DHL Opinie

1.2 - poziom obsługi
1.2 - jakość usług / cena
1.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 847
Średnia ocen:
1.2 / 5

Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.dhl.com.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Ja
link | zgłoś
2019-08-02
*.156.136.*
Firma DHL to dno. Osoby zarządzające maja w *** klientów korzy płaca za usługę. Pomino dwóch skarg złożonych w przeciągu dwóch dni na kuriera który bez próby jakiegokolwiek kontaktu podczas dostarczenia przesyłki od razy wstawia status ze nie zastal nikogo pod adresem. Widać ze polityka firmy opiera [rozwiń/zwiń]
Brak
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pani w Dostojnym Wieku
link | zgłoś
2019-08-02
*.96.230.*
Wczoraj zdarzył się CUD. Czwarta, kolejna paczka została dostarczona przez kuriera terminowo pod wskazany adres na paczce(adres ten sam, co przy poprzednich trzech paczkach). Kurier był. Zadzwonił domofonem, paczkę dostarczył na piętro. CUD!!!
starsi kurierzy nirmalni, młodzi?... bez komentarza, każdy wie jak jest obecnie...
brak kontaktu z kurierem, nierzetelność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2019-08-02
*.98.120.*
Brak kontaktu z kurierem. Ponoc nikogo nie bylo w domu. Co jest mozlowe, bo z domu trzeba czasem wyjsc, chocby na 10 minut do sklepu, ale awizo zadnego nie znalazlem. Paczka nie trafia do punktu odbioru (jednego z kilku w miescie), a wraca do oddziału w innym miescie i nastepna proba doreczenia po 2 [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maja
link | zgłoś
2019-08-01
*.146.224.*
Brak kontaktu z kurierem. Nawet nie podjął próby doręczenia przesyłki tylko od razu zostawił ją w punkcie odbioru. Czekałam cały dzień i ani kuriera, ani kontaktu telefonicznego. Pani na infolinii arogancka i niegrzeczna. Stosunek do klienta skandaliczny.
Brak kontaktu, lekceważenie klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2019-07-31
*.11.132.*
Beznadziejna firma i beznadziejni kurier. Pierwszy dzień kurier pobiera przesyłkę z magazynu do dostarczenia o 7.55 po czym zdaje ją kilka minut później po 8-ej. Po rozmowie z konsultantem DHL otrzymuje informację ,iż trudno uzasadnić takie postępowanie oraz otrzymuje zapewnienie ,iż przesyłka dotrz [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
WIESŁAWA
link | zgłoś
2019-07-31
*.146.170.*
Najgorsza firma i jej przełożeni, bo nie reagują na to ,co się dzieje,jakich bezczelnych,niedouczonych chamów zatrudniają. Jakiś bezczelny tyłek robi po złości, bo w pierwszym dniu,tj.22.08.2019 rozmawia że mną przez telefon i wie,że jestem na wczasach,nie chce zostawić paczki u sąsiadki pomimo moje [rozwiń/zwiń]
Żadnej zalety tą DZIADOWSKA FIRMA nie ma
Wady: WSZYSTKIE MOŻLIWIE NAJGORSZE WADY
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zdzisław
link | zgłoś
2019-07-30
*.173.114.*
Żenująca jakość obsługi. Nie terminowe dostarczenie przesyłki. Brak informacji e-mailowej lub telefonicznej o zmianie terminu dostawy. Brak konsultacji z odbiorcą. Nie respektują ustawowych i swoich regulaminowych terminów odpowiedzi na reklamację. Piszą po 12 dniach, że reklamacja została rozpatrzo [rozwiń/zwiń]
Uprzejmy kurier
Dwa terminy dostawy nie dotrzymane.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
klient
link | zgłoś
2019-07-29
*:125f:ae40:*
NAjgorsza firma kurierska. Kurierzy bezczelni robia klientowi na złość. Awizuja paczki nie sprawdzajac czy odbiorca jest w domu albo zostawiaja u pierszego lepszego sasiada bez zgodzy na takie rozwiązanie. Na infolinni maja to gdzies, Pani powiedziala ze za granica paczki zostawia sie na wycieraczc [rozwiń/zwiń]
zero zalet
bezczelnosc kuriera, spoznienia, brak mozliwosci reklamacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
El
link | zgłoś
2019-07-27
*:59:30ad:*
Jak najdalej od tej firmy- za każdym razem jest problem z odzyskaniem swojej własności w postaci paczki. Kurierzy w ogóle nie przyjeżdżają A w systemie odnotowuje że nie odebrano paczki. Na infolinii nigdy nikt nie może pomoc. Paczki krążą po całym mieście 1-2 tygodnie zanim w końcu je odzyskasz. Ku [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pani w Dostojnym Wieku
link | zgłoś
2019-07-26
*.96.230.*
Stanowczo odradzam korzystanie z firmy DHL. Kurierzy nie przyjeżdżają z paczką do adresata a w systemie informatycznym przesyłek DHL odnotowują, że byli a adresat był nieobecny. Zdarza się też, że kurier przyjeżdża do miejsca zamieszkania adresata lecz nawet domofonem nie poinformuje, że dostawa p [rozwiń/zwiń]
żadnych
brak kontaktu z kurierem, nierzetelność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dhskdnx
link | zgłoś
2019-07-26
*.173.234.*
NIE POLECAM !!!!! Kurier nie doreczyl paczki we skazanym dniu i godzinie.
Brak
Nieterminowosc, nieprofesjonalizm
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
helena
link | zgłoś
2019-07-25
*.123.207.*
Tragedia.Paczkę nadałam 05 07 2019, dzisiaj jest 20-ty dzień, paczki nie ma.Złożyłam kilka interwencji,zapewniono mnie, że we wtorek będzie,dzisiaj piątek- słuch wszelki zaginął.Na następne interwencje nikt nie reaguje .Jedynym chyba wyjściem bedzie zgłosić kradzież.Jeszcze jedno - dostałam fakturę [rozwiń/zwiń]
brak
brak kompetencji, ignorancja,głuchota, amnezja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Odbiorca
link | zgłoś
2019-07-24
*.25.189.*
Presyłki jak nie było, tak nie ma. Nie jednej - dwóch.
Presyłki jak nie było, tak nie ma. Nie jednej - dwóch.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patrycja
link | zgłoś
2019-07-23
*.173.10.*
Stanowczo odradzam! Zamówiłam przesyłkę, której transport miał kosztować 50 zł. (30zl paczka, +10zl pobranie, +10 odbior z domu) były tam ubrania. Kiedy przyjechał kurier miałam do zapłaty ponad 105 zł! Pan kurier oczywiście nie miał pojęcia dlaczego i strasznie mu się spieszyło. Kazał odesłać prze [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
dar001
link | zgłoś
2019-07-19
*:c168:9d2d:*
przesylka kurierska z miejsca nadania ruszyla dalej dopiero po 5 dniach. Na miejsce dotarla po tygodniu.
dluga realizacja zlecenia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gosia
link | zgłoś
2019-07-16
*:6561:2892:*
Najgorsza firma! Najpierw zgubili moja opłaconą paczkę twierdząc, że dostarczyli do sąsiada, który nie istnieje, a następnie siedząc w domu dostałam sms o próbie dostarczenia przesyłki, której nie bylo. Nie polecam! W dodatku na infolinii za kazdym razem odpowiadali mi, że nie mogą się skontaktować [rozwiń/zwiń]
Brak
Brak kontaktu z kurierem brak kompetencji obsluga beznadziejna
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2019-07-15
*.189.213.*
fatalnie !!! Paczka 6 lipca trafiła do DHL w celu dostarczenia do adresata. Dzisiaj 15 lipiec 2019 r. a paczka utknęła w magazynie/sortowni. Pomimo 2 interwencji paczki nie mam!!!
brak
brak kontaktu, interwencja nie zadziałała, rezultat paczki brakl!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zdzich
link | zgłoś
2019-07-12
*:e05e:b3bc:*
DHL to tragedia. Paczka w ramach reklamacji wysłana 14-06-2019. 17-06-2019 kurier przywozi ją do mnie, zabiera z powrotem. Po tygodniu sprawdzam na stronie serwisu -powinna być informacja o odebraniu paczki, zero informacji, sprawdzam na stronie DHL-u i widzę że paczka jest w Zabrzu. Dzwonię z rekla [rozwiń/zwiń]
Terminowy przyjazd kuriera po odbiór.
Totalny bajzej.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Fasolka
link | zgłoś
2019-07-10
*.217.197.*
Dramat .Nie polecam .Paczki giną.Na śledzeniu widnieje ze paczka dostarczona a kuriera nie było mimo iz caly dzien spędziłam w domu Reklamacja dramat na infolinie nie mozna sie dodzwonic chcą nr przewozu a skąd go wziąc skoro nie było paczki poprzednio kurier napisał ze nie ma takiego adresu Drama [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
niezadowolony klient
link | zgłoś
2019-07-10
*.255.14.*
Kurier wrzuca wszystkie paczki do Żabki i ma w nosie ich rozwożenie. Sytuacja na moim osiedlu jest niezmienna od wielu miesięcy. Interwencja telefoniczna nie pomogła. Interwencja przez stronę www nie pomogła. Paczki nie odbiorę, bo nie mam jak, gdyż leżę cały czas w domu po operacji. Karygodnym jest [rozwiń/zwiń]
brak
kłamstwo, nieuczciwość, brak kontaktu, samowolka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zażenowany
link | zgłoś
2019-07-05
*.38.12.*
Niby kurier, a człowiek czuje się jak w paczkomacie... Dostawa miała być w godzinach 18-22, ale ku mojemu zdziwieniu o godzinie 15 (przed "niby" dostawą) otrzymuje SMS'a o nieudanej próbie doręczenia oraz konieczności odbioru w punkcie...XXI wiek - znana firma kurierska - Polska. Kontaktu z kurie [rozwiń/zwiń]
- kompletny brak
- stosunek cena/jakość - odbierz sobie paczkę sam - olewcze podejście
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ediwl
link | zgłoś
2019-07-03
*.88.98.*
13 nadałem przesyłkę oczywiście DHL przez portal wysyłkowy epaka. Obiecano mi że w sobotę przesyłka dojdzie tylko mam zapłacić dwa razy drożej, zapłaciłem. Kurier miał odebrać przesyłkę w godzinach 11-14 dostałem taką wiadomość. pojawił się o godz 18;30, i zapewnił że przesyłka dotrze. 17 czerwca p [rozwiń/zwiń]
brak
nie terminowość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2019-07-03
*:bfc3:ee2:*
Najgorsza firma kurierska w Polsce. Brak infolinii. Brak kontaktu z kurierem. Dostarczają jak sobie chcą. Reklamacja tylko mailowo po zarejestrowaniu. Żenada
Brak
Wszystko zle
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2019-07-01
*.67.2.*
Bardzo nie solidna firma nie polecam Panie Prezesie firmy przeczytaj Wszystkie opinie nie wstyd Ci a pewnie tak jak Twoi pracownicy olewasz klientów ale przygotowujemy Twojej firmie niespodziankę reklamową Firma matka na pewno nie będzie tego zadowolona zaręczam
żarty brak jakichkolwiek zalet
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbigniew
link | zgłoś
2019-06-28
*:3a70:2eca:*
W dniu dzisiejszym odebrałem SMS z informacją, że przesyłka, którą miano mi dostarczyć do domu, została umieszczona w automacie DHL Kraków, ul. Lipska 28. Rad-nierad pojechałem odebrać tę przesyłkę, no i zaczęło się: - automat okazał się być "ślepy i głuchy" - jeden-jedyny ekranik było ciemny, żadn [rozwiń/zwiń]
O jakich "zaletach" mowa?
