DHL Opinie

1.2 - poziom obsługi
1.2 - jakość usług / cena
1.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 847
Średnia ocen:
1.2 / 5

Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.dhl.com.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
anna
link | zgłoś
2020-09-09
*.43.128.*
kurier doręczył mi paczkę do żabki w innym mieście a nie w moim a byłam w domu cały dzień i mam pieski które alarmują 'cały świat' jak ktoś zbliży się do drzwi więc raczej nie był? interweniowałam przez formularz dhl ale na próżno - żałosna obsługa - szczerze odradzam!
brak zalet
kurier nie wie gdzie powinien zostawić paczkę - nie zna terenu ani listy punktów?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Niezadowolony.
link | zgłoś
2020-09-06
*.28.178.*
DHL. Totalne dno. Poniżej wszelkiej krytyki. Zero profesjonalizmu. Kurier chyba umyślnie przyjeżdża podczas nieobecności klienta. Zero kontaktu. Przesyłki wracają do nadawcy z zaznaczeniem rezygnacji przez klienta. ZERO, ZERO, ZERO.
Dno
Dno
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Merlin
link | zgłoś
2020-09-02
*.134.32.*
Teraz już jestem przekonana , że to najgorsza firma kurierska. Pracują tam chyba sami d....e , kontakt z kurierem /dno, kontakt z firmą dot reklamacji -dno. Z każdą jedną paczką same problemy. Nic na czas, mylne info w SMS-ach, kurier robi co chce, paczki wracają do nadawcy jako odmowa przyjęcia - [rozwiń/zwiń]
Żadnych !!!!!!
Można dużo wymieniać !!!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Teo
link | zgłoś
2020-08-27
*:ac27:65da:*
Firma beznadziejna. Zero kontaktu z kurierem. Brak możliwości przekierowania przesyłki.
Nie widzę żadnych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2020-08-25
*.190.78.*
Dno dna, gorszej firmy na rynku jeszcze nie spotkałem A trochę korzystam z usług kurierskich. Szczerze odradzam i nie polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2020-08-21
*.255.132.*
Najgorsza firma kurierska. Niestety niektóre firmy z nimi współpracują i niestety jestem zmuszona korzystac z ich ,,uslug" Jeszcze nigdy nie otrzymalam od nich smsa potwierdzającego w przeciwieństwie do konkurencji. Miejscowy kurier nawet nie raczy poczekqc 30 sekunt tylko raz zadzwoni i jeb,, [rozwiń/zwiń]
Brak
brak wystarczajacego miejsca
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kuba
link | zgłoś
2020-08-19
*.254.224.*
Dhl lublin, kurier nie dostarcza pączek bo mu się nie chce jechać 120km do miejsca docelowego przesyłki. Łatwiej napisać że próbował 2 razy dostarczyć paczkę i niech ktoś sam po nią jedzie. Stracilem lot samolotem aby czekać na tą paczkę w domu i od 14.08 do 18.08 nie wychodzilem anj ja ani inne os [rozwiń/zwiń]
Oszusci I kłamcy, fikcyjne próby dostarczenia towaru
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gabi
link | zgłoś
2020-08-12
*.185.41.*
Do tej pory raczej nie narzekałam ,ale ostatni kurier był nawet niewiem jak go opisać fakt firma wysyłkowa napisała zły numer domu ale facet miał mój numer telefonu nie dość że musiałam jechac po przesyłkę bo panu nie chciało się kilometr podjechać to jeszcze był bardzo nieuprzejmy ,chciałam zwróci [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2020-08-12
*.89.70.*
Jakaś totalna porażka!!! Obsługa klienta??? Wolne żarty. Z automatem rozmawiać nie będę. Potrzebowałam natychmiastowej pomocy, bo etykieta nie była poprawna z ich winy. Oczywiście z nikim nie można porozmawiac. NIE POLECAM!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lukas
link | zgłoś
2020-08-11
*.173.114.*
Kurierom nie chce się dostarczać przesyłek a nawet tak jak dzisiaj dostarczają pod zły adres w innej miejscowości. Musiałem sam jechać do obcej osoby po paczkę. Ta firma musi ponieść konsekwencje.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbigniew
link | zgłoś
2020-08-04
*:cc50:14b9:*
Najgorsze usługi kurierskie w Polsce - nie po raz pierwszy narobili mi kłopotu (DHL Kraków). Cierpliwie czekałem szereg dni na dostawę przedmiotu kupionego na eBay-u. Uprzedzony, że może się przeciągnąć "z uwagi na koronawirusa", nie podnosiłem alarmu. Dzisiaj wreszcie zacząłem jednak się niepokoić [rozwiń/zwiń]
Nie znajduję takowych
A to, co napisałem, to jeszcze mało?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klaudia
link | zgłoś
2020-08-03
*.146.179.*
Mimo że cały dzień czekałam na kuriera, którego wogóle nie było pod moim domem przekierował moją paczkę do punktu odbioru który znajde się 65km odemnie, kurier który ma obowiązek się ze mną skontaktować gdy nikt nie otworzy drzwi to brak jakiego kolwiek odzewu, totalna porażka! Nie polecam!
Brak jakiego kolwiek odzewu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2020-07-31
*.253.206.*
Kolejny raz paczką zostawiona sama sobie, pod drzwiami. Po co próbować się kontaktować odnośnie dostarczenia, nawet sms to ewidentnie za dużo pracy.
tragiczna obsługa, dostawcy sprawiają wrażenie że robią wielką łaskę dostarczając paczki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola
link | zgłoś
2020-07-31
*.173.114.*
Skandaliczne zachowanie nie tylko kuriera Ale również działu reklamacji. Ile razy zamawiam pączki z tej firmy, mimo że jestem stale w domu ,kurier samowolnie zostawia je w punktach odbioru, do których muszę jeździć po całym mieście. Nigdy nie podejmuje próby kontaktu, nie dzwoni do mieszkania. Złoży [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aleksandra
link | zgłoś
2020-07-29
*.173.161.*
Sytuacja z dzisiaj, mimo że cały dzień jestem w domu to kurier przekierował paczkę do punktu odbioru oddalonego od mojego miejsca zamieszkania o ponad 1km!!!! Brak kontaktu ze strony kuriera i kłamstwo że nie zastał odbiorcy pod wskazanym adresem( taka informacja widnieje na śledzeniu) Nie po to zam [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
magda
link | zgłoś
2020-07-29
*.248.159.*
Skandaliczne jest to,że w dobie pandemii nie mozna płacić kartą.Tak ogromna firme nie stać na terminale???Wstyd,to sprawia,że firma jest nieakceptowalna.Nie nadąża nad zmianami,naraża zdrowie klientów i powoduje zamieszanie przy odbiorze przesyłki.Nawet wiejskie sklepiki maja terminale!
poza powyższą uwagą - nie mam uwag
j/w
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
AGNIESZKA
link | zgłoś
2020-07-28
*.49.105.*
Dzisiaj o 11:00 kurier odebrał ode mnie paczkę, w systemie widnieje: problem z nadaniem paczki18:08 dzwonię na infolinię A pani nie jest w stanie powiedzieć mi gdzie jest paczka, proszę o połączenie mnie z osobą decyzyjna, niestety ta osoba również nic nie wie XXI w, nikt nic nie wie, nikt nie jes [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wiesław
link | zgłoś
2020-07-25
*.172.239.*
Dziwie się, że ta firma jeszcze istnieje, w dniu 24.07.2020 oczekiwałem na przesyłkę poleconą z dokumentami/bardzo ważnymi/.Kurier doręczający nie zastał nikogo w domu/wcześniej nie dzwonił.Kopertę pozginał tak żeby mu się w skrzynce zmieściła w swoim potwierdzeniu zrobił krzyżyk i fajeczkę i uważał [rozwiń/zwiń]
brak
brak profesjonalizmu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
piotr
link | zgłoś
2020-07-24
*.238.122.*
dhl regularnie niszczy mi przesyłki i nie uznaje reklamacji. jako przedsiębiorca nie polecam. każą sobie płacić ubezpieczenia przesyłek, a gdy zniszczą po miesiącu odpisują, że nie ma podstaw do roszczenia. generalnie złodzieje i oszuści. trzymać się z daleka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aga
link | zgłoś
2020-07-22
*.248.212.*
Czekałam cały dzień w domu na paczkę po czym dostałam informację że nie zastano klienta w domu. Ta firma kurierska chyba nie zdaje sobie sprawy że niektóre paczki są bardzo ważne (np stanowią prezent urodzinowy). Zdecydowanie NIE POLECAM!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomek
link | zgłoś
2020-07-16
*:26d1:2715:*
Kilka razy nadawalem dhl oraz odbieralem od dhl. NIGDY nie bylo terminowo! Paczka odebrana od nadawcy w czwartek rano, pierwsza proba doreczenia w poniedzialek i zadnej mozliwosci ustalenia godziny odbioru z kurierem. A jesli mi nie pasuje to moge sobie odebrac z centrali... Zaczynam wierzyc ze to n [rozwiń/zwiń]
Brak
Nieterminowosc, brak rzetelności
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2020-07-15
*.27.12.*
SKANDAL!!! Żadnego kontaktu z klientem przed doręczeniem przesyłki. W śledzeniu przesyłki pojawia się informacja, że odmówiłam odbioru przesyłki, gdzie mnie w domu nie było i kurier się ze mną nie widział.Porażka. Żadnych poprawnych numerów do kontaktu z DHL na stronach internetowych. JAK MOŻNA PODA [rozwiń/zwiń]
Ewidentny BRAK
SAME jak wyżej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Carena
link | zgłoś
2020-07-11
*:82e2:c114:*
Coś fatalnego. Najgorsza firma kurierska jaka znam, jest dobrze jak jest dobrze a jak sie zaczna problemy -makabra. Brak kontaktu ze strony spedycji, że kurier bedzie lub był z przesyłką, pozniej zero pomocy,checi współdziałania- nawet nie odpisuja na maile!. Tak wiec - nie polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
AnnaM>
link | zgłoś
2020-07-02
*.99.53.*
Naczytałam się tyle niepochlebnycH opinii o tej firmie, że z obawą czekałam na kuriera. Jetem pozytywnie zaskoczona. Kurier przyjechał punktualnie co do ustalonej godziny. Ponieważ nie bardzo znam sie n procedurach nadawania paczki, wszystko mi wyjaśnił. Był uprzejmy i rzeczowy. Jestem bardzo , al [rozwiń/zwiń]
punktualnosc , fachowość i uprzejmość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
R
link | zgłoś
2020-06-26
*.0.86.*
Kurier awizował przesyłkę kiedy byłem obecny w domu. Przesyłka miała być dostarczona w godzinach 10:00-12:00, jest godzina 17:30 i nie ma jej nawet w punkcie odbioru. Ta "firma" nie szanuje klienta i jego czasu. Teraz jestem zmuszony czekać na jego ekscelencję kuriera, aż okaże mi łaskę i zostawi pa [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ANNA
link | zgłoś
2020-06-26
*:37e:3ddc:*
Firma kurierska, która prosi się, żeby nie prowadziła takiej działalności, brak kontaktu z klientem. Kurierzy nawet nie dzwonią do mieszkań tylko od razu wpisują, że nie udana próba dostarczenia. Kurier miał dostarczyć fotel i był 2 przecznice obok i kontaktując się z nim dostałam odpowiedź, że nie [rozwiń/zwiń]
Brak
brak kontaktu, przekłamywanie informacji, że nie zastał klienta w domu, nie uprzejmi kurierzy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
.
link | zgłoś
2020-06-21
*.173.201.*
Porażka. Zgubili paczkę w której byly 4 szt mokrych chusteczek po 800szt. Brak słów.......
