może czekać, tylko pilnie wykonać RTG - pieni [rozwiń/zwiń]
Brak kultury osobistej i podstawowej ogłady.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamil
link | zgłoś
2021-07-23
*.196.90.*
Zamówiłem paczkę z Hiszpanii usługą Dhl expres. Taki expres że paczka 2 dzień leży na sortowni w Niemczech. Dramat!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
JAROSŁAW
link | zgłoś
2021-07-16
*.30.144.*
Nie polecam tej firmy .Dostałem 2 paczki z niemiec uszkodzone podziurawione uszkodzony towar połamane .Paczki poklejone byle jak taśmami polska DHL. Dzwoniłem do działu reklamacji nikt nie odbiera tylko muzyczka gra i gra aż się wyłączy automatycznie,Tylko odbierają ci co chciałbym nadać paczkę .W k [rozwiń/zwiń]
Zadne
Unikać tego kuriera
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sandra
link | zgłoś
2021-07-16
*.16.248.*
Dramat paczka od 3 dni do mnie bie dotarla nikt ani razu nie dzwonil dodzwonić do kuriera też sie nie dało
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Elżbieta
link | zgłoś
2021-07-16
*.64.22.*
Potwierdzam- najgorsza firma kurierska. Nieterminowe dostarczenie przesyłki; próbowałam zgłosić reklamację-bezskutecznie, w dostępnym formularzu zgłoszenia pomimo prawidłowo podanego numeru zlecenia, wyskakuje, że błędny numer, najwyraźniej ściema. Nie polecam tej firmy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Loldruk
link | zgłoś
2021-07-09
*:9812:dd1a:*
STANDART W ZAMAWIANIU KURIERA PO DBIÓR PALETY. PO POŁUDNIU TELEFON ŻE KURIER DZISIAJ NIE ODBIERZE Z JAKIŚ SMIESZNYCH PRZYCZYN. NIE PIRWSZY RAZ ZAMAWIAMY TEGO KIEPSKIEGO KURIERA BO NIE MAMY INNEGO. STANOWCZO NIE POLECAM !!!!!!!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ARTUR
link | zgłoś
2021-07-09
*.29.16.*
Szanowni Państwo ... To jest dramat ... Nie ma nic gorszego jak kłamstwo i oszustwo zarówno wobec klienta jak i zleceniodawcy oraz własnego pracodawcy! Kolejny raz, gdy dostaję powiadomienie o nieskutecznej próbie doręczenia przesyłki na terenie miasta Krakowa ze względu na nieobecność adresata. I t [rozwiń/zwiń]
Działanie na szkodę klienta, kłamstwo, brak wsparcia ze strony infolinii
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Natalia
link | zgłoś
2021-06-29
*.249.111.*
Kolejny raz taka sama sytuacja. Kurier dzwoni pod bramką, nie czeka nawet 10 sekund i przerzuca paczkę przez płot, pomimo, że jest ktoś w domu i wyjście po paczkę zajęłoby jakieś 20 sekund (widać było samochód pod domem, co zazwyczaj oznacza, że ktoś w tym domu jest).
Brak
Rzucanie paczką
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jan
link | zgłoś
2021-06-19
*:10e6:6bab:*
Bez skrupułów złodziejska firma 3 razy paczkę wysłałem 3 razy przyszła z powrotem jako uszkodzona i zawsze coś brakowało!!!!!! Nie polecam i nie życzę nikomu.
Brak
Kradzieże przez pracowników
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Margo
link | zgłoś
2021-06-18
*:c47b:cd6d:*
z DHL od zawsze jest jeden i ten problem od lat. Płacisz 14-15 zł za przesyłkę, czekasz, a kurier informuje, że nie było Cię w domu. Potem musisz dzwonić 2-3 razy na centralę by się dowiedzieć gdzie jest paczka, i czy będzie druga próba dostarczenia (i kiedy) i za każdym razem słyszysz, ze "kurierow [rozwiń/zwiń]
Zaletą jest to, że DHL jest wręcz gorsze niż Poczta Polska
Cena nieadekwatna do usługi / Kurier nie kontaktuje się z klientem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ubojol
link | zgłoś
2021-06-17
*.178.44.*
Z przykroscia stwierdzam ,ze firma ta jest najgorsza firma kurierska.Dostalsm w dniu dzisiejszym smsa,ze prxesylka zostanie dostarczona w godz.14.15-16.15,spejalnie czekałam niedtety kurier sie nie pojawil i kolejny sms,ze ze wzgledu na nieobecnosc przesylka zostala dostarczona do Zabki.To juz kolej [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
M
link | zgłoś
2021-06-11
*.223.74.*
Paczka krążyła chyba 2 tygodnie po całej Polsce,mimo,że punkt odbioru od firmy kurierskiej znajduje się około 60 km .w końcu wróciła do nadawcy.No i kurier kłamca bo na paczce jest adnotacja,że brak numeru domu.Dom na wiosce, małej, gdzie tylko są numery domów są, żadnych nazw ulic więc nic bardzie [rozwiń/zwiń]
Brak zalet
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Martyna
link | zgłoś
2021-06-07
*:8f69:5d2:*
Otrzymałam potwierdzenie (02.06), że paczka zostanie dostarczona następnego dnia roboczego (04.06 ponieważ 03.06 wypadało święto), niestety niedoczekałam się (na infolinię nie mogłam się dodzwonić), kolejnego dnia roboczego (poniedziałek 07.06) dostałam tel od kuriera iż nie znalazł mojego adresu i [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2021-06-04
*.47.73.*
Dostałam wiadomość, że paczka zostanie nadana 18 maja. W dniu dostawy ku memu zdziwieniu dostałam wiadomość, że paczka wraca, ponieważ został poddany błędny adres. Przy składaniu zamówienia zostawiłam adnotację dla kuriera, że adresu nie ma w GPS bo jest to nowy budynek oraz opisałam drogę jak dojec [rozwiń/zwiń]
brak
Utrudniony kontakt, brak numeru do kuriera, olewczy stosunek do klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
niezadowolony klient
link | zgłoś
2021-06-04
*.10.219.*
W dniu dzisiejszym (04.06) kurier DHL EXPRESS miał dostarczyć przesyłkę, za którą zapłaciłam 15 zł więcej ze względu na tę "dogodność". Po oczekiwaniu w domu na kuriera dostałam informację, że kurier nie zastał nikogo w domu - co oczywiście jest nieprawdą. Po 30 minutach prób połączenia się z infoli [rozwiń/zwiń]
organizacja firmy i brak profesjonalizmu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarek
link | zgłoś
2021-06-03
*.173.234.*
Patologia nie firma wszystko przez kuriera który w gminie Niegosławice pow. Żagański klika, że kogos nie ma w domu nie będąc nigdy na miejscu.
