DHL Opinie

1.2 - poziom obsługi
1.2 - jakość usług / cena
1.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 908
Średnia ocen:
1.2 / 5

Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.dhl.com.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Bb
link | zgłoś
2020-11-10
*.248.153.*
Najgorsza firma kurierska z jaką miałam do czynienia kurier w Nowogardzie niedoinformowany. Wręcza mi ulotkę na której jest informacja o możliwości wydruku etykiety przez firmę za co też zapłaciłam po czym mówi że paczki bez etykiety nie przyjmie. Cóż za inteligencja...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
anna
link | zgłoś
2020-11-04
*.205.113.*
Przyznam,że podejście Państwa kuriera w Bielsku-Białej jak i Państwa centrali, a dokładnie to prośby uzyskania pomocy jest wstrętne. Kurier zamiast zadzwonić do mnie (lub zostawić paczkę przy drzwiach jak robią to wszyscy inni kurierzy ) woli wywieźć paczkę do Zabki oddalonej ode mnie o 25 minut dro [rozwiń/zwiń]
żadne
lenistwo kuriera
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ola2906
link | zgłoś
2020-10-28
*.199.123.*
Najgorsza firma kurierska! Ślą 10 mejli, kiedy będzie kurier. Zupełnie inne godziny podane są w śledzeniu. A kurier przyjezdza, kiedy chce. I to za 16 złotych!
BRAK
NIERZETELNA
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2020-10-14
*:b9d0:5289:*
DHL to najgorsza firma kurierska jaka tylko może być. Mało że ustalenie do niej telefonu graniczy z cudem bo na stronie nigdzie nie ma to jeszcze połączenie z konsultantem jest nagrane i ciągle mówi nagrany tekst. Więc nie ma możliwości się o nic zapytać a połączenie z kurierem jest nie możliwe bo o [rozwiń/zwiń]
Brak
Brak telefonu na stronie. Brak telefonu do kuriera. Brak możliwości płacenia kartą
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2020-10-12
*.72.104.*
Piszę tę opinię z zaświatów. A to dlatego, ze DHL stwierdził mój zgon. Moją przesyłkę dostarczał 5 dni, po czym stwierdził, że nie żyję i odesłał ją do nadawcy.... Strata czasu, nerwów i pieniędzy.
brak
kompletny brak profesjonalizmu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz/szuriam10
link | zgłoś
2020-10-11
*.5.178.*
NAJGORSZA firma kurierska z jaką miałem do czynienia. Zatrudniają leniwych kurierów którym nie chce się doręczać paczek. Moją paczkę pseudo-kurier pobierał z sortowni przez dwa kolejne dni i zwracał bo ponoć nikogo nie było w domu. A NA PACZCE BYŁ MÓJ NUMER TELEFONU. Po prostu tak im zależy na doręc [rozwiń/zwiń]
BRAK ZALET
LENIE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aga
link | zgłoś
2020-10-10
*.248.254.*
Czekając cały dzień na przesyłkę nie doczekalam się. A po 4 dniach info że paczkę mogę odebrać sobie u nich.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
agra
link | zgłoś
2020-10-08
*.53.155.*
1. Przesyłka dostarczona po terminie. W informacji otrzymanej rano godziny dostarczenia określono na 9-11. Przed godz. 11 zmieniono na 11-14. Kurier był po godzinie 15! Czekałam CAŁY DZIEŃ. Moje utracone zarobki to ok. 1000-2000 zł (prowadzę działalność). 2. Przesyłkę dostarczono omyłkowo do miesza [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kwasny2
link | zgłoś
2020-10-03
*.231.120.*
uwaga na DHL, najgorszy dostawca usług, trzy przesyłki i trzy uszkodzone
same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klaudia
link | zgłoś
2020-10-02
*.175.112.*
Czekając cały dzień na przesyłkę nie doczekam się. Po zadzwonienia do biura obsługi klienta dowiedziałam się że przesyłka będzie dostarczona do mnie w przyszłym tygodniu. Nie była bym tak wściekła gdyby nie to że nie zostałam o tym poinformowana. Człowiek specjalnie rezerwuje sobie jeden dzień, bie [rozwiń/zwiń]
