DHL Opinie

1.2 - poziom obsługi
1.2 - jakość usług / cena
1.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 908
Średnia ocen:
1.2 / 5

Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.dhl.com.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
SJU
link | zgłoś
2020-09-09
*.159.156.*
Dawno nie spotkałem się z firmą, która aż tak bardzo lekceważy klienta. Dostałem od mojego klienta z zagranicy list przewozowy, kurier DHL miał odebrać przesyłkę w Polsce. Oczywiście kurier się nie pokazał a przesyłki nie ma w systemie polskiego DHL w związku z czym nie mogę uzyskać żadnej pomocy. O [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
anna
link | zgłoś
2020-09-09
*.43.128.*
kurier doręczył mi paczkę do żabki w innym mieście a nie w moim a byłam w domu cały dzień i mam pieski które alarmują 'cały świat' jak ktoś zbliży się do drzwi więc raczej nie był? interweniowałam przez formularz dhl ale na próżno - żałosna obsługa - szczerze odradzam!
brak zalet
kurier nie wie gdzie powinien zostawić paczkę - nie zna terenu ani listy punktów?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Niezadowolony.
link | zgłoś
2020-09-06
*.28.178.*
DHL. Totalne dno. Poniżej wszelkiej krytyki. Zero profesjonalizmu. Kurier chyba umyślnie przyjeżdża podczas nieobecności klienta. Zero kontaktu. Przesyłki wracają do nadawcy z zaznaczeniem rezygnacji przez klienta. ZERO, ZERO, ZERO.
Dno
Dno
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Merlin
link | zgłoś
2020-09-02
*.134.32.*
Teraz już jestem przekonana , że to najgorsza firma kurierska. Pracują tam chyba sami d....e , kontakt z kurierem /dno, kontakt z firmą dot reklamacji -dno. Z każdą jedną paczką same problemy. Nic na czas, mylne info w SMS-ach, kurier robi co chce, paczki wracają do nadawcy jako odmowa przyjęcia - [rozwiń/zwiń]
Żadnych !!!!!!
Można dużo wymieniać !!!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Teo
link | zgłoś
2020-08-27
*:ac27:65da:*
Firma beznadziejna. Zero kontaktu z kurierem. Brak możliwości przekierowania przesyłki.
Nie widzę żadnych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2020-08-25
*.190.78.*
Dno dna, gorszej firmy na rynku jeszcze nie spotkałem A trochę korzystam z usług kurierskich. Szczerze odradzam i nie polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2020-08-21
*.255.132.*
Najgorsza firma kurierska. Niestety niektóre firmy z nimi współpracują i niestety jestem zmuszona korzystac z ich ,,uslug" Jeszcze nigdy nie otrzymalam od nich smsa potwierdzającego w przeciwieństwie do konkurencji. Miejscowy kurier nawet nie raczy poczekqc 30 sekunt tylko raz zadzwoni i jeb,, [rozwiń/zwiń]
Brak
brak wystarczajacego miejsca
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kuba
link | zgłoś
2020-08-19
*.254.224.*
Dhl lublin, kurier nie dostarcza pączek bo mu się nie chce jechać 120km do miejsca docelowego przesyłki. Łatwiej napisać że próbował 2 razy dostarczyć paczkę i niech ktoś sam po nią jedzie. Stracilem lot samolotem aby czekać na tą paczkę w domu i od 14.08 do 18.08 nie wychodzilem anj ja ani inne os [rozwiń/zwiń]
Oszusci I kłamcy, fikcyjne próby dostarczenia towaru
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gabi
link | zgłoś
2020-08-12
*.185.41.*
Do tej pory raczej nie narzekałam ,ale ostatni kurier był nawet niewiem jak go opisać fakt firma wysyłkowa napisała zły numer domu ale facet miał mój numer telefonu nie dość że musiałam jechac po przesyłkę bo panu nie chciało się kilometr podjechać to jeszcze był bardzo nieuprzejmy ,chciałam zwróci [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2020-08-12
*.89.70.*
Jakaś totalna porażka!!! Obsługa klienta??? Wolne żarty. Z automatem rozmawiać nie będę. Potrzebowałam natychmiastowej pomocy, bo etykieta nie była poprawna z ich winy. Oczywiście z nikim nie można porozmawiac. NIE POLECAM!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lukas
link | zgłoś