Patologiczny kurier
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mart
link | zgłoś
2021-06-01
*.243.156.*
Mimo przekierowania paczki na inni adres i potwierdzenia tego przekierowania przez DHL kurier przyjechał pod inny adres (w sumie to nawet nie wiem czy tam przyjechał, bo nie było żadnej próby kontaktu) i awizował paczkę w DHL Parcel przy tym nieaktualnym adresie dostawy. Do tej pory brak kontaktu ze [rozwiń/zwiń]
brak
nie wykonują uslug, które oferują
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Angelika Ł.
link | zgłoś
2021-05-29
*.134.182.*
Na dostarczenie paczki czekałam dwa dni, więc jestem zadowolona. Kurier był przemiły i pomocny. Paczka była spora, bo zamówiłam krzesła, więc kurier zaproponował wniesienie pod same drzwi. No uwielbiam gościa ♥️
Takich kurierów nam potrzeba
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mila
link | zgłoś
2021-05-27
*.0.71.*
Najgorsza firma kurierska ! brak kontaktu z kurierami... kurier nie przyjechal w umówiony dzien nie dostalam zednej informacji ... gdybym nie zadzwonila to usluga za ktora zapacilam nie zostalaby wykonana ... paczka nie dotarla do odbiorcy , brak listu przewozowego u kuriera o ktory wyraznie prosil [rozwiń/zwiń]
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotrek
link | zgłoś
2021-05-21
*.173.97.*
Kurier zamówiony do odebrania przesyłki zwrotnej nie przyjechał mimo ustalonego terminu, brak jakiejkolwiek wiadomości oraz telefonu. Logistyka to jest jakaś porażka. Napewno przy kolejnych zamówieniach , będę starał się omijać tą formę szerokim łukiem jest chyba najgorsza ze wszystkich. Wiecznie j [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krystian
link | zgłoś
2021-05-17
*.134.52.*
Poniżej krytyki.Kurier podjechal pod dom,postal kilka sekund i odjechał.Po pół godz.otrzymałem wiadomość że mogę sobie odebrać przesyłkę w POP.Korzystam z wielu firm kurierskich ale dhl to w porównaniu z nimi zero.
Nie widzę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
patryk
link | zgłoś
2021-05-12
*.248.158.*
Przesyłka nadana w czwartek z Niemiec za 65 euro powtarzam 65 euro nie złoty nie 6.50 tylko 65 euro, przesyłka to jeden dokument A4...Po to aby było jak najszybciej.miałabyć w piątek o 12 na miejscu jest środa przesyłki nie ma. dzwoniliśmy kilka razy ale to nic nie daje. Przedszkolaki są lepiej zorg [rozwiń/zwiń]
Tylko i wyłącznie wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamil
link | zgłoś
2021-05-06
*.236.32.*
Najgorsza obsługa ze wszystkich dotychczasowych firm kurierskich. Paczka do odbioru 20 km od domu. Podałem specjalnie nr telefonu dla kuriera, dom z ogrodem. Nie wystarczy zadzwonić do drzwi i odejść po 30 sekundach. Wszyscy inni kurierzy bez wyjątku dzwonią w takich sytuacjach. Skoro paczka jest o [rozwiń/zwiń]
brak
tragiczna obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Justyna
link | zgłoś
2021-05-05
*.254.14.*
Ta firma to wielka porażka i nieporozumienie.Kurier nie kontaktował się, odsyła paczkę twierdząc, że podjął 2 próby doręczenia.Punkt odbioru 30 km ode mnie.Nie chciał podać imienia i nazwiska, twierdzi że jest firmą zewnętrzną i można mu naskoczyć
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
DominikaEl
link | zgłoś
2021-04-30
*:a5ab:4113:*
Lenie,oszuści,i złodzieje.Siostra wyslala mi za ich pośrednictwem paczkę dosyć sporych rozm.i o wadze 35kg.Po całym dniu oczekiwania na kuriera,jak i 0 kontakcie,weszłam na śledzenie i dowiedziałam się,że mója paczka była NIBY źle zaadresowana i bd zwracana do nadawcy w cenie 3.30€za kg.Od rana zacz [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alina
link | zgłoś
2021-04-29
*.4.192.*
Nie polecam. Kurier w ogóle nie zadzwonił a miałam zepsuty domofon, jak zadzwoniłam na infolinie, zaproponowali rozwiązanie tylko i wyłącznie odbiór osobisty, a to dla mnie jest inny kąt miasta, 45 minut drogi. Nie może kurier przyjechać na następny dzień roboczy chociażby zostawić w sklepie, tylko [rozwiń/zwiń]
Atrakcyjna wycieczka w inny kąt miasta
Zero
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2021-04-27
*.141.206.*
Kurier zawizował mi paczkę (mimo iż byłam w domu) i zawiózł do Żabki, nawet nie w mieście, ale do wsi koło miasta. Było to w piątek po południu. Można się domyśleć jaki był powód. W czasie pandemii. Zero zrozumienia z sytuacji, w której się znajdujemy nie każdy może wyjść z domu. Na infolinii pani, [rozwiń/zwiń]
brak
Firma nie wykonała usługi, którą powinna
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Slawomir
link | zgłoś
2021-04-21
*.0.120.*
Firma kpina!!! Kurier sobie decyduje czy będzie jechał czy nie. Po co płace za kuriera skoro taka szopka jest odgrywana. Pomimo 3 interwencji na infolinii dziś kurier nawet nie odbierał telefony od centrali. Pobrał paczke i po godzinie ja oddał na terminal gdzie miał ja dostarczyć około 35 km w jedn [rozwiń/zwiń]
Brak
Wszystko. Cała działalność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2021-04-20
*.63.188.*
Jestem przerażona poziomem obsługi klienta! Kurier, ktory nie zabiera paczki i ucieka. 5 dni bez odp na maile. Na infolinii skierowanie klienta do napisania reklamacji. Pierwsze odpowiedzi przepraszające, obiecujące szybką pomoc i interwencję, a po kilku godzinach informacja: „zakończono interwencj [rozwiń/zwiń]
Brak
Mnóstwo- brak kultury, niesłowność...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Niezadowolona
link | zgłoś
2021-04-20
*:1997:664b:*
Jestem nie zadowolona. Zamówiłam paczkę do 30 kg, została nie zabrana bo w systemie była opisana jako 10kg. Trudno się szybko skontaktować z konsultantem, a jak już to nastąpi to odsyłają do kogoś innego,bo nie są w stanie udzielić informacji i robią z człowieka głupka.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda WT
