DHL Opinie

1.2 - poziom obsługi
1.2 - jakość usług / cena
1.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 908
Średnia ocen:
1.2 / 5

Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.dhl.com.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Aga
link | zgłoś
2020-07-22
*.248.212.*
Czekałam cały dzień w domu na paczkę po czym dostałam informację że nie zastano klienta w domu. Ta firma kurierska chyba nie zdaje sobie sprawy że niektóre paczki są bardzo ważne (np stanowią prezent urodzinowy). Zdecydowanie NIE POLECAM!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomek
link | zgłoś
2020-07-16
*:26d1:2715:*
Kilka razy nadawalem dhl oraz odbieralem od dhl. NIGDY nie bylo terminowo! Paczka odebrana od nadawcy w czwartek rano, pierwsza proba doreczenia w poniedzialek i zadnej mozliwosci ustalenia godziny odbioru z kurierem. A jesli mi nie pasuje to moge sobie odebrac z centrali... Zaczynam wierzyc ze to n [rozwiń/zwiń]
Brak
Nieterminowosc, brak rzetelności
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2020-07-15
*.27.12.*
SKANDAL!!! Żadnego kontaktu z klientem przed doręczeniem przesyłki. W śledzeniu przesyłki pojawia się informacja, że odmówiłam odbioru przesyłki, gdzie mnie w domu nie było i kurier się ze mną nie widział.Porażka. Żadnych poprawnych numerów do kontaktu z DHL na stronach internetowych. JAK MOŻNA PODA [rozwiń/zwiń]
Ewidentny BRAK
SAME jak wyżej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Carena
link | zgłoś
2020-07-11
*:82e2:c114:*
Coś fatalnego. Najgorsza firma kurierska jaka znam, jest dobrze jak jest dobrze a jak sie zaczna problemy -makabra. Brak kontaktu ze strony spedycji, że kurier bedzie lub był z przesyłką, pozniej zero pomocy,checi współdziałania- nawet nie odpisuja na maile!. Tak wiec - nie polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
AnnaM>
link | zgłoś
2020-07-02
*.99.53.*
Naczytałam się tyle niepochlebnycH opinii o tej firmie, że z obawą czekałam na kuriera. Jetem pozytywnie zaskoczona. Kurier przyjechał punktualnie co do ustalonej godziny. Ponieważ nie bardzo znam sie n procedurach nadawania paczki, wszystko mi wyjaśnił. Był uprzejmy i rzeczowy. Jestem bardzo , al [rozwiń/zwiń]
punktualnosc , fachowość i uprzejmość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
R
link | zgłoś
2020-06-26
*.0.86.*
Kurier awizował przesyłkę kiedy byłem obecny w domu. Przesyłka miała być dostarczona w godzinach 10:00-12:00, jest godzina 17:30 i nie ma jej nawet w punkcie odbioru. Ta "firma" nie szanuje klienta i jego czasu. Teraz jestem zmuszony czekać na jego ekscelencję kuriera, aż okaże mi łaskę i zostawi pa [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ANNA
link | zgłoś
2020-06-26
*:37e:3ddc:*
Firma kurierska, która prosi się, żeby nie prowadziła takiej działalności, brak kontaktu z klientem. Kurierzy nawet nie dzwonią do mieszkań tylko od razu wpisują, że nie udana próba dostarczenia. Kurier miał dostarczyć fotel i był 2 przecznice obok i kontaktując się z nim dostałam odpowiedź, że nie [rozwiń/zwiń]
Brak
brak kontaktu, przekłamywanie informacji, że nie zastał klienta w domu, nie uprzejmi kurierzy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
.
link | zgłoś
2020-06-21
*.173.201.*
Porażka. Zgubili paczkę w której byly 4 szt mokrych chusteczek po 800szt. Brak słów.......
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patrycja
link | zgłoś
2020-06-18
*:32f2:4e6c:*
22maja nadalam paczkę która wg kuriera niala być za darmo później zażądał 60zl bez potwierdzenia otrzymania pieniędzy. A paczka do tej pory nie dotarła ani do adresata ani do mnie. Dzwoniłam, pisałam i nikt nie wie gdzie jest moja paczka. Strata nerwów i pieniędzy!! Nie pole jeśli nie chcecie straci [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariola
link | zgłoś
2020-06-16
*.144.244.*
Kurier dzwoni domofonem i odjeżdża nie dając możliwości odbioru przesyłki. Zgłasza, że nikogo nie zastał i że przekazuje przesyłkę do punktu odbioru, po czym okazuje się że jej tam nie zostawia. To jest kpina z klienta. To nie pierwszy przypadek zachowania kuriera z tej firmy.