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patrycja
link | zgłoś
2020-06-18
*:32f2:4e6c:*
22maja nadalam paczkę która wg kuriera niala być za darmo później zażądał 60zl bez potwierdzenia otrzymania pieniędzy. A paczka do tej pory nie dotarła ani do adresata ani do mnie. Dzwoniłam, pisałam i nikt nie wie gdzie jest moja paczka. Strata nerwów i pieniędzy!! Nie pole jeśli nie chcecie straci [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariola
link | zgłoś
2020-06-16
*.144.244.*
Kurier dzwoni domofonem i odjeżdża nie dając możliwości odbioru przesyłki. Zgłasza, że nikogo nie zastał i że przekazuje przesyłkę do punktu odbioru, po czym okazuje się że jej tam nie zostawia. To jest kpina z klienta. To nie pierwszy przypadek zachowania kuriera z tej firmy.
brak
lekceważenie klienta i swoich obowiązków,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ANGELIKA
link | zgłoś
2020-06-15
*.205.140.*
NIE POLECAM NAJGORSZA FIRMA KURIERSKA Z JAKA SIE KIEDYKOLWIEK SPOTKAŁAM. ZAMOWILISMY KURIERA Z POLSKI MIAŁ PRZEWIEZC NAM PACZKE DO NIEMIEC, ZNAJOMY PRZEKAZAŁ PACZKE KURIEROWI.PO TYGODNIU CZEKANIA ZADZWONIŁAM NA INFOLINIE STWIERDZILI ZE PACZKA NIE ZOSTAŁA ODEBRANA OD NADAWCY ZE WOGOLE JEJ NIE MA W SY [rozwiń/zwiń]
BRAK, NIE POLECAM
OKROPNA FIRMA NAJGORSZA JAKA ZNAM
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zymunt
link | zgłoś
2020-06-04
*:6276:7a9b:*
kurier był umówiony na dziś 4.6.20 po odbiór paczki. nie pojawił się wcale po prostu olał sprawę i tyle. kontaktu jakiegokolwiek brak. nie polecam tego kuriera
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Orzysz
link | zgłoś
2020-06-01
*.180.113.*
Pani kurier nie zadzwoniła i nie poinformowała o swojej wizycie ,nie zastała nikogo w domu, nie zostawiła żadnej informacji ,paczka do odbioru w punkcie 30 km od domu . Nie wspomnę już o probie skontaktowania się z Panią, 30 połączeń żadne nie odebrane . Serdecznie nie polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamila
link | zgłoś
2020-05-29
*:ce58:96b6:*
Kurier zamówiony na odbiór paczki na godz. 12-13 w dniu 30.04.2020 r. Po dwóch telefonach (w poniedziałek i środę, w których zapewniali mnie, że jeszcze tego samego dnia ktoś do mnie przyjedzie) przypominających o paczce kurier odebrał ją w dniu 07.05.2020 r. (czyli dokładnie po tygodniu, kiedy gwar [rozwiń/zwiń]
brak
miesiąc przetrzymują moją paczkę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Niezadowolony klient
link | zgłoś
2020-05-26
*.173.112.*
Całokształt oceniam bardzo negatywnie.w dniu dzisiejszym miałam otrzymać przesyłkę dodam że to był prezent na dzień matki I nie dostałam.malo tego,kurierzy pomylili między sobą paczki I nie pojawił się w dniu dzisiejszym tylko otrzymałam SMS że nikogo nie zastano w domu-bylam cały dzień A problem po [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mirosław
link | zgłoś
2020-05-26
*.0.120.*
jesteście beznadziejni przesyłka przyszła ze zdjętym opakowaniem przsyłka t.j materac zgięty w pół owinięty taśmą opakowanie uszkodzony w miejscu zgjęcia kurjer podał mi osobno poakowanie najgorsz firma kurjerska na rynku
nie zauwarzyłem
jak wyżej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
tadeusz
link | zgłoś
2020-05-26
*.151.34.*
Firma DHL to oszuści przesyłek nie dostarczają do klienta odrazu wiozą do punktu odbioru a klientowi wysyłają sma że nikogo nie było w domu. Na infolinii rżną głupa że nie są w stanie teo sprawdzić
brak zalet firma oszust
cała firma to jedna wada
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej Cz-wa
link | zgłoś
2020-05-21
*.134.140.*
Nigdy wiecej. Przesylka niedoreczona. Zadnej informacji od kuriera. Po terminie sms o mozliwosci odbioru w punkcie 13 km. od adresu dostarczrnia. Na szczescie przesylka za pobraniem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zieloneq
link | zgłoś
2020-05-19
*.223.68.*
Witam To nie pierwsza moja przesyłka przez DHL ale ostrzegam. Kompletny brak chęci załatwienia sprawy -przesyłka przyszła uszkodzona z uwagi na solidne opakowanie otwarta zaraz po odjeździe kuriera. Niestety mimo że paczka ubezpieczona brak zwrotów kosztów i brak jakiegokolwiek zainteresowania (pa [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pa
link | zgłoś
2020-05-18
*.104.198.*
Porażka A nie firma. Kurierzy tak leniwi że nie chce im się zapukac do drzwi żeby sprawdzić czy ktoś jest w domu. W najlepszym wypadku zostawiają awizo A czasem nawet tego nie chce im się wypisać. A infolinia wcale nie lepsza. Dodzwonic sie to jakis cud a Panie gburowate odpryskliwe i nie mają szacu [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paulina
link | zgłoś
2020-05-13
*.0.126.*
FIRMA KURIERSKA KTÓRA W OGÓLE NIE POWINNA ISTNIEĆ NA RYNKU, albo powinni uczciwie mówić, że dostarczają tylko do punktów odbioru. Dostałam informację, że kurier nie zastał nikogo w domu wobec czego zostawił paczkę w punkcie odbioru. Kuriera NIGDY u mnie nie było. Specjalnie czekałam w domu na kuri [rozwiń/zwiń]
Niekompetencja, Nieterminowość, Brak szacunku do klienta, Brak kontaktu, tak z kurierem jak i z firmą, Oszuści, a nie kurierzy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
arturzw
link | zgłoś
2020-05-11
*.191.162.*
Cenicie sobie terminowość, dokładność i bezpieczeństwo? Przy nadawaniu przesyłek krajowych zależy Wam na naprawdę sprawdzonej firmie kurierskiej? Mogę z całego serca odradzić Wam korzystanie z usług firmy DHL, bo część mojego serca zarezerwowana na firmy kurierskie aktualnie krwawi i stało się całko [rozwiń/zwiń]
BRAK
DUŻO
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
EliotNes
link | zgłoś
2020-05-10
*.222.140.*
Brak dostarczenia przesyłki za pobraniem. Informacja e-mail z bezczelnym kłamstwem kuriera, że był i nie zastał adresata. Interwencja w BOK i kolejne kłamstwo konsultantki, że kuriet przyjedzie i oczywiście nie przyjechał. Nagrywają rozmowy. Ciekawe czy ktoś to odsły***e. Pierwszy raz miałem kontak [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
toja
link | zgłoś
2020-05-08
*.99.118.*
1.0 / 5 toja 8 maja 2020 | 21:56 Zero do kwadratu , najgorsza firma kurierska z jaką miałem do czynienia , Kurier zamówiony dostałem maila kiedy ma być odbiór i echo , oczywiście następny dzień to samo , Interweniuję , w odpowiedzi dostaję maila ,że reklamacja zakończona a kuriera nie ma ,nie b [rozwiń/zwiń]
nie ma
same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
sal
link | zgłoś
2020-05-08
*.20.116.*
Kurier pomimo umówienia się ze mną na godzinę nie przyjechał. Po kontakcie telefonicznym stwierdził, że przesyłkę oddał koledze i zostanie ona doręczona mi jutro. Następnego dnia oczywiście nie otrzymałem przesyłki tylko sms że mogę ją odebrać w punkcie dhl. Żenada nie kupuję od ludzi którzy współpr [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marzena
link | zgłoś
2020-05-08
*.8.230.*
Podrzucić paczkę bez znaczenia komu praktyka w DHL bardzo częsta. Kolejny raz bez kontaktu zemną dostałam tylko wiadomość gdzie mam odebrać paczkę. Paczka do rąk własnych napewno nie w tej firmie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
RICO
link | zgłoś
2020-05-07
*.33.9.*
FIRMA-tragedia i TOTALNA KPINA. Zero awiza, zero kuriera, paczka zwrócona do nadawcy. Infolinia, obsługa klienta-porażka. Mam nadzieję, że już niedługo znikną z powierzchni za totalny brak profesjonalizmu i nierzetelność obsługi.
ŻADNYCH
TYLKO WADY
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
DJ
link | zgłoś
2020-05-06
*:2521:2610:*
Dno
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2020-05-06
*.31.214.*
Najgorsza firma kurierska jaka istenieje. Albo nie dostarczają paczek i piszą że osoby nie było pod adresem, albo rzekomo adres był źle wpisay a po rozmowie z call center firmy dhl, okazuje się że ades jest prawidłowy. Potrafią też rzucać paczki z samochodu na podwórko. Totalny nieprofesjonalizm, ze [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
A. A.
link | zgłoś
2020-05-05
*.47.226.*
DHL po raz kolejny daje ciała. Nie pierwszy raz, po otrzymaniu wiadomości, że przesyłka zostanie doręczona w danym dniu, przesyłki nie ma. A sprawdzając status przesyłki informacja, KURIER NIE ZASTAŁ NIKOGO POD WSKAZANYM ADRESEM(kuriera wcale nie było).... INFOLINIA:PORAZKA!!!