link | zgłoś
2021-04-16
*.63.188.*
Jestem zbulwersowana zachowaniem kuriera, który uciekł !!! spod drzwi nie odbierając paczki. Wszystko z powodu koniecznosci przeklejenia listu przewozowego. Czas 3 min oczekiwania okazal się dla niego za dlugi!!!! Wczesniej nawet nie wskazal godziny prxyjazdu. Kolejny raz dhl pokazal brak kultury [rozwiń/zwiń]
Brak kultury, szacunku dla klienta, komunikacji, dramatycznie złe zachowanie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2021-04-13
*.146.97.*
Nie rozumiem polityki dostarczania przesyłek. Zdaje się, że najpierw powinno się przyslać sms z kodem odbioru i wczesniej kurier powinien zadzwonić, że bedzie? Wiec jakim cudem kurier przyjeżdża i dzwoni do mnie, ze jest pod drzwiami i prosi o podanie kodu odbioru, którego nie posiadam. Wczesniej pa [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maciej
link | zgłoś
2021-04-13
*.221.243.*
Nie polecam. 1) Na infolinii nic nie da się ustalić, 2) Przekierowanie przesyłki to czysta fikcja - wieczorem za wcześnie, rano - za późno, 3) Prosiłem kuriera aby do mnie dzwonił przed próbą doręczenia paczki, powiedział, że będzie dzwonił, nikt nie dzwonił, "nie zastano odbiorcy" i kolejne 7 dni o [rozwiń/zwiń]
Brak
Dużo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient
link | zgłoś
2021-04-09
*.11.198.*
Nie polecam. Przesyłka została dostarczano szybko, ale była uszkodzona. Nie było widać że zewnętrzne opakowanie jest naruszone, ponieważ było zabezpieczone czarną folią, lecz po odpakowaniu karton był przełamany, a produkty, które zamówiłam były z wgnieceniami. Tak jak moi znajomi uprzedzali DHL ni [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2021-04-08
*.173.11.*
DHL oddział Gdańsk nie doręczą palet ! Robią sobie co chcą olewają klientów, za każdy raz gdy paczka trafi na oddział Gdańsk nie jest wydawana do doreczenia, infolinia kontaktuję się z Gdańskiem niby sprawy wyjaśnia a dalej nic nie potwierdza dlaczego paleta nie jest doręczona! Przestrzegam przed DH [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomalo
link | zgłoś
2021-03-31
*.0.79.*
Stanowczo odradzam korzystania z usług tej firmy! Cały dzień byliśmy w domu, bo kwarantanna. Nagle przychodzi SMS, że kurier nas nie zastał i paczka do odbioru w punkcie. Telefon do biura obsługi klienta, pani po rozmowie z kurierem twierdzi, że nasz domofon nie działa. Po zapewnieniu pani, że z d [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Werka
link | zgłoś
2021-03-27
*.63.40.*
Najgorsza firma kurierska jaka istnieje. Zawiodłam się bardzo.poprostu brak słów na tak beznadziejną usługę. Brak zainteresowania klientem. Brak pomocy w wyjaśnieniu dlaczego opłacony kurier dhl nie przyjechał
Brak
Mnóstwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paulina
link | zgłoś
2021-03-25
*:e4cd:7043:*
Moje zamówienie zostało dostarczone pod zły adres, przeleżało 2 dni za domem po czym pani je zauważyła i zadzwoniła do mnie żebym przyjechała po paczkę bo najwidoczniej kurier omyłkowo je tam zostawił. W czasie gdy kurier zostawał paczkę nie dostałam żadnego sms ani maila ze paczka została dostarczo [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2021-03-24
*.237.175.*
Ostatni raz coś zamawiałam przez tego przewoźnika, omijajcie szerokim łukiem. Przez 2 miesiące nie otrzymałam paczki, na każdego emaila odnośnie paczki odprawiają mnie z kwitkiem. Firma od której zamawiałam paczkę sama się zezłościła i wysłali paczkę ponownie, oczywiście z nią też problemy przez dhl [rozwiń/zwiń]
brak
wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Renata
link | zgłoś
2021-03-22
*.112.191.*
Najgorsza firma kurierska a kurierzy beszczelni NIE NIE POLECAM!!!
Nie ma
Same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2021-03-22
*.60.135.*
Fatalne !!!Przesyłka która została nadana nie dotarła w ciągu 6 dni.Kurier nie raczy odebrać telefonu,gdy zaś płacę z góry za przesyłkę zostawia go w punkcie który jest oddalony ode mnie 12 km,po czym otrzymuję SMS że nie było mnie w domu ???? Rezygnuję z usług tej firmy kurierskiej !!
Żadnych zalet
Same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
stanisław
link | zgłoś
2021-03-17
*.55.227.*
Złożyłem skargę i żadnej odpowiedzi. kurier pozostawia przesyłkę pod drzwiami , nikogo nie informuje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mirek
link | zgłoś
2021-03-17
*.229.200.*
Z takim dziadostwem(bo inaczej się tego określić nie da) jak DHL oddział Ełk jeszcze nie miałem do czynienia. Przyjazd kuriera awizowany dwie godziny przed przyjazdem. Kurier nie tylko że nie przyjechał w wyznaczonych przez siebie godzinach (12-14) to nie przyjechał wcale tego dnia. Na stronie widzę [rozwiń/zwiń]
0
FUUL
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wiesława
link | zgłoś
2021-03-16
*.183.164.*
Kurier Państwa firmy (DHL) zostawił paczkę w Żabce, mimo, iż była adresowana na moją sąsiadkę. Następnie został wysłany sms przez pana Kuriera, że nikogo nie było w domu. Ponadto w otrzymanym sms-ie była informacja, że paczka jest do odbioru o 14:15 w w/w sklepie. Nadmieniam, że odczytałyśmy smsa 0 [rozwiń/zwiń]
Brak
Narażanie przez Pracownika dobrego imienia firmy DHL. Krętactwo osoby dostarczającej przesyłki.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kluskaa
link | zgłoś
2021-03-15
*:5296:6250:*
Bardzo zła firma nie polecam. Przesyłka nigdy nie jest doręczana w czasie. Po raz drugi kiedy wybrałem tą firmę, zamówienie nie było kompletne. BARDZO TRUDNO się skontaktować. Firma nierzetelna i nieporządna. Nie mogę na nich więcej polegać. Radzę wam wybierać inne firmy.
