DHL Opinie

1.2 - poziom obsługi
1.2 - jakość usług / cena
1.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 908
Średnia ocen:
1.2 / 5

Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.dhl.com.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
DominikaEl
link | zgłoś
2021-04-30
*:a5ab:4113:*
Lenie,oszuści,i złodzieje.Siostra wyslala mi za ich pośrednictwem paczkę dosyć sporych rozm.i o wadze 35kg.Po całym dniu oczekiwania na kuriera,jak i 0 kontakcie,weszłam na śledzenie i dowiedziałam się,że mója paczka była NIBY źle zaadresowana i bd zwracana do nadawcy w cenie 3.30€za kg.Od rana zacz [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alina
link | zgłoś
2021-04-29
*.4.192.*
Nie polecam. Kurier w ogóle nie zadzwonił a miałam zepsuty domofon, jak zadzwoniłam na infolinie, zaproponowali rozwiązanie tylko i wyłącznie odbiór osobisty, a to dla mnie jest inny kąt miasta, 45 minut drogi. Nie może kurier przyjechać na następny dzień roboczy chociażby zostawić w sklepie, tylko [rozwiń/zwiń]
Atrakcyjna wycieczka w inny kąt miasta
Zero
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2021-04-27
*.141.206.*
Kurier zawizował mi paczkę (mimo iż byłam w domu) i zawiózł do Żabki, nawet nie w mieście, ale do wsi koło miasta. Było to w piątek po południu. Można się domyśleć jaki był powód. W czasie pandemii. Zero zrozumienia z sytuacji, w której się znajdujemy nie każdy może wyjść z domu. Na infolinii pani, [rozwiń/zwiń]
brak
Firma nie wykonała usługi, którą powinna
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Slawomir
link | zgłoś
2021-04-21
*.0.120.*
Firma kpina!!! Kurier sobie decyduje czy będzie jechał czy nie. Po co płace za kuriera skoro taka szopka jest odgrywana. Pomimo 3 interwencji na infolinii dziś kurier nawet nie odbierał telefony od centrali. Pobrał paczke i po godzinie ja oddał na terminal gdzie miał ja dostarczyć około 35 km w jedn [rozwiń/zwiń]
Brak
Wszystko. Cała działalność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2021-04-20
*.63.188.*
Jestem przerażona poziomem obsługi klienta! Kurier, ktory nie zabiera paczki i ucieka. 5 dni bez odp na maile. Na infolinii skierowanie klienta do napisania reklamacji. Pierwsze odpowiedzi przepraszające, obiecujące szybką pomoc i interwencję, a po kilku godzinach informacja: „zakończono interwencj [rozwiń/zwiń]
Brak
Mnóstwo- brak kultury, niesłowność...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Niezadowolona
link | zgłoś
2021-04-20
*:1997:664b:*
Jestem nie zadowolona. Zamówiłam paczkę do 30 kg, została nie zabrana bo w systemie była opisana jako 10kg. Trudno się szybko skontaktować z konsultantem, a jak już to nastąpi to odsyłają do kogoś innego,bo nie są w stanie udzielić informacji i robią z człowieka głupka.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda WT
link | zgłoś
2021-04-16
*.63.188.*
Jestem zbulwersowana zachowaniem kuriera, który uciekł !!! spod drzwi nie odbierając paczki. Wszystko z powodu koniecznosci przeklejenia listu przewozowego. Czas 3 min oczekiwania okazal się dla niego za dlugi!!!! Wczesniej nawet nie wskazal godziny prxyjazdu. Kolejny raz dhl pokazal brak kultury [rozwiń/zwiń]
Brak kultury, szacunku dla klienta, komunikacji, dramatycznie złe zachowanie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2021-04-13
*.146.97.*
Nie rozumiem polityki dostarczania przesyłek. Zdaje się, że najpierw powinno się przyslać sms z kodem odbioru i wczesniej kurier powinien zadzwonić, że bedzie? Wiec jakim cudem kurier przyjeżdża i dzwoni do mnie, ze jest pod drzwiami i prosi o podanie kodu odbioru, którego nie posiadam. Wczesniej pa [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maciej
link | zgłoś
2021-04-13
*.221.243.*
Nie polecam. 1) Na infolinii nic nie da się ustalić, 2) Przekierowanie przesyłki to czysta fikcja - wieczorem za wcześnie, rano - za późno, 3) Prosiłem kuriera aby do mnie dzwonił przed próbą doręczenia paczki, powiedział, że będzie dzwonił, nikt nie dzwonił, "nie zastano odbiorcy" i kolejne 7 dni o [rozwiń/zwiń]
Brak
