DHL Opinie

1.2 - poziom obsługi
1.2 - jakość usług / cena
1.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 908
Średnia ocen:
1.2 / 5

Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.dhl.com.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
niezadowolony klient
link | zgłoś
2019-07-10
*.255.14.*
Kurier wrzuca wszystkie paczki do Żabki i ma w nosie ich rozwożenie. Sytuacja na moim osiedlu jest niezmienna od wielu miesięcy. Interwencja telefoniczna nie pomogła. Interwencja przez stronę www nie pomogła. Paczki nie odbiorę, bo nie mam jak, gdyż leżę cały czas w domu po operacji. Karygodnym jest [rozwiń/zwiń]
brak
kłamstwo, nieuczciwość, brak kontaktu, samowolka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zażenowany
link | zgłoś
2019-07-05
*.38.12.*
Niby kurier, a człowiek czuje się jak w paczkomacie... Dostawa miała być w godzinach 18-22, ale ku mojemu zdziwieniu o godzinie 15 (przed "niby" dostawą) otrzymuje SMS'a o nieudanej próbie doręczenia oraz konieczności odbioru w punkcie...XXI wiek - znana firma kurierska - Polska. Kontaktu z kurie [rozwiń/zwiń]
- kompletny brak
- stosunek cena/jakość - odbierz sobie paczkę sam - olewcze podejście
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ediwl
link | zgłoś
2019-07-03
*.88.98.*
13 nadałem przesyłkę oczywiście DHL przez portal wysyłkowy epaka. Obiecano mi że w sobotę przesyłka dojdzie tylko mam zapłacić dwa razy drożej, zapłaciłem. Kurier miał odebrać przesyłkę w godzinach 11-14 dostałem taką wiadomość. pojawił się o godz 18;30, i zapewnił że przesyłka dotrze. 17 czerwca p [rozwiń/zwiń]
brak
nie terminowość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2019-07-03
*:bfc3:ee2:*
Najgorsza firma kurierska w Polsce. Brak infolinii. Brak kontaktu z kurierem. Dostarczają jak sobie chcą. Reklamacja tylko mailowo po zarejestrowaniu. Żenada
Brak
Wszystko zle
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2019-07-01
*.67.2.*
Bardzo nie solidna firma nie polecam Panie Prezesie firmy przeczytaj Wszystkie opinie nie wstyd Ci a pewnie tak jak Twoi pracownicy olewasz klientów ale przygotowujemy Twojej firmie niespodziankę reklamową Firma matka na pewno nie będzie tego zadowolona zaręczam
żarty brak jakichkolwiek zalet
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbigniew
link | zgłoś
2019-06-28
*:3a70:2eca:*
W dniu dzisiejszym odebrałem SMS z informacją, że przesyłka, którą miano mi dostarczyć do domu, została umieszczona w automacie DHL Kraków, ul. Lipska 28. Rad-nierad pojechałem odebrać tę przesyłkę, no i zaczęło się: - automat okazał się być "ślepy i głuchy" - jeden-jedyny ekranik było ciemny, żadn [rozwiń/zwiń]
O jakich "zaletach" mowa?
Przeczytajcie opis...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ishi
link | zgłoś
2019-06-28
*.156.133.*
Rzeszów. Kurier w tym rejonie to katastrofa. Kurier nie zastał odbiorcy o godzinie 11.48. Rzecz w tym że ja cały czas byłem i czekałem. Zero kontaktu przez telefon. Zero kontaktu przez video-domofon. To jest kpina!!! Dzwoniąc na infolinie dostałem info automatyczne "proszę śledzić przesyłkę" Wy sob [rozwiń/zwiń]
żadnych absolutnie
ZERO KONTAKTU
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wiktoria
link | zgłoś
2019-06-28
*.173.234.*
Nikomu nie polecam kuriera z DHL nie dość że pracownicy są niemili wręcz opryskliwi to jeszcze leniwi. Zamówiłam paczkę którą miła mi przywieść kurier niestety po telefonie on kuriera dowiedziałam się że nie przywiezie mi dzisiaj początki bo do mojej wioski jest objazd przez remont a mu się nie chce [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamil
link | zgłoś
2019-06-26
*:b57e:4530:*
Nie ma chyba gorszej firmy kurierskiej którą znam. Totalna ale to absolutnie totalna olewka klienta, kurierzy mają w *** czy doręcza paczkę czy nie, i tak otrzymają za nią pieniążki. Rzeczą logiczna jest to iż nie będę siedział cały dzień w domu i czekał aż kurier raczej do mnie przyjechać, poniew [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sylwia