Brak
Dłuuuugo by wymieniać... Ale na pewno brak profesjonalizmu, zero zaangażowania,brak poszanowania cudzego mienia.... masakra...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2020-04-29
*.119.151.*
Nie polecam firmy DHL. Dziś Kurier bez sprawdzenia czy jestem w domu zostawił paczkę pod drzwiami mieszkania w bloku.Tylko zadzwonił domowym dzwonkiem i uciekł. Zero odpowiedzialności za opłaconą przesyłkę.Kiedyś sprawdzali domofonem lub telefonicznie czy ktoś jest w domu. Nie ma infolinii dla klie [rozwiń/zwiń]
szybkość
brak troski o moje mienie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magdalena
link | zgłoś
2020-04-28
*:3147:cf31:*
Kurier niemiły wyrzucił mi towar na palecie przed ogrodzeniem w piachu po czym oznajmił że nie wjedzie z nią na podwórko. Pospieszal z wyłączeniem pieniędzy ponieważ nie miał wydać. W tym czasie przejeżdżala koparka która przywiozla mi towar na wyznaczone miejsce gdyby nie to przesyłka zostałaby prz [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2020-04-24
*.25.225.*
Nie polecam. Firma nastawiona na kasę, za nic mająca klienta i jego reklamację.
Brak
Nieprofesjonalizm, matactwo, spychologia.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iza
link | zgłoś
2020-04-22
*.37.118.*
Polecam.Przesyłka dostarczona na czas .Super .
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
lord mor
link | zgłoś
2020-04-21
*.96.184.*
*** mac z takim brakiem profeski ,olewaniem, klienta , i szajsem organizacyjnym to sie od lat 90-tych raczej nie spotkałem (i nie przypominami tu) -toto firmy kurierskiej,raczej jakąś jej parodie czy te z kabarecik w stylu miałkich wyst p.Dańca.Reasumato- zamierzam że już nie zmierzam być kiedykolwi [rozwiń/zwiń]
ha-to jakiś słabawy zarcik
i tu lista by mia na cała strone zajęła
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
anonim1234
link | zgłoś
2020-04-21
*.4.140.*
Kurierzy są niemili, opryskliwi, nie noszą maseczek. Nie są w stanie chwilę poczekać jeżeli ktoś nie ma odliczonej kwoty pieniędzy i z oburzeniem przyjmują taką informację jeżeli już mają poczekać te 2 minuty. Nie wiem dlaczego nikt jeszcze z tym nic nie zrobił, gdyż ich praca obejmuje kontakty z in [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Roman
link | zgłoś
2020-04-16
*.97.254.*
Kurier zostawił paczkę o wartości 6000,-zł.pod drzwiami i uciekł.Po otworzeniu okazało się, że zawartość jest uszkodzona.Ktoś wjechał widłami od widlaka do środka.Pomimo interwencji, nikt nie przyjechał. Odpowiedzi na maile są totalnie idiotyczne.Nie pozostaje mi nic innego jak skierować sprawę do s [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2020-04-15
*.37.99.*
Najgorsza firma kurierska droga niesolidna oszukuje o terminie dostarczenia paczki brak kontaktu nikt nie odpowiada na maile, bo maile sa w jedna strone abys zapłacil reklamacja nie dziala paczka zaginiona, 11 dni i nikogo to nie obchodzi tel tez automat Powinni im klienci zrobić jesień śre [rozwiń/zwiń]
dobrze kłamią kłamczuchy w reklamach
wszystko jest wada od ceny do obsługi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2020-04-15
*.76.26.*
NAJGORSZA ze wszystkich firm kurierskich. Co chwile są jaja, nie można dostarczyć paczki bo coś tam, zostawić w punkcie też nie można bo coś tam, system wariuje i pokazuje, że nie zastano mnie w domu o północy co samo w sobie jest absurdem ale liczy się jako nieudana próba doręczenia więc paczkę mam [rozwiń/zwiń]
brak
ogólny bajzel i brak dostarczenia przesyłek
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mirek
link | zgłoś
2020-04-15
*.173.158.*
Jestem w domu, nigdzie przez cały dzień nie wychodziłem, czekam na ważną przesyłkę realizowaną przez DHL i właśnie przychodzi SMS: "Przesyłka nr ... została przekazana do punktu DHL ServicePoint po nieskutecznej próbie doręczenia pod wskazany adres" Kłamstwo! Żadnej takiej próby nie było, kurie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paradoks
link | zgłoś
2020-04-14
*.205.109.*
Najgorsza obsługa po raz kolejny, totalna ignorancja klienta przez kuriera, brak informacji o dacie i/lub godzinie dostarczenia paczki, na infolini DHL panie aroganckie, bez checi pomcy.Nie polecam a wrecz odradzam skorzystanie z usług i sam wiecej nie skorzystam z DHL-Polska.
Brak
Niekompetencja, niuczynnosc, brak kontaktu z kurierem, brak iformacji o nadchodzacej przesyłce
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grr
link | zgłoś
2020-04-14
*.151.45.*
DHL nie zawodzi. Przed świętami wiele zamówień, wszystko doszło na czas lub dzień dwa później. DHL jak zwykle nie dostarczył 2 przesyłek. Rozumiem że pandemia ale inni sobie radzą, a tu już mam opóźnienie 10 dni na jednym i tydzień na 2 zamówieniu..i brak gwarancji że po świętach teraz zdąży do końc [rozwiń/zwiń]
Nie dostrzegam
Czas.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zawiedziony
link | zgłoś
2020-04-10
*.13.162.*
Po raz kolejny zawiodłem się na DHL. Za pierwszym razem, chcąc ułatwić pracę kurierowi, zleciłem pozostawienie przesyłki w "punkcie". Skończyło się tym że 2 dni zmieniał się jej status "przekierowania" i dotarła 4 dni później. Teraz znów wysłano mi przesyłkę DHL-em i oczywiście w trackingu jest tylk [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
toke
link | zgłoś
2020-04-09
*.108.27.*
DHL to najgorsza firma kurierska w Poznaniu! Gdy dostałem informację, że kurier nie zastał paczkomatu pod adresem DHL Parcel byłem zaskoczony?! Pomimo złożenia skargi i obietnic ze strony firmy DHL, iż paczka będzie dostarczona pod adres alternatywny podany przeze mnie i tak nie dojechała! Biorą pie [rozwiń/zwiń]
brak
DHL to wada w pełnej okazałości!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2020-04-09
*.112.43.*
Dno. Totalne. Dwa dni czekałem na przesyłkę i kurier nie dotarł. Omijajcie tą firmę z daleka .
Zart
Dno kompletne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
sharontate
link | zgłoś
2020-04-08
*.221.134.*
Nie po to zmawiam i dopłacam za paczkę pod wskazany adres mojego domu, żeby kurier udawał, że zadzwonił domofonem(czego nie zrobił), odjeżdża, po czym dostaję email, że kurier zaawizował paczkę i czeka w punkcie odbioru DHL. To są jakieś żarty. Zapewne gdybym nie zapłaciła za przesyłkę z góry, kur [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
paweł
link | zgłoś
2020-04-07
*.0.32.*
21988235435 paczka podrzucona do biedronki czekałem na przesyłkę dostałem zawiadomienie o braku odbiorcy.
nie polecam DHL
Kurier kłamie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2020-03-31
*:edc2:eea8:*
Dotarła do mnie przesyłka z odczynnikami chemicznymi w butlach szklanych. Kurier przekazał przesyłkę i uciekł. Nic nie kazał podpisać, nie było też czasu na sprawdzenie zawartości. Po otworzeniu paczki butle były starannie owinięte w folię bąbelkową. Nie rozpakowywałam ich, nie zauważyłam wycieku. W [rozwiń/zwiń]
brak
fatalna obsługa kurierska i brak gwarancji bezpieczeństwa przesyłki, lub zwrotu kosztów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
acapullo
link | zgłoś
2020-03-31
*.28.251.*
kurierzy zostawiają przed drzwiami każdą zamówioną przesyłkę,nawet tą o wartości powyżej 200zł nie informując dzwonkiem do drzwi a następnie uciekają do auta
brak
wszystkie z możliwych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Były klient
link | zgłoś
2020-03-31
*.1.122.*
Piątek -BRAK AWIZA, BRAK TEL- SMS Nieudane doręczenie. Złożona interwencja. Telefon z działu obsługi- przeprosiny za zaistniałą sytuację - w poniedziałek kurier SKONTAKTUJE SIĘ ZE MNĄ TELEFONICZNIE i ustalimy szczegóły odbioru. Poniedziałek - cisza Wtorek -BRAK AWIZA, BRAK TEL- SMS Nieudane do [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Teodora
link | zgłoś
2020-03-30
*.221.143.*
Moja opinia jest również bardzo negatywna. Zakupiłam sprzęt Euro - agd wraz z dostawą przez firmę wybraną przez sklep na dzień 27. 03, 2020. Wiadomość dostałam z DHL że dostawa będzie w godz. od 10 - 12 tej. niestety kurier nie pojawił się, ok.godz.14 na str.śledzenie przesyłki był zapis brak możliw [rozwiń/zwiń]
nie ma żadnych
tylko wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr K
link | zgłoś
2020-03-30
*.76.245.*
Niestety firma nie szanuje klientów. Ostatnio dostarczyć mieli do mnie trzy paczki. W systemie śledzenia znajduję informację, ze odbiorca odmówił przyjęcia paczki. Problem tylko z tym, że kurier nawet nie skontaktował się ze mną. W dobie telefonii komórkowej to żenujące. Próba kontaktu przez inforl [rozwiń/zwiń]
Dobry system śledzenia przesyłki, szybka dostawa
Nieżetelność kurierów, utrudniony, lub prawie niemożliwy kontakt z firmą
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dora
link | zgłoś
2020-03-24
*.108.114.*
NIE POLECAM!!!!!!!!! Otrzymałam informację, że dniu 23.02.2020 w godzinach.10.00-12.00 zostanie dostarczona mi przesyłka.W dobie koronawirusa wybrałam kuriera, żeby nie wychodzić z domu zgodnie z zaleceniami, ale niestety kuriera nie było. W domu trzy osoby, psy, które słyszą najmniejszy szelest, do [rozwiń/zwiń]
brak