brak
lekceważenie klienta i swoich obowiązków,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ANGELIKA
link | zgłoś
2020-06-15
*.205.140.*
NIE POLECAM NAJGORSZA FIRMA KURIERSKA Z JAKA SIE KIEDYKOLWIEK SPOTKAŁAM. ZAMOWILISMY KURIERA Z POLSKI MIAŁ PRZEWIEZC NAM PACZKE DO NIEMIEC, ZNAJOMY PRZEKAZAŁ PACZKE KURIEROWI.PO TYGODNIU CZEKANIA ZADZWONIŁAM NA INFOLINIE STWIERDZILI ZE PACZKA NIE ZOSTAŁA ODEBRANA OD NADAWCY ZE WOGOLE JEJ NIE MA W SY [rozwiń/zwiń]
BRAK, NIE POLECAM
OKROPNA FIRMA NAJGORSZA JAKA ZNAM
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zymunt
link | zgłoś
2020-06-04
*:6276:7a9b:*
kurier był umówiony na dziś 4.6.20 po odbiór paczki. nie pojawił się wcale po prostu olał sprawę i tyle. kontaktu jakiegokolwiek brak. nie polecam tego kuriera
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Orzysz
link | zgłoś
2020-06-01
*.180.113.*
Pani kurier nie zadzwoniła i nie poinformowała o swojej wizycie ,nie zastała nikogo w domu, nie zostawiła żadnej informacji ,paczka do odbioru w punkcie 30 km od domu . Nie wspomnę już o probie skontaktowania się z Panią, 30 połączeń żadne nie odebrane . Serdecznie nie polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamila
link | zgłoś
2020-05-29
*:ce58:96b6:*
Kurier zamówiony na odbiór paczki na godz. 12-13 w dniu 30.04.2020 r. Po dwóch telefonach (w poniedziałek i środę, w których zapewniali mnie, że jeszcze tego samego dnia ktoś do mnie przyjedzie) przypominających o paczce kurier odebrał ją w dniu 07.05.2020 r. (czyli dokładnie po tygodniu, kiedy gwar [rozwiń/zwiń]
brak
miesiąc przetrzymują moją paczkę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Niezadowolony klient
link | zgłoś
2020-05-26
*.173.112.*
Całokształt oceniam bardzo negatywnie.w dniu dzisiejszym miałam otrzymać przesyłkę dodam że to był prezent na dzień matki I nie dostałam.malo tego,kurierzy pomylili między sobą paczki I nie pojawił się w dniu dzisiejszym tylko otrzymałam SMS że nikogo nie zastano w domu-bylam cały dzień A problem po [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mirosław
link | zgłoś
2020-05-26
*.0.120.*
jesteście beznadziejni przesyłka przyszła ze zdjętym opakowaniem przsyłka t.j materac zgięty w pół owinięty taśmą opakowanie uszkodzony w miejscu zgjęcia kurjer podał mi osobno poakowanie najgorsz firma kurjerska na rynku
nie zauwarzyłem
jak wyżej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
tadeusz
link | zgłoś
2020-05-26
*.151.34.*
Firma DHL to oszuści przesyłek nie dostarczają do klienta odrazu wiozą do punktu odbioru a klientowi wysyłają sma że nikogo nie było w domu. Na infolinii rżną głupa że nie są w stanie teo sprawdzić
brak zalet firma oszust
cała firma to jedna wada
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej Cz-wa
link | zgłoś
2020-05-21
*.134.140.*
Nigdy wiecej. Przesylka niedoreczona. Zadnej informacji od kuriera. Po terminie sms o mozliwosci odbioru w punkcie 13 km. od adresu dostarczrnia. Na szczescie przesylka za pobraniem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zieloneq
link | zgłoś
2020-05-19
*.223.68.*
Witam To nie pierwsza moja przesyłka przez DHL ale ostrzegam. Kompletny brak chęci załatwienia sprawy -przesyłka przyszła uszkodzona z uwagi na solidne opakowanie otwarta zaraz po odjeździe kuriera. Niestety mimo że paczka ubezpieczona brak zwrotów kosztów i brak jakiegokolwiek zainteresowania (pa [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pa
link | zgłoś
2020-05-18
*.104.198.*
Porażka A nie firma. Kurierzy tak leniwi że nie chce im się zapukac do drzwi żeby sprawdzić czy ktoś jest w domu. W najlepszym wypadku zostawiają awizo A czasem nawet tego nie chce im się wypisać. A infolinia wcale nie lepsza. Dodzwonic sie to jakis cud a Panie gburowate odpryskliwe i nie mają szacu [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

DHL Opinie