DHL Opinie

1.2 - poziom obsługi
1.2 - jakość usług / cena
1.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 908
Średnia ocen:
1.2 / 5

Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.dhl.com.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Jacek
link | zgłoś
2021-01-19
*.248.155.*
Najgorzej. Utrudnianie kontaktu z obslugą (infolinia tak ustawiona żeby zbyć klienta). Kurier awizuje przesyłki pomimo ze pod adresem zawsze ktoś jest. Pomimo za jest podany numer telefonu kurier nie dzwonił (skoro rzekomo nikogo nie zastał).
Brak
J.w.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anne
link | zgłoś
2021-01-18
*.172.255.*
Ja natomiast polecam i nagradzam pochwałą miłego i kuluralnego Pana kuriera, który w ten mroźny dzień dostarczył mi przesyłkę w okolicy Alei Górników w Kielcach. Dziękuję!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lukasz
link | zgłoś
2021-01-14
*.180.133.*
20 grudnia nadalem paczke DHL-em do Wielkiej Brytanii. W zwiazku z problemami a granicy, DHL podjal decyzje o zwrocie paczek do nadawcy, jednakze nie zwrocil mi zaplaconej kwoty. Co wiecej, w momencie zwrotu paczku kurier probowal wyludzic od nas kolejne pieniadze (74 zlote) za oplacona przesylke. 3 [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jakub
link | zgłoś
2021-01-07
*.43.41.*
Okropna dostawa, zarówno jak i kontakt. Zapłaciłem dodatkowo, aby paczka przyszła na następny dzień. Nie było jej, po kontakcie ze sklepem dowiedziałem się, że pomylili coś w sortowni DHL, paczka będzie w następny dzień roboczy. Okej, dało się to przeżyć, musiałem czekać 2 dni, ze względu na święto [rozwiń/zwiń]
Brak
Kontakt, czas dojazdu, śledzenie paczki, Wszystko :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz
link | zgłoś
2021-01-07
*.36.230.*
Kurier zdecydował nie przyjechac, nie powiadamiajać odbiorcy o tym.
brak zalet
brak kontaktu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert
link | zgłoś
2021-01-05
*.105.133.*
Nigdy się nie spotkałem z tak fatalną obsługą klienta jak w DHL. Cały dzień byłem dzisiaj w domu a kurier rzekomo mnie nie zastał, więc zostawiono mi paczkę gdzieś pod innym adresem i mam sobie sam ją odebrać. Gdy próbowałem zgłosić reklamację nadziałem się na tak fatalny system obsługi, że zgłoszen [rozwiń/zwiń]
BRAK
- kurierzy nie dostarczają przesyłek - praktycznie nie da się dodzwonić na infolinię - proces składania reklamacji/skarg tak skonstruowany, że często zgłoszenie reklamacji jest po prostu niemożliwe
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zibi73
link | zgłoś
2021-01-04
*.101.20.*
DHL to jakaś pomyłka Ta pseudo firma kurierska ma *** klientów. Kurierzy nie zgłaszają się po odbiór przesyłek od nadawców podając w raportach jako przyczynę nieobecność nadawcy. Skontaktowanie się z infolinią i rozmowa z żywym człowiekiem graniczy z cudem. ZDECYDOWANIE ODRADZAM KOZYSTANIE Z I [rozwiń/zwiń]
Brak jakichkolwiek
Same wady więcej nie skorzystam z ich pseudo uslug i będę odradzał wszystkim
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2021-01-02
*.172.52.*
firmę należy jak najszybciej zamknąć i zabronić działać na rynku!!! wielkie oszustwo za niemałe pieniądze. godziny dostawy ustalają sami zgodnie z humorem kuriera, chociaż i to też nie bo i tak nie dotarł wpisał że nie zastał nikogo chociaż cały dzień w domu było pełno ludzi, po niemiłym i niepomocn [rozwiń/zwiń]
żadnych
tylko i wyłącznie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2020-12-31
*:c583:cf1c:*
NIE POLECAM NIKOMU!!!! Już paczka była w dostawie, już kurier do mnie jechał i co?? I nic. Nie dotarła bez podania przyczyny i jakiegokolwiek kontaktu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barbara
link | zgłoś
2020-12-31
*.73.44.*
Firma niewiarygodna. Brak kontaktu z kurierem, również ze strony biura obsługi klienta.Mają prywatne telefony, widać nie muszą odbierać!!! Nikt nie potrafi udzielić informacji kiedy paczka zostanie dostarczona (paczka opłacona). Fikcyjne godziny dostarczenia w informacji.Uważają, ze skoro łaskawie [rozwiń/zwiń]
