DHL Opinie

1.2 - poziom obsługi
1.2 - jakość usług / cena
1.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 908
Średnia ocen:
1.2 / 5

Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.dhl.com.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Ewa
link | zgłoś
2018-09-05
*.228.227.*
Tak jak piszą inni, ta firma to jakieś nieporozumienie! Dno dna, porażka i żenada!
brak!
brak kontaktu z kurierem, brak kontaktu z siedzibą, lekceważenie klienta, totalny nieprofesjonalizm
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania Zara
link | zgłoś
2018-09-05
*.159.190.*
Z przykrością jestem zmuszona wystawić bardzo negatywną opinię. Przeterminowana dostawa, odmowa rejestracji reklamacji, bark porządku z bazia zarządzania, chaos komunikacyjny. DHL wysłał powiadomienia mailowe i sms o planowanej dacie doręczenia, której nie dotrzymał. Co więcej nie powiadomił o opóźn [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ela
link | zgłoś
2018-09-04
*.75.38.*
Mam tak samo negatywne doświadczenia z tą firmą jak większość osób tylko zastanawia mnie dlaczego ta firma jeszcze działa na naszym rynku. Masakra to mało powiedziane. Ta firma nie powinna w ogóle istnieć na rynku
rzadnych
koszmerny poziom usług
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ilidan
link | zgłoś
2018-09-04
*.184.52.*
Zastanawia mnie jedno jakim cudem ta firma jeszcze funkcjonuje . FedEx jest tragiczny ale ten DHL to jest jakieś dno dna. Kurierzy lecą w ***a po całości. Nie dostarczają pączek nie dzwonią nawet się nie fatyguja żeby sprawdzić czy ktoś ust w domu . 0/10
Ta firma to jedna wielka wada
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wściekła!!!
link | zgłoś
2018-09-03
*.0.123.*
Koszmar!!! Tragedia!!! Porażka! To i tak mało powiedziane! Przesyłka długo idzie. Potem sobie lata gdzieś pośród miliona innych. Kurier sobie aktualizuje status przesyłki że nikogo nie zastał mimo iż odbiorca czeka w domu pół dnia jak na zbawienie!! Pani na infolinii twierdzi że kurier nie dostał nu [rozwiń/zwiń]
Brak
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
AT
link | zgłoś
2018-09-03
*.97.99.*
Nie polecam!!!! Kurier nawet nie fatyguje się, aby zadzwonić. Na pewno nie jest rozliczany z efektywności. Omijajcie szerokim łukiem te firmę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz
link | zgłoś
2018-08-31
*.172.255.*
Nie polecam DHL D-jak DNO H-jak Hamstwo L-jak Lekceważenie...Mają w głębokim poważaniu,że przesyłki nie odbierają przez tydzień.Kurier nie przyjeżdża,a w systemie informacja,że nikogo nie zastał!!!!! teraz jak tylko będę miał wybór przy zamówieniu to nigdy nie wybiorę DHL-u i wszystkim szczerze odr [rozwiń/zwiń]
BRAK
TYLKO WADY
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Em
link | zgłoś
2018-08-31
*:a925:362a:*
Nie polecam, bardzo długi czas oczekiwania na paczki rejestrowane tydzień wcześniej. Mam do czynienia z tą firmą i zawodowo i miałam prywatnie. Niestety, kurierzy nie potrafią się dostosować so klienta i są niekulturalni (nie wszyscy, ale znakomita większość). Na odbiór paczki ma się tylko godzinę w [rozwiń/zwiń]
Płatność kartą
brak kultury dostarczających, brak powiadomień, długość oczekiwania, nieodpowiedzialność kurierów.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2018-08-30
*.243.143.*
Kurier miał dwa numery telefonów, na żaden nie zadzwonił. Był przed zamówionym czasem. Nie dostałem żadnej informacji. Udało mi się dodzwonić przez najgorszą na świecie infolinie telefoniczną z automatyczną sekretarką aby pani mi powiedziała, ze jej przykro ale nic nie może poradzić na to, że kurier [rozwiń/zwiń]
Brak
Utrudniony kontakt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Eliza
link | zgłoś
2018-08-29
*.15.157.*
I jak ma już drugie złe doświadczenie z tą firmą. Pierwsza dostawa na wieś na działkę nie doszłaby do skutku, gdybym nie dogoniła kuriera. Stanął pod bramą posesji, zatrąbił i natychmiast zaczął się wycofywać. Biegłam z głębi ogrodu, krzycząc żeby się zatrzymał. Drugi odbiór przesyłki (teraz) trwa j [rozwiń/zwiń]
zero
same
