DHL Opinie

1.2 - poziom obsługi
1.2 - jakość usług / cena
1.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 908
Średnia ocen:
1.2 / 5

Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.dhl.com.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
kluskaa
link | zgłoś
2021-03-15
*:5296:6250:*
Bardzo zła firma nie polecam. Przesyłka nigdy nie jest doręczana w czasie. Po raz drugi kiedy wybrałem tą firmę, zamówienie nie było kompletne. BARDZO TRUDNO się skontaktować. Firma nierzetelna i nieporządna. Nie mogę na nich więcej polegać. Radzę wam wybierać inne firmy.
Firma dno i trzy metry mułu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2021-03-09
*.111.232.*
Kolejny raz przekonałam sie, ze nie bedę firmy DHL więcej wybierała na dostawcę. Wczoraj jak zwykle podjeżdza kurier pod blok i dzwoni do mnie żebym zeszła po paczkę, bo on nie zamierza jej wnieść mi na 2 piętro. On musi dbać o swój kręgosłup i wogule to może ją spowrotem zabrać, jak sama jej nie wn [rozwiń/zwiń]
brak
same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz
link | zgłoś
2021-03-05
*.101.18.*
Zamówiłem usługę dostawy paczki, którą kurier powinien odebrać w godzinach 8-16. Mimo tego, że żaden kurier się nie pojawił, nie otrzymałem jakiejkolwiek informacji o tym, kiedy mogę się go spodziewać. Usługa została opłacona z góry, a kurier nie pojawił się przez 3 dni - ostatecznie otrzymałem zwro [rozwiń/zwiń]
żadnych
brak kontaktu, brak punktualności, nierzetelność itp
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magdalena
link | zgłoś
2021-03-04
*:9ab7:7a7f:*
Tragedia!!! Kłamcy i oszuści!!! Fałszywe awiza, wystawiane 2 dni później. Po co oni są?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KasiaL
link | zgłoś
2021-03-02
*:33ff:21a1:*
Tragedia !!!! Mają w nosie klienta !!! Rano dostałam maila, że miedzy 11 a 13 otrzymam przesyłkę.....i sie nie doczekałam !!! Pani na infolinii powiedziała, że będzie jutro...a kurierlub DHL nie musza mnie powiadamiać o zmianie daty dostawy !!!! Koszmar ...Niegdy więcej DHL
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2021-03-01
*.228.100.*
NIE POLECAM!! potwierdzili postarczenie paczki tylko nie wiem dla kogo bo ja jej nie dostałam! Przesyłka była opłacona z góry i przez ich błąd nie mogę teraz odzyskać pieniędzy za towar którego nie dostarczyli! Teraz umywają ręce twierdząc że była źle wygenerowana etykieta i to nie ich wina. Jeśli t [rozwiń/zwiń]
Zdecydowany brak zalet
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2021-02-24
*:4d5a:c4bd:*
Ku przestrodze. DHL zagubiło paczkę do Warszawy (samo w sobie dziwne było to, że szła 5 dni i nagle została dostarczona ale myślałem, że to porządna firma). Niestety odbiorca potwierdził, że paczka nigdy nie dotarła (tego akurat jestem pewien) Złożyłem reklamację za pośrednictwem strony DHL i się za [rozwiń/zwiń]
Brak
Zagubienie paczki nie obchodzi firmy DHL.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dante
link | zgłoś
2021-02-22
*.254.176.*
Brak kontaktu z działem obsługi klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
WTM Spirita
link | zgłoś
2021-02-20
*.136.138.*
DHL zgubił moja przesyłkę , po złożeniu czterech reklamacji stwierdzili, że przesyłki nie nadałem...Zamówiłem kuriera, który miał przywieźć list przewozowy(dopłata), przyjechał bez listu powiedział że ma wydrukowany u siebie na terminalu. Oczywiście nie zostawił żadnego potwierdzenia i odjechał. Od [rozwiń/zwiń]
Brak
Kradną przesyłki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2021-02-20
*.235.183.*
Zostałem oszukany przez firmę DHL. Zleciłem i opłaciłem odbiór przez kuriera i dostarczenie przesyłki do UK. Pierwsze zlecenie kurier odrzucił (dowiedziałem się o tym po dwóch dniach po terminie odbioru dzwoniąc na infolinię, ze strony DHL zero jakiegokolwiek kontaktu i informacji o odrzuceniu zlece [rozwiń/zwiń]