Przeczytajcie opis...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ishi
link | zgłoś
2019-06-28
*.156.133.*
Rzeszów. Kurier w tym rejonie to katastrofa. Kurier nie zastał odbiorcy o godzinie 11.48. Rzecz w tym że ja cały czas byłem i czekałem. Zero kontaktu przez telefon. Zero kontaktu przez video-domofon. To jest kpina!!! Dzwoniąc na infolinie dostałem info automatyczne "proszę śledzić przesyłkę" Wy sob [rozwiń/zwiń]
żadnych absolutnie
ZERO KONTAKTU
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wiktoria
link | zgłoś
2019-06-28
*.173.234.*
Nikomu nie polecam kuriera z DHL nie dość że pracownicy są niemili wręcz opryskliwi to jeszcze leniwi. Zamówiłam paczkę którą miła mi przywieść kurier niestety po telefonie on kuriera dowiedziałam się że nie przywiezie mi dzisiaj początki bo do mojej wioski jest objazd przez remont a mu się nie chce [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamil
link | zgłoś
2019-06-26
*:b57e:4530:*
Nie ma chyba gorszej firmy kurierskiej którą znam. Totalna ale to absolutnie totalna olewka klienta, kurierzy mają w *** czy doręcza paczkę czy nie, i tak otrzymają za nią pieniążki. Rzeczą logiczna jest to iż nie będę siedział cały dzień w domu i czekał aż kurier raczej do mnie przyjechać, poniew [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sylwia
link | zgłoś
2019-06-26
*:1ef1:80b4:*
Nie polecam z czystym sercem.Infolinia ma klienta w nosie,nie przyjmują skarg na kolegę z pracy .Żenada.Kurier nie dostarcza bo rzekomo nikogo nie ma w domu.Kłamstwo!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola
link | zgłoś
2019-06-24
*.153.226.*
Najgorsza firma kurierska to DHL, bardzo niemili kurierzy i złośliwi, nawet paczki nie dostarczają pod wskazany adres tylko jest wysyłana do innego miasta, aby tam samemu sobie odebrać. Pracują tam złośliwi ludzie.
nie ma
wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jan
link | zgłoś
2019-06-21
*.172.255.*
Bardzo ważna przesyłka została przesłana korzystając z DHL - po kontakcie z kurierem miała być o 15:00 w piątek (dziś) - dostałem potwierdzenie ustne. Czekałem do 17 i nic. Sprawdziłem status - cofnięty a przesyłka została zwrócona do sortowni. Pan kurier wolał zrobić sobie wolne. Pani na infolini r [rozwiń/zwiń]
brak
istnieje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Liz
link | zgłoś
2019-06-19
*.248.211.*
Kolejny raz korzystam z usług tej firmy I mam nnadzieje ze ostatni. Obsługa I poziom kultury kuriera poniżej jakiegokolwiek standardu. Firma powinna zwracac wieksza uwage na poziom obslugi, poniewaz co raz wiecej osob rezygnuje z zakupow jesli obsluguje wysyłki DHL
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lilla
link | zgłoś
2019-06-18
*.76.227.*
doręczenia paczek to porażka pomimo iż doręczenie jest do firmy otwartej 12godzin to kurier przesyłki zostawia w punkcie dhl i twierdzi że nikogo nie było na miejscu a reklamacje to totalna porażka mają wszystko w głębokim poważaniu
brak
zbyt wiele aby wymienić
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Julia
link | zgłoś
2019-06-17
*.93.94.*
Masakra! Nie da się z nikim porozmawiać na infolini, bo wszystko automatycznie jest nagrane. Nigdy z własnej woli nie wybieram tej firmy kurierskiej, ale w niektórych sklepach jest to jedyna opcja. Żadnej wiadomości o której mniej-więcej mozna sie spodziewać paczki.. najlepiej siedzieć i czekać w do [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maryśka xxx
link | zgłoś
2019-06-16
*:1d54:81b0:*
Z reguły, gdy kupuję wybieram opcję dostawy kurierem, gdyż mam kłopoty z chodzeniem. Sklep, gdzie zamówiłam towar korzysta niestety z "usług" firmy DHL. Za przesyłkę niewiele większą niż koperta, za dostawę zapłaciłam 20,00. Kurier DHL nawet się nie pofatygował, żeby dostarczyć przesyłkę pod wskazan [rozwiń/zwiń]
żadnych
lekceważenie klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Renata
link | zgłoś
2019-06-15
*.238.48.*
Zdecydowanie odradzam, zerowy kontakt z kimkolwiek, paczkę musiałam odebrać osobiście ponad 100 km od domu.Zapłacony transport z doręczeniem i co? nikogo to nie obchodzi, Paczki nie mogłam przekierować bo twierdzili ze nie ma nr telefonu, ale był. Pytam się czy tam pracują roboty? czy ludzie umiejąc [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kama
link | zgłoś
2019-06-14
*.147.108.*
Totalna porażka. Kurier zostawił duża, zagraniczna przesyłkę w punkcie. Nie podjął nawet próby doręczenia. Dostałam info,że próba nieudana. Ciekawe, byłam w domu ,czekałam. Nikogo nie obchodzi jak odbiorę duża przesyłkę. Infolinia nie pomogła. Nie [email protected]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2019-06-08
*.205.111.*
Zostałem okradziony rzez tą firmę. Przesyłka wysłana do mnie nidgy nie została doręczona. Reklamowałem i skarżyłem się na stronie DHL dwukrotnie. Nie otrzymałem żadnej odpowiedzi.
Brak
Tylko wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2019-06-07
*.147.35.*
Mają wylane na wszystko.NAJGORSZ FIRMA KURIERSKA
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2019-06-07
*.147.35.*
Same ***e tam pracują.BANDA OSZUSTÓW
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KOnrad
link | zgłoś
2019-06-03
*.161.50.*
Najgorsza firma jaką znam ,dobrze że po przesyłkę pojechał(do magazynu) syn bo nie wiem czy bym się opanował
Żadne
Wszystkie z możliwych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Justyna
link | zgłoś
2019-05-29
*.73.42.*
Kolejny raz siedzę w domu i czekam na kuriera, a łajza nawet się nie pofatygowal i zostawił przesyłkę w Żabce. Mimo, że mieszkam na parterze.
Brak
Kurier nie przynosi paczek
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Asia
link | zgłoś
2019-05-28
*:252f:c07c:*
Bardzo zła firma.Mała elastyczność. Prawdziwe PRLowskie reguły. Nie polecam.Nie będę kupowała w firmach które korzystają z tego dostawcy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
monika
link | zgłoś
2019-05-28
*.50.230.*
Fatalna firma !
brak
brak profesjonalizmu , złe traktowanie klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iza
link | zgłoś
2019-05-24
*.5.150.*
Brak profesjonalizmu i lekceważenie klienta. Paczki są często dostarczane innego dnia niż w podanych mailach. Kurier dwukrotnie sam skierował paczkę do punktu odbioru, nie fatygując się pod wskazany adres, chociaż byłam w domu. Nie polecam!
Lekceważenie klientów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Justyna
link | zgłoś
2019-05-24
*.193.208.*
najgorsa firma kurierska nie dostarczaja przesylek nawet w punkcie żabka wysyaja numer pin do odebrania idem tam jej nie ma w czasie odbioru 7 dni a po 3 dniach poszłam czy nie dostarczanie przesylki przez kuriera nie polecam NIE POLECAM DHL NAJGORSZA FIRMA KURIERSKA WIECZNE CYRKI NAWET W SKLEPIE Ż [rozwiń/zwiń]
zero zalat
brak kontaktu nie dostarczane przesyłki do sklepu żabki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bożena
link | zgłoś
2019-05-22
*.171.61.*
Jestem bardzo niezadowolona .Przesyłka miała być doręczona w godz.13.00-15.00.Praktycznie od rana jestem w domu i czekam.Kurier nie dotarł i o godz.17-tej dostałam SMS że przesyłka jest do odbioru w najbliższej Żabce. NIE POLECAM
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beta
link | zgłoś
2019-05-22
*.10.92.*
Nie polecam, nieuprzejma obsluga, nie slucha co klientowi pasuje tylko sie rozlacza, a to w Krakowie!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2019-05-22
*.248.138.*
DHL to NAJGORSZA FIRMA KURIERSKA W POLSCE!!! Korzystam z wielu firm kurierskich ale DHL całkowicie olewa swojego klienta. Brak kontaktu z kurierem. Ramy czasowe podawane przez sms to fikcja. Poświecasz cały dzień na czekanie na kuriera tylko po to aby dowiedziec się, że nieudana próba doręczenia
TOTALNA PORAŻKA
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
miroslaw
link | zgłoś
2019-05-17
*.160.79.*
Dno szambo nigdy wiecej!!!!!!! Pod sad i to wojenny!!!!!!!!!!
Zadnych!!!!!!!
