DHL Opinie

1.2 - poziom obsługi
1.2 - jakość usług / cena
1.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 908
Średnia ocen:
1.2 / 5

Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.dhl.com.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Albert
link | zgłoś
2019-04-06
*.173.153.*
Dotychczasowe doświadczenia fatalne. Unikam jak ognia. Aktualny czas dostawy kupionego towaru 8 dni. Wszystkim klientom sklepów internetowych radzę jeżeli dostawcą jest firma DHL wybierajcie PŁATNOŚĆ PRZY ODBIORZE będziecie mieli pewność że kurier się stawi o umówionej porze, a nie w ciągu najbli [rozwiń/zwiń]
żadnych
same
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barbara
link | zgłoś
2019-04-03
*.216.89.*
NIE POLECAM !!! KURIER NIE MA OCHOTY PODJECHAĆ PO PRZESYŁKĘ. Przesyłka opłacona z góry. Termin odbioru ustalony na dzień po opłaceniu przesyłki w godz 10:30-13:30. Brak informacji dot. braku możliwości ( a raczej chęci) wywiązania się z umowy. Po interwencji kurier miał odebrać paczkę do godz 16:00. [rozwiń/zwiń]
brak
brak realizacji. Wymuszenie na kliencie dostarczenia paczki do punktu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Em
link | zgłoś
2019-04-03
*.90.180.*
Nie ma najmniejszego sensu zamawiać przez DHL. Piszą w smsie godziny do których w ogóle się nie stosują. Kurierzy mają gdzieś że nie pojawili się o czasie
nieprofesjonalizm
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgosia
link | zgłoś
2019-04-02
*.23.146.*
Pracownicy niezbyt mili, kartony uszkodzone całkowicie, na dodatek widoczny na nim ślad buta!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maggi
link | zgłoś
2019-04-02
*.29.73.*
NEGATYWNA. Od tygodnia przesyłka sortowana jest w Łodzi. A ja sobie czekam i czekam i ... se jeszcze poczekam.
0
terminy dostarczenia wyjątkowo dłuuuuuugie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wojtek
link | zgłoś
2019-04-01
*.122.20.*
Kurier rzekomo paczkę próbował dostarczyć i mnie nie było - cały dzień spędziłem w domu miałem wolne. Sprawdzam na stronie DHL-u, paczka jest w punkcie odbioru Inmedio. W punkcie dowiaduję się że takiej paczki nie ma. Dwukrotnie zostałem przez firmę DHL - a raczej jej pracownika wprowadzony w błąd. [rozwiń/zwiń]
brak
brak rzetelności, nieterminowość, brak kontaktu z kurierem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2019-04-01
*.29.68.*
Negatywna.Kurier mając udostępniony mój nr.tel,nawet nie zadzwonił przypadek że akurat wyjeżdzałem z domu,akurat podjechał.Na moje pytanie dlaczego mimo moich namiarów nie zadzwonił,?? Nie ma czasu (DHL Marcin Kiszmanowicz). Nigdy nie miałem problemów takich z innymi Firmami
Mała profesjonalość,średnio miła obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pixi
link | zgłoś
2019-03-28
*:63:9f78:*
Nie polecam. Od prawie miesiaca nie otrzymalam swojej przesylki. Dnia 04.03 paczka utknela w centrum sortowania w Warszawie. Trzy razy pisalam do nich interwencje i nikt nie odpisywal. Dopiero jak zadzwonilam dostalam odpowiedz ze nie wiedza gdzie zaginela moja paczka. To jakis absurd. Towar w paczc [rozwiń/zwiń]
Brak
Dlugi czas oczekiwania na paczke. Brak kompetencji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Eva
link | zgłoś
2019-03-26
*.2.96.*
Zamowilam w cukierni ciasta, mialy dojsc do mnie na drugi dzien . DHL pisal maile i nawet jednego sms-a , ale paczki nie dowiozl. Telefon mieli i nic , nawet sms-a nie wyslali , po dwoch dniach przekierowalam paczke do pobliskiej Zabki i tez nic , chyba w***ili te ciasta, KPINA nie firma !!!!! nigd [rozwiń/zwiń]
zadnych
same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marek
link | zgłoś
2019-03-26
*.24.7.*
michal hermanowicz z cla dhl nie odbiera maili i telefonow przez miesiac. trzyma sobie paczke az zostanie zniszczona rzekomo przez brak dostarczenia dokumentow celnych. szkodnik-pracownik.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dariusz
