DHL Opinie

1.2 - poziom obsługi
1.2 - jakość usług / cena
1.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 908
Średnia ocen:
1.2 / 5

Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.dhl.com.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Nikola
link | zgłoś
2019-12-20
*:f4bc:9a93:*
Paczka miała byc na dziś , czekałam bo to jednak coś ważnego a kurier nawet nie raczył sie zatrzymac pod blokiem , dostałam informacje ze nie zastał mnie w domu , dziwne bo nawet gdybym ja nie słyszała pukania to były jeszcze 2 inne osoby w domu , po złożeniu skargi dostałam odpowiedz w postaci prze [rozwiń/zwiń]
brak
oszusci
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Angelika
link | zgłoś
2019-12-20
*.173.120.*
Wczoraj kurier przyszedl dostarczyć mi przesyłkę. Niestety był to Ukrainiec i jak zapytałam do kogo jest przesyłka przekręcił moje imię i nazwisko, więc powiedziałam że taka osoba tutaj nie mieszka. Dzisiaj dostalam sms, ze po nieudanej probie dostarczenie przesyłki mam sobie ja sama odebrać w punkc [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
DJ
link | zgłoś
2019-12-20
*.47.74.*
Najgorsza firma kurierską na świecie! Porażka. Zamawiam kuriera wieczór za którego dopłacam, dostaję najpierw maila, że paczka będzie danego dnia w godzinach między 18-20, myślę sobie idealnie. Chwilę po godz.14 już kolejna wiadomość, że była podjęta próba doręczenia i że nikogo nie było więc paczka [rozwiń/zwiń]
Brak
Brak jakiegokolwiek kontaktu z kurierem, przesyłanie fałszywych informacji,fatalna obsługa klienta i wiele innych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ann
link | zgłoś
2019-12-19
*:f945:e946:*
Nie otrzymałam ani paczki ani awizo, przesyłka z ameryki, czekam już miesiąc... pracuje zdalnie wiec jestem w domu cały czas... więc niech mi dhl kitu nie wciska ze kurier był jak go nie było... njagorszy dostawca. Kontakt słaby... automatyczna sekretarka ktora klepie to samo. jak człowiek ma proble [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2019-12-19
*.176.220.*
Paczka miała przyjść dzisiaj między 10-12. Chwilę przed 12 dostaje SMS-a, że paczka czeka w punkcie odbioru, bo kurier nikogo nie zastał. Nosz ku*wa! A ja czekam jak debil i nawet z okna widziałam samochód DHL-a:/ Ostatnim razem jak kurier był u mnie to wyjechał z pretensjami, że dzwonił domofonem 1 [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
dramat
link | zgłoś
2019-12-17
*.179.78.*
Paczka miała przyjść wczoraj, kurier rzekomo mnie nie zastał w mieszkaniu (a byłem cały czas). Informacja o nieudanym doręczeniu pojawiła się kilkanaście minut przed 20, kurier "podobno" był pod wskazanym adresem parę godzin wcześniej. Przekierowania do najlbiższego punktu odbioru nie dało się podob [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monique
link | zgłoś
2019-12-17
*.248.153.*
Haha porażka.. Najpierw SMS w sobotę że planowana dostawa 16 tego w poniedziałek... W poniedziałek status po południu że nikogo w domu nie było (a czekałam jak debil cały dzień)... Pani na infolinii mówi że nikt od rana nie podjął nawet paczki z magazynu.. kazała przekierować paczkę na 17tego. Dosta [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
szczupak
link | zgłoś
2019-12-15
*.53.204.*
Najgorsza firma kurierska w Polsce.Nie polecam korzystania z jej usług osobom prywatnym i firmom wysyłkowym.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iza
link | zgłoś
2019-12-15
*.183.167.*
To firma z XVIII wieku , nie znają kontaktow z klientem poprzez telefonie komorkową , trzeba warowac w domu cały dzien a i tak okaże się komunikat ze nikogo nie zastano w domu .Polecam tylko i wyłacznie porządną firmę GLS która zawsze informuje sms-em w jakim przedziale godzinowym dostarczy przesyłk [rozwiń/zwiń]
nie ma zalet
brak kontaktu sms z info w jakim przedziale godzinowym dostarczą przesyłkę , a kłamstwo w tej firmie na porzadku dziennym