podejście do klienta,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ana
link | zgłoś
2020-03-13
*.136.153.*
Masakra dostałam dwa dni temu smsa że dziś dostanę przesyłkę i jej nie ma! Nie można skontaktować się z infolinią masakra nie polecam!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lukasz
link | zgłoś
2020-03-13
*.77.254.*
Kurier zatrzymał się pod bramą, odjechał, po czym dostałem sms z informacją, że nastąpiła nieudana próba doręczenia przesyłki. Nie polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Heniu
link | zgłoś
2020-03-11
*.230.143.*
Kur.y i nieroby. Kontakt telefoniczny z firmą DHL niemożliwy. Czekałem w domu cały dzień na paczkę i oczywiście paczka nie została doręczona z powodu nieobecności odbiorcy pod wskazanym adresem. Kurier nawet nie pofatygował się bo pewnie było mu za daleko. Sprawdzałem na monitoringu czy ktokolwiek p [rozwiń/zwiń]
Brak
Pracownicy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2020-03-10
*.10.217.*
UWAGA OSZUŚCI!!! Dowożą uszkodzony towar. Mówią człowiekowi, że nie mają przy sobie druków aby spisać protokół szkody i że przyjadą z tym jutro... po czym kontakt się urywa, a chcąc załatwić to przez internet - kompletna zlewka! MASAKRA
nic
wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mrtomy
link | zgłoś
2020-03-10
*.146.227.*
DHL, to jedna wielka porażka. Poprosiłem sprzedawcę o wysyłkę sprzętu z dostawą w sobotę i co się z tym wiąże poniosłem dodatkowe koszty za doręczenie w sobotę. DHL pieniądze pobrał, ale przesyłki w sobotę nie dostarczył. Kiedy zadzwoniłem na infolinię od Pana usłyszałem, że nie wie jak to się stało [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
arka
link | zgłoś
2020-03-07
*:f3fa:c1de:*
kurier/kurierzy uraczyli mnie dwukrotnie w ciągu 2 dni niekompetencja i nierzetelnośćia ze tez toleruje sie takich pracowników
brak
niepunktualnośc nierzetelnośc
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aleksandra
link | zgłoś
2020-03-06
*.47.167.*
~Aleksandra / 2020-03-06 15:35 Ocena: 1.00 / 5 Witam! Jestem osobą niepełnosprawną. Bardzo ciężko choruje. Nie poruszam się sama poza domem, jedynie przy pomocy osób drugich. Dziś rano nie było mnie w domu.Przed chwilą dostałam sms-a, że mam odebrać paczkę z punktu Żabka. A miało być doręczenie p [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
rado3001
link | zgłoś
2020-03-05
*.238.174.*
~rado3001 / 2020-03-05 20:45 Ocena: 1.00 / 5 Żenująca nierzetelność. Przez tydzień (po odbiorze przez kuriera) paczka wisiała w systemie jako nieodebrana. Po kilku interwencjach (za każdym razem była odpowiedź zajmujemy się pana zgłoszeniem), paczka odnalazła się w punkcie sortowania, gdzie znowu [rozwiń/zwiń]
nierzetelność, bałagan, nieterminowość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klaudia
link | zgłoś
2020-03-05
*.10.129.*
Dzisiaj tj 05.03.2010 paczka miała być między godz 12:00 - 14:00 , godz 13:20 dostaje sms że przesyłkę awiozowano. mieszkam w bloku i nikt o tej porze nie dzwonił domofonem, ani telefonicznie (gdzie Pani w DHL na reklamacji twierdzi że nie podano nr tel i dlatego kurier nioe dzwonił, w wiadomośi e-m [rozwiń/zwiń]
brak
kurierzy, cena, kontakt z obsługą klienta i kurierem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Niezadowolony klient
link | zgłoś
2020-02-28
*.7.212.*
Przychylam się do poniższych opinii na temat doręczania przesyłek. Siedzę w domu, czekam na paczkę bo miała dziś być doręczona. A tu jedna wielka lipa. Nikt do mnie nie dzwonił, nikogo w domu nie było po czym dostaję maila, że paczka została awizowana i jest do odbioru w Żabce, ponieważ nie było mni [rozwiń/zwiń]
Same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jerzy
link | zgłoś
2020-02-28
*.193.118.*
bardzo niegrzeczne podejście do klienta ,na każdym kroku coś kurierowi nie pasuje.Ponadto DHL Bielsko Biała nie wykonuje na siebie wzięty obowiązek dostarczenia przesyłki pomimo zawarcia takiej umowy poprzez pobrania opłaty za taką usługę.Rozważam podjęcie kroków prawnych za niedostarczenie już kilk [rozwiń/zwiń]
nie wywiązywanie się z umowy dostarczenia przesyłki pod adres mimo pobrania opłaty za taką usługę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient-123
link | zgłoś
2020-02-27
*.8.173.*
Witam:Po moich ostatnich doświadczeniach, z korzystania, z usług tej firmy kurierskiej, nigdy więcej nie skorzystam,brak mi słów w tym temacie, przestrzegam potencjnalnych, chętnych na usługi firmy DHL, OLEWAJĄ KLIENTÓW.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
lucyna
link | zgłoś
2020-02-24
*.253.13.*
Moja przesylka zostala okradziona ,kurier przyniosl pusta paczke z ktorej zostal skradziony apple iphone10 o wartosci 2000zl.Kontakt z dhl parcel jest nie mozliwy.Przestrzega przed wysylanie wartosciowych przesylek.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
pat
link | zgłoś
2020-02-21
*.84.92.*
Niestety bardzo trudno wrecz niemozliwe jest skontaktownaie sie z dzialem obslugi klienta. Nie ma infolinii, czatu. Kilkakrotnie mialam problemyu z dostawa paczki a takze przekierowaniem do punktu odbioru - konczylo sie to wyprawa do magazynu. Jesli tylko jest to mozliwe korzystam z innych firm [rozwiń/zwiń]
brak
czas, kontakt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iza
link | zgłoś
2020-02-20
*.207.68.*
najgorsza firma kurierska z jaka miałam do tej pory odczynienia; jeszcze nigdy się nie zdarzyło, żeby dostarczyli przesyłkę pod wskazany adres! zostawiają przesyłki w punktach odbioru, które bynajmniej nie mają nic wspólnego z adresem dostawy; NIKT SIĘ NIE FATYGUJE POD WSKAZANY ADRES; czekam w domu [rozwiń/zwiń]
brak
nigdy kurier nie dostarcza przesyłki pod wskazany adres - zostawia w przypadkowym punkcie odbioru!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andzia
link | zgłoś
2020-02-14
*.149.223.*
Jestem bardzo nie zadowolona, ponieważ przesyłka miała dzisiaj byc dostarczona miedzy godzina 17 a 22 bo taka przesyłke wybrałam.. A dostałam wiadomosc ze proba doreczenia przesylki byla miedzy 10 a 12 i oczywiscie nie udana.. chociaz byl ktos u mnie w domu i nie widzial zadnego kuriera..
Brak
Nie terminowość, brak kontaktu z kurierem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2020-02-13
*.0.34.*
Jestem bardzo zadowolona z pracy kuriera z Gdyni Pana Patryka nr wozu 13. Miałam bardzo ciężka paczkę ponad 30 kg a Pan Patryk bez problemu wtargal ja na razie piętro (bez windy) dodam że inny kurier odmówił wniesienia z uwagi na ciężar. Oby więcej takich kurierów. Dziękuję ☺️
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kamila
link | zgłoś
2020-02-07
*.252.61.*
oszusci caly dzien czekania na paczke i sms ze nie zastali nikogo w domu paczka zostawiona 10 km od domu brak pomocy ze strony infolinii nie polecam nie pozdrawiam
ZADNYCH
DHL TO JEDNA WIELKA WADA
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Olgierd
link | zgłoś
2020-02-06
*.216.182.*
firma DHL oferuje w trakcie zamawiania przesyłki termin dostawy paczki w 5 dni roboczych (z Polski do Anglii) ,przesyłka zamiast 20.12.2020 dotarła 03.01.2020 ,kiedy złożyłem reklamację to DHL (po miesiącu) odpowiedziało że nie gwarantują "oferowanego" terminu dostarczenia przesyłki.. w moim rozumie [rozwiń/zwiń]
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Arek
link | zgłoś
2020-02-04
*.77.198.*
DHL nie dostarcza przesyłek do mniejszych miejscowości bo ma za daleko.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2020-02-03
*:c019:27af:*
Kurier mimo,iż fizycznie nie doręczał paczki, w systemie wypisywał, że nikogo nie zastał w domu kilkakrotnie. Reklamacje i interwencje bez odpowiedzi kilkaktotne. Infolinie nie jest w stanie nic powiedziec i odsyla do skladania elektronicznych reklamacji. Nie polecam
Brak
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wściekły wąż
link | zgłoś
2020-01-31
*.173.0.*
tak jak w wadach, brak kontaktu ze strony kurierów o planowanej godzinie orientacyjnej dostawy paczki. Nie pierwszy raz taka akcja.
szybka wysyłka
brak jakiekolwiek kontaktu od strony kuriera że za X czasu dostarczy paczkę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Arkadiusz
link | zgłoś
2020-01-29
*.137.251.*
Istnienie tej firmy to jedna wielka wada na całym rynku kurierskim!
Kompletne zero
Istnienie tej firmy to jedna wielka wada na całym rynku kurierskim!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
BIBP SP. Żaneta
link | zgłoś
2020-01-29
*.246.215.*
Chciałabym pochwalić kuriera DHL o numerze 210 za jego zaangażowanie i pomoc w każdej sytuacji. Jesteśmy firmą produkującą worki i nasz towar musi dotrzeć do klientów expresowo. Pan kurier 210 zawsze znajdzie sposób aby nam pomóc. Takich pracowników trzeba doceniać. Prosimy o podwyżkę dla niego :)
kulturalny, miły, wesoły i pomocny
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2020-01-29
*.173.120.*
DHL to najmniej kompetentna firma z jaką musialem się zmierzyć. Doszło do tego, że przed zakupem jakiejś rzeczy pytam z kim współpracują...jeśli jest to DHL od razu rezygnuje. NIE POLECAM!!!