Same!!!!!!!!!!!!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2019-05-16
*.255.66.*
niedostarczona przesylka w terminie, nikt przez 2 tyg. nie potrafi ustalic gdzie jest, "wyparowala"/zaginela, obsluga klienta jak I komunikacja wewnatrz firmy jak z PRL - nikt nic nie wie I szuka tygodniami, jak igly w stogu siana, bo nawet nie wie, gdzie szukac...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ela
link | zgłoś
2019-05-15
*.106.201.*
Kurier pretensjonalny... nie mógł poczekać 5 minut , wiedząc ,ze jestem 1 km od domu....problem miał najpierw z lokalizacją adresu ...całkowity brak współpracy i szacunku dla klienta .W efekcie końcowym okazało się ,ze nie dojechał pod właściwy adres...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2019-05-14
*:c841:9f53:*
Obsługa przez kuriera beznadziejna miałam do zapłacenia 93 zł dałam mu 100 zł od razu próbował wymusić żeby resztę zostawić mu po tak chamskim tekście powiedziałam że musi mi wydać to powiedział że on nie ma obowiązku noszenia pieniędzy i odwrócił się ma pięcie i sobie poszedł następnie zadzwoniłam [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2019-05-12
*.156.141.*
DHL to moloch, który zupełnie nie panuje nad tym co robi i za nic nie odpowiada. Niezdolny nawet w najmniejszym stopniu do elastyczności, aby na przykład spróbować naprawić wyrządzoną szkodę gdy jest to jeszcze możliwe. Wszystko toczy się według sztywnej procedury - jeśli coś im wypadnie za burtę, n [rozwiń/zwiń]
brak
Niesolidność, nieterminowość, nieelastyczność i arogancja.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
SK78
link | zgłoś
2019-05-11
*.46.212.*
NIE POLECAM!!! Od kuriera, który miał dostarczyć przesyłkę otrzymałem tylko sms by odebrał ja sam osobiście w punkcie, który jest znacznie oddalony i mi nie po drodze. Zero kontaktu. Skarga zgłoszona do DHL i otrzymana odpowiedz na skargę typu kopiuj i wklej. Mówi samo za siebie! W sobotę jadę odebr [rozwiń/zwiń]
Żadnych
Za dużo by wymienaić
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Caracola
link | zgłoś
2019-05-10
*.173.47.*
Dołączam do szerokiego grona oszukanych przez DHL. Niby dostarczają przesyłki do domu... Pozostawiają w punkcie odbioru. Nie udowodnisz, że kurierka nie było pod domem, papierowe awizo to przeszłość. Termin odbioru przesyłki kurier ustala osobiście, nieważne, że dla Ciebie piątek był ok, skoro jemu [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
AnnRys
link | zgłoś
2019-05-09
*:870:b66d:*
Beznadziejna obsługa, kurierzy chamscy, zero informacji na maila czy sms o terminie przyjścia przesyłki, a jak człowieka nie ma w domu (bo nie wiadomo kiedy paczka przyjdzie, a człowiek swoje spawy też ma do załatwienia), to wtedy telefon od kuriera z wielkimi pretensjami. No kurcze jakby łaskę rob [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2019-05-09
*.68.146.*
FATALNA FIRMA I ZAKŁAMANA brak kontaktu z firmą i kurierem ,poraz kolejny kłamstwo ze przesyłka dostarczona a tu ani śladu przesyłki a do tego za pobraniem więc kto za nią zapłacił ponad 200 zł??? kłamać trzeba umieć i brak szacunku dla klienta ,przy zakupach przez internet staramy się z żoną aby fi [rozwiń/zwiń]
brak
brak szacunku ,kłamstwa,brak kontaktu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
quez
link | zgłoś
2019-05-09
*.11.216.*
Najgorsza firma kurierska .Bzdety za 100 zł wysyłają do oclenia,kurierzy zostawiają paczki gdzie popadnie,bez powiadomienia.Nigdy więcej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mila
link | zgłoś
2019-05-08
*.181.132.*
Dnia 7.05.2019 była "próba doręczenia" naszej przesyłki, próba była nieudana... Czekaliśmy w domu na przesyłkę, paczki nie było, a kurier nawet nie zadzwonił. Po południu na stronie internetowej okazało się, że próba doręczenia była nieudana. Na stronie przekierujdhlparcel okazało się, że nie da się [rozwiń/zwiń]
BRAK
brak konstruktywnego kontaktu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2019-05-07
*.30.6.*
Brak słów na to jak traktujecie klientów.... Czekanie na kuriera, który i tak się nie pojawia godzinami a na infolinii okazuje się ze zlecenie zamknięte bo adresata nie zastano. Zmarnowałam dwa dni, żeby nadać paczke kurierowi plus mnóstwo czasu żeby połączyć się z konsultantem w celu uzyskania jaki [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magdalena
link | zgłoś
2019-05-06
*.2.253.*
Nie polecam. Obie paczki wysłane z Polski do Anglii trafiły do mnie w stanie tragicznym. Części z mebli w paczkach poniszxzone, dodatkowo brak elementów z mebli. Po złożeniu reklamacji i wysłaniu zdjęć plus wszystkich dokumentów reklamacja odrzucona, pomimo ubezpieczonych paczek. Straciłam produkt, [rozwiń/zwiń]
Śledzenie paczki/kurier ok
Brak uznania reklamacji i zwrotu kosztów pomimo winy DHL
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Daria
link | zgłoś
2019-05-02
*.248.211.*
Kurier jest beznadziejny tak samo jak firma! Nawet nie próbuje doręczyć paczki tylko przekierowuje ja do najbliższego punktu mimo, że byłam w domu.. Od Pani z żabki wiem, że ciągle przychodzą klienci i się skarżą na tego kuriera. W każdej normalnej firmie za coś takiego wyleciałby z pracy, ale z rac [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2019-05-02
*.158.226.*
DHL najgorsza firma kurierska!!!! Nie otrzymalam przesylki, ktora dzisiaj mialam otrzymac i nikomu nie chce sie zajac interwencja. Chcialam odebrac przesylke osobiscie w magazynie w Staniatkach gdzie przesylka utknela, ale nikomu nie chce sie sprawdzic i zglosic przesylki do wydania osobistego. Jes [rozwiń/zwiń]
B rak rzetelnosci, balagan w firmie, brak checi pomocy!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2019-04-30
*.74.85.*
Kiepski kurier. Dostawa opóźniona z ich winy o tydzień.
Brak
Brak terminowości, słabi konsultanci, bez wiedzy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nabersa
link | zgłoś
2019-04-29
*.146.59.*
Nigdy więcej paczki dostarczanej przez DHL jedna paczka cofała się 4 razy, kurier podobno nie mógł się dodzwonić, w przypadku drugiej paczki na protokół szkody czekałam prawie tydzień po 4 interwencjach, bo kurier nie ma obowiązku noszenia go przy sobie. Obie paczki były wysłane w tym samym dniu od [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ema_emaa
link | zgłoś
2019-04-25
*.56.211.*
Od kilku dni siedzę uwięziona w domu, ponieważ czekam na kuriera, który łaskawie się zjawi. Nie poinformują, że jadą z paczką. Brak kontaktu z kurierem, rzekomo można śledzić paczkę na internecie- nie, nie można. Jeśli takowy kurier się zjawi to bardzo naburmuszony i chamski. Osobiście polecam DHL [rozwiń/zwiń]
zadne
wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
szymon
link | zgłoś
2019-04-19
*.11.76.*
nie wożą paczek tylko informuja ze nikogo nie bylo w domu i zistawiaja w magazynie za miastem od trzech dni dwue osoby czekaly na przesylke w domu teraz juz córka płacze , niktnie dzwonil a teraz informacja ze przysylka w magazynie. polecam paczkomaty a jezalo juz kurier to dpd
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agata
link | zgłoś
2019-04-18
*.182.153.*
Przesyłka z gwarantowaną datą nie dostarczona, brak kontaktu z kurierem,brak powiadomienia ,że przesyłka nie zostanie dostarczona.Infolinia na poziomie dna,nikt nic nie wie.Kontakt tylko poprzez interwencję mailową,na którą i tak nikt nie odpowiada.Żenada!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2019-04-18
*.10.214.*
Poziom usług
Brak, może tylko BARDZO sympatyczny kurier w Zakopanem
Paczka po jednym dniu jest dopiero w Krakowie, dodatkowo w żaden sposób nie ma kontaktu z firmą ani możliwości uzyskania kontaktu z kurierem doręczającym. NIGDY WIĘCEJ
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Martin
link | zgłoś
2019-04-17
*.248.166.*
Tragedia że kurier nie może zadzwonić że przyjechał z paczką lub po paczkę to nikogo nic nie kosztuje, człowiek ma siedzieć i czekać niewiadomo ile aż kurier przyjedzie. Przecież wiadomo każdy pracuje. Tragedia tragedia tragedia nie polecam nikomu tej firmy.
Brak powiadomienia że strony kurierów o przesyłkach
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2019-04-17
*.237.136.*
Dostałem SMS że otrzymam przesyłkę. Z obrazków w śledzeniu przesyłki ciężko jest określić co się dzieje z przesyłką - brak konkretnych opisów. Po moich wielu telefonach okazało się że przesyłka NIE została wydana do dostarczenia w dniu w którym otrzymałem SMS ani w dniu następnym. Telefonicznie w [rozwiń/zwiń]
Mam przesyłkę
Cały zestaw opisany powyżej. Kupa straconego czasu, nerwów i pieniędzy!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ask
link | zgłoś
2019-04-12
*.173.54.*
Najgorszy dostawca przesyłek kurierskich to DHL- brak kontaktu telefonicznego z kurierem. Możliwy Kontakt za pomocą formularza lub kilkanaście minut oczekiwania na połączenie z konsultantem! DHL nie wybierać nawet w ostateczności w moim przypadku bliżej mam do sklepu niż do punktu odbioru przesył [rozwiń/zwiń]
Brak
Inne godz przybycia, brak kontaktu z kurierem, utrudniona reklamacja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomek
link | zgłoś
2019-04-11
*:1b0e:65fb:*
Odbiór przesyłki miał być 08.04.2019, po 3 dniach braku wizyty kuriera zgłosiłem interwencję. przyszły maile potwierdzające, że sprawa została rozwiązana, natomiast kurier dalej nie pojawił się żeby odebrać paczkę. Po kontakcie telefonicznym, konsultant DHL powiedział, że ma zapisane w systemie, że [rozwiń/zwiń]
żadnych
nieterminowość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
werka
link | zgłoś
2019-04-10
*.194.107.*
Firma nie wywiazuje sie ze swoich uslug, opozniaja czas przesylki nawet o 3 dni, gdzie paczka powinna dotrzec o wiele wczesniej za wysokie pieniadze. Dogadanie sie z ludzmi przez infolinie jest niemozliwe, posluguja sie powtarzajacymi sie regulkami, doprosic sie o nic nie mozna. Zeby wziac pieniadz [rozwiń/zwiń]
BRAK
za duzo by pisac
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola
link | zgłoś
2019-04-10
*.15.199.*
Z moich doświadczeń z firmą DHL wynika, że chociażby ich kurier stawał na głowie, to przez beznadziejny system, z którego korzysta DHL, nie jest w stanie dostarczyć przesyłki. Opcja przekierowania przesyłki lub zmiany terminu dostawy, to opcja dla ludzi o mocnych nerwach. Wielokrotnie zdarzyło si [rozwiń/zwiń]
Teoretycznie mamy możliwość zmiany terminu dostawy przesyłki i przekierowanie jej do Punktu odbioru
brak kontaktu z kurierem, przekierowywanie i zmiana terminu dostarczenia przesyłki nie zawsze przynosi pożądany skutek, beznadziejna infolinia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert
link | zgłoś
2019-04-10
*.146.193.*
Dno dno i jeszcze raz dno nie polecam żadnych kontaktów że strony kuriera byłem w domu 2dni a dostałem esem z dhl że kurier nikogo nie zastał w domu odradzam tą firmę ominąć dalekim krokiem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anastazja
link | zgłoś
2019-04-09
*.248.161.*
Niekompetentni pracownicy którzy są wizytówką firmy. Kurier, pani w punkcie i z infolinii jeden wielki dramat!