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2019-12-12
*.102.183.*
Nie polecam firmy DHL parcel , w życiu z niczym takim się nie spotkałam. Dzień czasu walki by zmienić nr. do odbioru wysyłane przez odbiorcę, nadawcę i niestety świąteczna gwiazdka wróciła do nadawcy za granicę.Nie mozna było inaczej tego obejść brak chęci ze strony pracowników i niby "przepisy " ni [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Julia
link | zgłoś
2019-12-11
*.238.92.*
Kurier nie dostarczył mojej paczki i odesłał do nadawcy, a cały dzień byłam w domu. Drugi raz mi się coś takiego przytrafiło. Nie polecam. Only DPD
Nie ma
Za dużo, by wymieniać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
aaa
link | zgłoś
2019-12-11
*.25.183.*
kurier nie pojawia się pod wskazanym adresem, a klient dostaje wiadomość o nieudanej próbie doręczenia paczki!!!
brak
wszystkie możliwe
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Justyna
link | zgłoś
2019-12-07
*.230.86.*
Nie wiem czemu wybrałam dostawę przesyłki za "pomocą" DHL'u. Najgorszy przewoźnik, nikomu NIE POLECAM. Wybrałam opcję DHL 17-22, a paczka przyjeżdża około 12 kiedy w domu nikogo nie ma. Paczka zabrana z powrotem. Wieczorem przekierowałam ją na drugi dzień i inny adres znajomych (zawsze ktoś w domu) [rozwiń/zwiń]
BRAK
SAME WADY!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wando
link | zgłoś
2019-12-07
*.192.68.*
Moje doświadczenia z kurierami w większości nie są najlepsze. Wydaje się, że system zmian doręczenia przesyłek w DHL nie funkcjonuje. Zalogowany w systemie zmieniłem w czwartek czas doręczenia z piątku na sobotę. System to potwierdził. W sobotę oczekiwałem na doręczenie przesyłki do podpisu. Zami [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jurek
link | zgłoś
2019-12-06
*.64.58.*
Dostaję już drugi SMS o dostawie, a przesyłki nie ma. Najgorszy kurier z jakim miałem do czynienia. Nigdy więcej DHL.
Brak
Nieterminowość, brak kontaktu z kurierem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2019-12-06
*.172.237.*
Najgorsza firma kurierska z którą miałam do czynienia. Codziennie te same maile, że paczka będzie dostarczona na drugi dzień. Miejsce z którego zamówiłam towar znajduje się niecałe 15 km od mojego domu. Z braku czasu zamówiłam towar przez internet. Paczka nie doszła przez 5 dni. Leży sobie w sortown [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ernest
link | zgłoś
2019-12-06
*.215.75.*
Czekam na 3 paczki, powinny być we wtorek 3.12.2019 dziś mamy 6.12.2019 paczek nie ma. Codziennie informacja ze paczka wydana do doręczenia o 19:44 powrót do sortowni. I ta firma została okrzyknięta firma roku 2017 w tym roku będzie najgorsza firma 2019. Żenada....
żadnych
Wszystkie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
PK
link | zgłoś
2019-12-06
*.73.54.*
Katastrowa. Żadnej możliwości kontaktu (praktycznie) teoretycznie istniej. Infolinia w zasadzie nieobsługiwana.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maciek
link | zgłoś
2019-12-05
*.28.251.*
Totalne dno, bo inaczej nie da się opisać kurierów firmy DHL, informacja że paczka będzie dostarczona w godzinach 12-14 na adres firmy w której jestem cały dzień, do godziny 20-21 i co?? Kuriera i paczki brak, za to po godzinie 18 sms z informacją, że nie udana próba dostarczenia paczki i że mogę ja [rozwiń/zwiń]
Nie ma czego wpisać
Tylko same WADY
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aga
link | zgłoś
2019-12-05
*.146.227.*
Kurier nie dostarcza paczki pod wskazany adres tylko od razu zanosi do Zabki - przychodzi sms ze nikogo nie było co jest nieprawdą bo czekam na paczkę cały dzień. Reklamacja bez sensu pomimo tego ze zostala uznana to i tak musze isc po paczke do Zabki. Nie ma mozliwosci rozmowy telefonicznej w spraw [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

DHL Opinie