Firma dno i trzy metry mułu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2021-03-09
*.111.232.*
Kolejny raz przekonałam sie, ze nie bedę firmy DHL więcej wybierała na dostawcę. Wczoraj jak zwykle podjeżdza kurier pod blok i dzwoni do mnie żebym zeszła po paczkę, bo on nie zamierza jej wnieść mi na 2 piętro. On musi dbać o swój kręgosłup i wogule to może ją spowrotem zabrać, jak sama jej nie wn [rozwiń/zwiń]
brak
same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz
link | zgłoś
2021-03-05
*.101.18.*
Zamówiłem usługę dostawy paczki, którą kurier powinien odebrać w godzinach 8-16. Mimo tego, że żaden kurier się nie pojawił, nie otrzymałem jakiejkolwiek informacji o tym, kiedy mogę się go spodziewać. Usługa została opłacona z góry, a kurier nie pojawił się przez 3 dni - ostatecznie otrzymałem zwro [rozwiń/zwiń]
żadnych
brak kontaktu, brak punktualności, nierzetelność itp
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magdalena
link | zgłoś
2021-03-04
*:9ab7:7a7f:*
Tragedia!!! Kłamcy i oszuści!!! Fałszywe awiza, wystawiane 2 dni później. Po co oni są?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KasiaL
link | zgłoś
2021-03-02
*:33ff:21a1:*
Tragedia !!!! Mają w nosie klienta !!! Rano dostałam maila, że miedzy 11 a 13 otrzymam przesyłkę.....i sie nie doczekałam !!! Pani na infolinii powiedziała, że będzie jutro...a kurierlub DHL nie musza mnie powiadamiać o zmianie daty dostawy !!!! Koszmar ...Niegdy więcej DHL
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2021-03-01
*.228.100.*
NIE POLECAM!! potwierdzili postarczenie paczki tylko nie wiem dla kogo bo ja jej nie dostałam! Przesyłka była opłacona z góry i przez ich błąd nie mogę teraz odzyskać pieniędzy za towar którego nie dostarczyli! Teraz umywają ręce twierdząc że była źle wygenerowana etykieta i to nie ich wina. Jeśli t [rozwiń/zwiń]
Zdecydowany brak zalet
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2021-02-24
*:4d5a:c4bd:*
Ku przestrodze. DHL zagubiło paczkę do Warszawy (samo w sobie dziwne było to, że szła 5 dni i nagle została dostarczona ale myślałem, że to porządna firma). Niestety odbiorca potwierdził, że paczka nigdy nie dotarła (tego akurat jestem pewien) Złożyłem reklamację za pośrednictwem strony DHL i się za [rozwiń/zwiń]
Brak
Zagubienie paczki nie obchodzi firmy DHL.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dante
link | zgłoś
2021-02-22
*.254.176.*
Brak kontaktu z działem obsługi klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
WTM Spirita
link | zgłoś
2021-02-20
*.136.138.*
DHL zgubił moja przesyłkę , po złożeniu czterech reklamacji stwierdzili, że przesyłki nie nadałem...Zamówiłem kuriera, który miał przywieźć list przewozowy(dopłata), przyjechał bez listu powiedział że ma wydrukowany u siebie na terminalu. Oczywiście nie zostawił żadnego potwierdzenia i odjechał. Od [rozwiń/zwiń]
Brak
Kradną przesyłki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2021-02-20
*.235.183.*
Zostałem oszukany przez firmę DHL. Zleciłem i opłaciłem odbiór przez kuriera i dostarczenie przesyłki do UK. Pierwsze zlecenie kurier odrzucił (dowiedziałem się o tym po dwóch dniach po terminie odbioru dzwoniąc na infolinię, ze strony DHL zero jakiegokolwiek kontaktu i informacji o odrzuceniu zlece [rozwiń/zwiń]
Brak
Brak profesjonalizmu, nieuczciwi kurierzy, nieterminowość dostaw i odbioru przesyłek
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
dddd
link | zgłoś
2021-02-10
*.191.237.*
Nie, polecam. Stosowany jest szantaż wymuszenia poufnych danych łącznie z informacjami dotyczącymi numeru rachunku oraz posiadaczami konta w przesyłkach międzynarodowych, oraz dodatkowych opłat celnych, naliczaniu kwot magazynowania przesyłki. UWAGA NA OSZUSTÓW!!!!
brak
same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Torog
link | zgłoś
2021-02-09
*.47.193.*
Jeżeli pragniesz aby zawartość twojej przesyłki została zniszczona to skorzystaj z usług DHL. 3 paczki na 3 uszkodzone. Reklamacja - masakra, dopiero wezwanie do zapłaty po 2 miesiącach przyniosło skutek . Ale odliczyli sobie koszt przesyłki, zapłacą tylko za zawartość - bezczelność.
są inne firmy na rynku
DHL
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mateusz
link | zgłoś
2021-02-03
*.235.188.*
Kurier DHL z rejonu Gdynia Obłuże regularnie zostawia awizo nawet nie dzwoniąc do mieszkania. Specjalnie siedzę w domu i czekam na paczkę, żeby dostać smsa że została awizowana, a kuriera nawet przez okno nie można było zobaczyć, więc nie mam pewności czy chociaż podjechał pod dom.
-
nieuczciwy kurier
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2021-02-02
*:b01a:c065:*
SKANDAL! Firma DHL to jedno wielkie nieporozumienie, wszystkim odradzam korzystanie z usług tejże firmy. To nic, że kurier nie dostarczył mojej paczki w terminie. DHL w rażący i niedopuszczalny sposób zaniedbało ochronę moich danych osobowych. Istota dotyczy tego, że moja paczka wraz ze wszystkimi [rozwiń/zwiń]
BRAK!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysiek
link | zgłoś
2021-01-28
*.146.231.*
Wyjątkowe dziadostwo
Brak
Same
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
dolar
link | zgłoś
2021-01-27
*.128.20.*
NAJGORSZA FIRMA PRZEWOZOWA JAKĄ W ŻYCIU NA OCZY WIDZIAŁAM gorszego chamstwa nie widziałam dawno. przesyłka leżała w sortowni 3 dni nie wysłana, po mojej interwencji telefonicznej miała zostać nadana na następny dzień, oczywiście tak sie nie stało. Firma zagubiła mój sprzęt i zwodziła mnie ta 5 dni u [rozwiń/zwiń]
NIE MA ZALET
BRAK KULTURY, CHAMSTWO, NIEKOMPETENCJA
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mario77
link | zgłoś
2021-01-27
*.11.130.*
Najgorsza firma przewozowa na rynku. Kurierzy to ameby! Zero kontaktu, 7 h czekania w domu, a kurier napisał że odmówiłem paczki. Paczka zwrócona do nadawcy. Pozostaje pisac reklamacje. Nie polecam! Kazdemu znajomemu będe odradzać!
Zadnych
Zero kompetencji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbigniew
link | zgłoś
2021-01-25
*:cc50:14b9:*
Kurierzy DHL -- w każdym razie dotyczy to tych w Krakowie -- NIE KONTAKTUJĄ SIĘ z odbiorcą przesyłki ani przed, ani po (rzekomej) próbie doręczenia, tudzież KŁAMLIWIE wpisują w swój system "przesyłka została awizowana" pomimo BRAKU jakiegokolwiek awiza! BOK DHL-u -- a dotarcie do "kogoś żywego", po [rozwiń/zwiń]
Bez takich żartów, proszę.
