DHL Opinie

1.2 - poziom obsługi
1.2 - jakość usług / cena
1.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 908
Średnia ocen:
1.2 / 5

Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.dhl.com.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Izabela
link | zgłoś
2019-08-06
*.18.208.*
Obsługa firmy DHL, przed wszystkim infolinia to jedna wielka porażka. Od 19.06.2019 poszukuję swojej przesyłki, która zaginęła. Mimo moich wielokrotnych telefonów nikt nie potrafił udzielić mi jakiejkolwiek informacji na temat przesyłki oraz jak i gdzie jej szukać. Za każdym razem udzielano mi sprze [rozwiń/zwiń]
Żadnych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ja
link | zgłoś
2019-08-02
*.156.136.*
Firma DHL to dno. Osoby zarządzające maja w *** klientów korzy płaca za usługę. Pomino dwóch skarg złożonych w przeciągu dwóch dni na kuriera który bez próby jakiegokolwiek kontaktu podczas dostarczenia przesyłki od razy wstawia status ze nie zastal nikogo pod adresem. Widać ze polityka firmy opiera [rozwiń/zwiń]
Brak
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pani w Dostojnym Wieku
link | zgłoś
2019-08-02
*.96.230.*
Wczoraj zdarzył się CUD. Czwarta, kolejna paczka została dostarczona przez kuriera terminowo pod wskazany adres na paczce(adres ten sam, co przy poprzednich trzech paczkach). Kurier był. Zadzwonił domofonem, paczkę dostarczył na piętro. CUD!!!
starsi kurierzy nirmalni, młodzi?... bez komentarza, każdy wie jak jest obecnie...
brak kontaktu z kurierem, nierzetelność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2019-08-02
*.98.120.*
Brak kontaktu z kurierem. Ponoc nikogo nie bylo w domu. Co jest mozlowe, bo z domu trzeba czasem wyjsc, chocby na 10 minut do sklepu, ale awizo zadnego nie znalazlem. Paczka nie trafia do punktu odbioru (jednego z kilku w miescie), a wraca do oddziału w innym miescie i nastepna proba doreczenia po 2 [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maja
link | zgłoś
2019-08-01
*.146.224.*
Brak kontaktu z kurierem. Nawet nie podjął próby doręczenia przesyłki tylko od razu zostawił ją w punkcie odbioru. Czekałam cały dzień i ani kuriera, ani kontaktu telefonicznego. Pani na infolinii arogancka i niegrzeczna. Stosunek do klienta skandaliczny.
Brak kontaktu, lekceważenie klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2019-07-31
*.11.132.*
Beznadziejna firma i beznadziejni kurier. Pierwszy dzień kurier pobiera przesyłkę z magazynu do dostarczenia o 7.55 po czym zdaje ją kilka minut później po 8-ej. Po rozmowie z konsultantem DHL otrzymuje informację ,iż trudno uzasadnić takie postępowanie oraz otrzymuje zapewnienie ,iż przesyłka dotrz [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
WIESŁAWA
link | zgłoś
2019-07-31
*.146.170.*
Najgorsza firma i jej przełożeni, bo nie reagują na to ,co się dzieje,jakich bezczelnych,niedouczonych chamów zatrudniają. Jakiś bezczelny tyłek robi po złości, bo w pierwszym dniu,tj.22.08.2019 rozmawia że mną przez telefon i wie,że jestem na wczasach,nie chce zostawić paczki u sąsiadki pomimo moje [rozwiń/zwiń]
Żadnej zalety tą DZIADOWSKA FIRMA nie ma
Wady: WSZYSTKIE MOŻLIWIE NAJGORSZE WADY
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zdzisław
link | zgłoś
2019-07-30
*.173.114.*
Żenująca jakość obsługi. Nie terminowe dostarczenie przesyłki. Brak informacji e-mailowej lub telefonicznej o zmianie terminu dostawy. Brak konsultacji z odbiorcą. Nie respektują ustawowych i swoich regulaminowych terminów odpowiedzi na reklamację. Piszą po 12 dniach, że reklamacja została rozpatrzo [rozwiń/zwiń]
Uprzejmy kurier
Dwa terminy dostawy nie dotrzymane.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
klient
link | zgłoś
2019-07-29
*:125f:ae40:*
NAjgorsza firma kurierska. Kurierzy bezczelni robia klientowi na złość. Awizuja paczki nie sprawdzajac czy odbiorca jest w domu albo zostawiaja u pierszego lepszego sasiada bez zgodzy na takie rozwiązanie. Na infolinni maja to gdzies, Pani powiedziala ze za granica paczki zostawia sie na wycieraczc [rozwiń/zwiń]
zero zalet
bezczelnosc kuriera, spoznienia, brak mozliwosci reklamacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
