DHL Opinie

1.2 - poziom obsługi
1.2 - jakość usług / cena
1.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 908
Średnia ocen:
1.2 / 5

Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.dhl.com.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
rado3001
link | zgłoś
2020-03-05
*.238.174.*
~rado3001 / 2020-03-05 20:45 Ocena: 1.00 / 5 Żenująca nierzetelność. Przez tydzień (po odbiorze przez kuriera) paczka wisiała w systemie jako nieodebrana. Po kilku interwencjach (za każdym razem była odpowiedź zajmujemy się pana zgłoszeniem), paczka odnalazła się w punkcie sortowania, gdzie znowu [rozwiń/zwiń]
nierzetelność, bałagan, nieterminowość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klaudia
link | zgłoś
2020-03-05
*.10.129.*
Dzisiaj tj 05.03.2010 paczka miała być między godz 12:00 - 14:00 , godz 13:20 dostaje sms że przesyłkę awiozowano. mieszkam w bloku i nikt o tej porze nie dzwonił domofonem, ani telefonicznie (gdzie Pani w DHL na reklamacji twierdzi że nie podano nr tel i dlatego kurier nioe dzwonił, w wiadomośi e-m [rozwiń/zwiń]
brak
kurierzy, cena, kontakt z obsługą klienta i kurierem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Niezadowolony klient
link | zgłoś
2020-02-28
*.7.212.*
Przychylam się do poniższych opinii na temat doręczania przesyłek. Siedzę w domu, czekam na paczkę bo miała dziś być doręczona. A tu jedna wielka lipa. Nikt do mnie nie dzwonił, nikogo w domu nie było po czym dostaję maila, że paczka została awizowana i jest do odbioru w Żabce, ponieważ nie było mni [rozwiń/zwiń]
Same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jerzy
link | zgłoś
2020-02-28
*.193.118.*
bardzo niegrzeczne podejście do klienta ,na każdym kroku coś kurierowi nie pasuje.Ponadto DHL Bielsko Biała nie wykonuje na siebie wzięty obowiązek dostarczenia przesyłki pomimo zawarcia takiej umowy poprzez pobrania opłaty za taką usługę.Rozważam podjęcie kroków prawnych za niedostarczenie już kilk [rozwiń/zwiń]
nie wywiązywanie się z umowy dostarczenia przesyłki pod adres mimo pobrania opłaty za taką usługę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient-123
link | zgłoś
2020-02-27
*.8.173.*
Witam:Po moich ostatnich doświadczeniach, z korzystania, z usług tej firmy kurierskiej, nigdy więcej nie skorzystam,brak mi słów w tym temacie, przestrzegam potencjnalnych, chętnych na usługi firmy DHL, OLEWAJĄ KLIENTÓW.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
lucyna
link | zgłoś
2020-02-24
*.253.13.*
Moja przesylka zostala okradziona ,kurier przyniosl pusta paczke z ktorej zostal skradziony apple iphone10 o wartosci 2000zl.Kontakt z dhl parcel jest nie mozliwy.Przestrzega przed wysylanie wartosciowych przesylek.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
pat
link | zgłoś
2020-02-21
*.84.92.*
Niestety bardzo trudno wrecz niemozliwe jest skontaktownaie sie z dzialem obslugi klienta. Nie ma infolinii, czatu. Kilkakrotnie mialam problemyu z dostawa paczki a takze przekierowaniem do punktu odbioru - konczylo sie to wyprawa do magazynu. Jesli tylko jest to mozliwe korzystam z innych firm [rozwiń/zwiń]
brak
czas, kontakt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iza
link | zgłoś
2020-02-20
*.207.68.*
najgorsza firma kurierska z jaka miałam do tej pory odczynienia; jeszcze nigdy się nie zdarzyło, żeby dostarczyli przesyłkę pod wskazany adres! zostawiają przesyłki w punktach odbioru, które bynajmniej nie mają nic wspólnego z adresem dostawy; NIKT SIĘ NIE FATYGUJE POD WSKAZANY ADRES; czekam w domu [rozwiń/zwiń]
brak
nigdy kurier nie dostarcza przesyłki pod wskazany adres - zostawia w przypadkowym punkcie odbioru!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andzia
link | zgłoś
2020-02-14
*.149.223.*
Jestem bardzo nie zadowolona, ponieważ przesyłka miała dzisiaj byc dostarczona miedzy godzina 17 a 22 bo taka przesyłke wybrałam.. A dostałam wiadomosc ze proba doreczenia przesylki byla miedzy 10 a 12 i oczywiscie nie udana.. chociaz byl ktos u mnie w domu i nie widzial zadnego kuriera..
