DHL Opinie

1.2 - poziom obsługi
1.2 - jakość usług / cena
1.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 908
Średnia ocen:
1.2 / 5

Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.dhl.com.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
m1si0
link | zgłoś
2018-08-21
*.105.23.*
DHL Parcel - totalna porażka!!! Paczka wg. otrzymanych informacji miała dotrzeć między 9.30 - 13.30 - pierwszy dzień dostawy "popsuty samochód". Kolejny dzień - "paczka u innego kuriera" - PARANOJA! Nie polecam tej spedycji chyba, że czas się nie liczy. Prościej już chyba określić dostawę paczki z c [rozwiń/zwiń]
Brak
Niesłowność i nieterminowość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lucyna
link | zgłoś
2018-08-21
*.146.104.*
Masakra! Zamawiałam kuriera w czwartek 16.08 żeby wysłać dwie paczki, kurier miał odebrać paczki w piątek 17.08 oczywiście nie odebrał. Dzwoniłam to uzyskałam informację że mają masę zamówień i dlatego opóźnienie że do wieczora powinien odebrać. Dziś jest wtorek 21.08 a paczki nadal nie odebrane. Lu [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2018-08-20
*.71.170.*
Firma porażka, mija 5 dzień od wysłania do mnie paczki dehaelem a paczki jak nie ma, tak nie ma. Widocznie już się obrobili i spoczęli na laurach, mając w czterech literach klienta. Nie polecam, omijać z daleka !
Brak
Od groma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kate
link | zgłoś
2018-08-20
*.206.36.*
Najgorsza firma kurierska, z jaką miałam styczność. Kuriera można zamawiać w nieskończoność, a i tak nie przyjedzie po paczkę. Panie w Obsłudze Klienta na każdy problem wklejają te same odpowiedzi, które niczego nie wnoszą do problemu. Mam nadzieję, że w końcu upadną i przestaną zatruwać życia klien [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klaudia
link | zgłoś
2018-08-20
*.117.107.*
Nigdy nie było problemu z przesyłkami, ale tym razem to jakiś żart! Zamówiłam buty 15 sierpnia, otrzymałam e-mail, że przesyłkę otrzymam 17 sierpnia. Czekałam i nic, w końcu kolejny e-mail, że przesyłkę otrzymam 18 sierpnia w sobotę co trochę mnie zdziwiło bo nigdy w ten dzień nie przyjechał do mnie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ilona
link | zgłoś
2018-08-20
*.24.9.*
Ta firma to jakiś żart! W czwartek oraz piątek dostałam informację, że przesyłka zostanie doręczona... W żaden z tych dni kurier się nie zjawił! Gdy skontaktowałam się z działem obsługi klienta, otrzymałam informację, że kurier nie miał czasu, jednak po chwili pani zmieniła wersję wydarzeń mówiąc, ż [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mkj
link | zgłoś
2018-08-20
*.25.4.*
Dwa tygodnie czekam na przesyłkę, która zatrzymała się w sortowni w Zielonej Górze. Codzienne telefony, ze 3 założone interwencje i nic.Sprawa nie posuwa się, stoi w miejscu. Za przesyłkę zapłaciłam 30 zł. Żenada.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
albercik18
link | zgłoś
2018-08-18
*.27.242.*
Omijać firmę DHL szerokim łukiem! Nawet poczta polska lepiej działa, bo zawsze mi przesyłki dostarczyła. Nikt nie wykręca się, że nie mógł domu znaleźć, że domofon nie działa. Niestety kłamstwo i oszustwo dhl nie zna granic.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
enqore
link | zgłoś
2018-08-18
*:796d:1003:*
paczka wysłana we wtorek, następnego dnia roboczego rano była w regionalnym oddziale, zostało wyslane powiadomienie o planwanym doreczeniu w tym dniu, kurier oczywiście nie pojawił się, sytuacja powtórzyła się kolejnego dnia ( cały czas pełen dom ludzi). Zadzwonilem po południu w piątek dowiedziec [rozwiń/zwiń]
brak
brak kontaktu, nieterminowosc, nierzetelność, wprowadzanie w błąd
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2018-08-18
*.225.135.*
