MediaExpert Opinie

3.2 - poziom obsługi
3.3 - jakość usług / cena
3.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 383
Średnia ocen:
3.2 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
www.mediaexpert.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Brunon
link | zgłoś
2020-07-31
*.45.118.*
Jestem bardzo zadowolony
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ok
link | zgłoś
2020-07-30
*.184.56.*
ok
ok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
duby
link | zgłoś
2020-07-27
*.184.56.*
zakupy ok skorzystane z promocji
spoko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
karol
link | zgłoś
2020-07-13
*.227.117.*
Trzy dni przesyłałem wiadomość email że zdjeciami i twierdzili ze nie przechodzi po trzech dniach nagle 10 czy11 wiadomości przeszło ale nie ma chętnego do rozwiązania mojej reklamacji z uszkodzeniem sprzętu. Jak dla mnie to chore podejście do klienta
Brak
Jestem ciekaw po jakim czasie otrzymam wolny od wad towar
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wanda
link | zgłoś
2020-07-12
*.120.211.*
Miałam przyjemność trafić na wyjątkowo profesjonalną obsługę. Pan z działu agd odpowiedział na niemal wszystkie moje pytania dot. lodówki moich marzeń. Wróciłam do domu z chudszym portfelem ale i z uśmiechem na twarzy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kasum
link | zgłoś
2020-07-08
*.244.214.*
Po zgłoszeniu usterki przysłano mi naprawiony sprzęt i cały proces trwał krócej niż 2 tygodnie robocze. Nie ma co narzekać, bo takie sytuacje się zdarzają
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marszall
link | zgłoś
2020-07-08
*.244.214.*
Sklep to typowy elektromarket jednak można trafić za świetne promocje. Obsługa okej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
aldona
link | zgłoś
2020-07-07
*.15.92.*
w czerwcu kupiłam kuchnię gazową. Obsługa w sklepie OK. Szybko, profesjonalnie. Niestety opłaciłam "pakiet Pełen Komfort". i to był błąd. Kuchnia co prawda została dostarczona w wyznaczonym terminie, ale na podłączenie i zabranie starej - nie doczekałam się - mimo 3-krotnego przesuwania przez firmę [rozwiń/zwiń]
zwrot zapłaty za pakiet Pełen Komfort
3 dni mieszkania "z kuchenka w pokoju"
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kubator78
link | zgłoś
2020-07-04
*.220.145.*
Bardzo lubiłem kupować w tym sklepie do czasu pierwszej reklamacji. Od trzech miesięcy nie mam ani sprzętu który wysłałem ani pieniędzy wszelkie kontakty z działem reklamacji kończy się zapewnieniem że zwrócą pieniądze do tego i tego dnia i to wszystko totalna olewka przestrzegam więc wszystkich zad [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kraft
link | zgłoś
2020-07-01
*.120.211.*
Obsługa bardzo uprzejma i pomocna. Dostałem zniżkę na podstwie niższej cenie na ceneo ;)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

MediaExpert Opinie