DHL Opinie

1.2 - poziom obsługi
1.2 - jakość usług / cena
1.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 908
Średnia ocen:
1.2 / 5

Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.dhl.com.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Anna
link | zgłoś
2020-01-21
*.224.185.*
Kurier nie zjawił się w wyznaczonych godzinach,po czasie wysłał informację o przekazaniu przesyłki do punktu DHL z powodu nieskutecznej próby dostarczenia pod wskazany adres. Kpina i lenistwo.
Brak
Przesyłka nie została dostarczona
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2020-01-20
*.136.32.*
Brak informacji o przesyłce po czym rzekoma nieobecność podczas doręczenia. Telefoniczna obsługa dramatyczna.
Brak
Same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2020-01-17
*.51.20.*
kurier nie przyjechał ani wdniu wskazanym, ani w kolejnym. To dramat
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola
link | zgłoś
2020-01-17
*.173.137.*
Beznadzieja! Kurier nawet nie przyjechał a dostaję wiadomość, że brak możliwości doręczenia. Nie ma telefonu do kuriera. Złożenie reklamacji to dramat!!! Mają wszystko gdzieś! NIE POLECAM
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klientka
link | zgłoś
2020-01-15
*.65.133.*
Nie polecam tego kuriera. Paczka została dostarczona do innego nadawcy, niż była wysłana wracała 3 tygodnie, był problem z odbiorem, ponieważ były błędy. Kontakt w sprawie reklamacji dramat, ponieważ na koniec listopada wyslalam zgloszenie reklamacji, 9 grudnia otrzymalam informacje ze w ciagu 7 dni [rozwiń/zwiń]
nietermonowość, słaby kontakt, brak wsparcia klienta, duży problem z kontaktem z kimś z obsługi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anklam
link | zgłoś
2020-01-14
*.207.185.*
Kurierzy to OSZUŚCI. Firma nie panuje nad pracownikami. BANDYCTWO! Prosiłem o dostawę w godzinach 07:00-14:00 (dostawa opłacona z góry). Oczywiście żadnego powiadomienia na telefon. W podanych godzinach żona była cały czas w domu. Następnie od godziny 15:30 w domu byłem ja. O godz. 22:50 sprawdziłe [rozwiń/zwiń]
Żadnych
Kurierzy DHL traktują klientów jak śmieci, a Firma bierze pieniądze za niewykonana usługę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Natalia
link | zgłoś
2020-01-14
*.29.117.*
Zupełny brak szacunku do drugiej osoby, do swoich klientów! Cały dzień czekałam na kuriera, po czym już w stanie irytacji sprawdziłam status przesyłki,gdzie była notatka że kurier nie zastał nikogo w domu! Nawet się nie pofatygował...Dodam, że nie zdarzyło mi się to pierwszy raz! Najgorsza firma k [rozwiń/zwiń]
100 % brak zalet
ignorancja, brak szacunku i profesjonalizmu, lenistwo kurierów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rafał
link | zgłoś
2020-01-14
*:7dc7:764f:*
Ta firma to jakis jeden wielki żart!!!! Dwie przesylki w przeciągu dwóch tygodni i z obiema problem, jedna niedostateczna pod podany adres druga w ogóle nie dotarła pod zaden adres i zostala zwrócona do nadawcy... na infolinii oczywiście nikt nic nie wie, nie sa w stanie pomóc, to pytanie od czego [rozwiń/zwiń]
SAME WADY !
PACZKI NIE DOCIERAJA DO ODBIORCY! KURIERZY NIE DOCIERAJĄ POD PODANY ADRES ! SAME WADY !
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Justyna92
link | zgłoś
2020-01-11
*.64.35.*
PORAŻKA I SKANDAL! Wyrażam swoje oburzenie faktem, że przesyłka była uszkodzona a jej zawartość skradziona i zniszczona! Czy DHL tak mało płaci swoim kurierom, że muszą kraść słodycze z paczek??? Dodatkowo obsługa punktu nie zareagowała na fakt, że kurier przywiózł do punktu rozerwane pudełko, a w c [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2020-01-09
*.102.105.*
Kurier umowiony byl po odbior paczka w godz 11-16. Czekalam , na wszelki wypadek, do wieczora. Nie pojawil sie , nie telefonowal - cisza. Stracilam dzien urlopu. Przyjechal nastepnego dnia rano , bo tak mu pasowalo twierdzac ze nic nie wie o zleceniu. Skoro “nie wie o zleceniu “ to jakim cudem zn [rozwiń/zwiń]