Najgorsza firmą kurierska z jaką mieliśmy okazję współpracować. Pracownicy zachowują się jak roboty, dodzwonić się tam jest ciężko, trzeba być wytrwałym, żeby dojść do rozmowy z konsultantem, statusy paczek zakłamane, paczka wydana do doręczenia, po 2 dniach okazuje się, że koczuje na magazynie. Szk [rozwiń/zwiń]
BRAK
Brak kontaktu, fałszywe statusy przesyłki, dostawa nawet do 7 dni.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2018-08-18
*:4afc:2a20:*
Chyba nikogo opinia nie zaskoczy. Najgorsza firma kurierska. Po prostu dno. Dostaje smsa że kurier ma się pojawić między 10 a 18. Rozbieżność godzin kosmiczna. Przecież każdy musi pracować, a nie siedzieć i czekać łaskawie na paczkę. Siedzę czekam czekam czekam musiałam wyjść z domu więc dzwonię na [rozwiń/zwiń]
Brak
Za duża rozbieżność czasu dostawy, nieorofesjonalni, wprowadzają w błąd
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2018-08-17
*.174.198.*
J*bać dhl, oszuści kurła
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wirtualna
link | zgłoś
2018-08-17
*.20.221.*
najbardziej dziadowska firma kurierska w PL!!!Leniwi, kłamliwi kurierzy, którym nie chce sie po paczkę podjechać to twierdzą, że cie w domu nie ma!!!Dwa dni zmarnowałam, czekając na odbiór paczki, ale nikt się nie zjawił, w dodatku kurier miał stwierdzić, że mam domofon zepsuty! To po jaką cholerę n [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
BOGUSŁAWA
link | zgłoś
2018-08-17
*.172.232.*
Nie spotkałam się z tak nie profesjonalna obsługą , od 3 dni nie moge ustalic kiedy otrzymam przesyłkę,czekam po kilka godzin aby sie ktos odezwał i mnie szanownie poinformował,mimo ,że otrzymałam informacje mailową ,że otrzymam w danym dniu, to nie otrzymałam i nikt nie jest w stanie powiedzieć dla [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2018-08-16
*.160.159.*
Oszuści i kłamcy, najgorsza firma nie polecam złodziei. Miałam dostać paczkę we wtorek ale rzekomo kurier już wiedział o godz 14,48 że mnie nie będzie w domu między 18 a 22 oczywiście w tych godzinach czekałam na paczkę i nic jak pisałam do nich e-mail to tylko dostałam głupią odpowiedź. Dzisiaj wł [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Goska
link | zgłoś
2018-08-16
*.172.232.*
Tragedia Po odbior paczki Jada juz 2 tygodnie I biedni nie moga dojechac I z dnia na dzien przekładaja odbior
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Elżbieta
link | zgłoś
2018-08-14
*.31.147.*
Kurierzy są bardzo chamscy. Nie spotkałam w tej firmie kuriera, który chciałby dostosować się do klienta.W końcu my klienci też pracujemy.Bywa także ,że dzwoni kurier , zapowiada się na konkretną godzinę ( rzucam wszystko, siedzę w domu i czekam) a ten nie pojawia się. Dzwonie wieczorem, ani przepra [rozwiń/zwiń]
żadnych
wiele
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lala
link | zgłoś
2018-08-14
*.47.100.*
Beznadziejni kurierzy, zero dobrych manier
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Żaneta
link | zgłoś
2018-08-13
*.172.234.*
Paczki nie dostarczają, tak samo nie ma żadnej informacji czy ona wgl dojdzie, można do nich pisać dzwonić i nic. Porażka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2018-08-11
*.47.170.*
Tragedia. Nie pierwszy raz zawiodłam się na tej firmie kurierskiej. Przesyłka miała zostać doręczona w piątek w godz. 14:30 - 18:30. Mimo, że cały czas byłam na miejscu, otrzymałam e-mail UWAGA! o 14:29, że przesyłka została awizowana. Postanowiłam przekierować przesyłkę i jako, że dostępna była opc [rozwiń/zwiń]
brak
nieterminowość, nieuprzejma konsultantka telefoniczna, brak informacji ze strony kuriera, brak informacji o dodatkowych opłatach, wysyłanie nieprawidłowych informacji o statusie przesyłki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

DHL Opinie