DHL Opinie

1.2 - poziom obsługi
1.2 - jakość usług / cena
1.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 908
Średnia ocen:
1.2 / 5

Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.dhl.com.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
joanna
link | zgłoś
2018-08-03
*:d868:eb97:*
Potwierdzam najgorsza firma . Kurier dzwoni w ostatniej chwili nie informując ze będzie o której godzinie . Jeśli raz cie nie zastanie w domu odsyła paczkę do nadawcy . Szok!! Pani z firmy buduj .pl twierdzi ze mogę złożyć nowe zamowienie nigdy więcej! !
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
dang
link | zgłoś
2018-08-03
*.184.193.*
Ta firma to jakieś jedno wielkie nieporozumienie. Płaci człowiek w sklepie za ekspresową przesyłkę kurierską w 48 godzin a czekam na przesyłkę już praktycznie 10 dni. Na stronie przy sprawdzaniu statusu widnieje, że przesyłka jest w lokalnym punkcie wywozu już od 7dni i nikt jej nie dostarcza! Aby p [rozwiń/zwiń]
brak
bałagan, brak terminowości, brak możliwości uzyskania sensownej odpowiedzi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Luiza
link | zgłoś
2018-08-03
*.189.90.*
Totalny brak profesjonalizmu. 1. Zlecenie przekładane z dnia na dzień bez informowania nadawcy. 2. Moje interwencje codziennie przez 5 dni nie odniosły rezultatu. 3. Zlecenie przełożono z 30.07.2018 na 6.08.2018. 4. Zero kontaktu z kurierem 5. Infolinia: pracownicy zniecierpliwieni, chyba obraż [rozwiń/zwiń]
BRAK
BRAK KONTAKTU Z KURIEREM, BRAK PODJĘCIA REALIZACJI ZLECENIA, INDOLENCJA INFOLINII
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Olga
link | zgłoś
2018-08-02
*:604b:a08d:*
Najgorsza firma kurierska na rynku. Dostawy z tygodniowym opóznieniem, kurier nie kontaktuje się z odbiorcą, interwencje na infolinii bezskuteczne i żenujące informacje o " nieudanej próbie doręczenia" podczas kiedy kurier nie zdążył dostarczyć przesyłki w ciągu dnia. DRAMAT !
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Luc
link | zgłoś
2018-08-01
*.17.58.*
Uwaga na firmę kurierską DHL! Poinformowana o przesyłce wzięłam urlop i czekałam na kuriera. Zamiast kuriera z paczką dostałam mailem informację "o nieudanej próbie doręczenia". Konsultant DHL, który się z kurierem natychmiast porozumiał, stwierdził, iż kurier nie chce zawrócić, gdyż już za daleko [rozwiń/zwiń]
nie ma
nierzetelność, nieuczciwość, arogancja i kompletne lekceważenie klientów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
tiwoli
link | zgłoś
2018-07-31
*.47.11.*
Dostałam 2 smsy o odlozonym terminie odbioru paczki. Pani wyjanila mi, ze nie moze mi dac gwarancji, ze kurier w koncu po paczke przyjedzie. Za co ja zaplacilam? Ile mam czekac, tydzien, dwa, a moze miesiac??? KPINA
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ania90
link | zgłoś
2018-07-31
*.42.0.*
W ciągu ostatnich kilku miesięcy byłam zmuszona korzystać z usług tej firmy kilka razy. Niestety, ale większość paczek została odesłana do nadawcy, ponieważ paczki trafiały do różnych miejscowości o tej samej nazwie, oddalonych czasem o kilkaset kilkometrów. Zastanawia mnie, dlaczego firma kurieska [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2018-07-31
*.29.235.*
katastrofa najgorszy kurier jaki może być
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wiciu
link | zgłoś
2018-07-30
*.11.131.*
Dno, jedno wielkie nieporozumienie. Piszą, że kurier, a raczej jedno wielkie zero, a nie kurier, nie zastał nikogo :( O JAK MI PRZYKRO, ŻE NIE ZASTAŁ NIKOGO W PONIEDZIAŁEK O 11 W BIURZE GDZIE PRACUJE KILKANAŚCIE PRACOWNIKÓW... NIE POLECAM! TO NIE FIRMA TO ZWYKŁE NIEPOROZUMIENIE!
BRAK ZALET
ICH FIRMA TO JEDNA WIELKA WADA
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2018-07-28
*.146.1.*
Paskudna firma nie wywiązują sie ze swoich obowiazkow nie przyjeżdżają po odbior paczek kurierzy nagminnie oszukuja ze przyjeżdżają i ze zawsze nie ma nikogo w domu( kiedy calymi dniami byl ktos w domu ) u mnie tak bylo 2 razy po 5 dnilacznie 10 dni czekania na kuriera .Dzwoniac na infolinie nikt ni [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
