DHL Opinie

1.2 - poziom obsługi
1.2 - jakość usług / cena
1.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 908
Średnia ocen:
1.2 / 5

Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.dhl.com.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Piotr
link | zgłoś
2019-02-28
*.31.189.*
Szkoda gadać i zaczynać z tą firmą DHL.odebrali paczkę od odbiorcy trzymali ją 3 dni w magazynie i odpisali po trzech dniach że paczka jest zle zapakowana i wróci do nadawcy ciekawi mnie kiedy wróci za miesiąc ,dzwoniłem na infolinię to zwlekali że na pewno na drugi dzień będzie doręczona kontakt tr [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
sciam
link | zgłoś
2019-02-27
*.25.91.*
DHL Express na stronie śledzenia przesyłek informacja o dostawie do końca dnia. Czekałem 12 godzin niestety bez rezultatu. Uwaga naciągacze mają takie koszty, że każdego w skarpetkach puszczą. Powiadomienie SMS o dostawie chyba 20 zł a to tylko jeden z wielu kosztów.
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kowal
link | zgłoś
2019-02-25
*.117.188.*
Kolejny raz ta sama sytuacja z DHL - po odebraniu informacji o terminie dostarczenia przesyłki czekałem na nią w domu (non stop), kurier jednak nie fatygował się pod drzwi mając po drodze service point, tzn. miejsce, w którym może wygodnie podrzucić paczkę nie wchodząc na czwarte piętro domu, w któr [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dariusz
link | zgłoś
2019-02-22
*.247.63.*
Jeżeli ktoś wystawia pozytywną opinię tej firmie to raczej nie miał doczynienia w przypadku gdy paczka nadana została zagubiona. Dwa miesiące z nimi się bujam. Miesiąc szukania paczki, kolejne 14dni rozpatrywania reklamacji, która musicie napisać i przedstawić wartość przesyłki, co lepsze udać się d [rozwiń/zwiń]
Brak poniżej zera
za mało miejsca by opisać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wojciech
link | zgłoś
2019-02-21
*.104.183.*
Tragedia 2 razy miałem do czynienia - jak ten bajzel jeszcze działa. Z tymi Awizo to przegięcia.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mkb
link | zgłoś
2019-02-16
*.65.110.*
NIE POLECAM!!! PO sprawdzeniu statusu przesyłki okazało się ze została pomyślnie odebrana, szkoda że nie przeze mnie lub moim współlokatorów. Po połączeniu się z infolinią Pani zapytała się mnie czy znam PARAFKĘ-on odebrał, niestety nikogo takiego nie znam (żartownisia). Pani próbowała coś ustalić, [rozwiń/zwiń]
brak
paczka nie dostarczona na własciwy adres
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MARIUSZ
link | zgłoś
2019-02-14
*.146.162.*
akurat to z firmą DHL PARCELE WROCŁAW miałem 2 razy do czynienia 1 to jak zamawiałem klawiaturę do laptopa to dostarczyli ją tak poobijaną i połamaną że kupowałem nową jeszcze raz od nowa czyli tu mają wielkiego minusa po raz 2 to kupiłem laptopa ale jakoś w całości dotarł
szybcy są
nie szanują towaru
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2019-02-13
*.173.184.*
Najgorsza firma przewozu paczek żenada ,czekam na paczkę od dwóch tyg nikt nie potrafi odpowiedzieć gdzie jest .Dziś znalazłam jest w sortowni w Poznaniu 180km od mojego mc zam. Nigdy więcej .
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zołza
link | zgłoś
2019-02-11
*.10.121.*
Stoi pod domem, ale nie dzwoni. Następnie wypisuje awizo. Jak oddzwaniam natychmiast po jego odjeździe, to mówi że nie będzie się wracał. Ktoś rozumie o co chodzi? Czas dostarczenia od 8 do 18, więc nie można się ruszyć z domu. A najbliższy punkt odbioru jest 57 km ode mnie. Już chyba lepsza Po [rozwiń/zwiń]
brak
wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2019-02-04
*.231.180.*
Chamski i tępy kurier. I to nie tylko ten. Na rekrutacji do DHL chyba są jakieś specjalne testy. Dziwię, że ta firma jeszcze istnieje. Chyba najgorsza na rynku.
nie znalazlem
że w ogóle istnieje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wku***ona
link | zgłoś
2019-02-04
