DHL Opinie

1.2 - poziom obsługi
1.2 - jakość usług / cena
1.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 908
Średnia ocen:
1.2 / 5

Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.dhl.com.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
noris1225
link | zgłoś
2018-04-03
*.172.233.*
Zamówilem paczke przed świetami jeszcze nie otrzymałem zamiast z Ustki pszewiesc do Gdanska to 100km i dalej Elblag to tesz 100km to jak sledziłem pszesyłke była w Poznaniu koszmar mieli dostarczyc 3.04 ale po południu wyznaczyli termin na 4.04 pierwszy i ostatni ras zamawiam u nich robilem zdiencia [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
noris1225
link | zgłoś
2018-03-29
*.0.126.*
Czekam na przesyłke z Ustki ma byc dostarczona koło Elblaga jak weszłem w sledzenie przesylek dhl to paczka znajduje sie w Poznaniu okrezna droga wiaza zamiast Ustka-Gdansk-Elblag
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarosław
link | zgłoś
2018-03-16
*.114.160.*
Nie otrzymałem przesyłki w godzinach 18:00-22:00 Specjalnie czekałem na przesyłkę na której mi bardzo zalezało. Jesteście do wielkiej D...y i wasze usługi są tyle warte co słowo hochsztaplera czyli wielkie dno. Zmuszony jestem wystawić bardzo negatywną opinię o waszych usługach, które są tragiczne i [rozwiń/zwiń]
Brak
Potężne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
and2
link | zgłoś
2018-03-08
*.115.23.*
najgorsza z najgorszych, kurierzy kłamią - wpisują jakieś niestworzone informacje ,infolinia dla odważnych, zero infomacji. Nie mają kurierów do rozwożenia to jak nie rozwioza paczek -wpisuja w systemie ,że nie zastano nikogo w domu .Paczka potem leży 2 dni w sortowni. Interwencje są kasowane przez [rozwiń/zwiń]
brak
nieterminowości, brak informacji, długi czas dostawy, długi czas przy odbiorze osobistym , Kłamią
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
madzik
link | zgłoś
2018-02-23
*.182.229.*
Firma fatalna. Nie liczą się z klientem wogóle. Nie dość, że nie dostarczają paczek to jeszcze kłamią. A interwencje są lekceważone. Jedna wielka porażka!!!!!
brak
mnustwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rafał
link | zgłoś
2018-01-26
*.160.155.*
Kurier rozwożący paczki w Warszawie na Tarchominie nr boczny WA805 jest dość specyficzną osobą. Pomijając "walory" wizualne w postaci niedogolonego wąsa (kwestia gustu) to jednak poza umiejętnością prowadzenia samochodu dostawczego i noszenia paczek ewidentnie nie nabył podstawowych zasad dobrego wy [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
gosia
link | zgłoś
2018-01-22
*.146.131.*
4 dni czekam na paczkę w podanych godzinach doręczenia, po czym czytam na stronie dhl o nieskutecznym doręczeniu z powodu braku odbiorcy w domu. Podane godziny doręczenia to totalna fikcja, nie ma możliwości kontaktu telefonicznego z kurierem. W biurze obsługi klienta można dowiedzieć się, że kurier [rozwiń/zwiń]
BRAK
nierzetelność, nieterminowość, brak kontaktu z kurierem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
artred
link | zgłoś
2018-01-02
*.72.146.*
Kurier nie dość że nie dostarczył przesyłki to wpisał że odmówiono odbioru przesyłki w konsekwencji przesyłka wróciła do nadawcy. Przy zgłoszeniu reklamacji DHL24 w odpowiedzi otrzymałem zapewnienie że sprawa jest załatwiana,cóż z tego skoro przesyłka została zwrócona nadawcy. Ciekawostką jest fakt [rozwiń/zwiń]
Brak
Godzina dostarczenia to fikcja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Renata
link | zgłoś
2017-12-06
*.254.244.*
Nie polecam 2 dni siedzę w domu cały dzień I dostaje info że kurier nikogo nie zastał.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
klientka
link | zgłoś
2016-12-20
*.97.254.*
