DHL Opinie

1.2 - poziom obsługi
1.2 - jakość usług / cena
1.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 908
Średnia ocen:
1.2 / 5

Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.dhl.com.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
magda
link | zgłoś
2018-08-27
*.239.222.*
żenada. cały dzień byłam w domu czekając na kuriera, nie zadzwonił, nie przyjechał, a zostawił informację że nie zastał nikogo w domu. zadzwoniłam na infolinię na interwencję, miły konsultant powiedział że zaraz się skontaktuje z kurierem, po czym wrócił do mnie z informacją że się nie dodzwonił bo [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
GG
link | zgłoś
2018-08-25
*.76.175.*
Reklamacja usługi. Nigdy w życiu nie nadam przesyłki przez tę firmę, która przyjmuje zlecenia i ich nie realizuje, jak też nie reaguje na interwencje. Po minionym terminie odbioru przesyłki, monitowałam, że czekałam pół dnia /w wyznaczonych godzinach, z naklejoną ich etykietą do wysyłki i mimo, że [rozwiń/zwiń]
brak
niesolidność, brak odpowiedzi, brak realizacji przyjętego zamówienia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Siemowit
link | zgłoś
2018-08-24
*.13.235.*
Nigdy nie miałem problemu z firmami kurierskimi, więc nawet nie zwracałem uwagi na markę. Aż tu nagle trafiłem niechcący na to niemieckie ścierwo. Potrzebowałem pilnie monitora do pracy, nie dostarczyli w ciągu 4 dni roboczych na terenie Polski. Wprowadzili do systemu oszukaną notatkę o nieobecności [rozwiń/zwiń]
Brak
Usługa nie spełnia normy w żadnym zakresie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2018-08-24
*:8a6:1102:*
karastrofa , na śledzeniu paczka podana do dostarczenia , ktoś specjalnie czeka cały dzień w domu na kuriera a on się nie pojawia , kontakt z DHl tragiczny , nigdzie nie mogę znaleść konkretnego numeru pod którym mogłabym porozmawiać z jakimś konsultantem jedynie z sekretarka ... super ! :/ To nie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2018-08-24
*.0.39.*
Wyrażam swoje uznanie za przemilą i profesjonalną usługę kurierską Pani Wioletta Syc nr 387 - dot. przesyłki nr 19064228850 otrzymanej w dniu 24.08.2018. Oby wszyscy kurierzy rozumieli, że odbiorcy paczek też pracują. Pozdrawiam EJ
Profesjonalizm, miła obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Niezadowolony
link | zgłoś
2018-08-24
*.254.186.*
Paczka miala byc w poniedzialek kurier podobno byl w srode i mnie nie zastal gdzie bylem o godzinie w ktorej mial byc Jest piatek dostalem sms ze byl dzis gdzie od srody estem praktycznie caly czas w domu Zenada totalna
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ryszard
link | zgłoś
2018-08-24
*.146.162.*
Nie polecam.Trzy dni temu otrzymałem informację smsowa że przesyłka jest w Gdańsku i planowana dostawa w dniu następnym.czekalem cały dzień na jakiś kontakt i nic.w kolejnym dniu z rana zadzwilem na jakiś nr z internetu i pani połączyła mnie z kurierem który stwierdził że jego kolega w dniu wczorajs [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Renata
link | zgłoś
2018-08-23
*.0.64.*
Nie polecam tej firmy.Okropna obsluga.Zamowilismy kuriera po zwrot paczki,ktory nie pojawil sie w ustalonym terminie. Nie poinformowano nas rowniez o tym ,ze odbior nastapi w innym terminie. .Na infolinii arogancka pracownica poinformowala ze mozna nadac w magazynie odleglym o 60km albo u partnera.T [rozwiń/zwiń]
Brak
Firma nie szanuje swoich klientow
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beti
link | zgłoś
2018-08-23
*:6358:28d6:*
Żenada! Paczka miała być we wtorek 21.08, do 23.08 nie dotarła, a podobno ma ją już kurier. Takie dostawy podważają wizerunek zleceniodawców przesyłki, czy ktoś o tym pomyślał? Dziwi mnie, że "niemiecka jakość" jest tak niska. Czy właściciel firmy o tym wie ?????
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mags
link | zgłoś
2018-08-23
*:2d21:689c:*
Zart, to malo powiedziane. Brak slow, zeby opisac ten koszmarny balagan, brak informacji i ciagle pomylki w DHL nie wspominajac o totalnym braku poszanowaniu klienta. Oni nawet nie probuja nadrabiac niczego mina. Mysle, ze DHL zatrudniaja tanie firmy niedbajace o swoich klientow, po najmniejszych ko [rozwiń/zwiń]
