DHL Opinie

1.2 - poziom obsługi
1.2 - jakość usług / cena
1.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 908
Średnia ocen:
1.2 / 5

Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.dhl.com.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Jutinka
link | zgłoś
2019-09-25
*.29.230.*
Kurier miał przywieźć obudowę "zaginęła" bał się odpowiedzialności kazał czekać ale na szczęście osobie której wydał więcej paczek zadzwoniła że ją ma. kurier do żadnej odpowiedzialności się nie poczuł. Zdecydowanie nie polecam!
brak informacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient123
link | zgłoś
2019-09-24
*.36.245.*
Najgorsza firma jaka kiedykolwiek istniala. Zadnego powiadomienia nie dostaniesz o ktorej bedzie kurier, albo chociaz nr tel do tego idioty. Dostalem tylko powiadomienie na email ze mnie nie bylo w domu. Chce sie dodzwonic na infolinie, to musze znac na pamiec nr paczki i im go ladnie wyrecytowac do [rozwiń/zwiń]
Zadnych
Brak zalet
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barbara
link | zgłoś
2019-09-13
*.197.190.*
NAJGORSZA FIRMA KURIERSKA.KURIER NIE DOSTARCZYŁ PRZESYŁKI NIE ODBIERAŁ TELEFONU IGNOROWAŁ MNIE TELEFON ZABLOKOWAŁ . INFOLINIA TO PORAZKA NIE MOZNA SIE DODZWONIC NIC ZROBIC TOTALNIE OLEWAJĄ CZŁOWIEKA!!! Z DALEKA OD TEJ FIRMY SAME PROBLEMY MUSIAŁAM SAMA JECHAC PO TĄ PACZKE NARAZAJAC SIE NA 200 ZŁ KOSZ [rozwiń/zwiń]
NAJGORSZA FIRMA KURIERSKA
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aneta
link | zgłoś
2019-09-11
*.160.172.*
Porażka.Nie było mnie w domu mimo to kurier wklepał, że odmowa odbioru przesyłki i że zostanie zwrócona do nadawcy. Co ciekawsze przed przyjazdem kuriera(wiedząc, że może mnie nie być w domu) zrobiłam przekierowanie na odbiór w punkcie DHL Parcel. Miałam czekać na przesłanie numeru pin do odbioru pr [rozwiń/zwiń]
brak
nieprawdziwe ststusy przesyłek, brak kontaktu i reakcji na interwencję
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iv
link | zgłoś
2019-09-10
*.227.197.*
nie polecam. zglosilam odbiorw czwartek, we wtorek i9nformuja ze nie odebrali jeszcze. zenada. nie polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
sebastian
link | zgłoś
2019-09-03
*.15.84.*
firma katastrofa !!!!!!!!
brak
wszstkie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Inka
link | zgłoś
2019-09-03
*.146.224.*
Paczka nie dotarła. Żadnej informacji, że kurier próbował dostarczyć, żadnej możliwości sprawdzenia co z nią, ani przekierowania na inny adres (nie posiadałam nr przesyłki, firma wysyłająca do mnie nie miała takowego). Poszukiwania w DHL jeśli nie ma się nr przesyłki - bez sensu, rozmowa tylko z aut [rozwiń/zwiń]
brak
Brak kontaktu z klientem-odbiorcą.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ktoś
link | zgłoś
2019-08-29
*.160.243.*
Od 22.08.2019 do 29.08.2019 kurier DHL nie umie dostarczyć przesyłki tylko wpisuje bzdury że nie było mnie w domu.Tak się składa że jestem po operacji i nigdzie nie wychodzę więc te trzy próby dostarczenia które niby wykonał kurier nie wiem gdzie były bo napewno nie u mnie do mnie z przesyłką nie pr [rozwiń/zwiń]
Brak
Wszystkie możliwa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gosia
link | zgłoś
2019-08-23
*.173.93.*
Czekam na paczkę już tydzień czasu do dziś nie dotarła. Pan z infolinią s tekstem do mnie co Pani od nas chce ja tylko chciałam zmienić adres nadania paczki . Pan na infolinię bardzo nie przyjemny i ubogie słownictwo..... mam nadzieję że ktoś co z tym z robi i upomni Pana że to jego stanowisko i p [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia2908
link | zgłoś
2019-08-23
*.242.100.*
Nie polecam tej firmy NIKOMU! Brak profesjonalizmu, oszustwo to główne cechy opisujące kurierów z dolnego śląska! Wczoraj powinnam otrzymać paczkę, więc wzięłam specjalnie urlop z pracy, po czym dostaję informację że moja paczka została awizowana, ponieważ rzekomo nikogo nie było w domu! ABSURD! M [rozwiń/zwiń]
Żadnych
Nieprofesjonalizm, oszustwo, brak poszanowania czasu klienta i wiele innych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dan
link | zgłoś
2019-08-19