Pracownicy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
karol
link | zgłoś
2019-04-06
*:dc9:aa54:*
Potwierdzam krytyczne decyzje , u nmnie to samo status zmieniony na kurier nie zastał nikogo w domu mimo że nikt nie dzwoni ani domofonem ani na telefon
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Albert
link | zgłoś
2019-04-06
*.173.153.*
Dotychczasowe doświadczenia fatalne. Unikam jak ognia. Aktualny czas dostawy kupionego towaru 8 dni. Wszystkim klientom sklepów internetowych radzę jeżeli dostawcą jest firma DHL wybierajcie PŁATNOŚĆ PRZY ODBIORZE będziecie mieli pewność że kurier się stawi o umówionej porze, a nie w ciągu najbli [rozwiń/zwiń]
żadnych
same
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barbara
link | zgłoś
2019-04-03
*.216.89.*
NIE POLECAM !!! KURIER NIE MA OCHOTY PODJECHAĆ PO PRZESYŁKĘ. Przesyłka opłacona z góry. Termin odbioru ustalony na dzień po opłaceniu przesyłki w godz 10:30-13:30. Brak informacji dot. braku możliwości ( a raczej chęci) wywiązania się z umowy. Po interwencji kurier miał odebrać paczkę do godz 16:00. [rozwiń/zwiń]
brak
brak realizacji. Wymuszenie na kliencie dostarczenia paczki do punktu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Em
link | zgłoś
2019-04-03
*.90.180.*
Nie ma najmniejszego sensu zamawiać przez DHL. Piszą w smsie godziny do których w ogóle się nie stosują. Kurierzy mają gdzieś że nie pojawili się o czasie
nieprofesjonalizm
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgosia
link | zgłoś
2019-04-02
*.23.146.*
Pracownicy niezbyt mili, kartony uszkodzone całkowicie, na dodatek widoczny na nim ślad buta!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maggi
link | zgłoś
2019-04-02
*.29.73.*
NEGATYWNA. Od tygodnia przesyłka sortowana jest w Łodzi. A ja sobie czekam i czekam i ... se jeszcze poczekam.
0
terminy dostarczenia wyjątkowo dłuuuuuugie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wojtek
link | zgłoś
2019-04-01
*.122.20.*
Kurier rzekomo paczkę próbował dostarczyć i mnie nie było - cały dzień spędziłem w domu miałem wolne. Sprawdzam na stronie DHL-u, paczka jest w punkcie odbioru Inmedio. W punkcie dowiaduję się że takiej paczki nie ma. Dwukrotnie zostałem przez firmę DHL - a raczej jej pracownika wprowadzony w błąd. [rozwiń/zwiń]
brak
brak rzetelności, nieterminowość, brak kontaktu z kurierem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2019-04-01
*.29.68.*
Negatywna.Kurier mając udostępniony mój nr.tel,nawet nie zadzwonił przypadek że akurat wyjeżdzałem z domu,akurat podjechał.Na moje pytanie dlaczego mimo moich namiarów nie zadzwonił,?? Nie ma czasu (DHL Marcin Kiszmanowicz). Nigdy nie miałem problemów takich z innymi Firmami
Mała profesjonalość,średnio miła obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pixi
link | zgłoś
2019-03-28
*:63:9f78:*
Nie polecam. Od prawie miesiaca nie otrzymalam swojej przesylki. Dnia 04.03 paczka utknela w centrum sortowania w Warszawie. Trzy razy pisalam do nich interwencje i nikt nie odpisywal. Dopiero jak zadzwonilam dostalam odpowiedz ze nie wiedza gdzie zaginela moja paczka. To jakis absurd. Towar w paczc [rozwiń/zwiń]
Brak
Dlugi czas oczekiwania na paczke. Brak kompetencji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Eva
link | zgłoś
2019-03-26
*.2.96.*
Zamowilam w cukierni ciasta, mialy dojsc do mnie na drugi dzien . DHL pisal maile i nawet jednego sms-a , ale paczki nie dowiozl. Telefon mieli i nic , nawet sms-a nie wyslali , po dwoch dniach przekierowalam paczke do pobliskiej Zabki i tez nic , chyba w***ili te ciasta, KPINA nie firma !!!!! nigd [rozwiń/zwiń]
zadnych
same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marek
link | zgłoś
2019-03-26
*.24.7.*
michal hermanowicz z cla dhl nie odbiera maili i telefonow przez miesiac. trzyma sobie paczke az zostanie zniszczona rzekomo przez brak dostarczenia dokumentow celnych. szkodnik-pracownik.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dariusz
link | zgłoś
2019-03-25
*.247.63.*
O dupę ich roztrząsać jak i warte która ich ubezpiecza. Cóż gówno z gównem pasuje idealnie ale smród pozostaje. ....ne kapucyny
Komentarz mówi jasno
Brak podejścia do obsługi klienta a infolinia to granie na zawołanie i czekanie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
HSzop
link | zgłoś
2019-03-25
*.1.91.*
To jest najgorszy przewoźnik!!! Prowadzę działalnosć gospodarczą. Mam porównanie świadczonych usług, natomiast DHL to najgorszy z możliwych kurierów. Zagubili bardzo wartościową paczkę 2 miesiace temu! Zbywają mnie, nie udzielają informacji, mówią, że "osoba odpowiedzialna" zadzwoni do mnie z inform [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrju
link | zgłoś
2019-03-25
*.241.16.*
NIE POLECAM w ogóle firmy dhl. Nie wnikam z czyjej personalnie winy telewizor 60 calowy bujał się po innych odbiorcach i dotarł do mnie dopiero po 5 dniach, nie mniej jednak przy tego rodzaju wpadkach uruchamia się tryb awaryjny dostawy i naprawia błędy zespołu wysyłając expresowo do klienta. Dhl, s [rozwiń/zwiń]
brak
marna logistyka, błędy związane z adresatem, nie dbanie o klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2019-03-23
*.43.245.*
Dostarczono uszkodzony produkt. Zamówienie kuriera do reklamacji ok. Byl na czas i zrobił zdjecia jednak stwierdził, że nie jest potrzebny protokół i go nie spisal. Pojechal. Kazde kolejne zamówienie kuriera dhl anulowal. Od 3 tygodni codziennie dzwonię i jestem zbywana. Skladam skargi i nic. Porażk [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jacek
link | zgłoś
2019-03-22
*.217.171.*
to jakaś kpina od kilku dni czekam na przesyłkę esa dostaje że będzie dostarczona siedzę w domu i nikogo niema,żadnego kontaktu telefonicznego z firmą kurierską
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
darek
link | zgłoś
2019-03-19
*.185.156.*
Witam obsługa klienta w DHL jest tragiczna przewozili mi maskę samochodu w której mimo dobrego zabezpieczenia uszkodzili mi rogi , po sporządzeniu protokołu szkody kurier nie poinformował mnie co mam z mojej strony z tym robić , po jakimś czasie wszedłem na stronę DHL i znalazłem formularz [rozwiń/zwiń]
uszkodzenie przesyłki , kontakt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aleksandra
link | zgłoś
2019-03-15
*.156.134.*
Niestety kolejny raz kurier zwyczajnie nie dostarczył przesyłki pod wskazany adres (koszt doręczenia 14,99). Po prostu zostawił paczkę w punkcie odbioru podając, że nie zastał odbiorcy w domu- byłam wraz z chorą córką przez cały czas. Jest to żenujące- na dodatek do tej pory (po 22 dniach) nie nastą [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
keram123
link | zgłoś
2019-03-09
*.156.73.*
Chciałbym podzielić się opinią o kurierze DHL oraz o samej firmie. W przeciągu trzech dni dwukrotnie otrzymałem sms o niemożliwości dostarczenia przesyłki pomimo że przez cały dzień żona siedziała w domu.Brak możliwości jakiegokolwiek kontaktu z kurierem. Również w centrali na Bierutowskiej we Wrocł [rozwiń/zwiń]
brak
same
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jim
link | zgłoś
2019-03-08
*.65.108.*
Brak doręczenia w terminie. Brak telefonu do kuriera.
Brak
Brak telefonu do kuriera. Brak powiadomienia o niedostarczeniu przesylki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alicja
link | zgłoś
2019-03-08
*.226.70.*
Wczoraj otrzymałam SMS, że nikogo nie ma w domu i przesyłka nie została doręczona ie zadzwonili do mnie. Dzisiaj po mojej interwencji, przesyłkę otrzymałam i okazało się, że firma Mango podała zły numer telefonu. W związku z tym kurier był niewinny. Nr przesylki:18292352237.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2019-02-28
*.31.189.*
Szkoda gadać i zaczynać z tą firmą DHL.odebrali paczkę od odbiorcy trzymali ją 3 dni w magazynie i odpisali po trzech dniach że paczka jest zle zapakowana i wróci do nadawcy ciekawi mnie kiedy wróci za miesiąc ,dzwoniłem na infolinię to zwlekali że na pewno na drugi dzień będzie doręczona kontakt tr [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
sciam
link | zgłoś
2019-02-27
*.25.91.*
DHL Express na stronie śledzenia przesyłek informacja o dostawie do końca dnia. Czekałem 12 godzin niestety bez rezultatu. Uwaga naciągacze mają takie koszty, że każdego w skarpetkach puszczą. Powiadomienie SMS o dostawie chyba 20 zł a to tylko jeden z wielu kosztów.