Same wady.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewelina
link | zgłoś
2021-01-20
*.182.179.*
Najgorsza firma kurierska, z którą zawsze są problemy. Ostatnia przesyłka do mnie prawie nie dotarła, bo kurier zażądał żeby wyjść po paczkę przed blok, bo parking był jego zdaniem za daleko.
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wanda
link | zgłoś
2021-01-20
*.190.229.*
Robilam zakupy online i trzykrotnie kurier nie przyniosl przesylki do domu, tylko pozostawil w Żabce. Moj problem polega na tym, że nie moge chodzic wiec jest to dla mnie duzy klopot. Kurier napisal ze nie bylo nikogo w domu co było klamstwem. To nie zdarza sie w żadnej innej firmie.
Klamią i nie dostarczaja do domu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2021-01-19
*.248.155.*
Najgorzej. Utrudnianie kontaktu z obslugą (infolinia tak ustawiona żeby zbyć klienta). Kurier awizuje przesyłki pomimo ze pod adresem zawsze ktoś jest. Pomimo za jest podany numer telefonu kurier nie dzwonił (skoro rzekomo nikogo nie zastał).
Brak
J.w.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anne
link | zgłoś
2021-01-18
*.172.255.*
Ja natomiast polecam i nagradzam pochwałą miłego i kuluralnego Pana kuriera, który w ten mroźny dzień dostarczył mi przesyłkę w okolicy Alei Górników w Kielcach. Dziękuję!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lukasz
link | zgłoś
2021-01-14
*.180.133.*
20 grudnia nadalem paczke DHL-em do Wielkiej Brytanii. W zwiazku z problemami a granicy, DHL podjal decyzje o zwrocie paczek do nadawcy, jednakze nie zwrocil mi zaplaconej kwoty. Co wiecej, w momencie zwrotu paczku kurier probowal wyludzic od nas kolejne pieniadze (74 zlote) za oplacona przesylke. 3 [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jakub
link | zgłoś
2021-01-07
*.43.41.*
Okropna dostawa, zarówno jak i kontakt. Zapłaciłem dodatkowo, aby paczka przyszła na następny dzień. Nie było jej, po kontakcie ze sklepem dowiedziałem się, że pomylili coś w sortowni DHL, paczka będzie w następny dzień roboczy. Okej, dało się to przeżyć, musiałem czekać 2 dni, ze względu na święto [rozwiń/zwiń]
Brak
Kontakt, czas dojazdu, śledzenie paczki, Wszystko :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz
link | zgłoś
2021-01-07
*.36.230.*
Kurier zdecydował nie przyjechac, nie powiadamiajać odbiorcy o tym.
brak zalet
brak kontaktu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert
link | zgłoś
2021-01-05
*.105.133.*
Nigdy się nie spotkałem z tak fatalną obsługą klienta jak w DHL. Cały dzień byłem dzisiaj w domu a kurier rzekomo mnie nie zastał, więc zostawiono mi paczkę gdzieś pod innym adresem i mam sobie sam ją odebrać. Gdy próbowałem zgłosić reklamację nadziałem się na tak fatalny system obsługi, że zgłoszen [rozwiń/zwiń]
BRAK
- kurierzy nie dostarczają przesyłek - praktycznie nie da się dodzwonić na infolinię - proces składania reklamacji/skarg tak skonstruowany, że często zgłoszenie reklamacji jest po prostu niemożliwe
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zibi73
link | zgłoś
2021-01-04
*.101.20.*
DHL to jakaś pomyłka Ta pseudo firma kurierska ma *** klientów. Kurierzy nie zgłaszają się po odbiór przesyłek od nadawców podając w raportach jako przyczynę nieobecność nadawcy. Skontaktowanie się z infolinią i rozmowa z żywym człowiekiem graniczy z cudem. ZDECYDOWANIE ODRADZAM KOZYSTANIE Z I [rozwiń/zwiń]
Brak jakichkolwiek
Same wady więcej nie skorzystam z ich pseudo uslug i będę odradzał wszystkim
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2021-01-02
*.172.52.*
firmę należy jak najszybciej zamknąć i zabronić działać na rynku!!! wielkie oszustwo za niemałe pieniądze. godziny dostawy ustalają sami zgodnie z humorem kuriera, chociaż i to też nie bo i tak nie dotarł wpisał że nie zastał nikogo chociaż cały dzień w domu było pełno ludzi, po niemiłym i niepomocn [rozwiń/zwiń]
żadnych
tylko i wyłącznie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2020-12-31
*:c583:cf1c:*
NIE POLECAM NIKOMU!!!! Już paczka była w dostawie, już kurier do mnie jechał i co?? I nic. Nie dotarła bez podania przyczyny i jakiegokolwiek kontaktu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barbara
link | zgłoś
2020-12-31
*.73.44.*
Firma niewiarygodna. Brak kontaktu z kurierem, również ze strony biura obsługi klienta.Mają prywatne telefony, widać nie muszą odbierać!!! Nikt nie potrafi udzielić informacji kiedy paczka zostanie dostarczona (paczka opłacona). Fikcyjne godziny dostarczenia w informacji.Uważają, ze skoro łaskawie [rozwiń/zwiń]
Zadnych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Błażej
link | zgłoś
2020-12-30
*.242.138.*
Kurier przywiózł paczkę adresowaną imiennie do firmy w której pracuję i pozwolił odebrać przesyłkę osobie która nie była do tego upoważniona. Gdy dowiedziałem się że paczka została odebrana i poszedłem ją sprawdzić okazało się że przesyłka jest uszkodzona (TV). Przy próbie reklamowania otrzymałem wi [rozwiń/zwiń]
-
Obsługa klienta to porażka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2020-12-25
*.176.225.*
Nie zamawiać niczego DHL kurier nie potrafi znaleźć adresu i nie kontaktuje się. Mają stały tekst "Nieprawidłowe dane adresowe" Po złożeniu reklamacji celowo nie dostarczył przesyłki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alena
link | zgłoś
2020-12-23
*:ca43:c0c8:*
Shit service!!! DON'T RECOMMEND DHL!!! I sent important documents for embassy inside Poland to apply for visa and DHL lost my documents 2 times on the way from Krakow to Warsaw!!! I called customer service every day, they just told me that everything is OK but nobody could answer where is my parce [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Majki
link | zgłoś
2020-12-23
*.69.135.*
Straszna lipa kurierzy nie dzwonią nie ma ani sms nic cisza tylko maile że przesyłka została zwrócona do nadawcy bo nikogo nie zastał w domu, chociaż w domu byłem nie zapuka do drzwi nie zaqdzwoni nic nie polecam !!