Brak
Nie terminowość, brak kontaktu z kurierem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2020-02-13
*.0.34.*
Jestem bardzo zadowolona z pracy kuriera z Gdyni Pana Patryka nr wozu 13. Miałam bardzo ciężka paczkę ponad 30 kg a Pan Patryk bez problemu wtargal ja na razie piętro (bez windy) dodam że inny kurier odmówił wniesienia z uwagi na ciężar. Oby więcej takich kurierów. Dziękuję ☺️
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kamila
link | zgłoś
2020-02-07
*.252.61.*
oszusci caly dzien czekania na paczke i sms ze nie zastali nikogo w domu paczka zostawiona 10 km od domu brak pomocy ze strony infolinii nie polecam nie pozdrawiam
ZADNYCH
DHL TO JEDNA WIELKA WADA
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Olgierd
link | zgłoś
2020-02-06
*.216.182.*
firma DHL oferuje w trakcie zamawiania przesyłki termin dostawy paczki w 5 dni roboczych (z Polski do Anglii) ,przesyłka zamiast 20.12.2020 dotarła 03.01.2020 ,kiedy złożyłem reklamację to DHL (po miesiącu) odpowiedziało że nie gwarantują "oferowanego" terminu dostarczenia przesyłki.. w moim rozumie [rozwiń/zwiń]
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Arek
link | zgłoś
2020-02-04
*.77.198.*
DHL nie dostarcza przesyłek do mniejszych miejscowości bo ma za daleko.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2020-02-03
*:c019:27af:*
Kurier mimo,iż fizycznie nie doręczał paczki, w systemie wypisywał, że nikogo nie zastał w domu kilkakrotnie. Reklamacje i interwencje bez odpowiedzi kilkaktotne. Infolinie nie jest w stanie nic powiedziec i odsyla do skladania elektronicznych reklamacji. Nie polecam
Brak
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wściekły wąż
link | zgłoś
2020-01-31
*.173.0.*
tak jak w wadach, brak kontaktu ze strony kurierów o planowanej godzinie orientacyjnej dostawy paczki. Nie pierwszy raz taka akcja.
szybka wysyłka
brak jakiekolwiek kontaktu od strony kuriera że za X czasu dostarczy paczkę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Arkadiusz
link | zgłoś
2020-01-29
*.137.251.*
Istnienie tej firmy to jedna wielka wada na całym rynku kurierskim!
Kompletne zero
Istnienie tej firmy to jedna wielka wada na całym rynku kurierskim!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
BIBP SP. Żaneta
link | zgłoś
2020-01-29
*.246.215.*
Chciałabym pochwalić kuriera DHL o numerze 210 za jego zaangażowanie i pomoc w każdej sytuacji. Jesteśmy firmą produkującą worki i nasz towar musi dotrzeć do klientów expresowo. Pan kurier 210 zawsze znajdzie sposób aby nam pomóc. Takich pracowników trzeba doceniać. Prosimy o podwyżkę dla niego :)
kulturalny, miły, wesoły i pomocny
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2020-01-29
*.173.120.*
DHL to najmniej kompetentna firma z jaką musialem się zmierzyć. Doszło do tego, że przed zakupem jakiejś rzeczy pytam z kim współpracują...jeśli jest to DHL od razu rezygnuje. NIE POLECAM!!!
Brak
DHL to wada
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iza
link | zgłoś
2020-01-28
*.185.159.*
Miałam duży problem z przesylka. Kurier nie był u mnie ani razu. Na stronie do śledzenia przesyłki wpisał komunikat że nie było nikogo w domu. Ja byłam cały czas w domu. Ta sytuacja powtórzyła się 2 razy i musiałam jechać osobiście odebrać paczkę do Kielc gdzie jechałam ponad 50 km.To już jest szczy [rozwiń/zwiń]
Brak
Ta firma to porażka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nika
link | zgłoś
2020-01-22
*.234.249.*
Obrzydliwy serwis! Najgorsza firma kurierska, jaką kiedykolwiek spotkałam. Zdecydowane nie polecam! W ogóle nie obchodzi opinia klienta i komfort! Nieodpowiedzialne zachowanie w stosunku do klienta, ignorowanie klienta, nie pomocna obsługa klienta. Interes DHL jest tylko w tym, żeby jak najbardziej [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

DHL Opinie