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kowal
link | zgłoś
2019-02-25
*.117.188.*
Kolejny raz ta sama sytuacja z DHL - po odebraniu informacji o terminie dostarczenia przesyłki czekałem na nią w domu (non stop), kurier jednak nie fatygował się pod drzwi mając po drodze service point, tzn. miejsce, w którym może wygodnie podrzucić paczkę nie wchodząc na czwarte piętro domu, w któr [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dariusz
link | zgłoś
2019-02-22
*.247.63.*
Jeżeli ktoś wystawia pozytywną opinię tej firmie to raczej nie miał doczynienia w przypadku gdy paczka nadana została zagubiona. Dwa miesiące z nimi się bujam. Miesiąc szukania paczki, kolejne 14dni rozpatrywania reklamacji, która musicie napisać i przedstawić wartość przesyłki, co lepsze udać się d [rozwiń/zwiń]
Brak poniżej zera
za mało miejsca by opisać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wojciech
link | zgłoś
2019-02-21
*.104.183.*
Tragedia 2 razy miałem do czynienia - jak ten bajzel jeszcze działa. Z tymi Awizo to przegięcia.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mkb
link | zgłoś
2019-02-16
*.65.110.*
NIE POLECAM!!! PO sprawdzeniu statusu przesyłki okazało się ze została pomyślnie odebrana, szkoda że nie przeze mnie lub moim współlokatorów. Po połączeniu się z infolinią Pani zapytała się mnie czy znam PARAFKĘ-on odebrał, niestety nikogo takiego nie znam (żartownisia). Pani próbowała coś ustalić, [rozwiń/zwiń]
brak
paczka nie dostarczona na własciwy adres
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MARIUSZ
link | zgłoś
2019-02-14
*.146.162.*
akurat to z firmą DHL PARCELE WROCŁAW miałem 2 razy do czynienia 1 to jak zamawiałem klawiaturę do laptopa to dostarczyli ją tak poobijaną i połamaną że kupowałem nową jeszcze raz od nowa czyli tu mają wielkiego minusa po raz 2 to kupiłem laptopa ale jakoś w całości dotarł
szybcy są
nie szanują towaru
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2019-02-13
*.173.184.*
Najgorsza firma przewozu paczek żenada ,czekam na paczkę od dwóch tyg nikt nie potrafi odpowiedzieć gdzie jest .Dziś znalazłam jest w sortowni w Poznaniu 180km od mojego mc zam. Nigdy więcej .
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zołza
link | zgłoś
2019-02-11
*.10.121.*
Stoi pod domem, ale nie dzwoni. Następnie wypisuje awizo. Jak oddzwaniam natychmiast po jego odjeździe, to mówi że nie będzie się wracał. Ktoś rozumie o co chodzi? Czas dostarczenia od 8 do 18, więc nie można się ruszyć z domu. A najbliższy punkt odbioru jest 57 km ode mnie. Już chyba lepsza Po [rozwiń/zwiń]
brak
wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2019-02-04
*.231.180.*
Chamski i tępy kurier. I to nie tylko ten. Na rekrutacji do DHL chyba są jakieś specjalne testy. Dziwię, że ta firma jeszcze istnieje. Chyba najgorsza na rynku.
nie znalazlem
że w ogóle istnieje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wku***ona
link | zgłoś
2019-02-04
*.26.30.*
Najgorsza firma kurierska na świecie! Zgubili cześć paczki a twierdzą że jest na jakimś magazynie, co najlepsze za każdym razem na innym. Nie potrafią powiedzieć kiedy dotrze, o ile dotrze... Brak profesjonalizmu i pojęcia o prowadzeniu firmy. Żenada, porażka i brak słów. Uważajcie na tych oszustów [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karol
link | zgłoś
2019-01-31
*.69.225.*
Przesyłka nr 20032158859 nadana 29.12.2018 r. o 13.00 bezpośrednio w terminalu nadawczym DHL w Gdańsku ze słono opłaconą opcją dostarczenia następnego dnia roboczego (czyli 31.12.18) do godziny 12.00 (gwarancja takiej dostawy została potwierdzona przez pracowników terminalu). Dostarczona nie następn [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karol
link | zgłoś
2019-01-31
*.69.225.*
Zamówienie nr 20102242064 złożone 28.01.2019 o godz. 12.00, potwierdzone przez DHL: na odbiór przesyłki 30.01 (dwa dni później) między 11.00 a 14.00. Nikt nie odbiera przesyłki (nadawca czekał 6 godzin na kuriera), o 15.30 DHL przysyła esemesa, że przepraszają za utrudnienia, ale kurier odbierze pr [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
AK
link | zgłoś
2019-01-28
*:5e10:29e2:*
Kurier nie dostarczył paczki. Zarządał dodatkowych pieniędzy. Firma nie odpowiada na reklamację ani za działalność kuriera. Po paczkę trzeba jechać 30 km, bo kurier oznacza że nie było nikogo w domu a nawet nie przyjeżdża. Odradzam tę firmę
Brak
Nierzetelnie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2019-01-26
*.45.111.*
Miała przyjść do mnie sukienka,która potrzebowałam na piątkowa imprezę w czwartek,wieczorem napisali,ze będzie jednak w dniu jutrzejszym,czyli w dzień imprezy do 16:30. Zadzwoniłam o 17:30 żeby się dowiedzieć kiedy będzie,ponieważ potrzebowałam paczki na godzinę 20. Okazało się,ze kurier nie ma tej [rozwiń/zwiń]
Brak
Niedostarczenie przesyłki na czas
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
RK
link | zgłoś
2019-01-25
*.0.35.*
Nie ma przesyłki, a powinna być 2 dni temu. Śledzenie przesyłki pokazuje, że doręczona. Na skutek interwencji, odpisano mi że kurier wpisał błędny status. To oczywiście bzdura, że wpisał błędny status. Taka wymówka jest nie do przyjęcia, kurier odebrał moją paczkę już dwa dni temu. Wczoraj cały dzie [rozwiń/zwiń]
Nieodpowiedzialny kurier, fatalna obsługa na infolinii.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Odbiorca paczek
link | zgłoś
2019-01-25
*.248.156.*
Totalna Porażka DHL. Zero kontaktu ze strony kuriera z odbiorcami paczek. Kurierzy poświadczają nieprawdę że byli i nie zastali odbiorcy a wcale nie byli. Dziwię się że ta firma jest niemiecka bo z porządkiem niemieckim nie ma nic wspólnego
brak
same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mirmed
link | zgłoś
2019-01-23
*.101.128.*
Jesteśmy bardzo zadowoleni z kuriera. Zawsze chętny do pomocy, szczególnie jeżeli chodzi o przesyłki gabarytowe. Najlepszy kurier w Bolesławcu!!!
czas dostawy, kontakt z kurierem
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
falcon
link | zgłoś
2019-01-23
*.248.92.*
Moja ocena bardzo negatywna. Po raz kolejny jakość usługi poniżej wszelkiej krytyki. Wcześniej chamstwo kuriera a tym razem kłamstwo kuriera. Pomimo, że byłem obecny w domu otrzymałem sms-a z informacją, że próba dostarczenia przesyłki nieskuteczna i należy ją odebrać w punkcie odbioru. Poza tym bra [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janke
link | zgłoś
2019-01-18
*.106.160.*
Jak czytam takie same doświadczenie mają klienci w różnych miastach i województwach (nie dostarczanie przesyłek, brak kontraktu z kurierem, kłamstwa) więc wina lezy chyba w zarządzających. DHL Zrobiła się firmą KOGUCIK, życzę jej aby jak najszybciej zniknęła z rynku polskiego i nie psuła krwi. Znajd [rozwiń/zwiń]
brak
Usunąc takiego nierzetelnego dostawcy z rynku.!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janke
link | zgłoś
2019-01-18
*.106.160.*
Najgorsza firemka kurierska. Kurierzy kłamią nie przyznając się do błędu. Kurier nie czyta w jakich godzinach ma przybyć. Kurier nie stosuje się do instrukcji na przesyłce. Kurier twierdzi że był - poświadczając nieprawdę w systemie a nie był. Z nikim nic nie można wyjaśnić. Banda idiotów tam chyba [rozwiń/zwiń]
brak
Oszuści i złodzieje, bo każa sobie sami paczki odbierać w sortowni, a za to przecież płacimy!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wiola13
link | zgłoś
2019-01-17
*.154.24.*
Najgorsza firma kurierska!,Nie dzwonią do klienta,SMS też nie wysyłają, trzeba chyba w gwiazdach wyczytać, że przyjadą!odeslali mi paczkę prawie 40 km od miejsca zamieszkania!kpina!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mona
link | zgłoś
2019-01-16
*.47.34.*
Radom, przesyłka znajduje się od 3 dni w magazynie W Radomiu i od 3 dni nikt nie może mi jej dowieźć do domy. Jutro 4 dzien. Waruję w domu jak głupia, a oni mają mnie gdzieś. Zero kontaktu, tylko zgłasza się automat! Nigdy nie skorzystam z DHL!!!
