DHL Opinie

1.2 - poziom obsługi
1.2 - jakość usług / cena
1.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 909
Średnia ocen:
1.2 / 5

Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.dhl.com.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Patryk
link | zgłoś
2023-11-24
*.106.33.*
Nadałem dużą paczkę o wartości ok. 1800zł z PL do UK. Według LP paczka została dostarczona do Poznania. Dzwoniłem aby zapytać się co się stało że paczka od kilku dni leży w Polsce po czym otrzymałem informację że paczka została przekazana innemu kurierowi, jakiej firmy? Nie wiadomo, to nie ich probl [rozwiń/zwiń]
Potrafią okłamywać klientów i się z nich śmiać
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jadzia
link | zgłoś
2023-11-24
*.70.85.*
DHL to najgorsza z możliwych opcji. Paczkomaty przy tej firmie to mega inteligencja, i zawsze możesz liczyć na paczkomat. DPD niech emigruje do Zanzibaru, poczytajcie na opineo z czym ludzie muszą się borykać wybierając DHL, to totalna porażka pod każdym względem.
brak
debilizm w czystej postaci, brak kontaktu, kurierzy z łapanki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Raf
link | zgłoś
2023-11-07
*.6.73.*
Absolutnie zgadzam się z innymi opiniami na temat DHL. Jest to najgorsza firma i przestrzegam wszystkich. Od prawie 2 tygodni moja paczka leży w sortowni i nikt nie chce udzielić żadnej informacji. Podobno zniszczyli przesyłkę, ale siedzą cicho a ja czuję się jak okradziony.
żadnych
brak kontaktu, czas dostaw
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sssmerfet
link | zgłoś
2023-11-04
*.206.198.*
Ponad tydzień i paczki brak. Tragedia… kontakt z infolinia - każdy pracownik podaje inne informacje. Zostałam zapewniona ze paczka dojdzie do soboty kilkukrotnie!!! Po czym dzwonię w sobotę i dowiaduje się ze akurat ten terminal w sobotę nie działa a pracownik zapomniał tego sprawdzić. Serio? Oni za [rozwiń/zwiń]
Brak zalet
Brak informacji, błędne informacje, zbywanie klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
S.
link | zgłoś
2023-11-03
*.127.214.*
Chciałabym wszystkim powiedzieć jaką DHL jest cudowną firmą. I chciałabym, abyśmy wszyscy zaczęli ją bojkotować, by zniknęła z naszego rynku, bo to, co odstawiają to jakiś żart. I przede wszystkim NIE ZAMAWIAĆ za ich pośrednictwem NICZEGO, bo jak nie zniszczą, to lesera nazywają pracownikiem. Tydzie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2023-10-28
*.146.8.*
W skrócie nie dostarczają paczek, klient sam musi dociekliwie sprawdzać co stało się z jego przesyłką. Udzielają sprzecznych informacji na temat statusu przesyłki. System automatyczny wysyła komunikat o dostarczeniu przesyłki, konsultant nr 1 zapewnia, że paczka wróciła na magazyn i zostanie dostarc [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient
link | zgłoś
2023-10-27
*.0.182.*
Kurier nie wywiązuje się ze swoich podstawowych obowiązków, nie podjął żadnej próby dostarczenia przesyłki pod wskazany adres i automatycznie przekierowuje przesyłkę do punktu odbioru DHL POP, wysyłając maila ze nie zastał odbiorcy pod wskazanym adresem. Argumentuje to tym, że przy bloku nie ma park [rozwiń/zwiń]
Brak
Nie realizuje usługi zgodnie z ofertą
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient DHL
link | zgłoś
2023-10-24
*.65.139.*
Beznadziejna firma. Nie radzą sobie z najprostrzymi zleceniami. Dział Reklamacji to kpina. System mają tak stworzony, że możesz sobie pisać, oni zrobią jak chcą. Reklamacje są ignorowane, nie ma żadnej reakcji. Zero odpowiedzi, po prostu krótka informacja, że postępowanie reklamacyjne zostało zakońc [rozwiń/zwiń]
brak
same
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
sebakarttt
link | zgłoś
2023-10-16
*.161.204.*
Nie polecam zamówiłem z ALi przesyłkę ,wybrałem punkt odbioru w pobliskiej żabce , jeden mail że juz się zbliża 2 mail że się spóźnią i dalej cisza , okazało się że nawet nie wyjechała z magazynu tylko dali do zwrotu , nikt mnie nie poinformował że punk zamknięty ( wkoło pełno innych punktów do któr [rozwiń/zwiń]