Dużo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient
link | zgłoś
2021-04-09
*.11.198.*
Nie polecam. Przesyłka została dostarczano szybko, ale była uszkodzona. Nie było widać że zewnętrzne opakowanie jest naruszone, ponieważ było zabezpieczone czarną folią, lecz po odpakowaniu karton był przełamany, a produkty, które zamówiłam były z wgnieceniami. Tak jak moi znajomi uprzedzali DHL ni [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2021-04-08
*.173.11.*
DHL oddział Gdańsk nie doręczą palet ! Robią sobie co chcą olewają klientów, za każdy raz gdy paczka trafi na oddział Gdańsk nie jest wydawana do doreczenia, infolinia kontaktuję się z Gdańskiem niby sprawy wyjaśnia a dalej nic nie potwierdza dlaczego paleta nie jest doręczona! Przestrzegam przed DH [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomalo
link | zgłoś
2021-03-31
*.0.79.*
Stanowczo odradzam korzystania z usług tej firmy! Cały dzień byliśmy w domu, bo kwarantanna. Nagle przychodzi SMS, że kurier nas nie zastał i paczka do odbioru w punkcie. Telefon do biura obsługi klienta, pani po rozmowie z kurierem twierdzi, że nasz domofon nie działa. Po zapewnieniu pani, że z d [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Werka
link | zgłoś
2021-03-27
*.63.40.*
Najgorsza firma kurierska jaka istnieje. Zawiodłam się bardzo.poprostu brak słów na tak beznadziejną usługę. Brak zainteresowania klientem. Brak pomocy w wyjaśnieniu dlaczego opłacony kurier dhl nie przyjechał
Brak
Mnóstwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paulina
link | zgłoś
2021-03-25
*:e4cd:7043:*
Moje zamówienie zostało dostarczone pod zły adres, przeleżało 2 dni za domem po czym pani je zauważyła i zadzwoniła do mnie żebym przyjechała po paczkę bo najwidoczniej kurier omyłkowo je tam zostawił. W czasie gdy kurier zostawał paczkę nie dostałam żadnego sms ani maila ze paczka została dostarczo [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2021-03-24
*.237.175.*
Ostatni raz coś zamawiałam przez tego przewoźnika, omijajcie szerokim łukiem. Przez 2 miesiące nie otrzymałam paczki, na każdego emaila odnośnie paczki odprawiają mnie z kwitkiem. Firma od której zamawiałam paczkę sama się zezłościła i wysłali paczkę ponownie, oczywiście z nią też problemy przez dhl [rozwiń/zwiń]
brak
wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Renata
link | zgłoś
2021-03-22
*.112.191.*
Najgorsza firma kurierska a kurierzy beszczelni NIE NIE POLECAM!!!
Nie ma
Same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2021-03-22
*.60.135.*
Fatalne !!!Przesyłka która została nadana nie dotarła w ciągu 6 dni.Kurier nie raczy odebrać telefonu,gdy zaś płacę z góry za przesyłkę zostawia go w punkcie który jest oddalony ode mnie 12 km,po czym otrzymuję SMS że nie było mnie w domu ???? Rezygnuję z usług tej firmy kurierskiej !!
Żadnych zalet
Same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
stanisław
link | zgłoś
2021-03-17
*.55.227.*
Złożyłem skargę i żadnej odpowiedzi. kurier pozostawia przesyłkę pod drzwiami , nikogo nie informuje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mirek
link | zgłoś
2021-03-17
*.229.200.*
Z takim dziadostwem(bo inaczej się tego określić nie da) jak DHL oddział Ełk jeszcze nie miałem do czynienia. Przyjazd kuriera awizowany dwie godziny przed przyjazdem. Kurier nie tylko że nie przyjechał w wyznaczonych przez siebie godzinach (12-14) to nie przyjechał wcale tego dnia. Na stronie widzę [rozwiń/zwiń]
0
FUUL
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wiesława
link | zgłoś
2021-03-16
*.183.164.*
Kurier Państwa firmy (DHL) zostawił paczkę w Żabce, mimo, iż była adresowana na moją sąsiadkę. Następnie został wysłany sms przez pana Kuriera, że nikogo nie było w domu. Ponadto w otrzymanym sms-ie była informacja, że paczka jest do odbioru o 14:15 w w/w sklepie. Nadmieniam, że odczytałyśmy smsa 0 [rozwiń/zwiń]
Brak
Narażanie przez Pracownika dobrego imienia firmy DHL. Krętactwo osoby dostarczającej przesyłki.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

DHL Opinie