MediaExpert Opinie

3.2 - poziom obsługi
3.3 - jakość usług / cena
3.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 383
Średnia ocen:
3.2 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
www.mediaexpert.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Bonifacy
link | zgłoś
2021-03-17
*.99.105.*
Polecam, udane zakupy zmywarki Electrolux.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
maga
link | zgłoś
2021-03-17
*.138.209.*
Dobre przeceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Myssz
link | zgłoś
2021-03-17
*.120.156.*
Szybka obsługa towar gotowy do zabrania od razu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maciej
link | zgłoś
2021-03-16
*.120.211.*
Bardzo miła obsługa. Doradzili i pomogli w zakupie najlepiej jak umieją. Zakup trafiony w 10. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
carni
link | zgłoś
2021-03-16
*.110.114.*
poszukiwania odpowiedniego telefonu były dość długie ale z pomocą obsługi się udało ;)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marzena
link | zgłoś
2021-03-13
*.8.230.*
Kupiłam lodówkę w Media Expert no Frost i jestem bardzo zadowolona jest super warto kupić dostawa bardzo szybka na 3 dzień panowie wnieśli rozpakowali lodówkę i wszystko było dobrze zabrali starą lodówkę brawa dla nich Polecam .
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MRek
link | zgłoś
2021-03-13
*.68.47.*
Nie jestem zadowolony z zakupów w mediach expert - dlaczego? Promocja 30 rat 0% to po prostu ściema. Doliczana jest opłata 5 zł do każdej płatności dokładnie za niby prowadzenie konta. Dla mnie to po prostu oszustwo, naciąganie klienta. To był mój ostatni zakup w tym markecie. Pozdrawiam
Duży asortyment
Ukryte opłaty o których dowiadujemy się najczęściej przy podpisywaniu umowy _chodzi o raty
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anastazja
link | zgłoś
2021-03-13
*.10.184.*
13 Marca 2021, udałam się do sklepu, aby złożyć reklamacje: zamówiłam online wagę Huawei, niestety nie działało połączenie z telefonem przez Bluetooth. Dziewczyna Natalia, przyjęła reklamacje z bardzo niezadowoloną miną, ale ok rozumiem, może gorszy dzień. Później zapytałam, gdzie mogę znaleźć tak [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2021-03-11
*.173.252.*
Radzę omijać bardzo bardzo szerokim łukiem. Nie dotrzymują terminów wielokrotnie, oraz nie dotrzymują słowa, że zbadają temat co się dzieje z zamówieniem i oddzwonią. Bardzo przykro, bo to był sklep nr 1 w mojej rodzinie. Wszyscy zamawialiśmy tam każdy jeden sprzęt i wcześniej nie było problemu. Od [rozwiń/zwiń]
Asortyment
obsługa klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paulina
link | zgłoś
2021-03-10
*.0.22.*
Ostrzegam przed Media Expert! Kupilam u nich telewizor, ktory zawiesza sie tak, ze nie da sie go uzywac, wifi nie dziala. Reklamacja trwa juz 5 miesiac. W czasie jej trwania zgubili nozki, pilota, kable. Co wiecej obdrapali obudowe i bez mojej wiedzy i zgody ja wymieniali. Sprawa najpewniej trafi do [rozwiń/zwiń]
Brak.
Mnostwo.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

MediaExpert Opinie