*.169.40.*
DHL firma kurierska dramat. Gubią przesyłki,Nieterminowość,brak kompetentnej osoby by zajęła się sprawą.To jest ostatnią firma kurierska ..i więcej z niej nie zkożyst.Nie polecam
Brak
Wszystkie mozliwe
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
j,zbigniew szczerba
link | zgłoś
2019-08-16
*.156.97.*
chciałbym negatywnie ocenic kuriera z firmy dhl który dostrcz przeszyłki do jelcza-laskowic,w dniu 26.07,2019 miał mi dostarczyc przesyłke na którą czekałem miał mój num tel mógł do mnie zadzwonic ale oczywiscie tego nie zrobił,przeciez u mnie wszystcy pracują i ja nie mam obowiązku siedziec cały d [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Natalata
link | zgłoś
2019-08-14
*:1215:f89b:*
Paczka zaadresowana do miasta w Polsce została przekierowana, jako paczka międzynarodowa do Niemiec, potem dotarła do Polski, ale nie do właściwego miasta. Ostatecznie została zwrócona do nadawcy i zamówione artykuły przepadły.
Brak
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dominik
link | zgłoś
2019-08-14
*.254.204.*
Chciałem napisać opinię o infolinii...to jest jakaś $#@#* tragedia!!! Na infolinii jest robot, który mi nie pomoże, tylko oczekuje na wpisanie numeru przesyłki. Gdy go wpisuję poprawnie wiele razy, ciągle mówi, że numer jest niepoprawny. Nie można załatwić sprawy z osobą, a sprawa byłaby bardzo pros [rozwiń/zwiń]
BRAK
WSZYSTKIE JAKIE FIRMA KURIERSKA MOŻE MIEĆ.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2019-08-13
*.69.193.*
Brak kontaktu z kurierem,przesylki dostarczane do punktów odbioru bez próby doręczenie do domu.Najgorsza jakość uslug ze wszystkich dostępnych uslug kurierskich ,utrudniony kontakt z infolinią.
Brak
Brak doreczanie przesyłki do domu pomimo oczekiwania w domu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Elzbieta
link | zgłoś
2019-08-12
*.8.136.*
Nie pamietam, kiedy doczekałam sie przesyłki ze stronY dhl w terminie. Czesto korzystam ze stron sklepów internetowych, ale w przypadku, i tylko w przypadku DHL, kieruje na punkty odbioru Żabka. Ze strony innych Firm Kurierskich odbieram w domu, ale nie z DHL. Szkoda mojego zdrowia i czasu. Ze stron [rozwiń/zwiń]
Dobrze, ze sa punkty odbioru, gdyz inaczej przesyłka nie dotarłaby do klienta..........
Duzo---pomimo i-maila z firmy kurier się nie zjawia. Duzo by podawć, im dalej od tej firmy tym lepiej, szkoda czasu i nerwów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2019-08-12
*.172.249.*
Fatalna jakość usług. Brak pomocy ze strony infolinii. Przesyłka nie została dostarczona do odbiorcy mimo,że jej status jasno wskazywał na to,że dotarła do klienta. Kurier nie podjął nawet próby kontaktu.
brak
Odradzam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zdzisław
link | zgłoś
2019-08-12
*.173.98.*
Nie polecam tej firmy i nigdy więcej z niej nie będę korzystał.
Brak
Nieterminowość dostawy. Nie respektują także terminów reklamacji.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ata
link | zgłoś
2019-08-09
*.235.181.*
Kurier nie dostarczył przesyłki pod wskazany adres. W zamian za to, otrzymałam sms, w którym była nieprawdziwa informacja o treści: "Przesyłka nr ******** została przekazana do punktu DHL SERVICEPOINT po nieskutecznej próbie doręczenia pod wskazany adres." Oczywiście nieprawdziwa jest ta część, w kt [rozwiń/zwiń]
Gdyby kurier pofatygował się z paczką, dostawa byłaby szybka. Niestety tego nie zrobił, więc czas dostawy oceniam na jedną gwiazdkę, ponieważ paczkę otrzymam wtedy, kiedy sama po nią pójdę.
Kurier nie próbuje dostarczyć przesyłki. Nie wiem czy winę ponosi tu sam kurier i jego lenistwo, czy zbyt duża ilość przesyłek. Nie mniej jednak, przesyłka nie została dostarczona.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maciej
link | zgłoś
2019-08-09
*.215.116.*
Kurier jechał po paczkę do mnie dwa dni. UPS był o 11 rano i o 8 następnego dnia paczka była dostarczona. Odradzam korzystania z usług DHL nie dość że zapłaciłem dodatkowo za szybszy odbiór paczki to i tak czekałem dwa dni aż się poddałem...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

DHL Opinie