DHL Opinie

1.2 - poziom obsługi
1.2 - jakość usług / cena
1.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 908
Średnia ocen:
1.2 / 5

Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.dhl.com.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Niezadowolony
link | zgłoś
2021-10-28
*:f1a2:3864:*
Lekceważenie klienta: trzy dni bezskutecznego czekania na kuriera, pomimo kontaktów z infolinią i interwencji, codziennie zawód.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rita
link | zgłoś
2021-10-28
*:58ff:1463:*
Gwiazdek zero! Czekałam na przesyłkę. Cisza 2dni od smsa. Weszłam na śledzenie przesyłki i okazało się że jest DOSTARCZONA! Zadzwoniłam zatem do dhl z zapyyaniem gdzie jest moja paczka! Pani niezbyt uprzejma powiedziała że u sąsiadów! Pytam się ktorych a ona że nie wie bo kurier nie napisał pod jak [rozwiń/zwiń]
WSZYSTKO
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zocha
link | zgłoś
2021-10-26
*.92.196.*
To,co wyprawia dhl, to jest jawne chamstwo!!! Ci "ludzie" mają totalnie w d**** swoich klientów, a czynność dostarczenia paczki chyba mocno ich przewyższa. Czekam na paczkę tydzień!!! Codziennie! dostaje sms i email, że paczka przyjedzie właśnie dziś, a kurier i tak sobie nie przyjeżdża, mało tego [rozwiń/zwiń]
Absolutny brak zalet!!!!
Szkoda słów!!! Całą książkę można by napisać, ale główna wada, to to że mają w d***ie kientów i ich czas!!! Nie wiem, ile jeszcze moja paczka sobie poleży u nich na magazynie?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rozsierdzony
link | zgłoś
2021-10-23
*.217.197.*
Prowadzę firmę wysyłkową. Po kilku latach nieaktywności na koncie w witrynie dhl24.com.pl byłem niepokojony jakimiś wezwaniami do zapłaty za wyimaginowane usługi. Faktury na łączną kwotę 100zł po zgłoszeniu reklamacyjnym zostały już skorygowane i należność za nie usunięta. Domyślam się, że w ten spo [rozwiń/zwiń]
BRAK
WSZYSTKO
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Antonina
link | zgłoś
2021-10-18
*.151.45.*
dostarczono mi paczke z rozwalona i zgniecioną zawartością, była to mokra karma dla kota i psa
uszkodzenie zawartosci
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kate
link | zgłoś
2021-10-05
*.173.10.*
Nie polecam firmy DHL nikomu ZERO kontaktu jedna infolinia na całą Polskę wstyd I hanba w internecie widnieje numer widmo na który nie da się dodzwonić na jakiekolwiek pytanie o paczke konsultant infolinii odpowiada Nie mam pojęcia nie wiem nie jestem w stanie odpowiedzieć na takie pytanie ZERO SZAC [rozwiń/zwiń]
Żadnych
Wszystkie możliwe jakie istnieją
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz
link | zgłoś
2021-09-30
*.26.211.*
Ta firma to jedna wielka porażka, paczkę która miała dojść w poniedziałek doszła w czwartek przez co pieniądze które miałem odzyskać przesunęły się w czasie, mają gdzieś reklamacje klepią tylko automatycznie przeprosinowe meile maja w *** klienta i obsówy z dostarczeniem to jest druga i ostatnia wpa [rozwiń/zwiń]
Mają gdzieś reklamacje
olewanie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2021-09-28
*.151.75.*
z przesyłanej paczki została ukradziona część przesyłki, pusta przestrzeń zapełniona kartonami /papierami, a paczka szczelnie zaklejona taśmą aby odbiorca nie zorientował się, że była otwierana, NIE POLECAM!!!!
brak
okradają przesyłki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
rozczarowany klient
link | zgłoś
2021-09-21
*.205.197.*
To kurierzy wyrabiają opinie firmie. Jeśli firma zatrudnia debili musi się liczyć z krytyką za debilnie wykonaną usługę, bo jeśli czekasz przy drzwiach na kuriera a on w statusie przesyłki wpisuje *nikto ne je doma*..... Dziękuję nigdy więcej.
nie stwierdzono
brak szacunku dla klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kokosz
