DHL Opinie

1.2 - poziom obsługi
1.2 - jakość usług / cena
1.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 908
Średnia ocen:
1.2 / 5

Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.dhl.com.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Elżbieta
link | zgłoś
2021-07-16
*.64.22.*
Potwierdzam- najgorsza firma kurierska. Nieterminowe dostarczenie przesyłki; próbowałam zgłosić reklamację-bezskutecznie, w dostępnym formularzu zgłoszenia pomimo prawidłowo podanego numeru zlecenia, wyskakuje, że błędny numer, najwyraźniej ściema. Nie polecam tej firmy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Loldruk
link | zgłoś
2021-07-09
*:9812:dd1a:*
STANDART W ZAMAWIANIU KURIERA PO DBIÓR PALETY. PO POŁUDNIU TELEFON ŻE KURIER DZISIAJ NIE ODBIERZE Z JAKIŚ SMIESZNYCH PRZYCZYN. NIE PIRWSZY RAZ ZAMAWIAMY TEGO KIEPSKIEGO KURIERA BO NIE MAMY INNEGO. STANOWCZO NIE POLECAM !!!!!!!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ARTUR
link | zgłoś
2021-07-09
*.29.16.*
Szanowni Państwo ... To jest dramat ... Nie ma nic gorszego jak kłamstwo i oszustwo zarówno wobec klienta jak i zleceniodawcy oraz własnego pracodawcy! Kolejny raz, gdy dostaję powiadomienie o nieskutecznej próbie doręczenia przesyłki na terenie miasta Krakowa ze względu na nieobecność adresata. I t [rozwiń/zwiń]
Działanie na szkodę klienta, kłamstwo, brak wsparcia ze strony infolinii
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Natalia
link | zgłoś
2021-06-29
*.249.111.*
Kolejny raz taka sama sytuacja. Kurier dzwoni pod bramką, nie czeka nawet 10 sekund i przerzuca paczkę przez płot, pomimo, że jest ktoś w domu i wyjście po paczkę zajęłoby jakieś 20 sekund (widać było samochód pod domem, co zazwyczaj oznacza, że ktoś w tym domu jest).
Brak
Rzucanie paczką
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jan
link | zgłoś
2021-06-19
*:10e6:6bab:*
Bez skrupułów złodziejska firma 3 razy paczkę wysłałem 3 razy przyszła z powrotem jako uszkodzona i zawsze coś brakowało!!!!!! Nie polecam i nie życzę nikomu.
Brak
Kradzieże przez pracowników
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Margo
link | zgłoś
2021-06-18
*:c47b:cd6d:*
z DHL od zawsze jest jeden i ten problem od lat. Płacisz 14-15 zł za przesyłkę, czekasz, a kurier informuje, że nie było Cię w domu. Potem musisz dzwonić 2-3 razy na centralę by się dowiedzieć gdzie jest paczka, i czy będzie druga próba dostarczenia (i kiedy) i za każdym razem słyszysz, ze "kurierow [rozwiń/zwiń]
Zaletą jest to, że DHL jest wręcz gorsze niż Poczta Polska
Cena nieadekwatna do usługi / Kurier nie kontaktuje się z klientem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ubojol
link | zgłoś
2021-06-17
*.178.44.*
Z przykroscia stwierdzam ,ze firma ta jest najgorsza firma kurierska.Dostalsm w dniu dzisiejszym smsa,ze prxesylka zostanie dostarczona w godz.14.15-16.15,spejalnie czekałam niedtety kurier sie nie pojawil i kolejny sms,ze ze wzgledu na nieobecnosc przesylka zostala dostarczona do Zabki.To juz kolej [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
M
link | zgłoś
2021-06-11
*.223.74.*
Paczka krążyła chyba 2 tygodnie po całej Polsce,mimo,że punkt odbioru od firmy kurierskiej znajduje się około 60 km .w końcu wróciła do nadawcy.No i kurier kłamca bo na paczce jest adnotacja,że brak numeru domu.Dom na wiosce, małej, gdzie tylko są numery domów są, żadnych nazw ulic więc nic bardzie [rozwiń/zwiń]
Brak zalet
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Martyna
link | zgłoś
2021-06-07
*:8f69:5d2:*
Otrzymałam potwierdzenie (02.06), że paczka zostanie dostarczona następnego dnia roboczego (04.06 ponieważ 03.06 wypadało święto), niestety niedoczekałam się (na infolinię nie mogłam się dodzwonić), kolejnego dnia roboczego (poniedziałek 07.06) dostałam tel od kuriera iż nie znalazł mojego adresu i [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2021-06-04
*.47.73.*
Dostałam wiadomość, że paczka zostanie nadana 18 maja. W dniu dostawy ku memu zdziwieniu dostałam wiadomość, że paczka wraca, ponieważ został poddany błędny adres. Przy składaniu zamówienia zostawiłam adnotację dla kuriera, że adresu nie ma w GPS bo jest to nowy budynek oraz opisałam drogę jak dojec [rozwiń/zwiń]
