DHL Opinie

1.2 - poziom obsługi
1.2 - jakość usług / cena
1.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 908
Średnia ocen:
1.2 / 5

Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.dhl.com.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Paradoks
link | zgłoś
2020-04-14
*.205.109.*
Najgorsza obsługa po raz kolejny, totalna ignorancja klienta przez kuriera, brak informacji o dacie i/lub godzinie dostarczenia paczki, na infolini DHL panie aroganckie, bez checi pomcy.Nie polecam a wrecz odradzam skorzystanie z usług i sam wiecej nie skorzystam z DHL-Polska.
Brak
Niekompetencja, niuczynnosc, brak kontaktu z kurierem, brak iformacji o nadchodzacej przesyłce
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grr
link | zgłoś
2020-04-14
*.151.45.*
DHL nie zawodzi. Przed świętami wiele zamówień, wszystko doszło na czas lub dzień dwa później. DHL jak zwykle nie dostarczył 2 przesyłek. Rozumiem że pandemia ale inni sobie radzą, a tu już mam opóźnienie 10 dni na jednym i tydzień na 2 zamówieniu..i brak gwarancji że po świętach teraz zdąży do końc [rozwiń/zwiń]
Nie dostrzegam
Czas.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zawiedziony
link | zgłoś
2020-04-10
*.13.162.*
Po raz kolejny zawiodłem się na DHL. Za pierwszym razem, chcąc ułatwić pracę kurierowi, zleciłem pozostawienie przesyłki w "punkcie". Skończyło się tym że 2 dni zmieniał się jej status "przekierowania" i dotarła 4 dni później. Teraz znów wysłano mi przesyłkę DHL-em i oczywiście w trackingu jest tylk [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
toke
link | zgłoś
2020-04-09
*.108.27.*
DHL to najgorsza firma kurierska w Poznaniu! Gdy dostałem informację, że kurier nie zastał paczkomatu pod adresem DHL Parcel byłem zaskoczony?! Pomimo złożenia skargi i obietnic ze strony firmy DHL, iż paczka będzie dostarczona pod adres alternatywny podany przeze mnie i tak nie dojechała! Biorą pie [rozwiń/zwiń]
brak
DHL to wada w pełnej okazałości!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2020-04-09
*.112.43.*
Dno. Totalne. Dwa dni czekałem na przesyłkę i kurier nie dotarł. Omijajcie tą firmę z daleka .
Zart
Dno kompletne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
sharontate
link | zgłoś
2020-04-08
*.221.134.*
Nie po to zmawiam i dopłacam za paczkę pod wskazany adres mojego domu, żeby kurier udawał, że zadzwonił domofonem(czego nie zrobił), odjeżdża, po czym dostaję email, że kurier zaawizował paczkę i czeka w punkcie odbioru DHL. To są jakieś żarty. Zapewne gdybym nie zapłaciła za przesyłkę z góry, kur [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
paweł
link | zgłoś
2020-04-07
*.0.32.*
21988235435 paczka podrzucona do biedronki czekałem na przesyłkę dostałem zawiadomienie o braku odbiorcy.
nie polecam DHL
Kurier kłamie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2020-03-31
*:edc2:eea8:*
Dotarła do mnie przesyłka z odczynnikami chemicznymi w butlach szklanych. Kurier przekazał przesyłkę i uciekł. Nic nie kazał podpisać, nie było też czasu na sprawdzenie zawartości. Po otworzeniu paczki butle były starannie owinięte w folię bąbelkową. Nie rozpakowywałam ich, nie zauważyłam wycieku. W [rozwiń/zwiń]
brak
fatalna obsługa kurierska i brak gwarancji bezpieczeństwa przesyłki, lub zwrotu kosztów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
acapullo
link | zgłoś
2020-03-31
*.28.251.*
kurierzy zostawiają przed drzwiami każdą zamówioną przesyłkę,nawet tą o wartości powyżej 200zł nie informując dzwonkiem do drzwi a następnie uciekają do auta
brak
wszystkie z możliwych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Były klient
link | zgłoś
2020-03-31
*.1.122.*
Piątek -BRAK AWIZA, BRAK TEL- SMS Nieudane doręczenie. Złożona interwencja. Telefon z działu obsługi- przeprosiny za zaistniałą sytuację - w poniedziałek kurier SKONTAKTUJE SIĘ ZE MNĄ TELEFONICZNIE i ustalimy szczegóły odbioru. Poniedziałek - cisza Wtorek -BRAK AWIZA, BRAK TEL- SMS Nieudane do [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Teodora