*.26.30.*
Najgorsza firma kurierska na świecie! Zgubili cześć paczki a twierdzą że jest na jakimś magazynie, co najlepsze za każdym razem na innym. Nie potrafią powiedzieć kiedy dotrze, o ile dotrze... Brak profesjonalizmu i pojęcia o prowadzeniu firmy. Żenada, porażka i brak słów. Uważajcie na tych oszustów [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karol
link | zgłoś
2019-01-31
*.69.225.*
Przesyłka nr 20032158859 nadana 29.12.2018 r. o 13.00 bezpośrednio w terminalu nadawczym DHL w Gdańsku ze słono opłaconą opcją dostarczenia następnego dnia roboczego (czyli 31.12.18) do godziny 12.00 (gwarancja takiej dostawy została potwierdzona przez pracowników terminalu). Dostarczona nie następn [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karol
link | zgłoś
2019-01-31
*.69.225.*
Zamówienie nr 20102242064 złożone 28.01.2019 o godz. 12.00, potwierdzone przez DHL: na odbiór przesyłki 30.01 (dwa dni później) między 11.00 a 14.00. Nikt nie odbiera przesyłki (nadawca czekał 6 godzin na kuriera), o 15.30 DHL przysyła esemesa, że przepraszają za utrudnienia, ale kurier odbierze pr [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
AK
link | zgłoś
2019-01-28
*:5e10:29e2:*
Kurier nie dostarczył paczki. Zarządał dodatkowych pieniędzy. Firma nie odpowiada na reklamację ani za działalność kuriera. Po paczkę trzeba jechać 30 km, bo kurier oznacza że nie było nikogo w domu a nawet nie przyjeżdża. Odradzam tę firmę
Brak
Nierzetelnie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2019-01-26
*.45.111.*
Miała przyjść do mnie sukienka,która potrzebowałam na piątkowa imprezę w czwartek,wieczorem napisali,ze będzie jednak w dniu jutrzejszym,czyli w dzień imprezy do 16:30. Zadzwoniłam o 17:30 żeby się dowiedzieć kiedy będzie,ponieważ potrzebowałam paczki na godzinę 20. Okazało się,ze kurier nie ma tej [rozwiń/zwiń]
Brak
Niedostarczenie przesyłki na czas
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
RK
link | zgłoś
2019-01-25
*.0.35.*
Nie ma przesyłki, a powinna być 2 dni temu. Śledzenie przesyłki pokazuje, że doręczona. Na skutek interwencji, odpisano mi że kurier wpisał błędny status. To oczywiście bzdura, że wpisał błędny status. Taka wymówka jest nie do przyjęcia, kurier odebrał moją paczkę już dwa dni temu. Wczoraj cały dzie [rozwiń/zwiń]
Nieodpowiedzialny kurier, fatalna obsługa na infolinii.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Odbiorca paczek
link | zgłoś
2019-01-25
*.248.156.*
Totalna Porażka DHL. Zero kontaktu ze strony kuriera z odbiorcami paczek. Kurierzy poświadczają nieprawdę że byli i nie zastali odbiorcy a wcale nie byli. Dziwię się że ta firma jest niemiecka bo z porządkiem niemieckim nie ma nic wspólnego
brak
same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mirmed
link | zgłoś
2019-01-23
*.101.128.*
Jesteśmy bardzo zadowoleni z kuriera. Zawsze chętny do pomocy, szczególnie jeżeli chodzi o przesyłki gabarytowe. Najlepszy kurier w Bolesławcu!!!
czas dostawy, kontakt z kurierem
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
falcon
link | zgłoś
2019-01-23
*.248.92.*
Moja ocena bardzo negatywna. Po raz kolejny jakość usługi poniżej wszelkiej krytyki. Wcześniej chamstwo kuriera a tym razem kłamstwo kuriera. Pomimo, że byłem obecny w domu otrzymałem sms-a z informacją, że próba dostarczenia przesyłki nieskuteczna i należy ją odebrać w punkcie odbioru. Poza tym bra [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janke
link | zgłoś
2019-01-18
*.106.160.*
Jak czytam takie same doświadczenie mają klienci w różnych miastach i województwach (nie dostarczanie przesyłek, brak kontraktu z kurierem, kłamstwa) więc wina lezy chyba w zarządzających. DHL Zrobiła się firmą KOGUCIK, życzę jej aby jak najszybciej zniknęła z rynku polskiego i nie psuła krwi. Znajd [rozwiń/zwiń]
brak
Usunąc takiego nierzetelnego dostawcy z rynku.!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

DHL Opinie