DHL Opinie

1.2 - poziom obsługi
1.2 - jakość usług / cena
1.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 908
Średnia ocen:
1.2 / 5

Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.dhl.com.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Oleksandra
link | zgłoś
2019-10-29
*:1a99:3893:*
The worst experience ever. The parcel arrived completely damaged. Impossible to reach anyone in person in the support service, no offices in Krakow, I had to leave several negative feedback before the carrier finally arrived to create a damage protocol. I wasn't given a copy of the protocol. I was a [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lukasz
link | zgłoś
2019-10-24
*.205.20.*
Nieterminowe doręczenie, jakość niewarta swojej ceny i nerwów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2019-10-21
*.75.134.*
Ta firma to jakaś fikcja. Odesłałem monitor miesiąc temu do sprzedawcy. Kurier nigdy tam nie dotarł. Złożyłem reklamacje, zero odpowiedzi. Po 3 tygodniach status paczki zmienił się na "Odbiorca odmówił odbioru - zwrot do nadawcy" Po kolejnych 2 dniach status to "Odbiorcy nie zastano o godzinie 9 [rozwiń/zwiń]
brak
Brak możliwości kontaktu, brak odpowiedzi na reklamacje, zagubione paczki.... długo by wymieniać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jerzy
link | zgłoś
2019-10-21
*.173.48.*
Paczka dotarła z biletami 2 tygodnie po imprezie a miała dotrzeć za dwa dni robocze teraz kolejna nie dotarła z biletami na mecz, nikt nie wie dlaczego nie wiedząc gdzie samochód z towarem Niemcy twierdzą że w Polsce ,Polacy mówią że nie dojechał do Polski , nie można śledzić przesyłki bo nie nadali [rozwiń/zwiń]
Oszuści , paczki dochodzą po tygodniu a nawet 17 dniach
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patrycja
link | zgłoś
2019-10-16
*.225.84.*
NOTORYCZNE brak dostarczania paczek pod wskazany adres tylko zostawianie ich w punkcie odbioru. Warszawa - Ochota TRAGEDIA
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jan
link | zgłoś
2019-10-15
*.11.103.*
To jakaś totalna pomyłka - taka firma dawno nie powinna istnieć !
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
klient
link | zgłoś
2019-10-14
*.173.233.*
Beznadziejna firma, kurier nie dostarczył paczki pod wskazany adres, dopiero po kilku dniach paczka trafiła do punktu odbioru oddalonego kilka kilometrów od miejsca gdzie miała być dostarczona. Nie można było się z nikim skontaktować telefonicznie w tej sprawie bo infolinia firmy to tylko automat i [rozwiń/zwiń]
brak
opisana wyżej nieterminowa i nierzetelna obsługa.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2019-10-12
*.4.200.*
Idealny przykład jak nie powinna działać firma kurierska. Omijać szerokim łukiem.
Nie ma
Brak miejsca żeby wszystkie wymienic
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kain
link | zgłoś
2019-10-11
*.0.209.*
Jeszcze takich jaj nie miałem z żadną firmą kurierską - kurier umówiony między 10 a 12, czekam cały dzień, nikogo nie ma, nikt nawet nie zadzwoni. Na drugi dzień kontakt z infolinią - przesyłka jest "na magazynie", będzie do "dwóch dni roboczych" wtf składam reklamację, oddzwania Pani, umawiamy kuri [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sasza
link | zgłoś
2019-10-11
*.23.236.*
To cudowne uczucie, kiedy zamawiasz paczkę do biura otwartego od 9 do 17, gdzie ZAWSZE są przynajmniej 2 sekretarki, i po informacji dnia poprzedniego, że kurier będzie się starał dostarczyć przesyłkę między 10 a 14, dnia następnego koło 16 dostajesz sms'a o nieudanym doręczeniu oraz mail "Drogi Kli [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Izabela
link | zgłoś
2019-10-10
*.77.114.*
