Opinie o MediaExpert

2.7 - poziom obsługi
2.8 - jakość usług / cena
2.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 323
Średnia ocen:
2.7 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
www.mediaexpert.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Katarzyna
link | zgłoś
2020-12-01
*.82.140.*
Nie polecam sklepu internetowego media expert. Kilka dni temu otrzymałam zamówiony ekspres do kawy z promocji Black Friday. Przyszedł juz popsuty nie podaje kawy. Wydzwaniam nikt nic zrobić nie może każą wypisywać zgłoszenia reklamacyjne kiedy bez problemu powinna nastąpić wymiana uszkodzonego sprzę [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
klamot98
link | zgłoś
2020-11-28
*.151.44.*
wystawiają tylko dobre opinie złe już nie!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Poufne
link | zgłoś
2020-11-26
*.21.151.*
WARTO PRZECZYTAĆ! Dobry wieczór, chciałabym zadać pytanie, na które oczekuję solidnej odpowiedzi od Państwa. Proszę w wytłumaczenie, dlaczego każde połączenie z Państwa infolinią kończy się niepowodzeniem w załatwieniu pewnych kluczowych dla mnie kwestii? W ciągu ostatnich 4 dni próbowałam się do [rozwiń/zwiń]
BRAK
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dariaa
link | zgłoś
2020-11-26
*:a019:86a1:*
Zamawiałam internetowo 2 rzeczy , które mialy mi przyjść w czwartek niestety po tygodniu opóźnienia cisza nikt nie informuje co stało się z przesyłką która oczywiście była opłacona. Zadzwoniłam na infolinię tam jeden konsultant nie potrafi mi pomóc, a drugi w końcu przyznaję, że moja paczka leży [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient
link | zgłoś
2020-11-25
*.193.198.*
Kupiłam lodówkę i pralkę. Była promocja, w ramach, której drugi produkt był tańszy. Nigdzie nie było informacji, że produkty nie są nowe. Kupowałam sądząc, że otrzymam nowe produkty, fabrycznie zapakowany. Do każdego produktu była zakupiona usługa wniesienia, rozpakowania i ustawienia we wskazanym [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Marcin B
link | zgłoś
2020-11-24
*.146.37.*
Zakupy w sklepie internetowym Media Ekspert-zostałem oszukany? 09 listopada kupiłem i zapłaciłem za towar. Nr transakcji 02323087162.Dostawa na drugi dzień.  -10 i 12 listopada dostałem mail o przedłużającej się dostawie. -14.XI zapytałem mailowo o dostawę.  Dzwoniłem na infolinię.Tam kazali cze [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maciej
link | zgłoś
2020-11-22
*.225.185.*
NIE POLECAM! Sprzęt zamówiony we wtorek z dostawą na piątek. W piątek rano sms, że sprzęt wydany instalatorowi więc cierpliwie czekam. Wieczorem próbowałem się skontaktowac z kurierem niestety bezskutecznie ani nie odbiera ani nie odpisuje na sms. W sobotę zadzwoniłem na infolinie i się okazało że [rozwiń/zwiń]
Brak kontaktu z kurierem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zawiedziony klient
link | zgłoś
2020-11-22
*.173.234.*
Witam,zdecydowanie nie polecam robienia zakupu w Media Expert w Szprotawie poniewaz oszukano mnie nastepujaco ,4 miesiace temu kupilem telefon,ktory niestety nadaje sie do utylizacji za to przy zakupie towaru w sposob nachalny proponowane sa za dodatkowa oplata T.Z.W Ubezpieczenia oraz Za dodatkowa [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aneta
link | zgłoś
2020-11-22
*:5d9d:6bb7:*
Pierwszy raz spotykam się z takim poziomem obsługi w Internecie. Zdecydowanie odradzam . Zamieszczają super oferty, po zakupie nie wysyłają towaru mimo informacji na stronie "towar w Twoim domu już jutro". Po kontakcie słyszę,że mogę bez KONSEKWENCJI zrezygnować! Czekam na towar 2 tygodnie a teraz m [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2020-11-22
*.221.81.*
Dział reklamacyjny fatalny, od miesiąca czekam na mój towar, dzwonię co pare dni i ciągle mówią żeby czekać. Po pewnym czasie moja reklamacja została anylowana przez jakiegoś pracownika i wszystko zaczęło się od nowa. Najleprze jest to, że podano mi już numer listu przewozowego DPD, a gdy do nich za [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?