DHL Opinie

1.2 - poziom obsługi
1.2 - jakość usług / cena
1.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 908
Średnia ocen:
1.2 / 5

Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.dhl.com.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Klientka
link | zgłoś
2019-12-05
*.62.223.*
Dziś o godzinie 8:20 dostałam maila z informacją, że paczka będzie dostarczona między 8:00-10:00. Pominę późną informację, i tak cały dzień ktoś był w domu. Niestety kurier nawet nie spróbował tej przesyłki doręczyć, za to dostałam smsa, że paczka jest do odebrania na drugim końcu miasta! Przypomi [rozwiń/zwiń]
lekceważenie klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
klient
link | zgłoś
2019-12-04
*:6b15:95:*
Cały dzień czekam w domu na przesyłę. Późnym popołudniem dostaję sms od DHL, że nikogo nie zastano. Omijać szerokim łukiem DHL, który zatrudnia kłamców, kasuje za usługę, której nie jest w stanie podołać.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
gaga
link | zgłoś
2019-12-04
*.78.212.*
Najgorsza firma kurierska. Brak profesjonalizmu, kultury. Koszmar. Fakty: 1. W dniu kiedy miała być doręczona przesyłka o godzinie 7.08 dostałam sms „ nie udane doręczenie przesyłki” . Wstaje o godzinie 6:00 i mieszkam i pracuje w tym samym miejscu. Kurier nawet nie był na mojej ulicy. 2. Na n [rozwiń/zwiń]
brak
wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
atomic
link | zgłoś
2019-12-04
*.239.222.*
Prawdopodobnie najgorszy kurier (?) z jakim miałem do czynienia. Dlaczego? Ano dlatego, że nawet nie zadzwonił aby potwierdzić dostawę. Dostałem email mówiący o tym że paczka zostanie dostarczona w godzinach od 10 do 14. Osoby w domu były w nim cały dzień gotowe aby odebrać paczkę, jednak ani widu a [rozwiń/zwiń]
brak
oszustwa w sms, niewłaściwe godziny dostawy, zero kontaktu z kurierem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mediocre
link | zgłoś
2019-12-04
*.206.161.*
Jednym słowem tragedia... nadanie paczki zamówione z jednodniowym wyprzedzeniem. Kurier nie przyjechał na umówioną godzinę, brak możliwości dodzwonienia się na infolinię, brak możliwości przekierowania paczki i ustalenia czy w ogóle kiedykolwiek kurier ma zamiar się pojawić :) Bareja by tego nie wym [rozwiń/zwiń]
Nie dostrzegłem
Brak punktualności i kontaktu z infolinią moim zdaniem dykswalifikuje tego przewoźnika całkowicie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Vela
link | zgłoś
2019-12-04
*.111.153.*
Tragedia!!!Pomyłka z mojej strony,to prawda ale ją skorygowałam,zamiast zadzwonić i dopytać, paczka wróciła do Niemiec bez uprzedniego kontaktu ze strony dhl,a miał byc to prezent dla dziecka.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jolka
link | zgłoś
2019-12-03
*.190.45.*
Jedną wielka porażka. Zamówiłam kurier cały dzień czekam w domu co jest dla.mnie chorą sytuacją. Brak kontaktu brak możliwości ustalenia godzin odbioru paczki. I na końcu info ok wyszłam na 20 minut po dziecko że nikogo nie było w domu. Nie polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
lukasz
link | zgłoś
2019-12-03
*.254.152.*
Kurier nigdy nie przyjeżdża kiedy jest opłacony z góry. Nie da się reklamować bez numeru zlecenia który nie jest podany na liście przewozowym ani nigdzie indziej. Nie da się tam też dodzwonić, tylko gada się z automatami. Porażka
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2019-11-29
*.30.33.*
To co wyprawiają ci oszuści to przechodzi pojęcie. Rano dostaję wiadomość o planowanym dostarczeniu przesyłki, cały dzień czekam w domu po to aby wieczorem dostać informacje o nieudanej próbie doręczenia i mam sobie sam paczkę odebrać z punktu. To po jaką chol.... ja za to płacę. DHL TO OSZUŚCI
