DHL Opinie

1.2 - poziom obsługi
1.2 - jakość usług / cena
1.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 908
Średnia ocen:
1.2 / 5

Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.dhl.com.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Adam
link | zgłoś
2018-07-13
*.248.138.*
Kurierzy uważają się za święte krowy, nie doręczają przesyłek zgodnie z godzinami wskazanymi przez nadawcę (godziny wieczorne), dzwonią w środku dnia i oczekują, ze klienci będą w domu specjalnie na ich życzenie bo tak im pasuje. Poziom kultury osobistej kurierów poniżej krytyki, chamstwo i buractw [rozwiń/zwiń]
ta firma to pomyłka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2018-07-13
*.242.62.*
Kurierzy są bezczelni i olewają klientów. Od tygodnia czekam na przesyłkę, która została nadana z doręczeniem w godzinach 18-22 a kurierzy dzwonią o 15 z info, że pracują do 15.30 i nie będą wieczorem doręczać! Karygodne.
brak
chamscy kurierzy, nieterminowość, olewczy stosunek do klienta, ŻENADA!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2018-07-13
*.205.112.*
Kurierzy ok, gorzej z traktowaniem przesyłek i przede wszystkim obsługą klienta biznesowego. Tragedia ! Paczki docierają do klientów uszkodzone, każda reklamacja odrzucona. Jako firma zabyt dużo kosztów poniesionych przez firmę kurierska. NIe polecam współpracy.
Brak
Za mało miejsca żeby opisać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2018-07-12
*.10.159.*
Po pierwszym kontakcie z DHL byłam zadowolona z wykonanej usługi. Niestety druga próba,to do skandal i żenada. Paczka oddana w tym samym punkcie odbioru co poprzednio, została odebrana (po mojej interwencji) dopiero po 8 dniach. W tej chwili od 3 dni przebywa w "sortowni" i nie wiadomo, kiedy ruszy [rozwiń/zwiń]
żadnych
dzialania szkodliwe dla konsumenta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2018-07-12
*.202.43.*
DHL-żenada i dno dna...kurier zamówiony na wczoraj w godzinach 11-13 (a przesyłka naprawdę ważna), przyjechał sobie dziś o 16...na moje skargi, zaczął się chamsko odszczekiwać, po czym odwrócił się i burcząc coś pod nosem, wyszedł... gratuluję profesjonalizmu....nigdy więcej!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Black
link | zgłoś
2018-07-12
*.60.200.*
DHL zasługuje na negatywną ocenę. Miesiąc czasu kurier nie potrafi przyjechać po odbiór paczki. Odbiór umawiany kilkanaście razy. Dział obsługi klienta ma to w poważaniu. Stracone pieniądze i czas. Nie polecam ich usług.
BRAK
same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2018-07-12
*.200.82.*
Jestem mega zadowolona, jak dostałam @ o przesyłce tak była dostarczona. Kurier bardzo uprzejmy o wysokiej kulturze sam zaproponował mi jak w dogodny sposób mogę odebrać przesyłkę
rzetelność
nie ma wad
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr Z
link | zgłoś
2018-07-12
*.254.130.*
Takiego bałaganu w systemie nie ma żadna firma kurierska!!! Kurier pobrał przesyłkę do doręczenia rano ,wieczorem ją oddał do magazynu i nikt nie wie dlaczego. Kompletny brak kontaktu!!!!! Na stronie gdzie można śledzić przesyłki, kłamstwo: "przesyłka w doręczeniu" a przesyłka leży na magazynie i [rozwiń/zwiń]
Cena
Wiele!!!!!!!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
NieznanyKozak
link | zgłoś
2018-07-10
*.10.208.*
Kurier chamski i gbur, o numerze telefonu :732 524 351. Do drzwi puka jak do stodoły. Miał być w poniedziałek przyjechał we wtorek.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ja
link | zgłoś
2018-07-09
*.136.92.*
Przesyłka wysłana 03.07.2018 14:08 Białystok od 04.07.2018 08:01 jest w Legnicy 85km od mojego domu tam aklimatyzuje się już 5 dni nie wiem ile ta kwarantanna( czy jak to ku... nazwać) będzie trwała .Kontakt tylko z automatem Dno !!!!!
brak
same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
klient z zabrza
link | zgłoś
2018-07-09
*.48.164.*
