DHL Opinie

1.2 - poziom obsługi
1.2 - jakość usług / cena
1.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 909
Średnia ocen:
1.2 / 5

Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.dhl.com.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Xxx
link | zgłoś
2023-07-01
*.0.40.*
Porażka kurier był ale go nie było infolinia wogole nie wyciąga konsekwencji bo po co dzwonisz nie odbiera dopiero jak przełączył Pan z infolini dopiero raczył odebrać twierdząc że już jest po pracy Teagedia ta firma
Obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MW
link | zgłoś
2023-06-27
*.108.152.*
Kolejny raz firma DHL zachowała się bardzo nie profesjonalnie!!!! W przeszłości już miałam z nimi bardzo nie przyjemne sytuacje ale myślałam, że po 2 latach coś się zmieniło w tej firmie, ale to dalej dno dna! Wyrzucone pieniądze w błoto! Czas zwrotu pieniędzy na konto oczywiście opóźniony. Pani kur [rozwiń/zwiń]
brak
wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
vk
link | zgłoś
2023-06-14
*.13.166.*
Zdecydowałam się napisać opinię, chociaż rzadko to robię. Unikam najczęściej wyboru firmy kurierskiej DHL ze względu na jakość obsługi, ale zdarzają się sytuacje, gdy nie mam za bardzo wyboru przy złożeniu zamówienia. Bardzo lubię opcję paczkomatów, ale czasem też wybieram dostawę do domu. Dostawa d [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rafał
link | zgłoś
2023-06-01
*.172.232.*
Czas odbioru paczki z domu to abstrakcja . Po trzech godzinach czekania na infolini informacja , że po podaniu numeru z potwierdzenia gdie jest 8:30 do 11:15, że to niby błąd systemu i kurier może być , ale od 13:30 . E-mail trzeba mieć pod ręką gdyż jest tam ,,specjalny ,, numer zamawiania godziny [rozwiń/zwiń]
nie ma
Brak możliwości realizacji poważnych wysyłek
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
rubik
link | zgłoś
2023-05-29
*.17.46.*
Dwukrotnie przejechałem się na dhl parcel. Pierwszy raz paczkę ze sklepu w niemczech kurier rzucił mi pod płotem w trawę nie pod moim adresem, nawet do mnie nie zadzwonił. Drugi raz paczka z niemiec niedostarczona bo firma zamknięta, a firma pracuje od 8.00 do 18.00 od 23 lat i nigdy nie była zamkn [rozwiń/zwiń]
nie korzystać z dhl parcel
same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ambresola
link | zgłoś
2023-04-06
*.158.237.*
Nigdy nie miałam problemu z paczkami. A sporo ich zamawiam właśnie przez DHL'a. Ja osobiście polecam :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Danuta
link | zgłoś
2023-03-30
*.186.182.*
Takich praktyk nie stosują inne firmy kurierskie. Przesyłka zamówiona i opłacona z dostawą pod adres. Czekam w domu w wyznaczonych godzinach. Tymczasem otrzymuję wiadomość o pozostawieniu paczki w punkcie z powodu RZEKOMEJ nieskutecznej próbie doręczenia. Rozmowa tel. z mojej inicjatywy z kurierem [rozwiń/zwiń]
brak
klient się nie liczy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2023-03-09
*.41.52.*
DHL nie wywiązuje się należycie z tego, za co pobiera opłatę. Kurier idzie na łatwiznę i paczki zawozi od razu do Punktu DHL POP - oddalonego o kilka kilometrów od miejsca dostawy, wysyłając wiadomość, że ponoć nikogo nie zastał. O godzinie 15.00 już nie można się do niego dodzwonić, bo .... skończ [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2023-03-03
*.254.169.*
beznadziejna obsluga kurierska arogancja i opryskliwosć.brak reakcji firmy na skargę i reklamację.jedynie panienka w infolinii próbowała być pomocna.
Brak
Kompletne lekceważenie klienta. Jawna odmowa realizacji usługi. Oszustwa przy awizowaniu.i.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient 888
link | zgłoś
2023-02-14
*.173.170.*
SKARGA NA KURIERA. Dzisiaj mialam miec doreczenie mojej paczki. Czekalam na kuriera, bo paczka jest ciężka, a ja mam problemy z kręgosłupem, i nie po to zamawiam na adres, zeby potem odbierac w punkcie. Kurier nie przyszedl ani sie ze mną nie kontaktował. Dostalam tylko smsa, ze paczke awizowano w Z [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MJ
link | zgłoś
2023-01-23
*.144.125.*