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kemot
link | zgłoś
2019-11-28
*.173.104.*
Kurier samowolnie i bez uzgodnienia zmienił adres dostarczenia przesyłki, po interwencji telefonicznej obraził się i nie dostarczył wcale??!!
brak
Wszystkie z możliwych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2019-11-26
*.10.218.*
Olewanie klienta. Pozorowanie awizowania przesyłek. Trzykrotnie siedziałem w domu i czekałem na kuriera. A on nawet nie raczył zadzwonić.
brak
fatalna organizacja, niesolidność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2019-11-25
*.235.2.*
brak kontaktu z kurierem. nie podali godzin dostarczenia przesyłki. Byłam w domu a kurier nie zadzwonił tylko zostawił wielkie pudło w punkcie odbioru
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2019-11-22
*.47.1.*
Zamówionie z góry opłacone - dostawa z Hebe. Wysłanana wiadomość o dostawie w godzinach 12-14, kiedy nikogo nie ma w domu. Kurier dzwoni z zastrzeżonego numeru, więc brak możliwości kontaktu. Ze strony dhl nie ma opcji zmiany godzin dostawy. Brak kontaktu ! Reklamacje może zgłosić tylko nadawca. [rozwiń/zwiń]
zero
cała firma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Norbert
link | zgłoś
2019-11-20
*.178.51.*
Obrączki z Niemiec do Polski dotarły w 1 albo 2 dni (prawdopodobnie do Warszawy). W Warszawie przejęła je firma kurierska (a jakże DHL!!!) i leżały sobie tygodniami (jak dobrze pamiętam, to chyba miesiąc) przez co na ślubie byłem bez obrączek! Inna sytuacja, kurierowi nie chciało się przyjść w in [rozwiń/zwiń]
Brak
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mikołaj Chodnikiewicz
link | zgłoś
2019-11-15
*.173.136.*
Kompletne olanie klienta, nie przyjeżdżają po paczki i nie kontaktują się z klientem, nie polecam Nie da się zgłosić reklamacji - magicznie numer przesyłki nie istnieje tylko na tej stronie - bo w śledzeniu jest że przyjęto do dyspozycji...
Najgorszy dostawca w Polsce
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KAT
link | zgłoś
2019-11-13
*.27.105.*
DHL to jedno oszustwo. Już nie pierwszy raz oszukali nie dostarczając paczki pod adres tylko zostawiali w punkcie. Ale teraz przeszli samych siebie paczkę rzekomo dostarczyli lecz jej na oczy nie widziałem. Mało tego podpisali się mym nazwiskiem. Dorwałem kuriera tak cwaniaczek, ten nic nie wiem . [rozwiń/zwiń]
Żadnych
Same
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Juskon
link | zgłoś
2019-11-06
*.47.174.*
Cały dzień siedziałam w domu, wieczorem dostałam smsa że Kurier DHL w Poznaniu na Jeżycach nie dostarczy przesyłki bo nie zastał adresata. Paczka do odbioru w Żabce. Myślałam że mnie szlak trafi. Paczka duża ciężka, a ja biedna po operacji ręki musiałam ją sama odebrać. Pani w żabce jak automat, pro [rozwiń/zwiń]
brak
mnóstwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kjas
link | zgłoś
2019-11-05
*.173.32.*
Byłem zadowolony z usług tej firmy dopóki nie przydarzył się wypadek losowy. Wtedy się okazało, że zaufanie się nie należy i podejścia indywidualnego do klienta brak. Przesyłka była opóźniona i status sugerował, że paczka zamiast do mnie dotrzeć to wraca, więc zgłosiłem interwencję. Okazało się, że [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
AnnNo
link | zgłoś
2019-11-05
*.173.225.*
Fatalne... Kurier pracuje do 13, raz dzwonią raz nie, niektórzy nawet nie odpisują, na infolinii sam bot, brak,, istot lhdzkich"
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bogdan
link | zgłoś
2019-10-29
*.20.174.*
To jakiś paszkwil! Paczka ze Słowacji wędruje ponad tydzień! NIGDY WIĘCEJ!
nie doszukano się
no kurka szybkość działania chyba
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

DHL Opinie