link | zgłoś
2020-03-30
*.221.143.*
Moja opinia jest również bardzo negatywna. Zakupiłam sprzęt Euro - agd wraz z dostawą przez firmę wybraną przez sklep na dzień 27. 03, 2020. Wiadomość dostałam z DHL że dostawa będzie w godz. od 10 - 12 tej. niestety kurier nie pojawił się, ok.godz.14 na str.śledzenie przesyłki był zapis brak możliw [rozwiń/zwiń]
nie ma żadnych
tylko wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr K
link | zgłoś
2020-03-30
*.76.245.*
Niestety firma nie szanuje klientów. Ostatnio dostarczyć mieli do mnie trzy paczki. W systemie śledzenia znajduję informację, ze odbiorca odmówił przyjęcia paczki. Problem tylko z tym, że kurier nawet nie skontaktował się ze mną. W dobie telefonii komórkowej to żenujące. Próba kontaktu przez inforl [rozwiń/zwiń]
Dobry system śledzenia przesyłki, szybka dostawa
Nieżetelność kurierów, utrudniony, lub prawie niemożliwy kontakt z firmą
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dora
link | zgłoś
2020-03-24
*.108.114.*
NIE POLECAM!!!!!!!!! Otrzymałam informację, że dniu 23.02.2020 w godzinach.10.00-12.00 zostanie dostarczona mi przesyłka.W dobie koronawirusa wybrałam kuriera, żeby nie wychodzić z domu zgodnie z zaleceniami, ale niestety kuriera nie było. W domu trzy osoby, psy, które słyszą najmniejszy szelest, do [rozwiń/zwiń]
brak
podejście do klienta,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ana
link | zgłoś
2020-03-13
*.136.153.*
Masakra dostałam dwa dni temu smsa że dziś dostanę przesyłkę i jej nie ma! Nie można skontaktować się z infolinią masakra nie polecam!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lukasz
link | zgłoś
2020-03-13
*.77.254.*
Kurier zatrzymał się pod bramą, odjechał, po czym dostałem sms z informacją, że nastąpiła nieudana próba doręczenia przesyłki. Nie polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Heniu
link | zgłoś
2020-03-11
*.230.143.*
Kur.y i nieroby. Kontakt telefoniczny z firmą DHL niemożliwy. Czekałem w domu cały dzień na paczkę i oczywiście paczka nie została doręczona z powodu nieobecności odbiorcy pod wskazanym adresem. Kurier nawet nie pofatygował się bo pewnie było mu za daleko. Sprawdzałem na monitoringu czy ktokolwiek p [rozwiń/zwiń]
Brak
Pracownicy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2020-03-10
*.10.217.*
UWAGA OSZUŚCI!!! Dowożą uszkodzony towar. Mówią człowiekowi, że nie mają przy sobie druków aby spisać protokół szkody i że przyjadą z tym jutro... po czym kontakt się urywa, a chcąc załatwić to przez internet - kompletna zlewka! MASAKRA
nic
wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mrtomy
link | zgłoś
2020-03-10
*.146.227.*
DHL, to jedna wielka porażka. Poprosiłem sprzedawcę o wysyłkę sprzętu z dostawą w sobotę i co się z tym wiąże poniosłem dodatkowe koszty za doręczenie w sobotę. DHL pieniądze pobrał, ale przesyłki w sobotę nie dostarczył. Kiedy zadzwoniłem na infolinię od Pana usłyszałem, że nie wie jak to się stało [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
arka
link | zgłoś
2020-03-07
*:f3fa:c1de:*
kurier/kurierzy uraczyli mnie dwukrotnie w ciągu 2 dni niekompetencja i nierzetelnośćia ze tez toleruje sie takich pracowników
brak
niepunktualnośc nierzetelnośc
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aleksandra
link | zgłoś
2020-03-06
*.47.167.*
~Aleksandra / 2020-03-06 15:35 Ocena: 1.00 / 5 Witam! Jestem osobą niepełnosprawną. Bardzo ciężko choruje. Nie poruszam się sama poza domem, jedynie przy pomocy osób drugich. Dziś rano nie było mnie w domu.Przed chwilą dostałam sms-a, że mam odebrać paczkę z punktu Żabka. A miało być doręczenie p [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

DHL Opinie