MediaExpert Opinie

3.5 - poziom obsługi
3.6 - jakość usług / cena
3.4 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 356
Średnia ocen:
3.5 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
www.mediaexpert.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Miętki stefan
link | zgłoś
2021-05-19
*:e454:8129:*
Montaż i dostawa na 5+.Jedyny minus dostawy to taki że panowie wciskają gadżety na siłę, gdybym chciał to zamówił bym je na stronie razem że sprzętem
Szybka i fachowa dostawa i montaż
Wciskanie gadżetów na siłę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2021-05-18
*.146.36.*
Witam. Zamówiłem torbę na laptopa przez neta. Nie dość że czekałem na nią ponad tydzień, to w dodatku przyszła nie ta którą zamawiałem. Po zgłoszeniu telefonicznym o nieprawidłowości kazano mi odwieźć produkt do sklepu. W sklepie oddano mi pieniądze i stwierdzono, że jak chcę nadal zakupić dany prod [rozwiń/zwiń]
Przynajmniej oddali pieniądze bez problemu
Długi czas oczekiwania i otrzymanie nieprawidłowego produktu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
SROKA JANUSZ
link | zgłoś
2021-05-18
*.255.195.*
Firma tak skupia się na prostackich reklamach , że brakuje im czasu na profesjonalną obsługę reklamacji. Podejrzewam , że mediaekspert ma cichą umowę z serwisem gwarancyjnym CCS co pozwala odrzucić bezkarnie każdą reklamację. Zasada jest prosta : sprzęt nie da się naprawić więc CCS wpisuje że sprzę [rozwiń/zwiń]
Nie zauważyłem
Brak gwarancji, arogancja pracowników
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
lech68
link | zgłoś
2021-05-12
*.0.3.*
ZAMÓWIONY LAPTOP ASUS PRZYSŁALI HP REKLAMACJA TRWA JUŻ 2 TYGODNIE BANDA ZŁODZIEJI SPRAWA ZOSTANIE ZGŁOSZONA DO PROKURY
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tobiasz
link | zgłoś
2021-04-23
*.127.20.*
Zamówiłem towar w promocji w sklepie internetowym mediaexpert, po czym anulowali go argumentując to brakiem towaru. Kiedy wchodzę na ich stronę, towar widnieje i można go zamówić tylko w dużo droższej cenie. Odradzam zakupy. Reklamacje nie odnoszą skutku
brak
ignorowanie reklamacji klienta, zbywanie go
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jerzy
link | zgłoś
2021-04-21
*.117.218.*
Nie polecam. Po trzech miesiącach użytkowania płyta indukcyjna odmawia dalszej współpracy, gwarancja oraz rękojmia nie uznane z powodu przepięcia / złego podłączenia. Serwis który wydaje takie opinie to jacyś amatorzy wg. których sprzęt pada po trzech miesiącach z powodu "złego podłączenia" a co gor [rozwiń/zwiń]
Brak
Ignorowanie konsumenta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lech
link | zgłoś
2021-04-19
*.32.195.*
Najgorszy , najmniej profesjonalny oraz najbardziej oszukańczy sklep jaki znam z tej branży..Chodzi o motocykle jakie oferuje Mediaexpert..Jest tak : Cena motocykli została mocno wywindowana w góre a teraz jest "promocja cenowa"..która i tak nie dorównuje cenom wczesniejszym..
Nie zauważyłem
Oszukaństwo cenowe
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maja
link | zgłoś
2021-04-19
*.5.128.*
Nie polecam! Kilka dni wcześniej umówiłam dostawę ( spore zamówienie- sprzęty kuchenne) na konkretny dzien uiszczając za to odpowiednia opłatę. Zamówienie zostało przyjęte i spakowane ale najwyraźniej ktoś zapomniał nadać je kurierowi bo po prostu nie przyszło tego dnia. Osoba na infolinii kompletni [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
tomek
link | zgłoś
2021-04-18
*.173.243.*
Co prawda kupowałem towar na elektro.pl ale to ta sama firma, ten sam właściciel i to samo podejście do reklamacji... Odradzam zakupy w tej firmie. Jak jest jakakolwiek usterka (w moim przypadku ekspres do kawy krups) elektro.pl podchodzi bardzo "olewczo" do reklamacji. Towar jest wysyłany do pseud [rozwiń/zwiń]
Oceniająć proces reklamacyjny to brak zalet
Proces reklamacyjny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2021-04-16
*.72.21.*
Nie mam dobrego zdania nt sklepu kupiłam stepper który wg opisu powinien mieć regulację oporu i ciężaru, niestety tej drugiej nie ma, na infolinii odeslali mnie do serwisu i temat zamknięty, szkoda przepłacać lepiej kupić tańszy bez tej funkcji oficjalnie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

MediaExpert Opinie