Brak
DHL to wada
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iza
link | zgłoś
2020-01-28
*.185.159.*
Miałam duży problem z przesylka. Kurier nie był u mnie ani razu. Na stronie do śledzenia przesyłki wpisał komunikat że nie było nikogo w domu. Ja byłam cały czas w domu. Ta sytuacja powtórzyła się 2 razy i musiałam jechać osobiście odebrać paczkę do Kielc gdzie jechałam ponad 50 km.To już jest szczy [rozwiń/zwiń]
Brak
Ta firma to porażka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nika
link | zgłoś
2020-01-22
*.234.249.*
Obrzydliwy serwis! Najgorsza firma kurierska, jaką kiedykolwiek spotkałam. Zdecydowane nie polecam! W ogóle nie obchodzi opinia klienta i komfort! Nieodpowiedzialne zachowanie w stosunku do klienta, ignorowanie klienta, nie pomocna obsługa klienta. Interes DHL jest tylko w tym, żeby jak najbardziej [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2020-01-21
*.224.185.*
Kurier nie zjawił się w wyznaczonych godzinach,po czasie wysłał informację o przekazaniu przesyłki do punktu DHL z powodu nieskutecznej próby dostarczenia pod wskazany adres. Kpina i lenistwo.
Brak
Przesyłka nie została dostarczona
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2020-01-20
*.136.32.*
Brak informacji o przesyłce po czym rzekoma nieobecność podczas doręczenia. Telefoniczna obsługa dramatyczna.
Brak
Same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2020-01-17
*.51.20.*
kurier nie przyjechał ani wdniu wskazanym, ani w kolejnym. To dramat
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola
link | zgłoś
2020-01-17
*.173.137.*
Beznadzieja! Kurier nawet nie przyjechał a dostaję wiadomość, że brak możliwości doręczenia. Nie ma telefonu do kuriera. Złożenie reklamacji to dramat!!! Mają wszystko gdzieś! NIE POLECAM
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klientka
link | zgłoś
2020-01-15
*.65.133.*
Nie polecam tego kuriera. Paczka została dostarczona do innego nadawcy, niż była wysłana wracała 3 tygodnie, był problem z odbiorem, ponieważ były błędy. Kontakt w sprawie reklamacji dramat, ponieważ na koniec listopada wyslalam zgloszenie reklamacji, 9 grudnia otrzymalam informacje ze w ciagu 7 dni [rozwiń/zwiń]
nietermonowość, słaby kontakt, brak wsparcia klienta, duży problem z kontaktem z kimś z obsługi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anklam
link | zgłoś
2020-01-14
*.207.185.*
Kurierzy to OSZUŚCI. Firma nie panuje nad pracownikami. BANDYCTWO! Prosiłem o dostawę w godzinach 07:00-14:00 (dostawa opłacona z góry). Oczywiście żadnego powiadomienia na telefon. W podanych godzinach żona była cały czas w domu. Następnie od godziny 15:30 w domu byłem ja. O godz. 22:50 sprawdziłe [rozwiń/zwiń]
Żadnych
Kurierzy DHL traktują klientów jak śmieci, a Firma bierze pieniądze za niewykonana usługę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Natalia
link | zgłoś
2020-01-14
*.29.117.*
Zupełny brak szacunku do drugiej osoby, do swoich klientów! Cały dzień czekałam na kuriera, po czym już w stanie irytacji sprawdziłam status przesyłki,gdzie była notatka że kurier nie zastał nikogo w domu! Nawet się nie pofatygował...Dodam, że nie zdarzyło mi się to pierwszy raz! Najgorsza firma k [rozwiń/zwiń]
100 % brak zalet
ignorancja, brak szacunku i profesjonalizmu, lenistwo kurierów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rafał
link | zgłoś
2020-01-14
*:7dc7:764f:*
Ta firma to jakis jeden wielki żart!!!! Dwie przesylki w przeciągu dwóch tygodni i z obiema problem, jedna niedostateczna pod podany adres druga w ogóle nie dotarła pod zaden adres i zostala zwrócona do nadawcy... na infolinii oczywiście nikt nic nie wie, nie sa w stanie pomóc, to pytanie od czego [rozwiń/zwiń]
SAME WADY !
PACZKI NIE DOCIERAJA DO ODBIORCY! KURIERZY NIE DOCIERAJĄ POD PODANY ADRES ! SAME WADY !
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Justyna92
link | zgłoś
2020-01-11
*.64.35.*
PORAŻKA I SKANDAL! Wyrażam swoje oburzenie faktem, że przesyłka była uszkodzona a jej zawartość skradziona i zniszczona! Czy DHL tak mało płaci swoim kurierom, że muszą kraść słodycze z paczek??? Dodatkowo obsługa punktu nie zareagowała na fakt, że kurier przywiózł do punktu rozerwane pudełko, a w c [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2020-01-09
*.102.105.*
Kurier umowiony byl po odbior paczka w godz 11-16. Czekalam , na wszelki wypadek, do wieczora. Nie pojawil sie , nie telefonowal - cisza. Stracilam dzien urlopu. Przyjechal nastepnego dnia rano , bo tak mu pasowalo twierdzac ze nic nie wie o zleceniu. Skoro “nie wie o zleceniu “ to jakim cudem zn [rozwiń/zwiń]
Brak
Brak kontaktu z kurierem , beznadziejna infolinia, brak kontroli nad praca kuriera, lekcewazace traktowanie klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
yakoob
link | zgłoś
2020-01-07
*:b2e7:5622:*
Nie miałem okazji poznać kuriera - nie zadzwonił do mnie gdy był (był?) pod domem. Dostałem za to sms że paczka czeka w "service point". Dramat! Strona na FB szczecińskiego DHL ma ocenę 1/5 na podstawie opinii 81 użytkowników. Jakiś szef, ktoś mógłby się zainteresować bo firma nie dostarcza.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Weronika
link | zgłoś
2020-01-03
*.121.15.*
Ta śmieszna firma ani razu nie dostarczyła mi paczki do rąk własnych, a za każdym razem byłam w domu i niby kurier nigdy mnie w nim nie zastał i trzeba było jechać po nią na drugi koniec miasta. Nie za to płacę kasę, żeby samemu po nią jechać. Żenada.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2020-01-02
*:b4a5:95df:*
Beznadzieja nie polecam też pracuje jako kurier
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karol
link | zgłoś
2020-01-01
*:3512:6811:*
Brak możliwości kontaktu. Od 2 dni paczka miała być następująco :12-14 i następnego dnia 10-12. Zero kontaktu, zero odzewu o zmianach, żona straciła dwa dni na czekanie gdzie paczka jeszcze nie dotarła. Parodia.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ela
link | zgłoś
2019-12-31
*.8.52.*
Bardzo nie polecam DHL. Kurier bez próby dostarczenia paczki awizował dwukrotnie. Infolinia nie pomogła, Brak kontaktu z kurierem. Pierwszy raz spotkałam się z tak nieudolną usługą!
BRAK
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Urszula
link | zgłoś
2019-12-31
*.225.158.*
NIE POLECAM DHL. Kurier po odbiór przesyłki przyjechał bez listu przewozowego mimo , że w potwierdzeniu przyjęcia zamówienia od DHL otrzymałam informację, że kurier przyjedzie z listem przewozowym. Kurier zachowywał się niegrzecznie. A na moją skargę do DHL otrzymałam odpowiedź , że zostanie przepro [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2019-12-23
*.70.29.*
Pierwszy raz nadawałam paczkę w punkcie (Żabka). Na stronie, po złożonym zamówieniu widnieje “W punkcie podaj numer przesyłki, a jego pracownik wydrukuje list przewozowy na miejscu." Był nawet wybór, czy chce list przewozowy wydrukować sama, czy nie mam gdzie i chce, żeby to zrobił pracownik w punkc [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Max
link | zgłoś
2019-12-23
*.97.114.*
Najbardziej dziadowska firemka dhl zero do potęgi
brak
same
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bartosz
link | zgłoś
2019-12-23
*.175.155.*
Zamówiłem kuriera na czwartek który się nie pojawił. Zgłosiłem sprawę do dhl pani oddzwoniła i zapewniła że paczka zostanie odebrana w poniedziałek. Lecz niestety otrzymałem wiadomośc że usługa nie zostanie zrealizowana a pieniądze odesłane na konto. Odradzam komukolwiek i jakąkolwiek współpracę z t [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wmk
link | zgłoś
2019-12-22
*.172.233.*
wysłałem towar na palecie- pierwsza przesyłka rozwalona ładowaczem na magazynie w Radomiu. zapłaciłem za transport do i z powrotem. towar rozwalony. zastanawiają się już przeszło miesiąc jak mnie odstrzelić. druga przesyłka na palecie- doliczyli mi karę za złe zwymiarowanie- chociaż zawsze dodaję n [rozwiń/zwiń]
w tej chwili brak, za takie traktowanie niech się wypchają, więcej im nie zapłacę, przy każdej okazji obsmaruje i zniechęcę do korzystania z ich obsługi
same wady, jak na niemiecką firmę to wstyd żeby tak traktować klienta. za takie traktowanie niech się wypchają, więcej im nie zapłacę, przy każdej okazji obsmaruje i zniechęcę do korzystania z ich obsługi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nikola
link | zgłoś
2019-12-20
*:f4bc:9a93:*
Paczka miała byc na dziś , czekałam bo to jednak coś ważnego a kurier nawet nie raczył sie zatrzymac pod blokiem , dostałam informacje ze nie zastał mnie w domu , dziwne bo nawet gdybym ja nie słyszała pukania to były jeszcze 2 inne osoby w domu , po złożeniu skargi dostałam odpowiedz w postaci prze [rozwiń/zwiń]
brak
oszusci
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Angelika
link | zgłoś
2019-12-20
*.173.120.*
Wczoraj kurier przyszedl dostarczyć mi przesyłkę. Niestety był to Ukrainiec i jak zapytałam do kogo jest przesyłka przekręcił moje imię i nazwisko, więc powiedziałam że taka osoba tutaj nie mieszka. Dzisiaj dostalam sms, ze po nieudanej probie dostarczenie przesyłki mam sobie ja sama odebrać w punkc [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
DJ
link | zgłoś
2019-12-20
*.47.74.*
Najgorsza firma kurierską na świecie! Porażka. Zamawiam kuriera wieczór za którego dopłacam, dostaję najpierw maila, że paczka będzie danego dnia w godzinach między 18-20, myślę sobie idealnie. Chwilę po godz.14 już kolejna wiadomość, że była podjęta próba doręczenia i że nikogo nie było więc paczka [rozwiń/zwiń]
Brak
Brak jakiegokolwiek kontaktu z kurierem, przesyłanie fałszywych informacji,fatalna obsługa klienta i wiele innych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ann
link | zgłoś
2019-12-19
*:f945:e946:*
Nie otrzymałam ani paczki ani awizo, przesyłka z ameryki, czekam już miesiąc... pracuje zdalnie wiec jestem w domu cały czas... więc niech mi dhl kitu nie wciska ze kurier był jak go nie było... njagorszy dostawca. Kontakt słaby... automatyczna sekretarka ktora klepie to samo. jak człowiek ma proble [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2019-12-19
*.176.220.*
Paczka miała przyjść dzisiaj między 10-12. Chwilę przed 12 dostaje SMS-a, że paczka czeka w punkcie odbioru, bo kurier nikogo nie zastał. Nosz ku*wa! A ja czekam jak debil i nawet z okna widziałam samochód DHL-a:/ Ostatnim razem jak kurier był u mnie to wyjechał z pretensjami, że dzwonił domofonem 1 [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
dramat
link | zgłoś
2019-12-17
*.179.78.*
Paczka miała przyjść wczoraj, kurier rzekomo mnie nie zastał w mieszkaniu (a byłem cały czas). Informacja o nieudanym doręczeniu pojawiła się kilkanaście minut przed 20, kurier "podobno" był pod wskazanym adresem parę godzin wcześniej. Przekierowania do najlbiższego punktu odbioru nie dało się podob [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monique
link | zgłoś
2019-12-17
*.248.153.*
Haha porażka.. Najpierw SMS w sobotę że planowana dostawa 16 tego w poniedziałek... W poniedziałek status po południu że nikogo w domu nie było (a czekałam jak debil cały dzień)... Pani na infolinii mówi że nikt od rana nie podjął nawet paczki z magazynu.. kazała przekierować paczkę na 17tego. Dosta [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
szczupak
link | zgłoś
2019-12-15
*.53.204.*
Najgorsza firma kurierska w Polsce.Nie polecam korzystania z jej usług osobom prywatnym i firmom wysyłkowym.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iza
link | zgłoś
2019-12-15
*.183.167.*
To firma z XVIII wieku , nie znają kontaktow z klientem poprzez telefonie komorkową , trzeba warowac w domu cały dzien a i tak okaże się komunikat ze nikogo nie zastano w domu .Polecam tylko i wyłacznie porządną firmę GLS która zawsze informuje sms-em w jakim przedziale godzinowym dostarczy przesyłk [rozwiń/zwiń]
nie ma zalet
brak kontaktu sms z info w jakim przedziale godzinowym dostarczą przesyłkę , a kłamstwo w tej firmie na porzadku dziennym
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2019-12-12
*.102.183.*
Nie polecam firmy DHL parcel , w życiu z niczym takim się nie spotkałam. Dzień czasu walki by zmienić nr. do odbioru wysyłane przez odbiorcę, nadawcę i niestety świąteczna gwiazdka wróciła do nadawcy za granicę.Nie mozna było inaczej tego obejść brak chęci ze strony pracowników i niby "przepisy " ni [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Julia
link | zgłoś
2019-12-11
*.238.92.*
Kurier nie dostarczył mojej paczki i odesłał do nadawcy, a cały dzień byłam w domu. Drugi raz mi się coś takiego przytrafiło. Nie polecam. Only DPD
Nie ma
Za dużo, by wymieniać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
aaa
link | zgłoś
2019-12-11
*.25.183.*
kurier nie pojawia się pod wskazanym adresem, a klient dostaje wiadomość o nieudanej próbie doręczenia paczki!!!