link | zgłoś
2021-09-21
*.185.115.*
zamówiony kurier nie przyjechał i anulował zlecenie -na zwrot pieniędzy trzeba czekać 5 dni!
zamówiony kurier nie przyjechał i anulował zlecenie -na zwrot pieniędzy trzeba czekać 5 dni!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2021-09-07
*.248.176.*
Firma powinna mieć motto 'zawsze zgubimy twoja paczkę'poprostu masakra zero zaangażowania się ciągle te same błędy widocznie właściciel ma wylane w pracowników a ci robią co chca wysyłając paczkę po różnych sortowniach. Tragedia....
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kkk
link | zgłoś
2021-08-18
*.206.119.*
Totalna niechęć kurierów do współpracy. Arogancja i cwaniactwo. Z daleka od tej firmy.
Brak
Wszelkie możliwe
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dorota
link | zgłoś
2021-08-13
*.67.133.*
Oddział Szczecin - oś. Bukowe. Fatalna obsługa! Kurier bez względu na dzień jest od 11.00 do 14.00. Nie ma próby kontaktu z klientem. To nie pierwszy ani trzeci raz, tak działa zawsze. Niestety nie zawsze jest możliwość wyboru dostawy przez inną firmę Szczerze odradzam.
Brak
Jak powyżej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2021-08-13
*.173.112.*
Kto pracuje w tej firmie,chyba nawet przedszkola nie skończył :-( brak odbioru paczek z powodu błędnego jodu pocztowego (kod poprawny) w końcu przekierowano na następny dzień,ale Odebrano tylko 2 z 3 paczek, twierdząc że nadawca zadzwonił i anulował zlecenie na jedną paczkę,tragedia,po długiej rozmo [rozwiń/zwiń]
Brak
Zła obsługa, okłamywanie klienta,aroganckie podejście do klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Asia
link | zgłoś
2021-08-06
*.216.127.*
KOSZMAR!!! Wysłaliśmy gitarę elektryczną, niestety nie dotarła w całości. Nawet nie chce mi się rozpisywać. Jestem w szoku że można w tak nieodpowiedzialny sposób wykonywać swoją pracę. Mam nadzieję że komuś oszczędzę nerwów i przykrości.
BRAK
ZERO ODPOWIEDZIALNOŚCI
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2021-07-28
*.233.26.*
Ogromny NEGATYW.Pracownik Firmy DHL Parcel rozbił szybę w drzwiach frontowych w moim nowym domu koszt ogromy. Pracownik reprezentujący firmę DHL Parcel nie poczuwa się w ogóle do odpowiedzialności. Dodam, że kurier za wschodniej granicy. Firma DHL Parcel również umywa ręce przed odpowiedzialnością. [rozwiń/zwiń]
Brak
Niekompetencja pracownika Firmy DHL Parcel brak odpowiedzialności ze strony Firmy DHL Parcel
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2021-07-28
*.15.234.*
Kurier przyszedł, położył paczkę na ziemi i stwierdził, że muszę zaczekać, bo "chce jeszcze podejść do apteki". Paczka pobraniowa, pracownik w pełnym ciężkim ubraniu ołowianym mówi, że poprosi o skasowanie teraz, bo znieczulone Zwierzę śpi na stole i nie może czekać, tylko pilnie wykonać RTG - pieni [rozwiń/zwiń]
Brak kultury osobistej i podstawowej ogłady.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamil
link | zgłoś
2021-07-23
*.196.90.*
Zamówiłem paczkę z Hiszpanii usługą Dhl expres. Taki expres że paczka 2 dzień leży na sortowni w Niemczech. Dramat!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
JAROSŁAW
link | zgłoś
2021-07-16
*.30.144.*
Nie polecam tej firmy .Dostałem 2 paczki z niemiec uszkodzone podziurawione uszkodzony towar połamane .Paczki poklejone byle jak taśmami polska DHL. Dzwoniłem do działu reklamacji nikt nie odbiera tylko muzyczka gra i gra aż się wyłączy automatycznie,Tylko odbierają ci co chciałbym nadać paczkę .W k [rozwiń/zwiń]
Zadne
Unikać tego kuriera
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sandra
link | zgłoś
2021-07-16
*.16.248.*
Dramat paczka od 3 dni do mnie bie dotarla nikt ani razu nie dzwonil dodzwonić do kuriera też sie nie dało
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

DHL Opinie