El
link | zgłoś
2019-07-27
*:59:30ad:*
Jak najdalej od tej firmy- za każdym razem jest problem z odzyskaniem swojej własności w postaci paczki. Kurierzy w ogóle nie przyjeżdżają A w systemie odnotowuje że nie odebrano paczki. Na infolinii nigdy nikt nie może pomoc. Paczki krążą po całym mieście 1-2 tygodnie zanim w końcu je odzyskasz. Ku [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pani w Dostojnym Wieku
link | zgłoś
2019-07-26
*.96.230.*
Stanowczo odradzam korzystanie z firmy DHL. Kurierzy nie przyjeżdżają z paczką do adresata a w systemie informatycznym przesyłek DHL odnotowują, że byli a adresat był nieobecny. Zdarza się też, że kurier przyjeżdża do miejsca zamieszkania adresata lecz nawet domofonem nie poinformuje, że dostawa p [rozwiń/zwiń]
żadnych
brak kontaktu z kurierem, nierzetelność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dhskdnx
link | zgłoś
2019-07-26
*.173.234.*
NIE POLECAM !!!!! Kurier nie doreczyl paczki we skazanym dniu i godzinie.
Brak
Nieterminowosc, nieprofesjonalizm
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
helena
link | zgłoś
2019-07-25
*.123.207.*
Tragedia.Paczkę nadałam 05 07 2019, dzisiaj jest 20-ty dzień, paczki nie ma.Złożyłam kilka interwencji,zapewniono mnie, że we wtorek będzie,dzisiaj piątek- słuch wszelki zaginął.Na następne interwencje nikt nie reaguje .Jedynym chyba wyjściem bedzie zgłosić kradzież.Jeszcze jedno - dostałam fakturę [rozwiń/zwiń]
brak
brak kompetencji, ignorancja,głuchota, amnezja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Odbiorca
link | zgłoś
2019-07-24
*.25.189.*
Presyłki jak nie było, tak nie ma. Nie jednej - dwóch.
Presyłki jak nie było, tak nie ma. Nie jednej - dwóch.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patrycja
link | zgłoś
2019-07-23
*.173.10.*
Stanowczo odradzam! Zamówiłam przesyłkę, której transport miał kosztować 50 zł. (30zl paczka, +10zl pobranie, +10 odbior z domu) były tam ubrania. Kiedy przyjechał kurier miałam do zapłaty ponad 105 zł! Pan kurier oczywiście nie miał pojęcia dlaczego i strasznie mu się spieszyło. Kazał odesłać prze [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
dar001
link | zgłoś
2019-07-19
*:c168:9d2d:*
przesylka kurierska z miejsca nadania ruszyla dalej dopiero po 5 dniach. Na miejsce dotarla po tygodniu.
dluga realizacja zlecenia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gosia
link | zgłoś
2019-07-16
*:6561:2892:*
Najgorsza firma! Najpierw zgubili moja opłaconą paczkę twierdząc, że dostarczyli do sąsiada, który nie istnieje, a następnie siedząc w domu dostałam sms o próbie dostarczenia przesyłki, której nie bylo. Nie polecam! W dodatku na infolinii za kazdym razem odpowiadali mi, że nie mogą się skontaktować [rozwiń/zwiń]
Brak
Brak kontaktu z kurierem brak kompetencji obsluga beznadziejna
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2019-07-15
*.189.213.*
fatalnie !!! Paczka 6 lipca trafiła do DHL w celu dostarczenia do adresata. Dzisiaj 15 lipiec 2019 r. a paczka utknęła w magazynie/sortowni. Pomimo 2 interwencji paczki nie mam!!!
brak
brak kontaktu, interwencja nie zadziałała, rezultat paczki brakl!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zdzich
link | zgłoś
2019-07-12
*:e05e:b3bc:*
DHL to tragedia. Paczka w ramach reklamacji wysłana 14-06-2019. 17-06-2019 kurier przywozi ją do mnie, zabiera z powrotem. Po tygodniu sprawdzam na stronie serwisu -powinna być informacja o odebraniu paczki, zero informacji, sprawdzam na stronie DHL-u i widzę że paczka jest w Zabrzu. Dzwonię z rekla [rozwiń/zwiń]
Terminowy przyjazd kuriera po odbiór.
Totalny bajzej.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Fasolka
link | zgłoś
2019-07-10
*.217.197.*
Dramat .Nie polecam .Paczki giną.Na śledzeniu widnieje ze paczka dostarczona a kuriera nie było mimo iz caly dzien spędziłam w domu Reklamacja dramat na infolinie nie mozna sie dodzwonic chcą nr przewozu a skąd go wziąc skoro nie było paczki poprzednio kurier napisał ze nie ma takiego adresu Drama [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

DHL Opinie