DHL Opinie

2.0 - poziom obsługi
2.1 - jakość usług / cena
1.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 135
Średnia ocen:
2.0 / 5

Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.dhl.com.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Agnieszka
link | zgłoś
2022-01-24
*.30.117.*
TA FIRMA TO JAKIŚ KOSZMAR!!!!!!!! Moja przesyłka nie została doręczona juz 5 dzień bo kurier twierdzi że o godz 15 nie zastał nikogo w Urzędzie Wojewódzkim ( który pracuje do 16.00!!!!!!!!!!!!!!), a teraz biedak nie wie gdzie się przesyłka podziała. Infolinia nic nie wie i nie może!!!!!! Firma dzia [rozwiń/zwiń]
żadne
niekompetencja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2022-01-20
*:8f8c:5a61:*
Najgorszy z kurierów, ostatnio nadałem w Żabce jest opcja że nie musisz drukować etykiety i co się okazało, kurier nie chciał przyjąć i wpisał u siebie że nie wydano mu przesyłki, Unikajcie jak najdalej
żadnych
nie odbierają z punktu nadania,tylko ze swoich punktów dhl
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
iza
link | zgłoś
2022-01-14
*.222.143.*
Jak dla mnie najgorsza firma kurierska. Nigdy nie miałam problemów z kurierski z innych firm, zawsze się dogadałam a nawet umawiałam się na odbiór na mieście żeby kurier nie zasuwał na 4 piętro. W DHL kurier okazał się zwyczajnym chamem. Pierwsza sytuacja gdy cały dzień ktoś był w domu, podobno kuri [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
top
link | zgłoś
2022-01-11
*.254.230.*
Dhl DRAMAT przez duże D ,już dwukrotnie wystawiłam o tej firmie negatywną opinie oczywiście zostały usunięte przez firmę DHL!!!!!!! Kurier nie pokazał się pod moim adresem a wystawił tekst:"Odmowa przyjęcia towaru przez odbiorcę" nawet na oozy go nie widziałam. Przy innych firmach można skontaktowa [rozwiń/zwiń]
Zasdnych
DRAMAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
skk519
link | zgłoś
2022-01-10
*.25.190.*
Paczka zlecona na odbiór w dniu dzisiejszym w godzinach 11:00-15:00. Nikt nie przyjechał po nią, ani ze mną się nie skontaktował w tej sprawie. Sama dzwoniąc na infolinię usłyszałam, że kurier nie zdążył odebrać dziś paczki i jeśli mi zależy na tym, by była dziś nadana, to SAMA mam ją zawieźć do pun [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2022-01-07
*.21.215.*
NIE POLECAM TEJ FIRMY. 13 grudnia 2021 nadałam paczkę z Lublina do Krakowa. Już jest 7 styczeń a paczka nie dotarła, początkowo odbierano telefon i przyjmowano zgłoszenie ograniczając się tylko do przyjęcia numeru przesyłki i emailowego przekazania do Staniątek punkt DHL pod Krakowem. Potem jak usły [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2022-01-05
*.25.231.*
Kurier DHL przywiózł paczkę o drogiej wartości pod dom. Nie doręczył paczki do ręki tylko rzucił paczkę pod drzwi i odjechał.kurier ma na imię Piotr. Jest bardzo nie miły hamski i osoba z nim jeżdżąca jest także hamska. Trasa Głubczyce - nowa cerekwia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Liliana
link | zgłoś
2022-01-05
*:7f2f:acab:*
Kurier DHL nie dowozi przesyłek tłumacząc się że nikogo nie było w domu Chamski fiuttt num. Tel do niego 539536964 złodziej i oszust!!!!
Dno
Dno
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Albert
link | zgłoś
2022-01-05
*:7f2f:acab:*
Jajgorsze ścierwo złodzieje kurier o numerze 348 nie dowozi przesyłek chamidło powinien przy rowach pracować
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sławomir
link | zgłoś
2022-01-04
*.173.56.*
Najgorsza firma kurierska!!!! Wpisują ze byli a cały dzień nikogo nie ma, ani telefonu ani pocał......Zawsze im nie po drodze. Nie życzę nikomu z nimi współpracy
Zadnych zalet
Same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

DHL Opinie