Brak
Nieterminowość, brak kontaktu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Cezary
link | zgłoś
2019-01-16
*.235.184.*
Nikogo nie zastał pod wskazanym adresem w momencie próby doręczenia... Wcześniej ani SMSa ani telefonu przed dostarczeniem - wniosek taki, że dostawy w ogóle nie było. Po dochodzeniu co gdzie i jak, dowiadujesz się z automatycznej sekretarki, że OPŁACONA przesyłka czeka w miejscu oddalonym od twojeg [rozwiń/zwiń]
Nie dotyczy
Że w ogóle istnieje...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2019-01-12
*.178.200.*
Kurier DHL Parcel. Zdecydowanie nie polecam. Zero kontaktu z firmą. Poza do niczego nie przydatną drogą elektroniczną. Szybciej o sprawniej działa już Poczta.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bercik
link | zgłoś
2019-01-11
*.99.220.*
Bałagan w systemie. Kurierzy nie spełniają swoich obowiązków. Przekierowalem paczkę na środę. Kurier przyjechał w piątek i był oburzony czemu nie mogę odebrać przesyłki.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Niezadowolony
link | zgłoś
2019-01-11
*:cecc:5d0c:*
Kurier od razu awizuje paczki, a pani na infolini jest nie pomocna.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jurek
link | zgłoś
2019-01-05
*.59.227.*
Ta Firma to porażka. JUz nigdy wiecej nie będę korzystał z ich uslug. Dziwię się ze jeszcze są na Polskim rynku ??? Trasę 300 km z przesyłką pokonałą w ciągu 5 dni kpina w zywe oczy. Jest to juz moja kolejna przygoda z tą Firmą i ostatnia bo kupujac cos w intw]ernecie będę pytal o nazwę firm [rozwiń/zwiń]
żądnych
tylko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
swojak
link | zgłoś
2019-01-04
*.131.130.*
Najgorsza z najgorszych firma kurierska która nie kontaktuje się z klientem , brak kontaktu z punktem odbioru, zapewnienia elektroniczne i telefoniczne o nadaniu czy zmianie statusu paczki , zagubienie paczki , brak informacji o zaistniałym fakcie. SZCZERZE OMIJAJCIE FIRMĘ Z DALEKA !!!
brak
ambiwalentny stosunek do klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
olga
link | zgłoś
2019-01-03
*:fa1b:e94c:*
Paczka nie dostarczona, brak kontaktu telefonicznego.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Danuta
link | zgłoś
2018-12-28
*.186.67.*
Po otrzymaniu informacji, że przesyłka będzie dostarczona w dniu dzisiejszym tj. 28.12.2018 siedzę od rana w domu i czekam. O godzinie 13:00 otrzymuje e-mail że kurier nikogo nie zastał i mam sama sobie odebrać, jest to kpina z klienta, może kurier próbował się kontaktować tylko z kim ? bo na pewno [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wigilie bez prezentów - dziękuję DHL ;-(
link | zgłoś
2018-12-27
*.64.207.*
Nie polecam nikomu - i sama nie będę nigdy w życiu korzystać z usług DHL. 1,5 tygodni leży przesylka i czeka, a oni zadnego razu nie probowala skontaktować - nie prawidlowy email mieli - samodzelnie zapisali końcówkę - jako gmejl.com - - WSTYD!!! Każde dziecko zna te n adres Googla - gmail.com..... [rozwiń/zwiń]
nie ma
sama firma i jej usługi, szczególnie personal który obsluguje linije telefoniczną. Nie mogli ani powiedzić termin dostawy, nie poprawili w systemie kod pocztowy i zapisali nieprawidlowy email.... Wstyd
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hanna
link | zgłoś
2018-12-27
*.206.28.*
Nie ma nic gorszego niż DHL. Od 2 tygodni czekam na kuriera, który ma odebrać ode mnie paczkę. Zero odzewu. Kurier jak nie przyjechał tak nadal nie przyjeżdża. Dostaję tylko kolejne powiadomienia o przesunięciach terminu odbioru przesyłki. Infolinia to dno. Sugerują wysłanie maila ze skargą, którego [rozwiń/zwiń]
-
wszystko: zła obsługa, nie wykonanie zlecenia, koszmarna infolinia, brak kontaktu z kurierem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
adam
link | zgłoś
2018-12-27
*.134.132.*
tragedia --odradzam przesyłka wysłana 10 dni temu --brak jakiegokolwiek kontaktu --chyba zagineła ;infolinia w dhl to jakaś porazka mozna sie dodzwonic tylko do automatu
ha ha ha
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
dhl
link | zgłoś
2018-12-24
*.114.71.*
do tej pory bylismy zadowoleni z uslug ,ale w tym roku tragedia smieszna gwarancja doreczenia , kilkudniowe opózniena ,fochy kuriera cieżko ustalic co sie dzieje z przesyłka. nie polecam uslug
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2018-12-24
*.80.58.*
Poziom obsługi jest skandaliczny! 6 dni - i paczka jeszcze nie dotarła do mnie. Wielokrotna eskalacja przez Call Center i przez firmę u której robiłem zakup (ELECTRO.PL) - cały czas olewka. Kurier zadzwonił - nie mogłem odebrać akurat telefonu. po 10 minutach oddzwoniłem - (5 raz w ciągu 2 godzin) - [rozwiń/zwiń]
Żadnych
Beznadziejna obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klaudia
link | zgłoś
2018-12-24
*.130.28.*
Firma nie kontaktuje się z klientem! Mając numer telefonu nie skontaktowała się w sprawie dostarczenia paczki, tylko przesyłka wróciła do nadawcy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariola
link | zgłoś
2018-12-20
*.172.234.*
nierzetelni,kłamią w żywe oczy,przesyłka awizowana mimo,ze czekałam w domu.jak dla mnie same negatywy....
brak
dużo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wojciech
link | zgłoś
2018-12-20
*.21.191.*
Przesyłka miała być dostarczona w czwartek ale musiałem zmienić adres dostawy na inny. Otrzymałem informacje z DHL Parcel potwierdzamy przyjęcie dyspozycji przekierowania paczki Data realizacji: piątek 2018.12.14 i nowy adres, nr telefonu, mail łącznie z podaną godziną dostarczenia paczki. Oczywiś [rozwiń/zwiń]
Brak
same negatywy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Irena
link | zgłoś
2018-12-18
*.11.61.*
Firma zatrudnia kurierów którzy nie rzetelnie i po chamsku ją reprezentują. Przyjeżdżają z opóźnieniem a sami nawet 3 minut nie chcą poczekać aby można było odebrać po ludzku przesyłkę .od razu piszą awizo i UCIEKAJĄ karząc gonić się po mieście jeśli zależy nam na odbiorze . z drwiną odpowiada i co [rozwiń/zwiń]
nie ma
chamstwo złośliwość zarozumiałość .
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
BARDZO ZAWIEDZIONA
link | zgłoś
2018-12-18
*.90.116.*
Brak słów . Szkoda nerwów , czasu i pieniędzy. Firma zatrudnia kurierów którzy nie rzetelnie ją reprezentują. Przesyłek nie dostarczają a wspólny mianownik to kłamstwo w postaci opisu : klienta nie było w domu. Każda szanująca się firma na takie informacje REAGUJE !!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ula
link | zgłoś
2018-12-18
*.18.8.*
Nie polecam nikomu tej firmy ,kurier zero profesjonalizmu klamie w zywe oczy twierdzi ze zostawil przesylke tylko zapomnial wziasc podpisu,poczym okazuje sie ze przesylka zostala zwrocona do nadawcy nie bedac nigdy doreczona pod wskazany adres,
zadnych
klamstwa kuriera,na infolini
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wojciech
link | zgłoś
2018-12-18
*.21.193.*
Przesyłka miała być dostarczona w czwartek ale musiałem zmienić adres dostawy na inny.Otrzymałem informacje z DHL Parcel potwierdzamy przyjęcie dyspozycji przekierowania paczki Data realizacji: piątek 2018.12.14 i nowy adres łącznie z podaną godziną. Oczywiści nikt jej w tym dniu nie dostarczył. Z [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Elżbieta
link | zgłoś
2018-12-17
*.21.59.*
Witam 7grudnia 2018 roku/piątek/ sprzedałam przez Allegro rzecz i w związku z tym zamówiłam przez Furgonetkę kuriera na poniedziałek 10 XII .Kurier DHL nie przyjechał mimo iż cały dzień byłam w domu a kłamał panią na infolinii ,że był .W tym samym dniu nadałam poprzez tą samą firmę drugą przesyłk [rozwiń/zwiń]
brak
zero kontaktu kurier kłamie ,panie na infolinii także
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert
link | zgłoś
2018-12-15
*.11.147.*
Paczka wysłana 28 listopada do Belgii. Zgodnie z info na stronie śledzenia, od 15 dni znajduje się w sortowni na granicy. Po złożeniu reklamacji okazało się, że opuściła kraj i ... słuch o niej zaginął. Po kolejnych monitach poproszono mnie o cierpliwość ponieważ: " Zgodnie z procedurami proces posz [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
***ony
link | zgłoś
2018-12-14
*.238.205.*
Kurier DHL nie zastał Odbiorcy pod wskazanym adresem doręczenia. Ponowna próba doręczenia nastąpi w ciągu najbliższych dwóch dni roboczych. Kur...co za bezczelne kłamstwo. Odbiór w Żabce i co?Nikogo nie było w Żabce???? Przez DHL nie mam prezentu na sobotę, banda partaczy, nigdy więcej tych niedoraj [rozwiń/zwiń]
brak
Oszuści i miernoty, które nie wywiązały się z usługi za którą wzięli pieniądze.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wkurzona
link | zgłoś
2018-12-14
*.205.133.*
paczki nie otrzymałam mimo że miała dotrzeć w dniu dzisiejszym,brak kontaktu z kimkolwiek z biura, brak kuriera ,brak jakiejkolwiek informacji.dziwię się że ta firma jeszcze istnieje!to niestety nie pierwszy raz kiedy przejechałam się na tej firmie,w zeszłym roku paczkę odbierałam z sortowni bo niko [rozwiń/zwiń]
brak
brak rzetelnej informacji kiedy dokładnie paczka dojdzie,infolinia to jakś porażka-konsultanci chyba śpią,nieuprzejmi wręcz chamscy kurierzy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2018-12-12
*.171.6.*
Kurier FG 176 leniwy nierzetelny i bezczelny kłamca. Nie chciało mu się po schodach chodzić, to zaznaczył, że nikogo nie ma w domu, mimo że starzy schorowani ludzie przez cały dzień siedzieli w domu. Bezczelnie kłamie że dzwonił na wskazany numer. Mimo, że był dwie przecznice od adresu dostawy powi [rozwiń/zwiń]
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
joanna
link | zgłoś
2018-12-12
*.3.63.*
żenada! kurier oszukuj, d*** nie chce mu się ruszyc i zostawil paczke w punkcie oddalonym o kilka km. Nie ma mozliwosci zlecenia ponownego doręczenia pod wskazany adres!