same --
***owa firma kurrjerska
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ignatius
link | zgłoś
2020-12-23
*.78.133.*
3x zamowienia realizowane przez DHL = 3x problemy. Paczki z elektroniką poobijane, dostarczane na zasadzie wrzucenia na klatke w bloku. Trzeba sie domyslac ze przesylka przyszla i samemu szukac w cslym bloku. Inne przypadki to informacja ze przesyłka dostarczona a przesylki brak. Totalne DNO.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Daniel
link | zgłoś
2020-12-17
*.47.0.*
Fatalna jakość usług, podobno jeśli nadawca nie opłaci usługi kontakt z odbiorcą nie ma opcji żeby kurier się odezwał i dostarczył paczkę. Przypuszczam że wszystkie takie paczki w ogóle nie są wysyłane do klientów tylko czekają na odbiór na magazynie.
brak
wszystkich nie da się wypisać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paulina
link | zgłoś
2020-12-17
*.241.185.*
Najgorsza firma kurierska na Śląsku. Wiecznie paczki przychodzące z zagranicy nie są dostarczane i odsyłane są do nadawcypomimo obecności w domu, kurier nawet nie raczy podejść do domofonu ani pojawić się w okolicy. Ciagle informacj a „do odebrania w punkcie 5km dalej”. Na infolinii nie można się ni [rozwiń/zwiń]
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Natalia
link | zgłoś
2020-12-16
*.47.130.*
Przesyłka miała zostać dostarczona w godzinach 10-12 - natomiast okazuje się, że nawet nie wyjechała z magazynu. Kontakt z infolinią - żenada - Pani nie jest w stanie nic zrobić - próbowałam zaznaczyć, że mam zepsuty domofon i prosić, żeby kurier kontaktował się telefonicznie, natomiast usłyszałam, [rozwiń/zwiń]
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
bogdan
link | zgłoś
2020-12-15
*.45.109.*
NIE POLECAM !!! Działa jak za komuny poczta..przesyłka do mnie nadana z Bielska w piątek..dzis jest środa a na stronir komunikat że jest w gł.sortowni w Warszawie ..Szok. To samo z nadaniem..wczoraj wysłałem do Wrocławia a dziś wieczór pokazuje że jest w gł.sortowni w Warszawie.Unikać tego dziadostw [rozwiń/zwiń]
ładna reklama
czas dostarczenia przesyłki,obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karina
link | zgłoś
2020-12-13
*:a4b2:be6d:*
Nigdy więcej nie zamówię niczego przez tą firmę. Kupiłam Telefon przez stronę internetowa, która korzysta z usług DHL. Warto zaznaczyć, ze wartość zamówionej rzeczy to 4500 zł. Paczka z telefonem została wysłała 9 dni temu i po dzisiejszy dzień do mnie nie dotarła. Co więcej niewiadomo kiedy to nas [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marysia
link | zgłoś
2020-12-10
*.204.21.*
Kolejny raz błędny adres i zwrot do nadawcy mimo poprawnego adresu w zamówieniu. Do tego zero komunikatu o zaistniałym problemie, a przy każdym zamówieniu mail i telefon podany. Po raz kolejny zamiast otrzymać paczkę w 4 dni czekam dwa tygodnie przez zwroty i ponowne zamówienia. Dramat
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alon
link | zgłoś
2020-12-10
*.171.90.*
Absurd! już któryś raz z kolei kurier firmy DHL na niby nie zastaje nikogo w domu, kiedy wszyscy są. Cały czas czekamy na dostawę i dostaję maila, że kurier ponownie był i nikogo nie ma. W obecnych czasach pracujemy zdalnie, adres podany poprawnie, numer telefonu również, żadnego kontaktu z strony [rozwiń/zwiń]
-
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Waldi
link | zgłoś
2020-12-09
*.36.218.*
Nigdy więcej DHL. Przesyłka awizowana na 10.30 - 12.10. Po 17-tej dzwonię na infolinię i dowiaduję się, że kurier już dzisiaj do mnie nie przyjedzie. Zero informacji, siedziałbym pewnie do nocy wypatrując przesyłki. Trzeba brać kilka dni urlopu, żeby otrzymać paczkę dostarczaną przez DHL. Nigdy więc [rozwiń/zwiń]
żadnych
opisane
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ppp
link | zgłoś
2020-12-03
*.182.9.*
przesyłki przychodzą opóźnione, w innych dniach i godzinach niż podane, odprawa celna - chaotyczna, niejasny przekaz informacji i systemu naliczania opłat, b. wydłuża czas dostarczenia przesyłki
sledzenie przesyłki niedokładne, dostarczenie opóźnione, odprawa celna
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2020-12-02
*:19bd:b6e3:*
Dno... Albo mi gubią paczki albo rano "wydana do doręczenia" 10.00-12.00 i ni hu hu. Ani razu, co podkreślam, ANI RAZU, nie doszło na czas. Najczęściej dzień, dwa później. Niestety ale niektórzy sprzedawcy nie mają innej opcji w kwestii kuriera. Siedzibę tej firmy proponuję zaorać i posadzić kwiatki [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcel
link | zgłoś
2020-12-02
*.182.216.*
Tragedia, paczka była zamówiona w niedzielę a została dostarczona w czwartek.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
m
link | zgłoś
2020-12-02
*.177.167.*
najgorszy kurier, paczka nie została w ogóle doręczona, mimo że byłam w domu w godzinach, w których miała byc dostarczona. pracuję z domu zdalnie, więc nie ma opcji, że mnie nie było. o 18.00 dostałam sms, że z powodu nieudanej próby dostarczenia zostawiają moją paczkę w żabce. żal i kpina, nigdy wi [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Niezadowolona
link | zgłoś
2020-12-01
*.36.195.*
Najgorsza firma kurierska. Kurier nie przyjeżdża, nie dzwoni, nie informuje kiedy będzie. W ogóle zero kontaktu. Zwierzchnicy też niekompetentni i niemili. Mojej przesyłki nie dostarczono wcale, w terminalu DHL miała oczekiwać 7 dni na odbiór, a po 3 dniach odesłano do dostawcy. Powinni oddać pien [rozwiń/zwiń]
brak
wszystkie jakie istnieją
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patrycja
link | zgłoś
2020-12-01
*.10.211.*
Najgorsza firma kurierska z jaką miałam do czynienia. Kolejny raz paczka mimo awizo nie została dostarczona na czas. Za każdym razem zamieszanie, poranny kurier miał mieć paczkę, ma ją wieczorny. Efektem ktoś musi zostać po godzinach pracy, aby odebrać paczkę. Porażka i to był ostatni raz kiedy zgod [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krokiecik
link | zgłoś
2020-11-27
*.221.149.*
Dostałam informację że od 16 do 18 kurier przywiezie moją paczkę. O godzinie 18 30 dostałam informację że nie było mnie w domu. Co jest kompletnym nonsensem.