link | zgłoś
2019-06-26
*:1ef1:80b4:*
Nie polecam z czystym sercem.Infolinia ma klienta w nosie,nie przyjmują skarg na kolegę z pracy .Żenada.Kurier nie dostarcza bo rzekomo nikogo nie ma w domu.Kłamstwo!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola
link | zgłoś
2019-06-24
*.153.226.*
Najgorsza firma kurierska to DHL, bardzo niemili kurierzy i złośliwi, nawet paczki nie dostarczają pod wskazany adres tylko jest wysyłana do innego miasta, aby tam samemu sobie odebrać. Pracują tam złośliwi ludzie.
nie ma
wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jan
link | zgłoś
2019-06-21
*.172.255.*
Bardzo ważna przesyłka została przesłana korzystając z DHL - po kontakcie z kurierem miała być o 15:00 w piątek (dziś) - dostałem potwierdzenie ustne. Czekałem do 17 i nic. Sprawdziłem status - cofnięty a przesyłka została zwrócona do sortowni. Pan kurier wolał zrobić sobie wolne. Pani na infolini r [rozwiń/zwiń]
brak
istnieje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Liz
link | zgłoś
2019-06-19
*.248.211.*
Kolejny raz korzystam z usług tej firmy I mam nnadzieje ze ostatni. Obsługa I poziom kultury kuriera poniżej jakiegokolwiek standardu. Firma powinna zwracac wieksza uwage na poziom obslugi, poniewaz co raz wiecej osob rezygnuje z zakupow jesli obsluguje wysyłki DHL
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lilla
link | zgłoś
2019-06-18
*.76.227.*
doręczenia paczek to porażka pomimo iż doręczenie jest do firmy otwartej 12godzin to kurier przesyłki zostawia w punkcie dhl i twierdzi że nikogo nie było na miejscu a reklamacje to totalna porażka mają wszystko w głębokim poważaniu
brak
zbyt wiele aby wymienić
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Julia
link | zgłoś
2019-06-17
*.93.94.*
Masakra! Nie da się z nikim porozmawiać na infolini, bo wszystko automatycznie jest nagrane. Nigdy z własnej woli nie wybieram tej firmy kurierskiej, ale w niektórych sklepach jest to jedyna opcja. Żadnej wiadomości o której mniej-więcej mozna sie spodziewać paczki.. najlepiej siedzieć i czekać w do [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maryśka xxx
link | zgłoś
2019-06-16
*:1d54:81b0:*
Z reguły, gdy kupuję wybieram opcję dostawy kurierem, gdyż mam kłopoty z chodzeniem. Sklep, gdzie zamówiłam towar korzysta niestety z "usług" firmy DHL. Za przesyłkę niewiele większą niż koperta, za dostawę zapłaciłam 20,00. Kurier DHL nawet się nie pofatygował, żeby dostarczyć przesyłkę pod wskazan [rozwiń/zwiń]
żadnych
lekceważenie klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Renata
link | zgłoś
2019-06-15
*.238.48.*
Zdecydowanie odradzam, zerowy kontakt z kimkolwiek, paczkę musiałam odebrać osobiście ponad 100 km od domu.Zapłacony transport z doręczeniem i co? nikogo to nie obchodzi, Paczki nie mogłam przekierować bo twierdzili ze nie ma nr telefonu, ale był. Pytam się czy tam pracują roboty? czy ludzie umiejąc [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kama
link | zgłoś
2019-06-14
*.147.108.*
Totalna porażka. Kurier zostawił duża, zagraniczna przesyłkę w punkcie. Nie podjął nawet próby doręczenia. Dostałam info,że próba nieudana. Ciekawe, byłam w domu ,czekałam. Nikogo nie obchodzi jak odbiorę duża przesyłkę. Infolinia nie pomogła. Nie polecam!!!!@
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2019-06-08
*.205.111.*
Zostałem okradziony rzez tą firmę. Przesyłka wysłana do mnie nidgy nie została doręczona. Reklamowałem i skarżyłem się na stronie DHL dwukrotnie. Nie otrzymałem żadnej odpowiedzi.
Brak
Tylko wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2019-06-07
*.147.35.*
Mają wylane na wszystko.NAJGORSZ FIRMA KURIERSKA
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

DHL Opinie