brak
wszystkie możliwe
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Justyna
link | zgłoś
2019-12-07
*.230.86.*
Nie wiem czemu wybrałam dostawę przesyłki za "pomocą" DHL'u. Najgorszy przewoźnik, nikomu NIE POLECAM. Wybrałam opcję DHL 17-22, a paczka przyjeżdża około 12 kiedy w domu nikogo nie ma. Paczka zabrana z powrotem. Wieczorem przekierowałam ją na drugi dzień i inny adres znajomych (zawsze ktoś w domu) [rozwiń/zwiń]
BRAK
SAME WADY!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wando
link | zgłoś
2019-12-07
*.192.68.*
Moje doświadczenia z kurierami w większości nie są najlepsze. Wydaje się, że system zmian doręczenia przesyłek w DHL nie funkcjonuje. Zalogowany w systemie zmieniłem w czwartek czas doręczenia z piątku na sobotę. System to potwierdził. W sobotę oczekiwałem na doręczenie przesyłki do podpisu. Zami [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jurek
link | zgłoś
2019-12-06
*.64.58.*
Dostaję już drugi SMS o dostawie, a przesyłki nie ma. Najgorszy kurier z jakim miałem do czynienia. Nigdy więcej DHL.
Brak
Nieterminowość, brak kontaktu z kurierem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2019-12-06
*.172.237.*
Najgorsza firma kurierska z którą miałam do czynienia. Codziennie te same maile, że paczka będzie dostarczona na drugi dzień. Miejsce z którego zamówiłam towar znajduje się niecałe 15 km od mojego domu. Z braku czasu zamówiłam towar przez internet. Paczka nie doszła przez 5 dni. Leży sobie w sortown [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ernest
link | zgłoś
2019-12-06
*.215.75.*
Czekam na 3 paczki, powinny być we wtorek 3.12.2019 dziś mamy 6.12.2019 paczek nie ma. Codziennie informacja ze paczka wydana do doręczenia o 19:44 powrót do sortowni. I ta firma została okrzyknięta firma roku 2017 w tym roku będzie najgorsza firma 2019. Żenada....
żadnych
Wszystkie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
PK
link | zgłoś
2019-12-06
*.73.54.*
Katastrowa. Żadnej możliwości kontaktu (praktycznie) teoretycznie istniej. Infolinia w zasadzie nieobsługiwana.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maciek
link | zgłoś
2019-12-05
*.28.251.*
Totalne dno, bo inaczej nie da się opisać kurierów firmy DHL, informacja że paczka będzie dostarczona w godzinach 12-14 na adres firmy w której jestem cały dzień, do godziny 20-21 i co?? Kuriera i paczki brak, za to po godzinie 18 sms z informacją, że nie udana próba dostarczenia paczki i że mogę ja [rozwiń/zwiń]
Nie ma czego wpisać
Tylko same WADY
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aga
link | zgłoś
2019-12-05
*.146.227.*
Kurier nie dostarcza paczki pod wskazany adres tylko od razu zanosi do Zabki - przychodzi sms ze nikogo nie było co jest nieprawdą bo czekam na paczkę cały dzień. Reklamacja bez sensu pomimo tego ze zostala uznana to i tak musze isc po paczke do Zabki. Nie ma mozliwosci rozmowy telefonicznej w spraw [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klientka
link | zgłoś
2019-12-05
*.62.223.*
Dziś o godzinie 8:20 dostałam maila z informacją, że paczka będzie dostarczona między 8:00-10:00. Pominę późną informację, i tak cały dzień ktoś był w domu. Niestety kurier nawet nie spróbował tej przesyłki doręczyć, za to dostałam smsa, że paczka jest do odebrania na drugim końcu miasta! Przypomi [rozwiń/zwiń]
lekceważenie klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
klient
link | zgłoś
2019-12-04
*:6b15:95:*
Cały dzień czekam w domu na przesyłę. Późnym popołudniem dostaję sms od DHL, że nikogo nie zastano. Omijać szerokim łukiem DHL, który zatrudnia kłamców, kasuje za usługę, której nie jest w stanie podołać.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
gaga
link | zgłoś
2019-12-04
*.78.212.*
Najgorsza firma kurierska. Brak profesjonalizmu, kultury. Koszmar. Fakty: 1. W dniu kiedy miała być doręczona przesyłka o godzinie 7.08 dostałam sms „ nie udane doręczenie przesyłki” . Wstaje o godzinie 6:00 i mieszkam i pracuje w tym samym miejscu. Kurier nawet nie był na mojej ulicy. 2. Na n [rozwiń/zwiń]
brak
wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
atomic
link | zgłoś
2019-12-04
*.239.222.*
Prawdopodobnie najgorszy kurier (?) z jakim miałem do czynienia. Dlaczego? Ano dlatego, że nawet nie zadzwonił aby potwierdzić dostawę. Dostałem email mówiący o tym że paczka zostanie dostarczona w godzinach od 10 do 14. Osoby w domu były w nim cały dzień gotowe aby odebrać paczkę, jednak ani widu a [rozwiń/zwiń]
brak
oszustwa w sms, niewłaściwe godziny dostawy, zero kontaktu z kurierem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mediocre
link | zgłoś
2019-12-04
*.206.161.*
Jednym słowem tragedia... nadanie paczki zamówione z jednodniowym wyprzedzeniem. Kurier nie przyjechał na umówioną godzinę, brak możliwości dodzwonienia się na infolinię, brak możliwości przekierowania paczki i ustalenia czy w ogóle kiedykolwiek kurier ma zamiar się pojawić :) Bareja by tego nie wym [rozwiń/zwiń]
Nie dostrzegłem
Brak punktualności i kontaktu z infolinią moim zdaniem dykswalifikuje tego przewoźnika całkowicie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Vela
link | zgłoś
2019-12-04
*.111.153.*
Tragedia!!!Pomyłka z mojej strony,to prawda ale ją skorygowałam,zamiast zadzwonić i dopytać, paczka wróciła do Niemiec bez uprzedniego kontaktu ze strony dhl,a miał byc to prezent dla dziecka.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jolka
link | zgłoś
2019-12-03
*.190.45.*
Jedną wielka porażka. Zamówiłam kurier cały dzień czekam w domu co jest dla.mnie chorą sytuacją. Brak kontaktu brak możliwości ustalenia godzin odbioru paczki. I na końcu info ok wyszłam na 20 minut po dziecko że nikogo nie było w domu. Nie polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
lukasz
link | zgłoś
2019-12-03
*.254.152.*
Kurier nigdy nie przyjeżdża kiedy jest opłacony z góry. Nie da się reklamować bez numeru zlecenia który nie jest podany na liście przewozowym ani nigdzie indziej. Nie da się tam też dodzwonić, tylko gada się z automatami. Porażka
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2019-11-29
*.30.33.*
To co wyprawiają ci oszuści to przechodzi pojęcie. Rano dostaję wiadomość o planowanym dostarczeniu przesyłki, cały dzień czekam w domu po to aby wieczorem dostać informacje o nieudanej próbie doręczenia i mam sobie sam paczkę odebrać z punktu. To po jaką chol.... ja za to płacę. DHL TO OSZUŚCI
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kemot
link | zgłoś
2019-11-28
*.173.104.*
Kurier samowolnie i bez uzgodnienia zmienił adres dostarczenia przesyłki, po interwencji telefonicznej obraził się i nie dostarczył wcale??!!
brak
Wszystkie z możliwych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2019-11-26
*.10.218.*
Olewanie klienta. Pozorowanie awizowania przesyłek. Trzykrotnie siedziałem w domu i czekałem na kuriera. A on nawet nie raczył zadzwonić.