brak
Utrudniony kontakt, brak numeru do kuriera, olewczy stosunek do klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
niezadowolony klient
link | zgłoś
2021-06-04
*.10.219.*
W dniu dzisiejszym (04.06) kurier DHL EXPRESS miał dostarczyć przesyłkę, za którą zapłaciłam 15 zł więcej ze względu na tę "dogodność". Po oczekiwaniu w domu na kuriera dostałam informację, że kurier nie zastał nikogo w domu - co oczywiście jest nieprawdą. Po 30 minutach prób połączenia się z infoli [rozwiń/zwiń]
organizacja firmy i brak profesjonalizmu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarek
link | zgłoś
2021-06-03
*.173.234.*
Patologia nie firma wszystko przez kuriera który w gminie Niegosławice pow. Żagański klika, że kogos nie ma w domu nie będąc nigdy na miejscu.
Patologiczny kurier
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mart
link | zgłoś
2021-06-01
*.243.156.*
Mimo przekierowania paczki na inni adres i potwierdzenia tego przekierowania przez DHL kurier przyjechał pod inny adres (w sumie to nawet nie wiem czy tam przyjechał, bo nie było żadnej próby kontaktu) i awizował paczkę w DHL Parcel przy tym nieaktualnym adresie dostawy. Do tej pory brak kontaktu ze [rozwiń/zwiń]
brak
nie wykonują uslug, które oferują
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Angelika Ł.
link | zgłoś
2021-05-29
*.134.182.*
Na dostarczenie paczki czekałam dwa dni, więc jestem zadowolona. Kurier był przemiły i pomocny. Paczka była spora, bo zamówiłam krzesła, więc kurier zaproponował wniesienie pod same drzwi. No uwielbiam gościa ♥️
Takich kurierów nam potrzeba
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mila
link | zgłoś
2021-05-27
*.0.71.*
Najgorsza firma kurierska ! brak kontaktu z kurierami... kurier nie przyjechal w umówiony dzien nie dostalam zednej informacji ... gdybym nie zadzwonila to usluga za ktora zapacilam nie zostalaby wykonana ... paczka nie dotarla do odbiorcy , brak listu przewozowego u kuriera o ktory wyraznie prosil [rozwiń/zwiń]
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotrek
link | zgłoś
2021-05-21
*.173.97.*
Kurier zamówiony do odebrania przesyłki zwrotnej nie przyjechał mimo ustalonego terminu, brak jakiejkolwiek wiadomości oraz telefonu. Logistyka to jest jakaś porażka. Napewno przy kolejnych zamówieniach , będę starał się omijać tą formę szerokim łukiem jest chyba najgorsza ze wszystkich. Wiecznie j [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krystian
link | zgłoś
2021-05-17
*.134.52.*
Poniżej krytyki.Kurier podjechal pod dom,postal kilka sekund i odjechał.Po pół godz.otrzymałem wiadomość że mogę sobie odebrać przesyłkę w POP.Korzystam z wielu firm kurierskich ale dhl to w porównaniu z nimi zero.
Nie widzę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
patryk
link | zgłoś
2021-05-12
*.248.158.*
Przesyłka nadana w czwartek z Niemiec za 65 euro powtarzam 65 euro nie złoty nie 6.50 tylko 65 euro, przesyłka to jeden dokument A4...Po to aby było jak najszybciej.miałabyć w piątek o 12 na miejscu jest środa przesyłki nie ma. dzwoniliśmy kilka razy ale to nic nie daje. Przedszkolaki są lepiej zorg [rozwiń/zwiń]
Tylko i wyłącznie wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamil
link | zgłoś
2021-05-06
*.236.32.*
Najgorsza obsługa ze wszystkich dotychczasowych firm kurierskich. Paczka do odbioru 20 km od domu. Podałem specjalnie nr telefonu dla kuriera, dom z ogrodem. Nie wystarczy zadzwonić do drzwi i odejść po 30 sekundach. Wszyscy inni kurierzy bez wyjątku dzwonią w takich sytuacjach. Skoro paczka jest o [rozwiń/zwiń]
brak
tragiczna obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Justyna
link | zgłoś
2021-05-05
*.254.14.*
Ta firma to wielka porażka i nieporozumienie.Kurier nie kontaktował się, odsyła paczkę twierdząc, że podjął 2 próby doręczenia.Punkt odbioru 30 km ode mnie.Nie chciał podać imienia i nazwiska, twierdzi że jest firmą zewnętrzną i można mu naskoczyć
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

DHL Opinie