DHL Opinie

1.2 - poziom obsługi
1.2 - jakość usług / cena
1.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 908
Średnia ocen:
1.2 / 5

Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.dhl.com.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Paulina
link | zgłoś
2020-05-13
*.0.126.*
FIRMA KURIERSKA KTÓRA W OGÓLE NIE POWINNA ISTNIEĆ NA RYNKU, albo powinni uczciwie mówić, że dostarczają tylko do punktów odbioru. Dostałam informację, że kurier nie zastał nikogo w domu wobec czego zostawił paczkę w punkcie odbioru. Kuriera NIGDY u mnie nie było. Specjalnie czekałam w domu na kuri [rozwiń/zwiń]
Niekompetencja, Nieterminowość, Brak szacunku do klienta, Brak kontaktu, tak z kurierem jak i z firmą, Oszuści, a nie kurierzy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
arturzw
link | zgłoś
2020-05-11
*.191.162.*
Cenicie sobie terminowość, dokładność i bezpieczeństwo? Przy nadawaniu przesyłek krajowych zależy Wam na naprawdę sprawdzonej firmie kurierskiej? Mogę z całego serca odradzić Wam korzystanie z usług firmy DHL, bo część mojego serca zarezerwowana na firmy kurierskie aktualnie krwawi i stało się całko [rozwiń/zwiń]
BRAK
DUŻO
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
EliotNes
link | zgłoś
2020-05-10
*.222.140.*
Brak dostarczenia przesyłki za pobraniem. Informacja e-mail z bezczelnym kłamstwem kuriera, że był i nie zastał adresata. Interwencja w BOK i kolejne kłamstwo konsultantki, że kuriet przyjedzie i oczywiście nie przyjechał. Nagrywają rozmowy. Ciekawe czy ktoś to odsły***e. Pierwszy raz miałem kontak [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
toja
link | zgłoś
2020-05-08
*.99.118.*
1.0 / 5 toja 8 maja 2020 | 21:56 Zero do kwadratu , najgorsza firma kurierska z jaką miałem do czynienia , Kurier zamówiony dostałem maila kiedy ma być odbiór i echo , oczywiście następny dzień to samo , Interweniuję , w odpowiedzi dostaję maila ,że reklamacja zakończona a kuriera nie ma ,nie b [rozwiń/zwiń]
nie ma
same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
sal
link | zgłoś
2020-05-08
*.20.116.*
Kurier pomimo umówienia się ze mną na godzinę nie przyjechał. Po kontakcie telefonicznym stwierdził, że przesyłkę oddał koledze i zostanie ona doręczona mi jutro. Następnego dnia oczywiście nie otrzymałem przesyłki tylko sms że mogę ją odebrać w punkcie dhl. Żenada nie kupuję od ludzi którzy współpr [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marzena
link | zgłoś
2020-05-08
*.8.230.*
Podrzucić paczkę bez znaczenia komu praktyka w DHL bardzo częsta. Kolejny raz bez kontaktu zemną dostałam tylko wiadomość gdzie mam odebrać paczkę. Paczka do rąk własnych napewno nie w tej firmie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
RICO
link | zgłoś
2020-05-07
*.33.9.*
FIRMA-tragedia i TOTALNA KPINA. Zero awiza, zero kuriera, paczka zwrócona do nadawcy. Infolinia, obsługa klienta-porażka. Mam nadzieję, że już niedługo znikną z powierzchni za totalny brak profesjonalizmu i nierzetelność obsługi.
ŻADNYCH
TYLKO WADY
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
DJ
link | zgłoś
2020-05-06
*:2521:2610:*
Dno
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2020-05-06
*.31.214.*
Najgorsza firma kurierska jaka istenieje. Albo nie dostarczają paczek i piszą że osoby nie było pod adresem, albo rzekomo adres był źle wpisay a po rozmowie z call center firmy dhl, okazuje się że ades jest prawidłowy. Potrafią też rzucać paczki z samochodu na podwórko. Totalny nieprofesjonalizm, ze [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
A. A.
link | zgłoś
2020-05-05
*.47.226.*
DHL po raz kolejny daje ciała. Nie pierwszy raz, po otrzymaniu wiadomości, że przesyłka zostanie doręczona w danym dniu, przesyłki nie ma. A sprawdzając status przesyłki informacja, KURIER NIE ZASTAŁ NIKOGO POD WSKAZANYM ADRESEM(kuriera wcale nie było).... INFOLINIA:PORAZKA!!!
Brak
