DHL Opinie

1.2 - poziom obsługi
1.2 - jakość usług / cena
1.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 908
Średnia ocen:
1.2 / 5

Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.dhl.com.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Marysia
link | zgłoś
2020-12-10
*.204.21.*
Kolejny raz błędny adres i zwrot do nadawcy mimo poprawnego adresu w zamówieniu. Do tego zero komunikatu o zaistniałym problemie, a przy każdym zamówieniu mail i telefon podany. Po raz kolejny zamiast otrzymać paczkę w 4 dni czekam dwa tygodnie przez zwroty i ponowne zamówienia. Dramat
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alon
link | zgłoś
2020-12-10
*.171.90.*
Absurd! już któryś raz z kolei kurier firmy DHL na niby nie zastaje nikogo w domu, kiedy wszyscy są. Cały czas czekamy na dostawę i dostaję maila, że kurier ponownie był i nikogo nie ma. W obecnych czasach pracujemy zdalnie, adres podany poprawnie, numer telefonu również, żadnego kontaktu z strony [rozwiń/zwiń]
-
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Waldi
link | zgłoś
2020-12-09
*.36.218.*
Nigdy więcej DHL. Przesyłka awizowana na 10.30 - 12.10. Po 17-tej dzwonię na infolinię i dowiaduję się, że kurier już dzisiaj do mnie nie przyjedzie. Zero informacji, siedziałbym pewnie do nocy wypatrując przesyłki. Trzeba brać kilka dni urlopu, żeby otrzymać paczkę dostarczaną przez DHL. Nigdy więc [rozwiń/zwiń]
żadnych
opisane
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ppp
link | zgłoś
2020-12-03
*.182.9.*
przesyłki przychodzą opóźnione, w innych dniach i godzinach niż podane, odprawa celna - chaotyczna, niejasny przekaz informacji i systemu naliczania opłat, b. wydłuża czas dostarczenia przesyłki
sledzenie przesyłki niedokładne, dostarczenie opóźnione, odprawa celna
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2020-12-02
*:19bd:b6e3:*
Dno... Albo mi gubią paczki albo rano "wydana do doręczenia" 10.00-12.00 i ni hu hu. Ani razu, co podkreślam, ANI RAZU, nie doszło na czas. Najczęściej dzień, dwa później. Niestety ale niektórzy sprzedawcy nie mają innej opcji w kwestii kuriera. Siedzibę tej firmy proponuję zaorać i posadzić kwiatki [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcel
link | zgłoś
2020-12-02
*.182.216.*
Tragedia, paczka była zamówiona w niedzielę a została dostarczona w czwartek.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
m
link | zgłoś
2020-12-02
*.177.167.*
najgorszy kurier, paczka nie została w ogóle doręczona, mimo że byłam w domu w godzinach, w których miała byc dostarczona. pracuję z domu zdalnie, więc nie ma opcji, że mnie nie było. o 18.00 dostałam sms, że z powodu nieudanej próby dostarczenia zostawiają moją paczkę w żabce. żal i kpina, nigdy wi [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Niezadowolona
link | zgłoś
2020-12-01
*.36.195.*
Najgorsza firma kurierska. Kurier nie przyjeżdża, nie dzwoni, nie informuje kiedy będzie. W ogóle zero kontaktu. Zwierzchnicy też niekompetentni i niemili. Mojej przesyłki nie dostarczono wcale, w terminalu DHL miała oczekiwać 7 dni na odbiór, a po 3 dniach odesłano do dostawcy. Powinni oddać pien [rozwiń/zwiń]
brak
wszystkie jakie istnieją
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patrycja
link | zgłoś
2020-12-01
*.10.211.*
Najgorsza firma kurierska z jaką miałam do czynienia. Kolejny raz paczka mimo awizo nie została dostarczona na czas. Za każdym razem zamieszanie, poranny kurier miał mieć paczkę, ma ją wieczorny. Efektem ktoś musi zostać po godzinach pracy, aby odebrać paczkę. Porażka i to był ostatni raz kiedy zgod [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krokiecik
link | zgłoś
2020-11-27
*.221.149.*
Dostałam informację że od 16 do 18 kurier przywiezie moją paczkę. O godzinie 18 30 dostałam informację że nie było mnie w domu. Co jest kompletnym nonsensem.
Brak
Brak profesjonalizmu I rzetelności.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ela
link | zgłoś
2020-11-27
*.235.186.*