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Predator
link | zgłoś
2018-12-12
*.75.90.*
Brak ponownego dostarczenia, brak informacji że mam gdzieś jechać 30 km po odbiór przesyłki.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
gucccio
link | zgłoś
2018-12-11
*.231.101.*
Zamówiłem zestaw akumulatorów, kurier uciekł zostawiając paczkę dziewczynie, zrobiłem reklamację, zażądałem protokołu szkody - czysta fikcja paczka nie uszkodzona a poważne uszkodzenie rogu jest rysą. Infolinie nic nie wie, nic nie może, brak jakiegokolwiek kontaktu poza automatycznym mailem. 19/11/ [rozwiń/zwiń]
kompletny brak szacunku dla ludzi i paczek
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ahha
link | zgłoś
2018-12-10
*.221.145.*
I znów to samo. "Paczka zwrócona do Nadawcy -adresat odmówił przyjęcia". W szczegółach drogi mojej przesyłki okazało się że była zupełnie w innej miejscowości ok.40km ode mnie. Sprawdzałam adres, podany był poprawny. Zero kontaktu tel. Miesiąc temu miałam inną sytuację: status "odebrane" pomimo, że [rozwiń/zwiń]
Brak
J/w
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wioletta
link | zgłoś
2018-12-10
*.20.174.*
Dzwoniłam dziś na infolinię DHL w sprawie reklamacji, dodam, że nie wynikającej z winy firmy kurierskiej. Chciałam uzyskać informację, gdzie znajduje się paczka, czy nie wróciła jeszcze do nadawcy. To ważne, bo tylko wtedy możliwe byłoby przekierowanie jej na mój, właściwy adres. Na pytanie, czy p [rozwiń/zwiń]
Brak
komunikacja interpersonalna na bardzo niskim poziomie, traktowanie klientów jak PETENTÓW
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Porter67
link | zgłoś
2018-12-09
*.149.49.*
Żenada. Do likwidacji. Nigdy więcej kontaktu z DHL Parcel. Kurierzy kłamią, wpisują nieprawdziwe dane do systemu - adresat nieznany, odbiorca nie odebrał paczki, podjęto próbę dostarczenia itp. itd. Zero kontaktu telefonicznego. Nieprzestrzeganie czasu dostarczenia przesyłek określonych w systemie. [rozwiń/zwiń]
Brak
Same wady - patrz wyżej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rozczarowana
link | zgłoś
2018-12-07
*.199.79.*
Nikomu z całego serca nie polecam owej firmy kurierskiej, po pierwszej nieudanej próbie doręczenia (wtorek) do dnia dzisiejszego (piątek) nie ma mojej paczki. Po zmianie adresu przesyłki dostałam trzy e-maile od owej firmy z komunikatem o doręczeniu w środę (jak się państwo domyślają paczka nie dota [rozwiń/zwiń]
ZALET BRAK
Słaba komunikatywność, niewywiązywanie się z obowiązków, brak szacunku dla klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bajzell135
link | zgłoś
2018-12-06
*.70.104.*
MASAKRA zamówiłem ponad dwa tygodnie temu produkt, do dzisiaj nie przyszedł, w opcji śledzenia paczki ostatni wpis był 03.12.2018 w którym kurier leci sobie w kulki i wpisał ze nikogo nie zastał podczas gdy ja od rana do wieczora czekałem.. próbowałem dzwonić na infolinię bo do kuriera nie dostałem [rozwiń/zwiń]
nie zauwazyłem
pełno
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ryszard
link | zgłoś
2018-11-30
*.3.152.*
Firma która powinna zniknąć z rynku.Nierzetelna,pomimo określenia czasu dostawy kurier nie pojawił się i oczywiście na stronie-następny cykl dostarczenia.
Żadnych zalet.
Brak kontaktu,nieterminowość.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sfrustrowana
link | zgłoś
2018-11-29
*.25.180.*
Frajerska firma siedziałam cały dzień w domu i oczekiwałem na kuriera który nie dotarł. Jakież było moje zdziwienie gdy dostałam wiadomość że kurier był po godzinie 18 i nie zastał nikogo w domu to jest jakaś kpina
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klaudia
link | zgłoś
2018-11-28
*.146.192.*
niby przesyłka w doręczeniu, a później wieczorem informacja na stronie ze paczka oczekuje na kolejny cykl doręczenia i tak przez 3 dni. Za każdym razem to samo z tą firmą kurierską. Fatalna obsługa! Nie polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rozczarowany
link | zgłoś
2018-11-28
*:589e:a09c:*
Jestem bardzo niezadowolony z obsługi, przez miesiąc wysłałem około 40 paczek po 20 tej a kurier odbierał prawie codziennie po 5 czy sześć zirytowany powiedział że nie ma czasu aby do mnie jeżdzić poinformowałem go iż jeszcze kilka przesyłek i koniec. Po nadaniu ostatnich pięciu czekam kilka dni n [rozwiń/zwiń]
brak
b/k
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2018-11-28
*.241.246.*
Paczka miała zostać dostarczona w poniedziałek. Kurier ponoć był. Na infolinii uzyskałem odpowied że nikogo nie zastał w domu. Ale powinien zadzwonić bo tak jest w umowie. Potem zmienili na brak czasu kurierskiego. Kolejna próba dostarczenia miała nastąpić w środę. Dzwonię żeby dostać numer do kurie [rozwiń/zwiń]
brak
same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kopys
link | zgłoś
2018-11-27
*.21.84.*
Fatalna firma,cały dzień oczekiwania na przesyłkę. A wieczorem na stronie status, iż kurier nie zastał odbiorcy, i przesyłka do odebrania w sortowni, w moim przypadku 40 km, od miejsca zamieszkania.
nie ma
mnóstwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Izzy
link | zgłoś
2018-11-26
*.11.130.*
Skandaliczne zachowanie- biorę pod uwagę zgłoszenie do Rzecznika Praw Konsumenta. Kurier dwukrotnie nie pojawił się w wyznaczonych godzinach ( pytanie czy w ogóle był?). Po pewnym czasie straciłam możliwość monitorowania przesyłki- PO PROSTU ZNIKNĘLA.Po dwóch kolejnych dniach dostaję informację że m [rozwiń/zwiń]
żadne
przesyłka nie dotarła
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2018-11-26
*.147.103.*
zal. tyle moge powiedziec. kurier umówiony na odbior miedzy godzina 9 a 11.nie pojawil sie. telefon od kuriera o 13:20 ze ma paczke odebrac - to mu mowie ze czekalem, nie pojawil sie i poszedlem do pracy (za co czekaja mnie nadgodziny). Pan mi bezczelnie odpowiada, ze godziny sa orientacyjne i ma du [rozwiń/zwiń]
brak
brak kontaktu z kurierem, nieterminowosc, nierzetelnosc
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bożena
link | zgłoś
2018-11-25
*.11.130.*
Ta firma jest nieakceptowalna.Wszystkie słowa jakie cisną się na usta są niecenzuralne. Nie polecam tej firmy nikomu nawet wrogowi.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ala
link | zgłoś
2018-11-24
*.147.64.*
Kolejny niefajny raz obsługi ze strony kuriera firmy DHL. Dlatego tym razem, podzielę się opinią. Otóż, kurierzy DHL mają elementarne braki w traktowaniu klienta jako...klienta, są obcesowi, naburmuszeni, kłamią ws avizo. Nie traktują serio zleconych im zadań, paczki są rzucane/kopane, mimo oznaczeń [rozwiń/zwiń]
BRAK
Obcesowość, brak profesjonalizmu, czasem wręcz chamstwo, uszkodzone paczki i kłamstwa względem avizo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dag
link | zgłoś
2018-11-20
*.123.219.*
Fatalna obsługa. Kurier nie raczy ruszyć swoich 4 liter, za każdym razem wysyłają tylko informacje że przesyłkę awizowanie bo nikogo nie zastał. KPINA
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karulka6
link | zgłoś
2018-11-14
*.146.225.*
Koszmarna obslug..traktowanie klienta gorzej niz psa ..kurierzy fatalni ....
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
i5za
link | zgłoś
2018-11-08
*.142.199.*
Nigdy więcej współpracy z tą firmą! Dzięki niekompetencji kuriera (a dosłownie mówiąc nieumiejętnosci czytania ze zrozumieniem), nie otrzymam swojej przesyłki.. Zosatal ona uznana za zle zaadresowaną i przez to trafiła do nadawcy i przepadła.. dziękuje bardzo tej firmie.. była to rzecz na którą napr [rozwiń/zwiń]
Brak komunikacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
emilia
link | zgłoś
2018-11-08
*.239.83.*
Kto wie co ja mogę zrobić, żeby odzyskać swoją paczkę od dhl??? Gdzie uderzyć, żeby interwencja zadziałała. Wszystkie opisywane problemy są mi znane, teraz potrzebuję zrobić dym. Jak dotrzeć do przedstawiciela dhl odpowiedzialnego za dany rejon/dzielnicę Warszawy?
brak
same
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maria
link | zgłoś
2018-11-06
*.146.166.*
Cechą charakterystyczną firmy jest całkowite lekceważenie klienta. Brak powiadomienia odbiorcy paczki o terminie dostarczenia jej. Zdarza się więc, że kurier nie zastaje odbiorcy w domu. Po interwencji wyznacza się dzień dostarczenia paczki z zaznaczeniem, że czas oczekiwania na kuriera to cały d [rozwiń/zwiń]
żadnych
lekceważenie klientów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
dj
link | zgłoś
2018-11-05
*.24.27.*
Myślałem, że DHL to najgorsza firma kurierska na świecie. Myliłem się. Jest jeszcze gorsza. 3 razy już dostałem informację o doręczeniu 'dziś' - paczki nie ma, na infolinii nic nie wiedzą. Skandal. Banda oszustów i nierobów. Byłem osobiście w sobotę, ale tylko wisiała kartka, że nie pracują. Zrobili [rozwiń/zwiń]
BRAK
Nieterminowość, niekompetencja, niepunktualność itd.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marzena
link | zgłoś
2018-11-02
*.115.46.*
Absolutnie NIE POLECAM firmy DHL. Od tygodnia czekam na przesyłkę i wciąż jej nie otrzymałam a firma DHL ignoruje mnie całkowicie. Już kilkukrotnie interweniowaliśmy z nadawcą paczki, natomiast pracownicy kłamią, że adres był źle podany, codziennie zapewniają mnie, że kolejnego dnia dostarczą przesy [rozwiń/zwiń]
Żadnych
Same
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2018-10-31
*.183.225.*
Nie jestem zadowolona, Nie polecam tej firmy , zwlaszcza w Lodzi. Pomimo otrzymania smsa o dostarczeniu przesylki , nie zostala ona doreczona, DHL najgorsza firma Kurierska
Brak
Najgorsza firma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iza
link | zgłoś
2018-10-31
*.11.20.*
TRAGEDIA!!! kontakt z infolina 0! brak możliwości rozmowy z konsultantem, brak tel od kuriera jak i do kuriera, na przesyłkę trzeba czekać cały dzień! NIGDY WIĘCEJ!!!