Wysłano do mnie malutką rzecz ze śląska,skąd na Mazury jechała 24 godziny.Z miejsca,gdzie dotarła na Mazurach do mnie (odległość 20 km) jechała 6 dni.Zero kontaktu,zero odpowiedzi i zero reakcji. Dzwoniłam na Parcel,gdzie każą czekać pół dnia,a kiedy już się odezwę,każą dalej czekać,bo będą dzwonić [rozwiń/zwiń]
przesympatyczny i miły kurier
koszmarnie długo idzie przesyłka,brak reakcji,klient ma wydzwaniać i szukać paczki i kuriera
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
prokur
link | zgłoś
2016-12-08
*.190.233.*
Doręczyciel z firmy DHL bez żadnego mojego podpisu wsadził na siłę kopertę z przesyłką wartą 2.600.00,- do skrzynki tak,że prawie połowa wystawała na zewnątrz.Każdy mógł wyjąć tę przesyłkę i ją po prostu ukraść.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2016-10-20
*.67.89.*
Poziom bardzo mierny - nie ma możliwości kontaktu z kurierem (często nie ma mnie w domu żeby odebrać przesyłkę), nie ma możliwości wskazania wcześniej, żeby coś w tym zakresie ustalić a jak zaproponowałam, że o innej porze mogę być pod innym adresem (w tej samej miejscowości) to mi powiedziano, że n [rozwiń/zwiń]
Żadnych szczególnych
brak kontaktu z kurierem, beznadziejne godziny dostawy, brak możliwości ustalenia godziny dostawy, brak możliwości zmiany w zakresie adresu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2016-04-19
*.76.0.*
DHL to najgorsza firma kurierska z jaką się dotąd spotkałem . Zamówiony towar nie dostarczono , kurier jest arogancki , bez szczelny i nie kompetentny podczas rozmów telefonicznych -które sam rozłącza . Towar chce dostarczyć sąsiadom byle nie osobiście i w godzinach tylko dla niego korzystnych . Fi [rozwiń/zwiń]
.
.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
lkatte
link | zgłoś
2016-04-04
*.47.166.*
DHL - opinia
brak
kompletne dno, chamska obsługa, dostarczanie paczki przez tydzień, obrażanie klienta, błędy do których się nie przyznają, reklamacji też nie uznają. Przestrzegam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zdziwiona
link | zgłoś
2015-10-21
*.74.212.*
Zamowilam przesylke ok 1-2kg 40na 20 cm czesci zamienne od producenta,ma podpisana umowe z dhl i zdziwilam sie 36 zl przesyłka za pobraniem,w innych firmach jest to ok 20.zl .NIE zamowila bym gdyby te czesci mozna bylo kupic w sklepie .Pracownicy dhl nie zarabiaja az tak duzo zeby mozna bylo spodzie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Damian
link | zgłoś
2015-10-20
*.236.84.*
Firma nieprofesjonalna, konsultanci i biuro obsługi klienta niekompetentne. Wczoraj rano zleciłem telefonicznie przesyłkę - pani zanotowała zarówno adres przejęcia przesyłki, jak i dostarczenia (mój). Konsultantka sprawiała wrażenie zagubionej uczennicy szkoły podstawowej, która jest w pracy pierwsz [rozwiń/zwiń]
Brak
Niewywiązywanie się z przedstawionych klientowi warunków świadczenie usługi, niekompetentna obsługa i kurier, lekceważenie opinii klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mariusz
link | zgłoś
2015-10-05
*.228.91.*
firma profesjonalna, jakość usług bardzo dobra
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wściekły Klient
link | zgłoś
2015-08-21
*.127.139.*
Ja np czekam drugi dzień na odbiór nadanych przesyłek i właśnie dostałem telefon z informacją że, dziś również te nygusy nie podejmą przesyłek zaległych....Na pytanie czemu biorą zlecenia skoro nie są wstanie się z nich wywiązać nikt nie potrafił udzielić odp:) Pozdrawiam te ku.... z oddziału w łodz [rozwiń/zwiń]
BRAK
Niekompetencja wszędzie w biurach,wśród kurierów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
tom
link | zgłoś
2015-02-27
*.181.55.*
ja płace, a DHL kaze mi sie dostosowywac do ich czasu pracy. wg nich to ja mam siedziec w domu przez cały dzien i czekac na paczke,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
nora
link | zgłoś
2014-12-19
*.124.98.*
straszliwie problematyczna firma nie szanująca adresata
brak
same
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

DHL Opinie