firma bardzo nierzetelna. Kurier nie dojeżdża z przesyłką, a później twierdzi, że nikogo nie było pod wskazanym adresem. Informację, że kurier nie mógł zostawić przesyłki, gdyż nikogo nie było, dostałam przed wskazanym czasem doręczenia. Musiałam sama jechać po odbiór paczki. Kierowniczka obiecywała [rozwiń/zwiń]
brak
nierzetelność, oszukiwanie klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alicja
link | zgłoś
2020-11-26
*.21.240.*
W dniu dzisiejszym, przed południem, otrzymalam informację o tym, że dzisiaj w godzinach 16-18 nastąpi doręczenie przesylki o numerze 22921660160. W związku z tym w tym czasie oczekiwałam na kuriera. Jakie bylo moje zdziwienie i irytacja, gdy o godz.16:58 otrzymalam wiadomość, że nie bylo mnie w d [rozwiń/zwiń]
brak
nierzetelność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
stanisław
link | zgłoś
2020-11-26
*.109.33.*
brak kontaktu , tylko infolinie. kurier podaje nieprawdę. przesyłkę przekazują do nadawcy po dwóch próbach dostarczenia.Tak naprawdę kuriera po raz drugi wcale nie było. DHL Oddział w Legnicy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maria
link | zgłoś
2020-11-25
*.42.16.*
Przesyłka dotarła w stanie krytycznym, wysyłałam żywność w plastikowych, mocnych pudełkach, które dotarły popękane, pudełko zewnętrzne uszkodzone. Wniosek z tego, że przesyłka była rzucana
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mw
link | zgłoś
2020-11-25
*.225.150.*
dhl TO DZIADOSTWO NA DZIADOSTWIE, DZIADOSTWEM POGANIANE. PRZYSŁALI SMS I MAIL, ŻE PRZESYŁKA BĘDZIE DOSTARCZONA W NASTĘPNYM DNIU MIĘDZY 8:45-10:45. OCZYWIŚCIE NIE ZOSTAŁA DOSTARCZONA. O 16:32 PRZYSŁALI SMS, ŻE ZOSTAŁA PRZEKAZANA DO PUNKTU dhl PO NIESKUTECZNEJ DOSTAWIE. OCZYWIŚCIE KURIER SIĘ NIE SKONT [rozwiń/zwiń]
mniej niż 0
same wady jak w opinii
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aneta
link | zgłoś
2020-11-23
*.204.206.*
Zdecydowanie odradzam korzystać z usług kurierskich firmy DHL Parcel! Na trzy zlecone tej firmie w przeciągu tygodnia doręczenia, żadne nie zostało zrealizowane zgodnie z ustaleniami. Przesyłki leżą na magazynie mimo , że firma codziennie wysyła maile, że przesyłka jest w doręczeniu. Nikogo nie sta [rozwiń/zwiń]
brak
nierzetelna firma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nadine
link | zgłoś
2020-11-20
*.238.107.*
This is a review for DHL Parcel. Horrible! Packet was sent from Germany to Poland, extra pay to have a quick, confirmed delivery into my hands within 3 days. It was supposed to be a surprise for me. After 5 days, the sender had to give away the surprise and asked me if I got anything. Nothing. When [rozwiń/zwiń]
zero
expensive, no notes in post box, no delivery but self pick up, pick up station very far away
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Arleta
link | zgłoś
2020-11-17
*.173.69.*
Najgorsza forma kurierska. Paczek nie dostarczają a później wmawiają ze nie było nikogo w domu. Pracuje zdalnie wraz z rodzina ale oczywiście oni maja racje. Wysłane nagranie z kamery przed domem i oczywiście dalej uważają ze kurier był ale nikogo nie zastal w domu/. Zero szacunku, sprawa została [rozwiń/zwiń]
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kasia
link | zgłoś
2020-11-12
*.253.71.*
DNO DNA. Kurier zamówiony na poniedziałek. Paczka nie odebrana, chociaż cały dzień byłam w domu, numer telefonu podany. Po złożeniu reklamacji wizyta została przełożona na kolejny dzień. Zgadnijcie co... kurier znowu się nie zjawił!!! Mają podany numer telefonu, e-mail, domofon i ŻADNEJ, podkreślam [rozwiń/zwiń]
brak
lenistwo, kłamstwo, brak odpowiedzialności
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nat
link | zgłoś
2020-11-12
*.30.30.*
Śmiech! Kurier sie nie kontaktuje, nie dostaje żadnej informacji co do szacowanej godziny dostarczenia (nie to co w innych firmach, że kurierzy dzwonią chociażby na telefon bądź piszą sms). Po złożeniu skargi, bardzo "inteligentna" Pani stwierdzila, ze monitorują paczkę i dostane ją jeszcze dzis. Na [rozwiń/zwiń]
Jakie zalety? XD
Lenistwo. Oszukiwanie. Brak kontaktu z kurierem. Fałszywe informacje. Kurierzy przed godziną 15 kończą pracę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

DHL Opinie