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Renata
link | zgłoś
2018-08-29
*.13.238.*
Trzy dni zmarnowałam - siedziałam w domu i czekałam na przesyłkę, która miała nadejść w tym właśnie dniu. W pierwszym dniu status "transport" nawet się nie zmienił na "w doręczeniu", mimo, że dostałam informację, że w tym dniu zostanie doręczona. W drugim dniu status był już "w doręczeniu", ale kuri [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
And2
link | zgłoś
2018-08-28
*.115.23.*
To jest firma,którą powinno się jak najszybciej zaorać, dostarczają przesyłki ,wtedy kiedy im pasuje i mają kurierów, nikt u nich nie chce pracować. Ceny najwyższe na rynku, poziom najniższy. Przesyłkę na odległość 30 km potrafili wieźć 6 dni, wpisując w system jakieś brednie. Dostarczają przesyłki [rozwiń/zwiń]
Zadnych
Nieterminowość, utrudniony kontakt, kłamanie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krystyna
link | zgłoś
2018-08-28
*.254.157.*
Kurier DHL poinformował mnie, że nie może dostarczyć mi zamówienia w dogodnych dla mnie godzinach, tj. po godzinie 15. Może jedynie o godzinie 12. O godzinie 12 pracuję. Nie dysponuję urlopem na odbieranie przesyłek z firmy DHL. Kurier był nieuprzejmy i oznajmił mi, "że jest w pracy i tylko o 12 mo [rozwiń/zwiń]
brak
nie dostarczono mi przesyłki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ZNIESMACZONY
link | zgłoś
2018-08-28
*.145.160.*
Dno,dno, dno!!! Kurier nie dzwoni, oszukuje, że próbował doręczyć przesyłkę, której miejsce ostatecznie trudno zlokalizować w efekcie trzeba tracić kasę na paliwo i jechać samemu po odbiór. Najgorsza firma kurierska w kraju,oszuści i kłamczuchy PIS przy was to pikuś.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
paweł
link | zgłoś
2018-08-28
*.175.1.*
***ska firma przesyłka wysłana w piątek do mnie z poznania dzisiaj wtorek i jeszcze nie dostarczyli porażka nie polecam nikomu i jeszcze 200 zł za taką usługę to żart nie polecam nikomu
żadnych
same wady termin koszt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gąska
link | zgłoś
2018-08-28
*.55.47.*
TRAGEDIA! Brak profesjonalizmu, nadałam przesyłkę, opłaciłam z góry. Kurier nigdy się nie pojawił, na infolinii Pani nie była w stanie pomóc, bo kurier manualnie zakończył zlecenie, choć nigdy po paczkę się nie zjawił. Pieniążki jak na razie nie wróciły- płatność elektroniczna. Brak powiadomienia, ż [rozwiń/zwiń]
brak
zbyt mało miejsca by wymienić
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
WW
link | zgłoś
2018-08-27
*.78.158.*
FIRMA DNO, dobrze że przesyłka za pobraniem. Wszystkie terminy przekroczone, obsługa do bani Przesyłka na palecie trudno zgubić!!!!!!!!!!
Jeszcze się o to pytacie.
Bardzo dużo zabrakło by rubryk
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
basia12
link | zgłoś
2018-08-27
*.1.225.*
Jesteście tak skandaliczną firmą że wami powinien zając się Prokurator !!!! czekam na odpowiedz ?? co z moją przesyłką nadaną w dn. 13.07 przez waszego kuriera ,niestety u was zaginęła i po zgłoszeniu u was reklamacji w dn. 31.08 oczekuję na odpowiedz do tej pory.Nadmienię iż okres reklamacyjny u wa [rozwiń/zwiń]
brak
bardzo zla obsluga
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Yor
link | zgłoś
2018-08-27
*:9bf0:dc91:*
NEGATYWNA !!! BARDZO NEGATYWNA !!! Po raz KOLEJNY przy kolejnej paczce dostaję esemesa z info "Nieudane doręczenie paczki DHL nr...." A kuriera WO GULE NIE BYŁO !!! Na to miast u mnie w domu ze względu na niepełnosprawne dziecko CAŁY CZAS KTOŚ JEST !!! NIE ma więc możliwości żeby kurier niko [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient
link | zgłoś
2018-08-27
*.146.6.*
Nie polecam tej firmy już nigdy nie wyślę tą firmą ani jednej przesyłki kolejny raz ten sam problem najpierw 2 dni czekam na odbiór przesyłki, na infolini powiedzieli że kurier nie miał miejsca na aucie po czym przyjechał inny kierowca i powiedział że ten pierwszy który miał odebrać tą palete miał m [rozwiń/zwiń]
żadne
wszystko jest źle
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

DHL Opinie