To jest firma, która traktuje ludzi jak paczki- przedmiotowo! Wstyd i żenada- twierdzą że nie mają adresu dostawy- po czym dostaje screena z firmy wysyłającej i okazuje się że tam wszystko jest!. Kontakt przez jakiś śmieszny formularz. Najlepiej bym dała im zero- bo to jest dno i 500 metrów mułu.
nie ma
nie polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dawid
link | zgłoś
2019-10-10
*.184.44.*
Brak słów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2019-10-09
*.233.114.*
Firma od ponad miesiąca nie potrafi dostarczyć przesyłki za pobraniem. Codzienne telefony do BOK DHL wyglądają tak samo. Przeprosiny, obietnice dostarczenia przesyłki następnego dnia i dalej nic. Prowadzący sprawę Mariusz Nowak jedyne co potrafi określić to to że nie potrafi mi niczego obiecać w kwe [rozwiń/zwiń]
Ta firma nie ma zalet. Niekompetencja, nieterminowość.
Jw. Niekompetencja pracowników. Nieterminowość. Brak zdoloności do świadczernia usługi.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
IGA
link | zgłoś
2019-10-03
*.40.77.*
RADZE WYBRAC KAŻDA INNA FIRMĘ TYLKO NIE DHL w śledzeniu przesyłki parokrotne : "odmówiono przyjęcia" po interwencji usłyszałam brak kuriera w godzinach wieczornych (tak paczka była nadana) to samo jeszcze się powtórzyło wiec kolejna interwencja, zmiana adresu i dalej to samo "odmówiono przyjęcia" ja [rozwiń/zwiń]
BRAK
WSZYSTKIE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Knifer
link | zgłoś
2019-10-02
*:c955:43a8:*
Uwaga firma DHL Parcel znacznie obniżyła standard usług. Radzę omijać szerokim łukiem. Obecnie chyba zatrudniają osoby niepełnosprawne intelektualnie.Bo jak że inaczej wytłumaczyć fakt że kurier o inicjałach A. W. nie znalazł na ulicy Marynarki Polskiej 130 olbrzymiego budynku Energa Obrót i odesłał [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
malgorzata
link | zgłoś
2019-10-01
*.0.41.*
pani z DHL dzwoniac nawet niepodala z jakiej firmy kurierskiej jest nie przedstawila sie dodala ze to nie poczta i awizo ona nie wystawia mam pytanie jak szukac przesylki obsluga na poziomie zera tylko koszty dodatkowe bo czeba objezdzic wszystkie punkty kurierskie bez zadnych danych o przesylce tak [rozwiń/zwiń]
1
1
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamila
link | zgłoś
2019-09-30
*.239.56.*
Wielki minus za to, że przekierowali przesyłkę do punktu odbioru, bo kurier miał za dużo paczek do doręczenia..... skandaliczne! Po to się bierze kuriera, żeby paczka była doręczona do domu!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ula188
link | zgłoś
2019-09-29
*:8659:8b75:*
21 września kupiłam telewizor LG. 23 września sprzedający wprowadził numer przesyłki do zakupu: DHL ....... Sprzedawca jest w porządku! Tego samego dnia otrzymałam wiadomość od DHL Parcel - mailową i esmsową, że "...informujemy, że nadawca w/w wysłał za pośrednictwem DHL Parcel przesyłkę o numerze [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karol Maciejewski
link | zgłoś
2019-09-26
*.47.5.*
Kurierzy mają za cel awizować a nie doręczyć paczkę. Nagminnie uciekają z pod drzwi. Nie da się nic dowiedzieć, nie mówiąc o realnej godzinie dostawy. Brak opcji kontaktu telefonicznego. Nigdy już nie skorzystam z tej firmy.
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamilla
link | zgłoś
2019-09-26
*.46.213.*
DRAMAT!! Kurier zadzwonił domofonem, w ciagu 10 sekund max podniosłam słuchawkę ale jego już NIE BYŁO!! Infolinia dla klientów niezarejestrowanych nie oferuje kontaktu z konsultantem a jedynie automatyczny kontakt, ktory nie prowadzi do rozwiązania sytuacji. Na stronie gdzie chciałam złozyć reklamac [rozwiń/zwiń]
zeroooo
kurier ma klienta w d..
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

DHL Opinie