brak
fatalna organizacja, niesolidność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2019-11-25
*.235.2.*
brak kontaktu z kurierem. nie podali godzin dostarczenia przesyłki. Byłam w domu a kurier nie zadzwonił tylko zostawił wielkie pudło w punkcie odbioru
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2019-11-22
*.47.1.*
Zamówionie z góry opłacone - dostawa z Hebe. Wysłanana wiadomość o dostawie w godzinach 12-14, kiedy nikogo nie ma w domu. Kurier dzwoni z zastrzeżonego numeru, więc brak możliwości kontaktu. Ze strony dhl nie ma opcji zmiany godzin dostawy. Brak kontaktu ! Reklamacje może zgłosić tylko nadawca. [rozwiń/zwiń]
zero
cała firma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Norbert
link | zgłoś
2019-11-20
*.178.51.*
Obrączki z Niemiec do Polski dotarły w 1 albo 2 dni (prawdopodobnie do Warszawy). W Warszawie przejęła je firma kurierska (a jakże DHL!!!) i leżały sobie tygodniami (jak dobrze pamiętam, to chyba miesiąc) przez co na ślubie byłem bez obrączek! Inna sytuacja, kurierowi nie chciało się przyjść w in [rozwiń/zwiń]
Brak
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mikołaj Chodnikiewicz
link | zgłoś
2019-11-15
*.173.136.*
Kompletne olanie klienta, nie przyjeżdżają po paczki i nie kontaktują się z klientem, nie polecam Nie da się zgłosić reklamacji - magicznie numer przesyłki nie istnieje tylko na tej stronie - bo w śledzeniu jest że przyjęto do dyspozycji...
Najgorszy dostawca w Polsce
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KAT
link | zgłoś
2019-11-13
*.27.105.*
DHL to jedno oszustwo. Już nie pierwszy raz oszukali nie dostarczając paczki pod adres tylko zostawiali w punkcie. Ale teraz przeszli samych siebie paczkę rzekomo dostarczyli lecz jej na oczy nie widziałem. Mało tego podpisali się mym nazwiskiem. Dorwałem kuriera tak cwaniaczek, ten nic nie wiem . [rozwiń/zwiń]
Żadnych
Same
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Juskon
link | zgłoś
2019-11-06
*.47.174.*
Cały dzień siedziałam w domu, wieczorem dostałam smsa że Kurier DHL w Poznaniu na Jeżycach nie dostarczy przesyłki bo nie zastał adresata. Paczka do odbioru w Żabce. Myślałam że mnie szlak trafi. Paczka duża ciężka, a ja biedna po operacji ręki musiałam ją sama odebrać. Pani w żabce jak automat, pro [rozwiń/zwiń]
brak
mnóstwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kjas
link | zgłoś
2019-11-05
*.173.32.*
Byłem zadowolony z usług tej firmy dopóki nie przydarzył się wypadek losowy. Wtedy się okazało, że zaufanie się nie należy i podejścia indywidualnego do klienta brak. Przesyłka była opóźniona i status sugerował, że paczka zamiast do mnie dotrzeć to wraca, więc zgłosiłem interwencję. Okazało się, że [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
AnnNo
link | zgłoś
2019-11-05
*.173.225.*
Fatalne... Kurier pracuje do 13, raz dzwonią raz nie, niektórzy nawet nie odpisują, na infolinii sam bot, brak,, istot lhdzkich"
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bogdan
link | zgłoś
2019-10-29
*.20.174.*
To jakiś paszkwil! Paczka ze Słowacji wędruje ponad tydzień! NIGDY WIĘCEJ!
nie doszukano się
no kurka szybkość działania chyba
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oleksandra
link | zgłoś
2019-10-29
*:1a99:3893:*
The worst experience ever. The parcel arrived completely damaged. Impossible to reach anyone in person in the support service, no offices in Krakow, I had to leave several negative feedback before the carrier finally arrived to create a damage protocol. I wasn't given a copy of the protocol. I was a [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lukasz
link | zgłoś
2019-10-24
*.205.20.*
Nieterminowe doręczenie, jakość niewarta swojej ceny i nerwów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2019-10-21
*.75.134.*
Ta firma to jakaś fikcja. Odesłałem monitor miesiąc temu do sprzedawcy. Kurier nigdy tam nie dotarł. Złożyłem reklamacje, zero odpowiedzi. Po 3 tygodniach status paczki zmienił się na "Odbiorca odmówił odbioru - zwrot do nadawcy" Po kolejnych 2 dniach status to "Odbiorcy nie zastano o godzinie 9 [rozwiń/zwiń]
brak
Brak możliwości kontaktu, brak odpowiedzi na reklamacje, zagubione paczki.... długo by wymieniać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jerzy
link | zgłoś
2019-10-21
*.173.48.*
Paczka dotarła z biletami 2 tygodnie po imprezie a miała dotrzeć za dwa dni robocze teraz kolejna nie dotarła z biletami na mecz, nikt nie wie dlaczego nie wiedząc gdzie samochód z towarem Niemcy twierdzą że w Polsce ,Polacy mówią że nie dojechał do Polski , nie można śledzić przesyłki bo nie nadali [rozwiń/zwiń]
Oszuści , paczki dochodzą po tygodniu a nawet 17 dniach
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patrycja
link | zgłoś
2019-10-16
*.225.84.*
NOTORYCZNE brak dostarczania paczek pod wskazany adres tylko zostawianie ich w punkcie odbioru. Warszawa - Ochota TRAGEDIA
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jan
link | zgłoś
2019-10-15
*.11.103.*
To jakaś totalna pomyłka - taka firma dawno nie powinna istnieć !
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
klient
link | zgłoś
2019-10-14
*.173.233.*
Beznadziejna firma, kurier nie dostarczył paczki pod wskazany adres, dopiero po kilku dniach paczka trafiła do punktu odbioru oddalonego kilka kilometrów od miejsca gdzie miała być dostarczona. Nie można było się z nikim skontaktować telefonicznie w tej sprawie bo infolinia firmy to tylko automat i [rozwiń/zwiń]
brak
opisana wyżej nieterminowa i nierzetelna obsługa.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2019-10-12
*.4.200.*
Idealny przykład jak nie powinna działać firma kurierska. Omijać szerokim łukiem.
Nie ma
Brak miejsca żeby wszystkie wymienic
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kain
link | zgłoś
2019-10-11
*.0.209.*
Jeszcze takich jaj nie miałem z żadną firmą kurierską - kurier umówiony między 10 a 12, czekam cały dzień, nikogo nie ma, nikt nawet nie zadzwoni. Na drugi dzień kontakt z infolinią - przesyłka jest "na magazynie", będzie do "dwóch dni roboczych" wtf składam reklamację, oddzwania Pani, umawiamy kuri [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sasza
link | zgłoś
2019-10-11
*.23.236.*
To cudowne uczucie, kiedy zamawiasz paczkę do biura otwartego od 9 do 17, gdzie ZAWSZE są przynajmniej 2 sekretarki, i po informacji dnia poprzedniego, że kurier będzie się starał dostarczyć przesyłkę między 10 a 14, dnia następnego koło 16 dostajesz sms'a o nieudanym doręczeniu oraz mail "Drogi Kli [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Izabela
link | zgłoś
2019-10-10
*.77.114.*
To jest firma, która traktuje ludzi jak paczki- przedmiotowo! Wstyd i żenada- twierdzą że nie mają adresu dostawy- po czym dostaje screena z firmy wysyłającej i okazuje się że tam wszystko jest!. Kontakt przez jakiś śmieszny formularz. Najlepiej bym dała im zero- bo to jest dno i 500 metrów mułu.
nie ma
nie polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dawid
link | zgłoś
2019-10-10
*.184.44.*
Brak słów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2019-10-09
*.233.114.*
Firma od ponad miesiąca nie potrafi dostarczyć przesyłki za pobraniem. Codzienne telefony do BOK DHL wyglądają tak samo. Przeprosiny, obietnice dostarczenia przesyłki następnego dnia i dalej nic. Prowadzący sprawę Mariusz Nowak jedyne co potrafi określić to to że nie potrafi mi niczego obiecać w kwe [rozwiń/zwiń]
Ta firma nie ma zalet. Niekompetencja, nieterminowość.
Jw. Niekompetencja pracowników. Nieterminowość. Brak zdoloności do świadczernia usługi.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
IGA
link | zgłoś
2019-10-03
*.40.77.*
RADZE WYBRAC KAŻDA INNA FIRMĘ TYLKO NIE DHL w śledzeniu przesyłki parokrotne : "odmówiono przyjęcia" po interwencji usłyszałam brak kuriera w godzinach wieczornych (tak paczka była nadana) to samo jeszcze się powtórzyło wiec kolejna interwencja, zmiana adresu i dalej to samo "odmówiono przyjęcia" ja [rozwiń/zwiń]
BRAK
WSZYSTKIE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Knifer
link | zgłoś
2019-10-02
*:c955:43a8:*
Uwaga firma DHL Parcel znacznie obniżyła standard usług. Radzę omijać szerokim łukiem. Obecnie chyba zatrudniają osoby niepełnosprawne intelektualnie.Bo jak że inaczej wytłumaczyć fakt że kurier o inicjałach A. W. nie znalazł na ulicy Marynarki Polskiej 130 olbrzymiego budynku Energa Obrót i odesłał [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
malgorzata
link | zgłoś
2019-10-01
*.0.41.*
pani z DHL dzwoniac nawet niepodala z jakiej firmy kurierskiej jest nie przedstawila sie dodala ze to nie poczta i awizo ona nie wystawia mam pytanie jak szukac przesylki obsluga na poziomie zera tylko koszty dodatkowe bo czeba objezdzic wszystkie punkty kurierskie bez zadnych danych o przesylce tak [rozwiń/zwiń]
1
1
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamila
link | zgłoś
2019-09-30
*.239.56.*
Wielki minus za to, że przekierowali przesyłkę do punktu odbioru, bo kurier miał za dużo paczek do doręczenia..... skandaliczne! Po to się bierze kuriera, żeby paczka była doręczona do domu!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ula188
link | zgłoś
2019-09-29
*:8659:8b75:*
21 września kupiłam telewizor LG. 23 września sprzedający wprowadził numer przesyłki do zakupu: DHL ....... Sprzedawca jest w porządku! Tego samego dnia otrzymałam wiadomość od DHL Parcel - mailową i esmsową, że "...informujemy, że nadawca w/w wysłał za pośrednictwem DHL Parcel przesyłkę o numerze [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karol Maciejewski
link | zgłoś
2019-09-26
*.47.5.*
Kurierzy mają za cel awizować a nie doręczyć paczkę. Nagminnie uciekają z pod drzwi. Nie da się nic dowiedzieć, nie mówiąc o realnej godzinie dostawy. Brak opcji kontaktu telefonicznego. Nigdy już nie skorzystam z tej firmy.