link | zgłoś
2019-03-25
*.247.63.*
O dupę ich roztrząsać jak i warte która ich ubezpiecza. Cóż gówno z gównem pasuje idealnie ale smród pozostaje. ....ne kapucyny
Komentarz mówi jasno
Brak podejścia do obsługi klienta a infolinia to granie na zawołanie i czekanie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
HSzop
link | zgłoś
2019-03-25
*.1.91.*
To jest najgorszy przewoźnik!!! Prowadzę działalnosć gospodarczą. Mam porównanie świadczonych usług, natomiast DHL to najgorszy z możliwych kurierów. Zagubili bardzo wartościową paczkę 2 miesiace temu! Zbywają mnie, nie udzielają informacji, mówią, że "osoba odpowiedzialna" zadzwoni do mnie z inform [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrju
link | zgłoś
2019-03-25
*.241.16.*
NIE POLECAM w ogóle firmy dhl. Nie wnikam z czyjej personalnie winy telewizor 60 calowy bujał się po innych odbiorcach i dotarł do mnie dopiero po 5 dniach, nie mniej jednak przy tego rodzaju wpadkach uruchamia się tryb awaryjny dostawy i naprawia błędy zespołu wysyłając expresowo do klienta. Dhl, s [rozwiń/zwiń]
brak
marna logistyka, błędy związane z adresatem, nie dbanie o klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2019-03-23
*.43.245.*
Dostarczono uszkodzony produkt. Zamówienie kuriera do reklamacji ok. Byl na czas i zrobił zdjecia jednak stwierdził, że nie jest potrzebny protokół i go nie spisal. Pojechal. Kazde kolejne zamówienie kuriera dhl anulowal. Od 3 tygodni codziennie dzwonię i jestem zbywana. Skladam skargi i nic. Porażk [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jacek
link | zgłoś
2019-03-22
*.217.171.*
to jakaś kpina od kilku dni czekam na przesyłkę esa dostaje że będzie dostarczona siedzę w domu i nikogo niema,żadnego kontaktu telefonicznego z firmą kurierską
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
darek
link | zgłoś
2019-03-19
*.185.156.*
Witam obsługa klienta w DHL jest tragiczna przewozili mi maskę samochodu w której mimo dobrego zabezpieczenia uszkodzili mi rogi , po sporządzeniu protokołu szkody kurier nie poinformował mnie co mam z mojej strony z tym robić , po jakimś czasie wszedłem na stronę DHL i znalazłem formularz [rozwiń/zwiń]
uszkodzenie przesyłki , kontakt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aleksandra
link | zgłoś
2019-03-15
*.156.134.*
Niestety kolejny raz kurier zwyczajnie nie dostarczył przesyłki pod wskazany adres (koszt doręczenia 14,99). Po prostu zostawił paczkę w punkcie odbioru podając, że nie zastał odbiorcy w domu- byłam wraz z chorą córką przez cały czas. Jest to żenujące- na dodatek do tej pory (po 22 dniach) nie nastą [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
keram123
link | zgłoś
2019-03-09
*.156.73.*
Chciałbym podzielić się opinią o kurierze DHL oraz o samej firmie. W przeciągu trzech dni dwukrotnie otrzymałem sms o niemożliwości dostarczenia przesyłki pomimo że przez cały dzień żona siedziała w domu.Brak możliwości jakiegokolwiek kontaktu z kurierem. Również w centrali na Bierutowskiej we Wrocł [rozwiń/zwiń]
brak
same
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jim
link | zgłoś
2019-03-08
*.65.108.*
Brak doręczenia w terminie. Brak telefonu do kuriera.
Brak
Brak telefonu do kuriera. Brak powiadomienia o niedostarczeniu przesylki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alicja
link | zgłoś
2019-03-08
*.226.70.*
Wczoraj otrzymałam SMS, że nikogo nie ma w domu i przesyłka nie została doręczona ie zadzwonili do mnie. Dzisiaj po mojej interwencji, przesyłkę otrzymałam i okazało się, że firma Mango podała zły numer telefonu. W związku z tym kurier był niewinny. Nr przesylki:18292352237.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

DHL Opinie