Nie polecam, zleciłem odbiór opon 4 szt., kurier nie chciał odebrać ponieważ nadawca/sprzedawca kilka razy już składał na niego skargi. Dopiero interwencja zlecającego przesyłkę spowodowała odbiór po 4 dniach. Obsługa Klienta DHL ignorowała moje interwencję oraz firmę epaka.pl, która też Klienta moż [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
czester
link | zgłoś
2023-01-10
*:56be:4963:*
rzestrzegam wszystkich o przemyslenie wysylki ta firma jakich kolwiek delikatnych rzeczy(nie majac na to dowodu zakupu) ja wyslalem i stracilem z winy kurirera(doszlo potluczone w drobny mak pamiatki z lat 40)po mimo wykupionego ubezpieczenia przesylki. Dzial reklamacji robi wszystko aby wyjsc na sw [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lilly
link | zgłoś
2023-01-04
*.173.21.*
Zamówiłam paczkę z Douglas 24.12.2022. Jak się okazało paczka miała być nadana z Niemiec przez DHL (o czym dowiedziałam się po zakupie). 2.01.2023 paczka miała zostać dostarczona pod wskaznay adres, cały dzień pozostawałam w domu oczekując na paczkę, co jakiś czas sprawdzając jej status na stronie D [rozwiń/zwiń]
DHL Pomoc profil na facebooku
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Elownik
link | zgłoś
2022-12-23
*.204.100.*
DHL OLSZTYN. Nie polecam, chyba najgorszy oddział DHL w Polsce!!!! Wysłaliśmy przesyłkę paletową 16.12.2022 (piątek) i od 21.12.2022 jest obsługiwana na oddziale w Olsztynie. Pomimo wszelkiego rodzaju interwencji oraz kilkunastu telefonów na infolinię mają wszystko ,,gdzieś" i do dnia dzisiejszego [rozwiń/zwiń]
BRAK
CAŁOŚCIOWA OBSŁUGA KLIENTA
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alina
link | zgłoś
2022-12-22
*.225.207.*
Najgorsza firma logistyczna ever!!! Poprostu koszmar i pelen nieprofessjonalizm! Zawsze z ta firma ja, zarowno jak i wszystcy moi znajomi, mamy problemy z dostarczaniem naszych przesylek! Nigdy nie poinformuja przed czasem o dostawie! Nie rozumiem co w tym jest tak trudnego?! Napisac dzien wczesniej [rozwiń/zwiń]
zadnych
wszystko co zwiazane z ta firma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zdegustowany
link | zgłoś
2022-12-16
*.22.161.*
OD 8 godzin dzwonię na infolinie ( 4 razy ) aby namierzyć kuriera który nie odbiera sms ani telefonu . Bezskutecznie. Dodatkowo Ci z infolinii nie mogą się z nim połączyć na prywatny i firmowy telefon. Cały dzień zmarnowany na niepoważnego kuriera. Unikajcie kuriera KR465 to numer na samochodzie. Ni [rozwiń/zwiń]
Chociaż infolinia odbiera telefony
jak wyżej opisane
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ajhsbsbsb
link | zgłoś
2022-12-15
*.204.37.*
Jesteście najgorszą firmą kurierską jaka może być, kurierzy nie dostarczają paczek i je awizują, mimo tego, że cały czas ktos był w domu i czekał na kuriera, nikogo nie było.. Żadnej informacji mailowej, telefonicznej, awizujecie wszystko jak leci a jedyna informacja jaką można uzyskać to "próba dor [rozwiń/zwiń]
Zadnych!!!!
Macie wyzej wymienione
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Diana
link | zgłoś
2022-12-14
*.151.78.*
Drugi raz z rzędu kurier nie odebrał przesyłki od nadawcy. Nie dostałam żadnej informacji, że usługa nie zostanie zrealizowana, ani o powodach takiego stanu rzeczy. W biurze obsługi klienta byłam odsyłana pod inne numery, przy czym żadna z konsultantek nie chciała przekierować mojego telefonu - musi [rozwiń/zwiń]
możliwość zamówienia listu przewozowego
nieterminowość, brak realizacji usługi, brak informacji, kontakt z obsługą klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2022-12-10
*.221.131.*
Kurier pozostawił przesyłkę 15 km od miejsca doręczenia. Brak możliwości kontaktu z kimkolwiek, reklamacje nie istnieją. Odpowiedzi udzielane przez komputer w stylu jest nam przykro.
brak
niewykonanie zobowiązania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bartek
link | zgłoś
2022-12-08
*.92.149.*
Najgorsza firma kurierska z jakiej korzystalem, od dwoch dni brak zmian w statusie paczki, tragiczny kontakt, jak już uda się skontaktować to nikt nic nie wie oni tam siedza sami niewiedza po co, jak bym chcial tyle czekac na paczke to bym wybral Poczte-Polska i pewnie szybciej bym otrzymal przesylk [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

DHL Opinie