Jako Firma mająca umowę z DHL zleciliśmy odbiór przesyłki od klienta. Kurier przejechał pod domem aby system GPS zarejestrował iż był ale nie odebrał paczki. Następne zlecenie zostało wystawione na 7 dni wcześniej ( OGRANICZONA ILOŚĆ KURIERÓW - ZA DUŻO PACZEK ) ale tym razem nikt nie podjechał bo ku [rozwiń/zwiń]
BRAK
NIERZETELNOŚĆ
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kejt
link | zgłoś
2018-07-09
*.234.6.*
Masakra i jaja. Czekam na dość drogą przesyłkę, inf, że dostarczona będzie dnia 9.07. Ok, to czekam ja na jakis tel w jakich godzinach lub maila. Nic. Po 13 wyszłam z domu, myślę, jeśli mnie nie zastanie pewnie zadzwoni i się umówimy na jakąś godzinę. Ale nic, cisza. Wracając do domu sprawdziłam sob [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alina
link | zgłoś
2018-07-09
*.186.188.*
Beznadzieja nigdy więcej przesyłka miała być odebrana. każą czekać jak pies od 10 do 16 ,o 16 SMS że nie mogą zrealizować, na drugi dzień kurier nie może odebrać bo w firmie nie mogą wydrukować listu przewozowego na trzeci dzień dzięki interwencji kuriera odebrane bez listu przewozowego.Kolejna prze [rozwiń/zwiń]
Brak
Niesłowność ,nieterminowość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2018-07-09
*.30.95.*
Ostatnio zamówiłem paczkę z pewnego sklepu z ubraniami. Paczka miała przyjsć od 2-5dni. 6dzień i paczki nie ma,pisze trzy dni że paczka dzisiaj przyjdzie a nic nie ma.To już drugi przypadek taki z tą firmą kurierską. Nie wywiązują się z umowy NIE POLECAM firmy DHL !!!!!!!!!
Brak
nie wywiązują się z terminu,lekceważenie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2018-07-09
*.216.26.*
Najgorsza firma na polskim rynku, księgarnia nie poinformowała mnie że wysyła DHL gdybym wiedziała nie zgodziłabym się na tę firmę. Moja paczka od tygodnia jest celowo przetrzymywana bo rzekomo od tygodnia w moim wojewodztwie nikt paczek nie zamawia, co w sumie jest możliwe skoro macie opnię bandy [rozwiń/zwiń]
Brak
Brak przedyłki, brak kontaktu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mary
link | zgłoś
2018-07-09
*:248a:73fb:*
Ostatnio spotkałam 5 osób, które podobnie jak ja miały nieprzyjemność korzystania z usług DHL. Zaprawdę, Piotr T (patrz poniżej), który nazwał DHL gównianą firmą miał rację w 100%. Jak takie coś jak DHL może w ogóle funkcjonować na naszym rynku!? Zadałem to pytanie UOKiK i czekam na ich reakcję. [rozwiń/zwiń]
żadne
lekceważenie,, bezkarność, oszustwa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2018-07-05
*.241.196.*
Towar- przesyłka miała zostać dostarczone w godzinach popołudniowych w poniedziałek 2, 07 , 2018( zostało to umówione z DHL) w celu wniesienia towaru którym jest kocioł o wadze 152 kg ( w tym celu została wynajęta zewnętrzna firma) . Kurier DHL nie pojawił się i ZERO kontaktu. Kurier pojawił się ran [rozwiń/zwiń]
uszokdzili produkt i celowo to ukryli przed klientem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
EDYTA
link | zgłoś
2018-07-05
*.183.222.*
Od 26 czerwca nie ruszam się z domu .Czekam .To po prostu zero szacunku. Na infolini sekretarka .Zero informacji kiedy będzie doręczenie. Zgłosiłam reklamację Odpowiedź na e-mail :zadzwonimy.I nic .Chciałam zarobić przekierowanie do punktu odbioru - informacja nie możesz , skontaktuj się z nadawcą [rozwiń/zwiń]
Brak
Same
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2018-07-04
*.179.255.*
Czekam już tydzień na odbiór palet,jestem stratny finansowo DHL to jakaś porażka nigdy więcej tej firmy DHL
brak
wrzystkie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lena
link | zgłoś
2018-07-03
*.146.236.*
Spotkalam sie z bardzo przykrą sytuacja, kurier odebral ode mnie przesylke ktora miala byc za pobtaniem niestety pieniadze do mnie nie wrocily, ktos gdzies w firmie popełnił błąd i nie potrafil sie przyznać a ja stracilam 350zl, zostalam okradziona przez firme nikomu nie polecam i nigdy nie skorzyst [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

DHL Opinie