Brak
Brak profesjonalizmu I rzetelności.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ela
link | zgłoś
2020-11-27
*.235.186.*
firma bardzo nierzetelna. Kurier nie dojeżdża z przesyłką, a później twierdzi, że nikogo nie było pod wskazanym adresem. Informację, że kurier nie mógł zostawić przesyłki, gdyż nikogo nie było, dostałam przed wskazanym czasem doręczenia. Musiałam sama jechać po odbiór paczki. Kierowniczka obiecywała [rozwiń/zwiń]
brak
nierzetelność, oszukiwanie klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alicja
link | zgłoś
2020-11-26
*.21.240.*
W dniu dzisiejszym, przed południem, otrzymalam informację o tym, że dzisiaj w godzinach 16-18 nastąpi doręczenie przesylki o numerze 22921660160. W związku z tym w tym czasie oczekiwałam na kuriera. Jakie bylo moje zdziwienie i irytacja, gdy o godz.16:58 otrzymalam wiadomość, że nie bylo mnie w d [rozwiń/zwiń]
brak
nierzetelność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
stanisław
link | zgłoś
2020-11-26
*.109.33.*
brak kontaktu , tylko infolinie. kurier podaje nieprawdę. przesyłkę przekazują do nadawcy po dwóch próbach dostarczenia.Tak naprawdę kuriera po raz drugi wcale nie było. DHL Oddział w Legnicy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maria
link | zgłoś
2020-11-25
*.42.16.*
Przesyłka dotarła w stanie krytycznym, wysyłałam żywność w plastikowych, mocnych pudełkach, które dotarły popękane, pudełko zewnętrzne uszkodzone. Wniosek z tego, że przesyłka była rzucana
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mw
link | zgłoś
2020-11-25
*.225.150.*
dhl TO DZIADOSTWO NA DZIADOSTWIE, DZIADOSTWEM POGANIANE. PRZYSŁALI SMS I MAIL, ŻE PRZESYŁKA BĘDZIE DOSTARCZONA W NASTĘPNYM DNIU MIĘDZY 8:45-10:45. OCZYWIŚCIE NIE ZOSTAŁA DOSTARCZONA. O 16:32 PRZYSŁALI SMS, ŻE ZOSTAŁA PRZEKAZANA DO PUNKTU dhl PO NIESKUTECZNEJ DOSTAWIE. OCZYWIŚCIE KURIER SIĘ NIE SKONT [rozwiń/zwiń]
mniej niż 0
same wady jak w opinii
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aneta
link | zgłoś
2020-11-23
*.204.206.*
Zdecydowanie odradzam korzystać z usług kurierskich firmy DHL Parcel! Na trzy zlecone tej firmie w przeciągu tygodnia doręczenia, żadne nie zostało zrealizowane zgodnie z ustaleniami. Przesyłki leżą na magazynie mimo , że firma codziennie wysyła maile, że przesyłka jest w doręczeniu. Nikogo nie sta [rozwiń/zwiń]
brak
nierzetelna firma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nadine
link | zgłoś
2020-11-20
*.238.107.*
This is a review for DHL Parcel. Horrible! Packet was sent from Germany to Poland, extra pay to have a quick, confirmed delivery into my hands within 3 days. It was supposed to be a surprise for me. After 5 days, the sender had to give away the surprise and asked me if I got anything. Nothing. When [rozwiń/zwiń]
zero
expensive, no notes in post box, no delivery but self pick up, pick up station very far away
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Arleta
link | zgłoś
2020-11-17
*.173.69.*
Najgorsza forma kurierska. Paczek nie dostarczają a później wmawiają ze nie było nikogo w domu. Pracuje zdalnie wraz z rodzina ale oczywiście oni maja racje. Wysłane nagranie z kamery przed domem i oczywiście dalej uważają ze kurier był ale nikogo nie zastal w domu/. Zero szacunku, sprawa została [rozwiń/zwiń]
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kasia
link | zgłoś
2020-11-12
*.253.71.*
DNO DNA. Kurier zamówiony na poniedziałek. Paczka nie odebrana, chociaż cały dzień byłam w domu, numer telefonu podany. Po złożeniu reklamacji wizyta została przełożona na kolejny dzień. Zgadnijcie co... kurier znowu się nie zjawił!!! Mają podany numer telefonu, e-mail, domofon i ŻADNEJ, podkreślam [rozwiń/zwiń]
brak
lenistwo, kłamstwo, brak odpowiedzialności
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nat
link | zgłoś
2020-11-12
*.30.30.*
Śmiech! Kurier sie nie kontaktuje, nie dostaje żadnej informacji co do szacowanej godziny dostarczenia (nie to co w innych firmach, że kurierzy dzwonią chociażby na telefon bądź piszą sms). Po złożeniu skargi, bardzo "inteligentna" Pani stwierdzila, ze monitorują paczkę i dostane ją jeszcze dzis. Na [rozwiń/zwiń]
Jakie zalety? XD
Lenistwo. Oszukiwanie. Brak kontaktu z kurierem. Fałszywe informacje. Kurierzy przed godziną 15 kończą pracę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bb
link | zgłoś
2020-11-10
*.248.153.*
Najgorsza firma kurierska z jaką miałam do czynienia kurier w Nowogardzie niedoinformowany. Wręcza mi ulotkę na której jest informacja o możliwości wydruku etykiety przez firmę za co też zapłaciłam po czym mówi że paczki bez etykiety nie przyjmie. Cóż za inteligencja...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
anna
link | zgłoś
2020-11-04
*.205.113.*
Przyznam,że podejście Państwa kuriera w Bielsku-Białej jak i Państwa centrali, a dokładnie to prośby uzyskania pomocy jest wstrętne. Kurier zamiast zadzwonić do mnie (lub zostawić paczkę przy drzwiach jak robią to wszyscy inni kurierzy ) woli wywieźć paczkę do Zabki oddalonej ode mnie o 25 minut dro [rozwiń/zwiń]
żadne
lenistwo kuriera
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ola2906
link | zgłoś
2020-10-28
*.199.123.*
Najgorsza firma kurierska! Ślą 10 mejli, kiedy będzie kurier. Zupełnie inne godziny podane są w śledzeniu. A kurier przyjezdza, kiedy chce. I to za 16 złotych!