2020-08-11
*.173.114.*
Kurierom nie chce się dostarczać przesyłek a nawet tak jak dzisiaj dostarczają pod zły adres w innej miejscowości. Musiałem sam jechać do obcej osoby po paczkę. Ta firma musi ponieść konsekwencje.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbigniew
link | zgłoś
2020-08-04
*:cc50:14b9:*
Najgorsze usługi kurierskie w Polsce - nie po raz pierwszy narobili mi kłopotu (DHL Kraków). Cierpliwie czekałem szereg dni na dostawę przedmiotu kupionego na eBay-u. Uprzedzony, że może się przeciągnąć "z uwagi na koronawirusa", nie podnosiłem alarmu. Dzisiaj wreszcie zacząłem jednak się niepokoić [rozwiń/zwiń]
Nie znajduję takowych
A to, co napisałem, to jeszcze mało?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klaudia
link | zgłoś
2020-08-03
*.146.179.*
Mimo że cały dzień czekałam na kuriera, którego wogóle nie było pod moim domem przekierował moją paczkę do punktu odbioru który znajde się 65km odemnie, kurier który ma obowiązek się ze mną skontaktować gdy nikt nie otworzy drzwi to brak jakiego kolwiek odzewu, totalna porażka! Nie polecam!
Brak jakiego kolwiek odzewu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2020-07-31
*.253.206.*
Kolejny raz paczką zostawiona sama sobie, pod drzwiami. Po co próbować się kontaktować odnośnie dostarczenia, nawet sms to ewidentnie za dużo pracy.
tragiczna obsługa, dostawcy sprawiają wrażenie że robią wielką łaskę dostarczając paczki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola
link | zgłoś
2020-07-31
*.173.114.*
Skandaliczne zachowanie nie tylko kuriera Ale również działu reklamacji. Ile razy zamawiam pączki z tej firmy, mimo że jestem stale w domu ,kurier samowolnie zostawia je w punktach odbioru, do których muszę jeździć po całym mieście. Nigdy nie podejmuje próby kontaktu, nie dzwoni do mieszkania. Złoży [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aleksandra
link | zgłoś
2020-07-29
*.173.161.*
Sytuacja z dzisiaj, mimo że cały dzień jestem w domu to kurier przekierował paczkę do punktu odbioru oddalonego od mojego miejsca zamieszkania o ponad 1km!!!! Brak kontaktu ze strony kuriera i kłamstwo że nie zastał odbiorcy pod wskazanym adresem( taka informacja widnieje na śledzeniu) Nie po to zam [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
magda
link | zgłoś
2020-07-29
*.248.159.*
Skandaliczne jest to,że w dobie pandemii nie mozna płacić kartą.Tak ogromna firme nie stać na terminale???Wstyd,to sprawia,że firma jest nieakceptowalna.Nie nadąża nad zmianami,naraża zdrowie klientów i powoduje zamieszanie przy odbiorze przesyłki.Nawet wiejskie sklepiki maja terminale!
poza powyższą uwagą - nie mam uwag
j/w
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
AGNIESZKA
link | zgłoś
2020-07-28
*.49.105.*
Dzisiaj o 11:00 kurier odebrał ode mnie paczkę, w systemie widnieje: problem z nadaniem paczki18:08 dzwonię na infolinię A pani nie jest w stanie powiedzieć mi gdzie jest paczka, proszę o połączenie mnie z osobą decyzyjna, niestety ta osoba również nic nie wie XXI w, nikt nic nie wie, nikt nie jes [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wiesław
link | zgłoś
2020-07-25
*.172.239.*
Dziwie się, że ta firma jeszcze istnieje, w dniu 24.07.2020 oczekiwałem na przesyłkę poleconą z dokumentami/bardzo ważnymi/.Kurier doręczający nie zastał nikogo w domu/wcześniej nie dzwonił.Kopertę pozginał tak żeby mu się w skrzynce zmieściła w swoim potwierdzeniu zrobił krzyżyk i fajeczkę i uważał [rozwiń/zwiń]
brak
brak profesjonalizmu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
piotr
link | zgłoś
2020-07-24
*.238.122.*
dhl regularnie niszczy mi przesyłki i nie uznaje reklamacji. jako przedsiębiorca nie polecam. każą sobie płacić ubezpieczenia przesyłek, a gdy zniszczą po miesiącu odpisują, że nie ma podstaw do roszczenia. generalnie złodzieje i oszuści. trzymać się z daleka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

DHL Opinie