Dłuuuugo by wymieniać... Ale na pewno brak profesjonalizmu, zero zaangażowania,brak poszanowania cudzego mienia.... masakra...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2020-04-29
*.119.151.*
Nie polecam firmy DHL. Dziś Kurier bez sprawdzenia czy jestem w domu zostawił paczkę pod drzwiami mieszkania w bloku.Tylko zadzwonił domowym dzwonkiem i uciekł. Zero odpowiedzialności za opłaconą przesyłkę.Kiedyś sprawdzali domofonem lub telefonicznie czy ktoś jest w domu. Nie ma infolinii dla klie [rozwiń/zwiń]
szybkość
brak troski o moje mienie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magdalena
link | zgłoś
2020-04-28
*:3147:cf31:*
Kurier niemiły wyrzucił mi towar na palecie przed ogrodzeniem w piachu po czym oznajmił że nie wjedzie z nią na podwórko. Pospieszal z wyłączeniem pieniędzy ponieważ nie miał wydać. W tym czasie przejeżdżala koparka która przywiozla mi towar na wyznaczone miejsce gdyby nie to przesyłka zostałaby prz [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2020-04-24
*.25.225.*
Nie polecam. Firma nastawiona na kasę, za nic mająca klienta i jego reklamację.
Brak
Nieprofesjonalizm, matactwo, spychologia.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iza
link | zgłoś
2020-04-22
*.37.118.*
Polecam.Przesyłka dostarczona na czas .Super .
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
lord mor
link | zgłoś
2020-04-21
*.96.184.*
*** mac z takim brakiem profeski ,olewaniem, klienta , i szajsem organizacyjnym to sie od lat 90-tych raczej nie spotkałem (i nie przypominami tu) -toto firmy kurierskiej,raczej jakąś jej parodie czy te z kabarecik w stylu miałkich wyst p.Dańca.Reasumato- zamierzam że już nie zmierzam być kiedykolwi [rozwiń/zwiń]
ha-to jakiś słabawy zarcik
i tu lista by mia na cała strone zajęła
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
anonim1234
link | zgłoś
2020-04-21
*.4.140.*
Kurierzy są niemili, opryskliwi, nie noszą maseczek. Nie są w stanie chwilę poczekać jeżeli ktoś nie ma odliczonej kwoty pieniędzy i z oburzeniem przyjmują taką informację jeżeli już mają poczekać te 2 minuty. Nie wiem dlaczego nikt jeszcze z tym nic nie zrobił, gdyż ich praca obejmuje kontakty z in [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Roman
link | zgłoś
2020-04-16
*.97.254.*
Kurier zostawił paczkę o wartości 6000,-zł.pod drzwiami i uciekł.Po otworzeniu okazało się, że zawartość jest uszkodzona.Ktoś wjechał widłami od widlaka do środka.Pomimo interwencji, nikt nie przyjechał. Odpowiedzi na maile są totalnie idiotyczne.Nie pozostaje mi nic innego jak skierować sprawę do s [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2020-04-15
*.37.99.*
Najgorsza firma kurierska droga niesolidna oszukuje o terminie dostarczenia paczki brak kontaktu nikt nie odpowiada na maile, bo maile sa w jedna strone abys zapłacil reklamacja nie dziala paczka zaginiona, 11 dni i nikogo to nie obchodzi tel tez automat Powinni im klienci zrobić jesień śre [rozwiń/zwiń]
dobrze kłamią kłamczuchy w reklamach
wszystko jest wada od ceny do obsługi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2020-04-15
*.76.26.*
NAJGORSZA ze wszystkich firm kurierskich. Co chwile są jaja, nie można dostarczyć paczki bo coś tam, zostawić w punkcie też nie można bo coś tam, system wariuje i pokazuje, że nie zastano mnie w domu o północy co samo w sobie jest absurdem ale liczy się jako nieudana próba doręczenia więc paczkę mam [rozwiń/zwiń]
brak
ogólny bajzel i brak dostarczenia przesyłek
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mirek
link | zgłoś
2020-04-15
*.173.158.*
Jestem w domu, nigdzie przez cały dzień nie wychodziłem, czekam na ważną przesyłkę realizowaną przez DHL i właśnie przychodzi SMS: "Przesyłka nr ... została przekazana do punktu DHL ServicePoint po nieskutecznej próbie doręczenia pod wskazany adres" Kłamstwo! Żadnej takiej próby nie było, kurie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

DHL Opinie