zero
same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola
link | zgłoś
2023-10-12
*.127.224.*
Kurier widmo. Kurierze nawet raz Cię u mnie nie było! Status przesyłki po dwukrotnej próbie doręczenia. Zero możliwości kontaktu z kurierem. Przesylka awizowana. Interwencja Dostawcy. Kurier objawił się dnia następnego. Moja przesyłka pognieciona rozerwany kod kreskowy otwarte pudełko. Nie powinnam [rozwiń/zwiń]
BRAK
Jw
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2023-10-08
*.40.212.*
Gorszego syfu jak DHL to nie ma!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2023-10-02
*.204.109.*
Bardzo złe doświadczenie z wysyłką paczki z DHL! Firma potwierdziła, że paczka zostanie odebrana przez kuriera w sobotę, jednak Kurier NIE przybył mimo dodatkowej opłaty za odbiór w sobotę. Nie dość że paczki nie odebrano to zlecenie zostało zamknięte. W poniedziałek rano ponowiłam zlecenie i po kli [rozwiń/zwiń]
Lekceważenie zobowiązania z tytułu zawartej umowy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
alicja
link | zgłoś
2023-09-22
*.147.96.*
dramat, dramat, dramat......partner dhl z solca kujawskiego nie odbiera pełnej ilości zleconych przesyłek poniewaz kupił nowe samochody i nie bedzie ich przeciążał.Infolinia nic nie może zrobic
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz
link | zgłoś
2023-09-18
*.43.95.*
Najgorsza firma kurierska w Polsce. Kurier miał dostarczyć paczkę w piątek. Oczywiście przyjechał ale nie zastał nas w domu a nie chciało mu się 50m iść do punktu DHL i pojechał. Zero kontaktu z klientem. Paczka miała zostać dostarczona następnego dnia roboczego ale w trakcie rozmowy z obsługą klien [rozwiń/zwiń]
Brak
Za dużo. Obsługa, kurierzy.....
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2023-09-11
*.142.60.*
Nie otrzymałam paczki w ustalonym terminie gdyż a) nastąpiła awaria samochodu B) nastąpiła awaria systemu C) nastąpiła awaria wszystkiego co możliwe, akurat tego dnia i przy tej przesyłce! Paczka opłacona na sobotę, ma dotrzeć w poniedziałek a i tak trzeba zapłacić jak za sobotę! Cały dzień siedze [rozwiń/zwiń]
Brak
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2023-08-18
*.221.129.*
Najgorsza firma kurierska. 3 dni (na razie) paczka leży w docelowym oddziale a oni nie mają zamiaru jej dostarczyć. Po prostu banda idiotów. Skorzystałem pierwszy i ostatni raz z dhl. A przesyłka po takim czasie będzie wracać do nadawcy. Są tam części samochodowe kupione na allegro, ale ze względu n [rozwiń/zwiń]
Brak
Wyłącznie wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2023-08-11
*.134.44.*
Czekałam na kuriera, który przejechał obok mojego domu i nie podjął żadnej próby kontaktu. Potem dostaję sms, że próba dostarczenia paczki nie powiodła się, że mam sobie przesyłkę w Żabce odebrać. Kurier nie odbiera telefonu 602 677 721. Szczyt chamstwa!!! Nie polecam ''usług'' dhl.
kłamliwy sms o próbie dostarczenia paczki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kris
link | zgłoś
2023-07-18
*.30.210.*
Omijać szerokim łukiem tą firmę. Opisze Wam swój przypadek. W Zalando zostały zamówione dwie paczki w odstępach czasowych, dostawa DHL. W regulaminie DHL jest jasna informacja, że po dwóch próbach dostarczenia przesyłki trafia ona do NAJBLIŻSZEGO punktu POP. W moim przypadku po pierwszej nieudanej p [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wRUKwiona
link | zgłoś
2023-07-08
*:e207:4c7d:*
Maaassaaakraaa 2x byłam w domu I kurier nawet nie zadzwonił domofonem 2x paczki zostawił u Sąsiadów. Berlin- Wedding
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nina Długosz
link | zgłoś
2023-07-04
*.150.198.*
SKARGA NA KURIERA Kurier kapnął mojego psa ‼️‼️‼️ Wchodząc na podwórko dostał informacje że pies nie ugryzie ( stary pies york bez zębów ) co prawda podbiegał do kuriera i szczekał ale tak chyba rola psa po czym zdenerwowany kurier kopnął mojego psa Od lat prowadzę działalność i mam podpisaną umo [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

DHL Opinie