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamilla
link | zgłoś
2019-09-26
*.46.213.*
DRAMAT!! Kurier zadzwonił domofonem, w ciagu 10 sekund max podniosłam słuchawkę ale jego już NIE BYŁO!! Infolinia dla klientów niezarejestrowanych nie oferuje kontaktu z konsultantem a jedynie automatyczny kontakt, ktory nie prowadzi do rozwiązania sytuacji. Na stronie gdzie chciałam złozyć reklamac [rozwiń/zwiń]
zeroooo
kurier ma klienta w d..
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jutinka
link | zgłoś
2019-09-25
*.29.230.*
Kurier miał przywieźć obudowę "zaginęła" bał się odpowiedzialności kazał czekać ale na szczęście osobie której wydał więcej paczek zadzwoniła że ją ma. kurier do żadnej odpowiedzialności się nie poczuł. Zdecydowanie nie polecam!
brak informacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient123
link | zgłoś
2019-09-24
*.36.245.*
Najgorsza firma jaka kiedykolwiek istniala. Zadnego powiadomienia nie dostaniesz o ktorej bedzie kurier, albo chociaz nr tel do tego idioty. Dostalem tylko powiadomienie na email ze mnie nie bylo w domu. Chce sie dodzwonic na infolinie, to musze znac na pamiec nr paczki i im go ladnie wyrecytowac do [rozwiń/zwiń]
Zadnych
Brak zalet
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barbara
link | zgłoś
2019-09-13
*.197.190.*
NAJGORSZA FIRMA KURIERSKA.KURIER NIE DOSTARCZYŁ PRZESYŁKI NIE ODBIERAŁ TELEFONU IGNOROWAŁ MNIE TELEFON ZABLOKOWAŁ . INFOLINIA TO PORAZKA NIE MOZNA SIE DODZWONIC NIC ZROBIC TOTALNIE OLEWAJĄ CZŁOWIEKA!!! Z DALEKA OD TEJ FIRMY SAME PROBLEMY MUSIAŁAM SAMA JECHAC PO TĄ PACZKE NARAZAJAC SIE NA 200 ZŁ KOSZ [rozwiń/zwiń]
NAJGORSZA FIRMA KURIERSKA
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aneta
link | zgłoś
2019-09-11
*.160.172.*
Porażka.Nie było mnie w domu mimo to kurier wklepał, że odmowa odbioru przesyłki i że zostanie zwrócona do nadawcy. Co ciekawsze przed przyjazdem kuriera(wiedząc, że może mnie nie być w domu) zrobiłam przekierowanie na odbiór w punkcie DHL Parcel. Miałam czekać na przesłanie numeru pin do odbioru pr [rozwiń/zwiń]
brak
nieprawdziwe ststusy przesyłek, brak kontaktu i reakcji na interwencję
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iv
link | zgłoś
2019-09-10
*.227.197.*
nie polecam. zglosilam odbiorw czwartek, we wtorek i9nformuja ze nie odebrali jeszcze. zenada. nie polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
sebastian
link | zgłoś
2019-09-03
*.15.84.*
firma katastrofa !!!!!!!!
brak
wszstkie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Inka
link | zgłoś
2019-09-03
*.146.224.*
Paczka nie dotarła. Żadnej informacji, że kurier próbował dostarczyć, żadnej możliwości sprawdzenia co z nią, ani przekierowania na inny adres (nie posiadałam nr przesyłki, firma wysyłająca do mnie nie miała takowego). Poszukiwania w DHL jeśli nie ma się nr przesyłki - bez sensu, rozmowa tylko z aut [rozwiń/zwiń]
brak
Brak kontaktu z klientem-odbiorcą.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ktoś
link | zgłoś
2019-08-29
*.160.243.*
Od 22.08.2019 do 29.08.2019 kurier DHL nie umie dostarczyć przesyłki tylko wpisuje bzdury że nie było mnie w domu.Tak się składa że jestem po operacji i nigdzie nie wychodzę więc te trzy próby dostarczenia które niby wykonał kurier nie wiem gdzie były bo napewno nie u mnie do mnie z przesyłką nie pr [rozwiń/zwiń]
Brak
Wszystkie możliwa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gosia
link | zgłoś
2019-08-23
*.173.93.*
Czekam na paczkę już tydzień czasu do dziś nie dotarła. Pan z infolinią s tekstem do mnie co Pani od nas chce ja tylko chciałam zmienić adres nadania paczki . Pan na infolinię bardzo nie przyjemny i ubogie słownictwo..... mam nadzieję że ktoś co z tym z robi i upomni Pana że to jego stanowisko i p [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia2908
link | zgłoś
2019-08-23
*.242.100.*
Nie polecam tej firmy NIKOMU! Brak profesjonalizmu, oszustwo to główne cechy opisujące kurierów z dolnego śląska! Wczoraj powinnam otrzymać paczkę, więc wzięłam specjalnie urlop z pracy, po czym dostaję informację że moja paczka została awizowana, ponieważ rzekomo nikogo nie było w domu! ABSURD! M [rozwiń/zwiń]
Żadnych
Nieprofesjonalizm, oszustwo, brak poszanowania czasu klienta i wiele innych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dan
link | zgłoś
2019-08-19
*.169.40.*
DHL firma kurierska dramat. Gubią przesyłki,Nieterminowość,brak kompetentnej osoby by zajęła się sprawą.To jest ostatnią firma kurierska ..i więcej z niej nie zkożyst.Nie polecam
Brak
Wszystkie mozliwe
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
j,zbigniew szczerba
link | zgłoś
2019-08-16
*.156.97.*
chciałbym negatywnie ocenic kuriera z firmy dhl który dostrcz przeszyłki do jelcza-laskowic,w dniu 26.07,2019 miał mi dostarczyc przesyłke na którą czekałem miał mój num tel mógł do mnie zadzwonic ale oczywiscie tego nie zrobił,przeciez u mnie wszystcy pracują i ja nie mam obowiązku siedziec cały d [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Natalata
link | zgłoś
2019-08-14
*:1215:f89b:*
Paczka zaadresowana do miasta w Polsce została przekierowana, jako paczka międzynarodowa do Niemiec, potem dotarła do Polski, ale nie do właściwego miasta. Ostatecznie została zwrócona do nadawcy i zamówione artykuły przepadły.
Brak
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dominik
link | zgłoś
2019-08-14
*.254.204.*
Chciałem napisać opinię o infolinii...to jest jakaś $#@#* tragedia!!! Na infolinii jest robot, który mi nie pomoże, tylko oczekuje na wpisanie numeru przesyłki. Gdy go wpisuję poprawnie wiele razy, ciągle mówi, że numer jest niepoprawny. Nie można załatwić sprawy z osobą, a sprawa byłaby bardzo pros [rozwiń/zwiń]
BRAK
WSZYSTKIE JAKIE FIRMA KURIERSKA MOŻE MIEĆ.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2019-08-13
*.69.193.*
Brak kontaktu z kurierem,przesylki dostarczane do punktów odbioru bez próby doręczenie do domu.Najgorsza jakość uslug ze wszystkich dostępnych uslug kurierskich ,utrudniony kontakt z infolinią.
Brak
Brak doreczanie przesyłki do domu pomimo oczekiwania w domu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Elzbieta
link | zgłoś
2019-08-12
*.8.136.*
Nie pamietam, kiedy doczekałam sie przesyłki ze stronY dhl w terminie. Czesto korzystam ze stron sklepów internetowych, ale w przypadku, i tylko w przypadku DHL, kieruje na punkty odbioru Żabka. Ze strony innych Firm Kurierskich odbieram w domu, ale nie z DHL. Szkoda mojego zdrowia i czasu. Ze stron [rozwiń/zwiń]
Dobrze, ze sa punkty odbioru, gdyz inaczej przesyłka nie dotarłaby do klienta..........
Duzo---pomimo i-maila z firmy kurier się nie zjawia. Duzo by podawć, im dalej od tej firmy tym lepiej, szkoda czasu i nerwów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2019-08-12
*.172.249.*
Fatalna jakość usług. Brak pomocy ze strony infolinii. Przesyłka nie została dostarczona do odbiorcy mimo,że jej status jasno wskazywał na to,że dotarła do klienta. Kurier nie podjął nawet próby kontaktu.
brak
Odradzam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zdzisław
link | zgłoś
2019-08-12
*.173.98.*
Nie polecam tej firmy i nigdy więcej z niej nie będę korzystał.
Brak
Nieterminowość dostawy. Nie respektują także terminów reklamacji.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ata
link | zgłoś
2019-08-09
*.235.181.*
Kurier nie dostarczył przesyłki pod wskazany adres. W zamian za to, otrzymałam sms, w którym była nieprawdziwa informacja o treści: "Przesyłka nr ******** została przekazana do punktu DHL SERVICEPOINT po nieskutecznej próbie doręczenia pod wskazany adres." Oczywiście nieprawdziwa jest ta część, w kt [rozwiń/zwiń]
Gdyby kurier pofatygował się z paczką, dostawa byłaby szybka. Niestety tego nie zrobił, więc czas dostawy oceniam na jedną gwiazdkę, ponieważ paczkę otrzymam wtedy, kiedy sama po nią pójdę.
Kurier nie próbuje dostarczyć przesyłki. Nie wiem czy winę ponosi tu sam kurier i jego lenistwo, czy zbyt duża ilość przesyłek. Nie mniej jednak, przesyłka nie została dostarczona.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maciej
link | zgłoś
2019-08-09
*.215.116.*
Kurier jechał po paczkę do mnie dwa dni. UPS był o 11 rano i o 8 następnego dnia paczka była dostarczona. Odradzam korzystania z usług DHL nie dość że zapłaciłem dodatkowo za szybszy odbiór paczki to i tak czekałem dwa dni aż się poddałem...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Izabela
link | zgłoś
2019-08-06
*.18.208.*
Obsługa firmy DHL, przed wszystkim infolinia to jedna wielka porażka. Od 19.06.2019 poszukuję swojej przesyłki, która zaginęła. Mimo moich wielokrotnych telefonów nikt nie potrafił udzielić mi jakiejkolwiek informacji na temat przesyłki oraz jak i gdzie jej szukać. Za każdym razem udzielano mi sprze [rozwiń/zwiń]
Żadnych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

DHL Opinie