Żadne
Brak informacji o nie doręczeniu przesylki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marg
link | zgłoś
2020-10-01
*.229.211.*
NIGDY WIECEJ. UWAGA! OKRADAJA PACZKI.KURIER ZOSTAWIA PACZKI POD DRZWIAMI BEZ POWIADOMIENIA. REKLAMACJA - KPINA
BRAK
BRAK KONTAKTU Z KURIEREM
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2020-09-30
*.0.65.*
Wysyłanie informacji przesyłce i ... amba, kontaktu do kuriera brak, bo po co skoro, to klientowi zależy na przesyłce. Kurier nie informuje, że ma zamiar przyjechać. Czasem podjedzie pod bramę, czasem zatrąbi, ale najczęściej wysyła sms-a, że nikogo nie zastał. Co innego DPD, kurierzy mili, kontaktu [rozwiń/zwiń]
brak
same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klientka m
link | zgłoś
2020-09-29
*:1d:4035:*
Mam wrażenie, że firma nie zna znaczenia słowa usługi. To nie klient powinien się dostosować do ich godzin dostarczania przesyłek 10.00 - 12.00.Czy tylko w tych godzinach pracują? Niektórzy nie są nastolatkami i też pracują. Dostaję informację, że przesyłka w drodze, potem, że nieudana transakcja [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Daromir
link | zgłoś
2020-09-28
*.142.253.*
Dziadostwo to lekkie określenie tego bałaganu logistycznego. Zleceń nie realizują w terminie, kurierzy mogą odwołać przyjazd bez podania przyczyny w "systemie". A "system" mają taki, że nieterminowa realizacja zlecenia lub brak realizacji, skutkuje jedynie możliwym rozwiązaniem dla klienta... ponow [rozwiń/zwiń]
niska cena.. teraz wiadomo dlaczego.
Nieterminowość i ignorowanie klienta.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2020-09-26
*.26.22.*
Jedna wielka tragedia.Zadnego smsa telefonu o przesyłce.Po złozeniu interwencji podobno adresat nieznany i uzupełnieniu danych cisza. Osobiście odebrałam ją w punkcie dhl.Na przesyłce były wszystkie moje dane i wszystko poprawne.SKANDAL
BRAK
Brak słów zeby wymieniać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agata
link | zgłoś
2020-09-17
*.186.189.*
Tragedia zamówiłam przesyłkę ponad 3 tyg temu z Niemiec w trakcie dostałam maila żebym zweryfikowała adres co też uczyniłam co się okazuję po tygodniu że przesyłka trafiła do adresata oczywiście nikt się że mną nie skontaktował telefonicznie wielka pomyłka sprawa trafi do sadu
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janina
link | zgłoś
2020-09-16
*.10.45.*
Obsługa klienta jak w koszmarze. Zablokowano nam możliwość wysyłania paczek z powodu przeterminowanej faktury - o DWA DNI.Faktura na kwotę 86 zł z powodu opóźnienia 48 godzin - 40 zł kary za odblokowanie. To są jakieś faszystowskie metody traktowania klienta. Wiadomości wysyłane od adr [rozwiń/zwiń]
brak
wszytskie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Darek
link | zgłoś
2020-09-16
*:bf5a:8fc4:*
Najgorsza firma kurierska. Kolejny raz nie terminowe dostarczenie przesyłki !!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
K.b1998
link | zgłoś
2020-09-15
*.147.104.*
Najgorsza firma. Pani kurier tępa debila dostarcza paczkę pod inny adres. Kurierzy na Zakopane to kpina. Nie podają nawet numerów zeby się skontaktować człowiek siedzi jak głupi cały dzien i czeka na nich.
Brak
Dużo wymieniać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
tomtom67
link | zgłoś
2020-09-15
*.31.233.*
Po dostaniu wiadomości że paczka będzie dostarczona dziś, siedziałam w domu w dodatku pod telefonem, a po godzinie 12 przyszło powiadomienie ze mnie niby nie było w domu !! i że paczkę mam sobie odebrać w jakimś punkcie. To kpina z klientów
Pełno
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

DHL Opinie