brak
komunikacja, pomylki, brak obslugi klienta, arogancja, nie powinni funkcjonowac na rynku
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2018-08-23
*.47.36.*
Dramat, wysyłają info że paczka będzie doręczona po zmianie danych danego dnia między godzinami 10-14 po czym o 20:00 tego dnia, dzwoni Pani X i mówi że przez zmianę, dzień wcześniej danych przesyłki, maja dodatkowy dzień na dostarczenie paczki. Gdzie w automatycznej wiadomości określili czas i datę [rozwiń/zwiń]
brak
Brak kontaktu z kurierem, brak konkretnych info o paczce, automaty zamiast człowieka.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kacper
link | zgłoś
2018-08-23
*.64.37.*
Niezrealizowane zlecenie, kurier się nie zjawił, nie otrzymałem żadnego numeru telefonu, pod którym mógłbym się z nim skontaktować. Skontaktowałem się z DHL przez formularz kontaktowy i zostałem zapewniony, że sprawa została zgłoszona do pilnego wyjaśnienia. Mija trzeci dzień, kolejne próby kontaktu [rozwiń/zwiń]
Brak
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agata
link | zgłoś
2018-08-23
*.64.230.*
Dramat. Czekam na paczkę od tygodnia, kuriera nigdy u mnie nie było, a wg informacji z infolinii były 2 próby dostarczenia paczki.. Po mojej interwencji telefonicznej w dniu 21/08 i obietnicy pracownika, że paczka zostanie oddana do doręczenia w dniu 22/08, paczka została w oddziale i to w dodatku w [rozwiń/zwiń]
brak
wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
grzech
link | zgłoś
2018-08-22
*.73.29.*
Numer(y) paczek: JD000030033096000000203100 Data Godzina Miejscowość Status 17.08.2018 14:45 Warszawa Przesyłka dotarła do terminala nadawczego DHL Parcel Warszawa 17.08.2018 16:36 Warszawa Przesyłka jest obsługiwana w Centrum Sortowania 20.08.2018 01:04 Zabrze Przesyłka jest obsłu [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
grzech
link | zgłoś
2018-08-22
*.73.29.*
Nadal czekam od 16.08.na przesyłkę.
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marlena
link | zgłoś
2018-08-22
*.0.43.*
Witam. A ja wszystkich narzekajacych zaskocze bo dużo mam przesylek i akurat dhl w obsłudze na terenie Mysłowic powinna dawać szkolenie innym firma. Pomimo braku opcji kontaktu tel która jest płatna, niestety jeśli nie opłacona jest ta opcja kurier nie musi do nas dzwonić, zawsze mam tel że mam dla [rozwiń/zwiń]
Dobry kontakt, szybka i bezproblemowa dostawa
W dhl parcel długo nadawania jest przesyłka, odbiór chyba jest tylko raz dziennie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2018-08-21
*.254.231.*
Moim zdaniem najskuteczniejsza firma kurierska. Z Dpd i fedexem miałam ciągle problemy, a z dhl-em jest prosto- można przekierować paczkę. Nie zamawiałam jeszcze za pobraniem i nie wiem, czy wtedy jest możliwość odebrania paczki w punkcie. Byłoby miło.
Dobra organizacja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jull
link | zgłoś
2018-08-21
*.134.50.*
Nie polecam tej firmy, dają złe terminy dostarczania paczek, miała być w czwartek, byli w piątek gdy nie było osoby dorosłej w domu, nie da się sprawdzić co się dzieje z paczką, niby dwie darmowe próby dostarczenia a po jednej (w innym terminie niż napisali) pani z zalando powiedziała, ze paczka jes [rozwiń/zwiń]
Brak
Złe informacje,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
grzrech
link | zgłoś
2018-08-21
*.73.29.*
Zakup dokonany 16-tego.Dziś 21.Nadal czekam a przesyłki nie widać.Dzwonię ale rozmowa tylko szablonowo z automatem.Kpina z klienta.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alex
link | zgłoś
2018-08-21
*.10.182.*
To najgorszy kurier z jakim miałam styczność i po komentarzach w internecie, i wśród znajomych widzę, że nie tylko ja tak czuję. Nie szanują swoich klientów, kurierzy przyjeżdżają jak chcą, nie dzwonią przed przyjazdem. To był ostatni raz kiedy skorzystałam z ich usług, wolę już zamawiać pocztą. Pac [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

DHL Opinie