DHL Opinie

1.2 - poziom obsługi
1.2 - jakość usług / cena
1.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 908
Średnia ocen:
1.2 / 5

Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.dhl.com.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Matt
link | zgłoś
2021-12-30
*:2490:c303:*
Kompletne g... kurier nie dzwoni, w d... dostarczenie paczki. Nikt nie odpisuje na maile. Nikt nie odbiera telefonow - autotomatycznie Cie rozlacza jak dzwonisz. Chyba w ogole nie zatrudniaja pomocy technicznej. Jedynym kontaktem jest dzwonic do pomocy technicznej za granica i probowanie zalatwienia [rozwiń/zwiń]
brak
wszystko rozpieprzone co sie da
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2021-12-28
*.30.1.*
Największy "deliverski" syf jaki moze istniec w naszym kraju. Od czasu moich zaszłorocznych przejsc z tym bagnem, kategorycznie odradzam KAŻDEMU, kogo spotkam. To już zakrawa o antyreklame, hehe. To, że moja przesyłka jezdziła po kraju przez cały miesiąc - nawet do wybaczenia (to było aż śmieszne). [rozwiń/zwiń]
moze sa, ale nie stwiwerdziłem
bez liku
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Siomek
link | zgłoś
2021-12-28
*.206.155.*
Najgorsza firma kurierska na świecie. Nawet debil nie umie zadzwonić tylko odstawia paczkę do magazynu 30km od ciebie i ty się bujaj . Masakra . Z firmy dpd to przynajmniej dzwonią , próbują doręczyć zawsze się można dogadać. Porażka.
brak
wszystkie jakie możliwe
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2021-12-20
*.7.98.*
Chciałem opisać sytuację, jaka spotkała mnie przed świętami (2021) ze strony DHL. Każdego roku zamawiam prezenty świąteczne ze sklepu wysyłkowego w Niemczech. W tym roku zamówiłem wyjątkowo wcześnie (zostały wysłane z Niemiec 03.12.2021). Po pięciu dniach otrzymałem informację, że paczka została do [rozwiń/zwiń]
Komplete ignorowanie klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Martin
link | zgłoś
2021-12-16
*.69.144.*
Zgadzam sie, że gorszej firmy kurierskiej nie ma. Kurier nie dostarcza przesyłek wypisując przy tym w opcji śledzenia przesyłki bzdury o rzekomej zmianie dyspozycji miejsca doręczenia, odmowie przyjęcia paczki etc. Intelektualnie słabe - po co zamawiać i płacić za paczkę skoro nie chce się jej przyj [rozwiń/zwiń]
brak
Same, zaczynając od tego , że firma kurierska nie dostarcza przesyłek do adresata
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2021-12-15
*:13a7:7a52:*
Tragedia najgorsza firma z jaką miałam do czynienia banda oszustów i naciagaczy najlepiej pobrac kase a zlecania nie zrealizują bo kurier jest taj tępy i głupi bo nie umie czytać po polsku zlecenia chodzi o której chce do ambasady po odbiór gdzie jest na zleceniu napisalam godziny pracy ambasady ale [rozwiń/zwiń]
oszuści naciagacze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wojciech
link | zgłoś
2021-12-09
*.254.186.*
TRAGEDIA. Zamawiam DHL. Płacę z góry. Kurier ma być do 14.30. Ok. Czekam. Nie ma człowieka! o 16:00 dzwonię na infolinię. I co? Okazuje się, że kurier był u mnie o.... 15:15, ale paczka nie była gotowa! A paczka leży spakowana od 11:00 tylko nie było ją komu z DHL odebrać. Ale wina jest moja, bo nie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
peter
link | zgłoś
2021-12-07
*:8ef8:8ebf:*
Dno i siedem metrów mułu. Pobrali dodatkową opłatę za "Gwarantowane dostarczenie przesyłki następnego dnia". Nie dostarczyli. Po interwencji mieli oddzwonić - nie oddzwaniają. Paczki jeszcze nie mam ale sprawą się już zajmuje kancelaria prawna. Nie odpuszczę . Jeśli maja standardy białoruskie - niec [rozwiń/zwiń]
Są jeszcze inne firmy kurierskie w Polsce
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Julia
link | zgłoś
2021-12-04
*.47.17.*
Kurierzy to porażka, walą w uja. Dzwonią że przyjadą po czym nie przyjeżdżają. Przesyłkę powinnam dostać 3 dni temu.
Nie ma
Kurierzy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
aleksandra
link | zgłoś
2021-12-03
*:dcf8:23ff:*
Dno i 10 metrów mułu. Do kuriera nie można się dodzwonić. Na infolinię nic nie wiedzą. Przesyłka nie została dostarczona
Brak
Brak organizacj
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz
link | zgłoś
2021-12-02
*.156.215.*
Zdecydowanie odradzam usługi tego kuriera. Na przesyłkę czekałem 10 dni. Niekompetentne osoby na infolinii które wprowadzają w błąd. Centra sortowania przesyłek to też nieporozumienie. Niby obsługuje obydwie dzielnice Warszawy między którymi miała być przekazana przesyłka, a potrzebują 1,5 doby żeby [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aa
link | zgłoś
2021-12-01
*:8be0:f616:*
Dostałam info o doręczeniu w dniu dzisiejszym paczki przez kuriera w godzinach 12-14 aby nie było niedomówień zadzwoniłem i zapytałem o której będzie powiedział że za 1.5 godziny i tak przez 5 h zwodził że bedzie za jakiś czas a po 5 h przestał odbierać telefon bez żadnej informacji a po godzinie 18 [rozwiń/zwiń]
Brak
Mnóstwo co jedna firma kurierska to lepsza , szkoda kasy i czasu na zamawianie przesyłek
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
gosc
link | zgłoś
2021-12-01
*.61.230.*
Witam , Pare dni temu zamowiłem kuriera DHL do domu .Opłata przez internet doreczenie na nastepny dzien przed godz12. Nastepnego dnia kurier zadzwoinił do mnie o 16.25 ze nie da rady podjechac I czy moze jutro . Zgodziłem sie choc sprawa paczki była bardzo pilna. Nastepnego dnia czyli dziś 01.1 [rozwiń/zwiń]
brak
brak uczciwosci
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Były klient
link | zgłoś
2021-12-01
*.172.238.*
Kompletna ignorancja po stronie firmy. Kurierzy nagminnie oszukują podając próbę doręczenia pomimo że nie fatygują się nawet w miejsce dostawy. Dział obsługi klienta nic z tą patologią nie robi. Wystarczy zamontować i sprawdzić GPSa a jakość ulegnie zmianie. Jeżeli chcecie mieć przesyłkę na czas we [rozwiń/zwiń]
Brak
Same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Misia
link | zgłoś
2021-11-29
*.235.179.*
Firma DHL to DNO! Nie polecam! W dniu 29.11.21 dzwonilam na infolinie. Pani na infolinii niemiła, nie pomogła mi w nadaniu niestanardowej paczki, ponieważ poprostu się rozączyła. Tak wiem, wiem najlepiej zamówić kuriera przez internet bo taniej... i jedyną informację, którą od niej otrzymałam to wej [rozwiń/zwiń]
Brak
Mnóstwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jowita
link | zgłoś
2021-11-18
*:9c61:a92d:*
Pierwszy raz spotykam się z taką firmą. To jest poprostu delikatnie mówiąc kpina. Paczka na którą czekam została nadana 4 listopada. 8 listopada miała trafić do punktu odbioru. Niestety na stronie sledzenia przesyłek pojawił się komunikat że przesyłka czeka na kolejny cykl doręczenia i tak kilku kro [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mmm
link | zgłoś
2021-11-10
*.235.184.*
Wczoraj rano otrzymałam SMS-a z informacją o wizycie kuriera DHL, w jakim przedziale czasowym będzie oraz tel. kontaktowy do niego. Przed wskazanym w SMS-ie czasem zadzwoniłam pod numer i zapytałam się kuriera kiedy będzie dokładnie. Ku mojemu zaskoczeniu powiedział, że już był a mnie nie zastał. Za [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jo_ka
link | zgłoś
2021-11-09
*.9.185.*
Firma KRZAK!!!!!!! Kurierzy zamiast dostarczać przesyłki zgodnie z zakresem obowiązków wstawiają status jako "brak możliwości dostarczenia" bo nikogo nie zastali, mimo że odbiorca cały czas był pod wskazanym adresem i oczekiwał na paczkę. Ta firma to jakaś porażka. Kontakt z infolinią to dno!!!! GIŃ [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wak
link | zgłoś
2021-11-04
*.206.12.*
DHL to totalne dno. Przesyłka niedostarczona, odesłana do nadawcy bez jakiejkolwiek próby powiadomienia odbiorcy. Informacje o rzekomych próbach dostarczenia przesyłki są fałszywe, system śledzenia przesyłek fałszywie informuje, że odmówiłem odebrania przesyłki. "Załatwienie" reklamacji polega na po [rozwiń/zwiń]
brak
niedostarczenie przesyłki, odesłanie przesyłki do nadawcy bez jakiejkolwiek informacji, reklamacje nie sa załatwiane
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wtf
link | zgłoś
2021-11-02
*:6277:d38e:*
Zamówiłem kuriera na odbiór przesyłki w godzinach 14-16,pewnie myślicie że się spóźnił?!Otóż nie,je..ny frajer w ogóle się nie pojawił!
brak
same
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

DHL Opinie