brak nr tel do kuriera i od kuriera
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Xych
link | zgłoś
2018-10-30
*.179.0.*
Cztery razy zmieniałem datę i godzinę odbioru przesyłki po czym i tak próba dostarczenia odbyła się w innych godzinach niż ja wybrałem. Dzwoniąc na info kalinie dowiedziałem się ze godziny które ustala się na stronie są tylko sugestiami i kurier może je zignorować. Po czym dostałem instrukcje ze jak [rozwiń/zwiń]
Brak
J.w.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mb
link | zgłoś
2018-10-23
*:5a68:ec6:*
Dlugie oczekiwanie na kuriera ktory i tak sie nie zjawil! Otrzymalam smsem informacje ze kuriera nie zastal nikogo pod danym adresem.. Jak to mozliwe jesli go tu wogole nie bylo! Tuz przed nim byl kurier z innej firmy i dotarl!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piter
link | zgłoś
2018-10-19
*.224.225.*
Po raz drugi nie otrzymałem przesyłki przez DHL. Po śledzeniu paczki zorientowałem się że paczka leży do odbioru w siedzibie firmy. Zero kontaktu, nawet poprzez formularz reklamacyjny. Firma totalnie olewa małego klijenta. Nigdy więcej!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mackopolo
link | zgłoś
2018-10-19
*.50.141.*
Porażka, najgorsza firma w historii, dowiedzieć się czegokolwiek przez infolinie graniczy z cudem ! odsyłają do jakiś formularzy przez stronę internetową a potem i tak nie ma odpowiedzi .
Jakie kur.a zalety????
wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewelina
link | zgłoś
2018-10-18
*.47.45.*
Nie polecam! najgorsza firma kurierska jaka może dostarczyć paczkę! Zero kontaktu z pracownikiem czy kurierem. Dzwonisz na infolinię i mówisz do automatu.Piszesz przez jakieś głupie formularze zgłoszeniowe na stronie internetowej- jak do ściany!! Paczka mimo wielu próśb dostarczona dużo później. Je [rozwiń/zwiń]
BRAK
JEST ICH BARDZO DUŻO>>>>>
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dariusz
link | zgłoś
2018-10-14
*.249.144.*
Niestety przesyłka do mnie nie dotarła, firma nie stara się aby sprawę wyjaśnić ponieważ twierdzi iż kurier dostarczył ale gdzie to nie wiem, na pewno nie do mnie.Reklamacji nie uwzględnili nie polecam.
brak
przesyłka wsiąkła
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wojciech
link | zgłoś
2018-10-12
*.114.177.*
Jak? skoro przesyłka nie dostarczona a to już 4 dzień. Firma kurierska? kpina, kompromitacja, totalna nieudolność. ZDECYDOWANIE NIE POLECAM.Przesyłka listem zwykłym byłaby szybsza.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Verdum
link | zgłoś
2018-10-11
*.248.157.*
Zdecydowanie nigdy więcej.! Przesyłka powinna być już kilka dni temu, za pierwszym razem nie było mnie w domu chociaż dostałam wiadomość, że kurier przybędzie w zupełnie innych godzinach, drugim razem dostałam wiadomość o dostarczeniu paczki w godzinach 10-12, siedziałam cały dzień w domu, nawet nos [rozwiń/zwiń]
Brak
Wszystko...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Niezadowolony Klient
link | zgłoś
2018-10-10
*.187.156.*
09.10.2018 r. zamówiłam odbiór paczki do Zelando na nastepny dzień w godz. 11:00 - 14:00. Kurier się nie dotarł ani nie zostałam poinformowana, że nie dotrze. Okazało się, że druk wypełniony automatycznie danymi, które przechodzą z Zelando nie zawierał numeru lokalu. Jednak podczas zamówienia odbior [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grażyna
link | zgłoś
2018-10-07
*.146.65.*
Firma beznadziejna, lekceważąca klienta indywidualnego, kurierzy bez terminali płatniczych (XXI wiek!) odważni ludzie, jeżdżą z żywą gotówką prowokują los. Kontakt z infolinią to też porażka nie ma z kim rozmawiać ani komu interweniować usługi tej firmy kosztowały mnie (osobę niepełnosprawną, bez sa [rozwiń/zwiń]
brak
same
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
bd
link | zgłoś
2018-10-05
*.133.156.*
Nie polecam. Fatalna obsługa klienta-dotyczy kuriera. Najpierw powinien nauczyć się CZYTAĆ pod jaki adres ma dostarczyć przesyłkę zanim zacznie się arogancko wypowiadać. W przyszłości z pewnością skorzystam z innych firm kurierskich.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2018-10-03
*.67.117.*
Nigdy więcej DHL
3 dni paczka w dyspozytorni i kierowca nie zabiera paczki do doręczenia. Po interwencji telefonicznej kierownictwo rozkłada ręce. Brak decyzyjności i nadzoru.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2018-09-28
*.254.246.*
Firma czyma paczkę w Poznań (z siedzibą w Głuchowie) 4 dni. Nikt nie może pomóc. Firma beznadzieja. Nigdy więcej DHL.
brak
terminowosc, olewają na ażdym kroku klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wąski
link | zgłoś
2018-09-27
*.198.18.*
NIE POLECAM usług firmy DHL. Przesyłka nr 19157602708 miała być doręczona o godz. 10:30. Od godz. 12:00 zaczęło sie poszukiwanie kuriera przez centralę DHL. Jest godz. 15:09. Niestety kurier nie odbiera telefonu. Nie odbiera też przełożony kuriera. Beznadziejna obsługa na infolinii 426435435. Dno
Brak
O godz, 8:34 przesyłka wydana kieierowi. Do godz. 15:10 nie doręczona
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Natalia
link | zgłoś
2018-09-26
*.146.165.*
Nie polecam tej firmy. Popsol I'm sie samochod I kurier wpisal ze odmowilam przyjecia przesylki. Dzisiaj sie dpwiaduje ze moja paczka zostala odeslana do nafawcy. Takze nie polecam. Jestem klebkiem nerwow.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Thanks
link | zgłoś
2018-09-25
*.160.15.*
Dwa razy i to samo. Ja mam się dostosować do kuriera a nie on do mnie. Jestem w domu po 17 a dla kuriera popołudniowego to nie pasi bo on jeździ rano. Na infolinii dziewczyna to samo - ja mam szukać sposobu na rozwiązanie bo nie mają kurierów. Finał taki, że z się przejadę osobiście po paczkę. Tylko [rozwiń/zwiń]
Nie widzę
Czas dostawy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2018-09-25
*.236.35.*
Świetna firma. Zawsze szybko i solidnie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mania
link | zgłoś
2018-09-23
*.254.131.*
Ta firma to kpina! tydzień czasu doręczali paczkę wysyłając codziennie informację,że mnie kurier nie zastał! tak się składa,że adresem było miejsce pracy w ,którym jestem zawsze.Zero kontaktu,nie sa się dodzwonić.NIGDY WIĘCEJ!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam C
link | zgłoś
2018-09-22
*:352f:2d97:*
Niestety firma fatalna. Nadałem paczkę w punkcie. Pani źle zapisała adres odbiorcy. Natychmiastowo napisałem prośbę o interwencję i zmianę danych paczki po czym zadzwoniłem na infolinię aby upewnić się iż będzie to uwzględnione. przez 5 kolejnych dni wykonywałem 2 telefony dziennie po których konsu [rozwiń/zwiń]
Brak faktycznych akcji, tylko zapewnienia bez pokrycia na infolinii, zgubienie towaru
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Justyna
link | zgłoś
2018-09-22
*.6.238.*
Fatalna firma kurierska jeżeli macie możliwość wybierzcie inna
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2018-09-21
*.221.122.*
Od kilku dni czekam na przesyłkę,na szczęście za pobraniem. To jest jakiś żart ta firma,jeśli można ja tak nazwać. Wymyślają,ze adres się nie zgadza,ze nikogo nie było w domu. Kłamstwo. Nigdy więcej. Zero kontaktu, tudzież pomocy ze strony infolinii. Chamstwo i buractwo.NIE POLECAM! Wręcz doradzam, [rozwiń/zwiń]
0
10
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
pnw
link | zgłoś
2018-09-21
*:2e8a:291f:*
Tak beszczelnego i aroganckiego kuriera jak Pan Kacper nr 133 jeszcze nie sotkałem dlatego tez nie bede zawierał jakichkolwiek transakcji gdzi dostawcą bedzie DHL
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dan
link | zgłoś
2018-09-21
*.231.92.*
firma nie wywiazuje sie z terminów dostawy...btrak kontaktu z kurierami, infolinia nic nie pomaga w sprawie ,,,nie polecam
nieterminowość dostaw mimo listu przewozowego z zakresem godzin
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
tylko nie dhl
link | zgłoś
2018-09-20
*.57.144.*
jeśli możesz wybierz każdą inną firmę kurierską byle nie dhl - niestety kupując w zalando zalando lounge about you nie masz wyboru
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patryk
link | zgłoś
2018-09-19
*.146.1.*
Tragedia najgorsza firma kurierska z którą miałem do czynienia.Paczka szła przez dwa tygodnie i oddział w Poznaniu odsyłał z powrotem do nadawcy.Firma DHL tłumaczyła się że jest źle spakowana.Po dwóch tygodniach odebrałem paczkę.Odebrałem paczkę osobiście z punktu,paczka od nadawcy była zapakowana r [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
LLL
link | zgłoś
2018-09-19
*.146.0.*
Tragedia. Z tego co widzę wiele osób miało taką sytuację że widzieli jak furgonetka DHL przejeżdża koło ich domu, kurier nie kontaktuję się i oddaje paczkę któremuś z sąsiadów. Mnie także to spotkało. Pomijając już spóźnienie kuriera który miał być od 11:00 do 13:00 a był 14:40 i o podrobieniu podpi [rozwiń/zwiń]
Brak
1.Podrabianie podpisów 2. Niedostarczenie paczki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

DHL Opinie