BRAK
NIERZETELNA
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2020-10-14
*:b9d0:5289:*
DHL to najgorsza firma kurierska jaka tylko może być. Mało że ustalenie do niej telefonu graniczy z cudem bo na stronie nigdzie nie ma to jeszcze połączenie z konsultantem jest nagrane i ciągle mówi nagrany tekst. Więc nie ma możliwości się o nic zapytać a połączenie z kurierem jest nie możliwe bo o [rozwiń/zwiń]
Brak
Brak telefonu na stronie. Brak telefonu do kuriera. Brak możliwości płacenia kartą
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2020-10-12
*.72.104.*
Piszę tę opinię z zaświatów. A to dlatego, ze DHL stwierdził mój zgon. Moją przesyłkę dostarczał 5 dni, po czym stwierdził, że nie żyję i odesłał ją do nadawcy.... Strata czasu, nerwów i pieniędzy.
brak
kompletny brak profesjonalizmu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz/szuriam10
link | zgłoś
2020-10-11
*.5.178.*
NAJGORSZA firma kurierska z jaką miałem do czynienia. Zatrudniają leniwych kurierów którym nie chce się doręczać paczek. Moją paczkę pseudo-kurier pobierał z sortowni przez dwa kolejne dni i zwracał bo ponoć nikogo nie było w domu. A NA PACZCE BYŁ MÓJ NUMER TELEFONU. Po prostu tak im zależy na doręc [rozwiń/zwiń]
BRAK ZALET
LENIE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aga
link | zgłoś
2020-10-10
*.248.254.*
Czekając cały dzień na przesyłkę nie doczekalam się. A po 4 dniach info że paczkę mogę odebrać sobie u nich.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
agra
link | zgłoś
2020-10-08
*.53.155.*
1. Przesyłka dostarczona po terminie. W informacji otrzymanej rano godziny dostarczenia określono na 9-11. Przed godz. 11 zmieniono na 11-14. Kurier był po godzinie 15! Czekałam CAŁY DZIEŃ. Moje utracone zarobki to ok. 1000-2000 zł (prowadzę działalność). 2. Przesyłkę dostarczono omyłkowo do miesza [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kwasny2
link | zgłoś
2020-10-03
*.231.120.*
uwaga na DHL, najgorszy dostawca usług, trzy przesyłki i trzy uszkodzone
same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klaudia
link | zgłoś
2020-10-02
*.175.112.*
Czekając cały dzień na przesyłkę nie doczekam się. Po zadzwonienia do biura obsługi klienta dowiedziałam się że przesyłka będzie dostarczona do mnie w przyszłym tygodniu. Nie była bym tak wściekła gdyby nie to że nie zostałam o tym poinformowana. Człowiek specjalnie rezerwuje sobie jeden dzień, bie [rozwiń/zwiń]
Żadne
Brak informacji o nie doręczeniu przesylki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marg
link | zgłoś
2020-10-01
*.229.211.*
NIGDY WIECEJ. UWAGA! OKRADAJA PACZKI.KURIER ZOSTAWIA PACZKI POD DRZWIAMI BEZ POWIADOMIENIA. REKLAMACJA - KPINA
BRAK
BRAK KONTAKTU Z KURIEREM
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2020-09-30
*.0.65.*
Wysyłanie informacji przesyłce i ... amba, kontaktu do kuriera brak, bo po co skoro, to klientowi zależy na przesyłce. Kurier nie informuje, że ma zamiar przyjechać. Czasem podjedzie pod bramę, czasem zatrąbi, ale najczęściej wysyła sms-a, że nikogo nie zastał. Co innego DPD, kurierzy mili, kontaktu [rozwiń/zwiń]
brak
same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klientka m
link | zgłoś
2020-09-29
*:1d:4035:*
Mam wrażenie, że firma nie zna znaczenia słowa usługi. To nie klient powinien się dostosować do ich godzin dostarczania przesyłek 10.00 - 12.00.Czy tylko w tych godzinach pracują? Niektórzy nie są nastolatkami i też pracują. Dostaję informację, że przesyłka w drodze, potem, że nieudana transakcja [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Daromir
link | zgłoś
2020-09-28
*.142.253.*
Dziadostwo to lekkie określenie tego bałaganu logistycznego. Zleceń nie realizują w terminie, kurierzy mogą odwołać przyjazd bez podania przyczyny w "systemie". A "system" mają taki, że nieterminowa realizacja zlecenia lub brak realizacji, skutkuje jedynie możliwym rozwiązaniem dla klienta... ponow [rozwiń/zwiń]
niska cena.. teraz wiadomo dlaczego.
Nieterminowość i ignorowanie klienta.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2020-09-26
*.26.22.*
Jedna wielka tragedia.Zadnego smsa telefonu o przesyłce.Po złozeniu interwencji podobno adresat nieznany i uzupełnieniu danych cisza. Osobiście odebrałam ją w punkcie dhl.Na przesyłce były wszystkie moje dane i wszystko poprawne.SKANDAL
BRAK
Brak słów zeby wymieniać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agata
link | zgłoś
2020-09-17
*.186.189.*
Tragedia zamówiłam przesyłkę ponad 3 tyg temu z Niemiec w trakcie dostałam maila żebym zweryfikowała adres co też uczyniłam co się okazuję po tygodniu że przesyłka trafiła do adresata oczywiście nikt się że mną nie skontaktował telefonicznie wielka pomyłka sprawa trafi do sadu
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janina
link | zgłoś
2020-09-16
*.10.45.*
Obsługa klienta jak w koszmarze. Zablokowano nam możliwość wysyłania paczek z powodu przeterminowanej faktury - o DWA DNI.Faktura na kwotę 86 zł z powodu opóźnienia 48 godzin - 40 zł kary za odblokowanie. To są jakieś faszystowskie metody traktowania klienta. Wiadomości wysyłane od adr [rozwiń/zwiń]
brak
wszytskie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Darek
link | zgłoś
2020-09-16
*:bf5a:8fc4:*
Najgorsza firma kurierska. Kolejny raz nie terminowe dostarczenie przesyłki !!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
K.b1998
link | zgłoś
2020-09-15
*.147.104.*
Najgorsza firma. Pani kurier tępa debila dostarcza paczkę pod inny adres. Kurierzy na Zakopane to kpina. Nie podają nawet numerów zeby się skontaktować człowiek siedzi jak głupi cały dzien i czeka na nich.
Brak
Dużo wymieniać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
tomtom67
link | zgłoś
2020-09-15
*.31.233.*
Po dostaniu wiadomości że paczka będzie dostarczona dziś, siedziałam w domu w dodatku pod telefonem, a po godzinie 12 przyszło powiadomienie ze mnie niby nie było w domu !! i że paczkę mam sobie odebrać w jakimś punkcie. To kpina z klientów
Pełno
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
SJU
link | zgłoś
2020-09-09
*.159.156.*
Dawno nie spotkałem się z firmą, która aż tak bardzo lekceważy klienta. Dostałem od mojego klienta z zagranicy list przewozowy, kurier DHL miał odebrać przesyłkę w Polsce. Oczywiście kurier się nie pokazał a przesyłki nie ma w systemie polskiego DHL w związku z czym nie mogę uzyskać żadnej pomocy. O [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

DHL Opinie