Brak
Brak profesjonalizmu, nieuczciwi kurierzy, nieterminowość dostaw i odbioru przesyłek
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
dddd
link | zgłoś
2021-02-10
*.191.237.*
Nie, polecam. Stosowany jest szantaż wymuszenia poufnych danych łącznie z informacjami dotyczącymi numeru rachunku oraz posiadaczami konta w przesyłkach międzynarodowych, oraz dodatkowych opłat celnych, naliczaniu kwot magazynowania przesyłki. UWAGA NA OSZUSTÓW!!!!
brak
same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Torog
link | zgłoś
2021-02-09
*.47.193.*
Jeżeli pragniesz aby zawartość twojej przesyłki została zniszczona to skorzystaj z usług DHL. 3 paczki na 3 uszkodzone. Reklamacja - masakra, dopiero wezwanie do zapłaty po 2 miesiącach przyniosło skutek . Ale odliczyli sobie koszt przesyłki, zapłacą tylko za zawartość - bezczelność.
są inne firmy na rynku
DHL
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mateusz
link | zgłoś
2021-02-03
*.235.188.*
Kurier DHL z rejonu Gdynia Obłuże regularnie zostawia awizo nawet nie dzwoniąc do mieszkania. Specjalnie siedzę w domu i czekam na paczkę, żeby dostać smsa że została awizowana, a kuriera nawet przez okno nie można było zobaczyć, więc nie mam pewności czy chociaż podjechał pod dom.
-
nieuczciwy kurier
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2021-02-02
*:b01a:c065:*
SKANDAL! Firma DHL to jedno wielkie nieporozumienie, wszystkim odradzam korzystanie z usług tejże firmy. To nic, że kurier nie dostarczył mojej paczki w terminie. DHL w rażący i niedopuszczalny sposób zaniedbało ochronę moich danych osobowych. Istota dotyczy tego, że moja paczka wraz ze wszystkimi [rozwiń/zwiń]
BRAK!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysiek
link | zgłoś
2021-01-28
*.146.231.*
Wyjątkowe dziadostwo
Brak
Same
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
dolar
link | zgłoś
2021-01-27
*.128.20.*
NAJGORSZA FIRMA PRZEWOZOWA JAKĄ W ŻYCIU NA OCZY WIDZIAŁAM gorszego chamstwa nie widziałam dawno. przesyłka leżała w sortowni 3 dni nie wysłana, po mojej interwencji telefonicznej miała zostać nadana na następny dzień, oczywiście tak sie nie stało. Firma zagubiła mój sprzęt i zwodziła mnie ta 5 dni u [rozwiń/zwiń]
NIE MA ZALET
BRAK KULTURY, CHAMSTWO, NIEKOMPETENCJA
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mario77
link | zgłoś
2021-01-27
*.11.130.*
Najgorsza firma przewozowa na rynku. Kurierzy to ameby! Zero kontaktu, 7 h czekania w domu, a kurier napisał że odmówiłem paczki. Paczka zwrócona do nadawcy. Pozostaje pisac reklamacje. Nie polecam! Kazdemu znajomemu będe odradzać!
Zadnych
Zero kompetencji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbigniew
link | zgłoś
2021-01-25
*:cc50:14b9:*
Kurierzy DHL -- w każdym razie dotyczy to tych w Krakowie -- NIE KONTAKTUJĄ SIĘ z odbiorcą przesyłki ani przed, ani po (rzekomej) próbie doręczenia, tudzież KŁAMLIWIE wpisują w swój system "przesyłka została awizowana" pomimo BRAKU jakiegokolwiek awiza! BOK DHL-u -- a dotarcie do "kogoś żywego", po [rozwiń/zwiń]
Bez takich żartów, proszę.
Same wady.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewelina
link | zgłoś
2021-01-20
*.182.179.*
Najgorsza firma kurierska, z którą zawsze są problemy. Ostatnia przesyłka do mnie prawie nie dotarła, bo kurier zażądał żeby wyjść po paczkę przed blok, bo parking był jego zdaniem za daleko.
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wanda
link | zgłoś
2021-01-20
*.190.229.*
Robilam zakupy online i trzykrotnie kurier nie przyniosl przesylki do domu, tylko pozostawil w Żabce. Moj problem polega na tym, że nie moge chodzic wiec jest to dla mnie duzy klopot. Kurier napisal ze nie bylo nikogo w domu co było klamstwem. To nie zdarza sie w żadnej innej firmie.
Klamią i nie dostarczaja do domu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

DHL Opinie