Brak
Brak kontaktu z kurierem , beznadziejna infolinia, brak kontroli nad praca kuriera, lekcewazace traktowanie klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
yakoob
link | zgłoś
2020-01-07
*:b2e7:5622:*
Nie miałem okazji poznać kuriera - nie zadzwonił do mnie gdy był (był?) pod domem. Dostałem za to sms że paczka czeka w "service point". Dramat! Strona na FB szczecińskiego DHL ma ocenę 1/5 na podstawie opinii 81 użytkowników. Jakiś szef, ktoś mógłby się zainteresować bo firma nie dostarcza.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Weronika
link | zgłoś
2020-01-03
*.121.15.*
Ta śmieszna firma ani razu nie dostarczyła mi paczki do rąk własnych, a za każdym razem byłam w domu i niby kurier nigdy mnie w nim nie zastał i trzeba było jechać po nią na drugi koniec miasta. Nie za to płacę kasę, żeby samemu po nią jechać. Żenada.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2020-01-02
*:b4a5:95df:*
Beznadzieja nie polecam też pracuje jako kurier
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karol
link | zgłoś
2020-01-01
*:3512:6811:*
Brak możliwości kontaktu. Od 2 dni paczka miała być następująco :12-14 i następnego dnia 10-12. Zero kontaktu, zero odzewu o zmianach, żona straciła dwa dni na czekanie gdzie paczka jeszcze nie dotarła. Parodia.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ela
link | zgłoś
2019-12-31
*.8.52.*
Bardzo nie polecam DHL. Kurier bez próby dostarczenia paczki awizował dwukrotnie. Infolinia nie pomogła, Brak kontaktu z kurierem. Pierwszy raz spotkałam się z tak nieudolną usługą!
BRAK
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Urszula
link | zgłoś
2019-12-31
*.225.158.*
NIE POLECAM DHL. Kurier po odbiór przesyłki przyjechał bez listu przewozowego mimo , że w potwierdzeniu przyjęcia zamówienia od DHL otrzymałam informację, że kurier przyjedzie z listem przewozowym. Kurier zachowywał się niegrzecznie. A na moją skargę do DHL otrzymałam odpowiedź , że zostanie przepro [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2019-12-23
*.70.29.*
Pierwszy raz nadawałam paczkę w punkcie (Żabka). Na stronie, po złożonym zamówieniu widnieje “W punkcie podaj numer przesyłki, a jego pracownik wydrukuje list przewozowy na miejscu." Był nawet wybór, czy chce list przewozowy wydrukować sama, czy nie mam gdzie i chce, żeby to zrobił pracownik w punkc [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Max
link | zgłoś
2019-12-23
*.97.114.*
Najbardziej dziadowska firemka dhl zero do potęgi
brak
same
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bartosz
link | zgłoś
2019-12-23
*.175.155.*
Zamówiłem kuriera na czwartek który się nie pojawił. Zgłosiłem sprawę do dhl pani oddzwoniła i zapewniła że paczka zostanie odebrana w poniedziałek. Lecz niestety otrzymałem wiadomośc że usługa nie zostanie zrealizowana a pieniądze odesłane na konto. Odradzam komukolwiek i jakąkolwiek współpracę z t [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wmk
link | zgłoś
2019-12-22
*.172.233.*
wysłałem towar na palecie- pierwsza przesyłka rozwalona ładowaczem na magazynie w Radomiu. zapłaciłem za transport do i z powrotem. towar rozwalony. zastanawiają się już przeszło miesiąc jak mnie odstrzelić. druga przesyłka na palecie- doliczyli mi karę za złe zwymiarowanie- chociaż zawsze dodaję n [rozwiń/zwiń]
w tej chwili brak, za takie traktowanie niech się wypchają, więcej im nie zapłacę, przy każdej okazji obsmaruje i zniechęcę do korzystania z ich obsługi
same wady, jak na niemiecką firmę to wstyd żeby tak traktować klienta. za takie traktowanie niech się wypchają, więcej im nie zapłacę, przy każdej okazji obsmaruje i zniechęcę do korzystania z ich obsługi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

DHL Opinie