bea
link | zgłoś
2018-07-27
*.134.163.*
DHL nigdy więcej. Od lat korzystaliśmy z usług tej firmy, ale z roku na rok jest coraz gorzej. Kurierzy nie przyjeżdżają po odbiór paczki, informują, że nikogo nie było w domu podczas gdy cały czas ktoś oczekiwał na kuriera. Ostatnio specjalnie wzięliśmy urlop, aby nadać paczkę, kurier miał być o 1 [rozwiń/zwiń]
zero
same
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barbara
link | zgłoś
2018-07-27
*.109.33.*
Kurier dostarczając paczkę wcześniej nie dzwoni, brak jakiejkowliej inforacji o doręczeniu. Już kilka razy nie zostałam poinformowana o doręczeniu przesyłki, w związku z czym paczka oczekiwała na mnie u ochrony osiedla, do momentu aż ochroniaż mi jej nie przyniósł. Paczki docierają poobijane i uszk [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
efdqef
link | zgłoś
2018-07-27
*.240.68.*
Kurier z dokumentami nie wyrobił się, tak się tłumaczą poczta polska działa dużo szybciej.
nietreminowość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klaudia
link | zgłoś
2018-07-26
*.254.149.*
Potrzebujesz wysłać paczkę? Szukasz kurierów widmo na których będziesz czekać całymi dniami? A może jesteś znaną marką, która chce stracić klientów i swoje dobre imię? Gratuluję! Trafiłeś w świetne miejsce! Jeżeli potrzebujesz nieprofesjonalnej i nie terminowej obsługi DHL Polska jest niezastąpione! [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beti
link | zgłoś
2018-07-26
*.172.236.*
Beznadziejna firma. Terminowość nie ma tam żadnego znaczenia. Dzwoniąc na infolinię ciągle powtarzają,że "dziś" przesyłka będzie "na pewno" dostarczona,obiecanki,cacanki,paczka wciąż krąży gdzieś "tam" i mają to w nosie. Już nigdy u nich nie zamówię usługi.
Nie ma
Nieuszanowanie czasu klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dmitry
link | zgłoś
2018-07-26
*:5fc9:4f00:*
W ogóle nie pracują.Zapłaciłem 89zł za ekspres dostawę - już czwarty dzień roboczy a przesyłkę ciągle nie ma. Poczta polska paczka ekonomiczna już by dotarła W ogóle nie polecam DHL - one po prostu nie działają
Brak
Nie pracują
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2018-07-25
*.24.100.*
Najgorsza firma kurierska na \świecie. Jak będę zamawiał śmierć to tylko przez DHL
brak
totalna niepunktualność i brak poszanowania klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
nigdy_wiecej
link | zgłoś
2018-07-25
*.70.133.*
TRA_GE_DIA zalezalo mi na expresowej dostawie i zaplacilam 39.90 mialy miejsce dwie zupelnie wirtualne proby doreczenia. pracownicy infolinii zaslaniaja sie problemami technicznymi z systemem (brak numeru PIN do samodzielnego przekierowania, brak kontaktu z kurierem) - po prostu zostalam spl [rozwiń/zwiń]
brak
kurier nie kontaktuje sie przed dostawa, bardzo droga expresowa dostawa trwa 4 dni (z odbiorem wlasnym z magazynu oddalonego o dobre 20 km)- już poczta polska jest znacznie lepsza.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marzanna
link | zgłoś
2018-07-25
*.18.208.*
Dramat, nie korzystajcie nigdy z tej firmy. Paczkę trzymali 2 dni w magazynie , miała być w pon. a do środy była w magazynie. Wydrukowałam status, żeby nie skasowali. NIE KORZYSTAJCIE Z TEJ FIRMY. będę się sądzić. Zła logistyka- brak kontaktu, wszystko anonimowe.
do usunięcia z rynki
tragedia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2018-07-24
*.188.125.*
Tragedia!!!Nie dostarczyli paczki,odesłali ją pomimo że adres był prawidłowy.... kurierowi się nie chciało przyjeżdżać. Interweniowałam w dziale obsługi klienta ale nic to nie dało, nie traktują ludzi poważnie... Nie polecam... jak najdalej od DHL!!!
brak
brak profesjonalizmu, traktowanie klienta jak zło konieczne, nie dostarczają paczek, oszukują i kłamią
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

DHL Opinie