Zadnych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Błażej
link | zgłoś
2020-12-30
*.242.138.*
Kurier przywiózł paczkę adresowaną imiennie do firmy w której pracuję i pozwolił odebrać przesyłkę osobie która nie była do tego upoważniona. Gdy dowiedziałem się że paczka została odebrana i poszedłem ją sprawdzić okazało się że przesyłka jest uszkodzona (TV). Przy próbie reklamowania otrzymałem wi [rozwiń/zwiń]
-
Obsługa klienta to porażka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2020-12-25
*.176.225.*
Nie zamawiać niczego DHL kurier nie potrafi znaleźć adresu i nie kontaktuje się. Mają stały tekst "Nieprawidłowe dane adresowe" Po złożeniu reklamacji celowo nie dostarczył przesyłki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alena
link | zgłoś
2020-12-23
*:ca43:c0c8:*
Shit service!!! DON'T RECOMMEND DHL!!! I sent important documents for embassy inside Poland to apply for visa and DHL lost my documents 2 times on the way from Krakow to Warsaw!!! I called customer service every day, they just told me that everything is OK but nobody could answer where is my parce [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Majki
link | zgłoś
2020-12-23
*.69.135.*
Straszna lipa kurierzy nie dzwonią nie ma ani sms nic cisza tylko maile że przesyłka została zwrócona do nadawcy bo nikogo nie zastał w domu, chociaż w domu byłem nie zapuka do drzwi nie zaqdzwoni nic nie polecam !!
same --
***owa firma kurrjerska
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ignatius
link | zgłoś
2020-12-23
*.78.133.*
3x zamowienia realizowane przez DHL = 3x problemy. Paczki z elektroniką poobijane, dostarczane na zasadzie wrzucenia na klatke w bloku. Trzeba sie domyslac ze przesylka przyszla i samemu szukac w cslym bloku. Inne przypadki to informacja ze przesyłka dostarczona a przesylki brak. Totalne DNO.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Daniel
link | zgłoś
2020-12-17
*.47.0.*
Fatalna jakość usług, podobno jeśli nadawca nie opłaci usługi kontakt z odbiorcą nie ma opcji żeby kurier się odezwał i dostarczył paczkę. Przypuszczam że wszystkie takie paczki w ogóle nie są wysyłane do klientów tylko czekają na odbiór na magazynie.
brak
wszystkich nie da się wypisać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paulina
link | zgłoś
2020-12-17
*.241.185.*
Najgorsza firma kurierska na Śląsku. Wiecznie paczki przychodzące z zagranicy nie są dostarczane i odsyłane są do nadawcypomimo obecności w domu, kurier nawet nie raczy podejść do domofonu ani pojawić się w okolicy. Ciagle informacj a „do odebrania w punkcie 5km dalej”. Na infolinii nie można się ni [rozwiń/zwiń]
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Natalia
link | zgłoś
2020-12-16
*.47.130.*
Przesyłka miała zostać dostarczona w godzinach 10-12 - natomiast okazuje się, że nawet nie wyjechała z magazynu. Kontakt z infolinią - żenada - Pani nie jest w stanie nic zrobić - próbowałam zaznaczyć, że mam zepsuty domofon i prosić, żeby kurier kontaktował się telefonicznie, natomiast usłyszałam, [rozwiń/zwiń]
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
bogdan
link | zgłoś
2020-12-15
*.45.109.*
NIE POLECAM !!! Działa jak za komuny poczta..przesyłka do mnie nadana z Bielska w piątek..dzis jest środa a na stronir komunikat że jest w gł.sortowni w Warszawie ..Szok. To samo z nadaniem..wczoraj wysłałem do Wrocławia a dziś wieczór pokazuje że jest w gł.sortowni w Warszawie.Unikać tego dziadostw [rozwiń/zwiń]
ładna reklama
czas dostarczenia przesyłki,obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karina
link | zgłoś
2020-12-13
*:a4b2:be6d:*
Nigdy więcej nie zamówię niczego przez tą firmę. Kupiłam Telefon przez stronę internetowa, która korzysta z usług DHL. Warto zaznaczyć, ze wartość zamówionej rzeczy to 4500 zł. Paczka z telefonem została wysłała 9 dni temu i po dzisiejszy dzień do mnie nie dotarła. Co więcej niewiadomo kiedy to nas [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

DHL Opinie