MediaExpert Opinie

3.1 - poziom obsługi
3.3 - jakość usług / cena
3.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 389
Średnia ocen:
3.1 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
www.mediaexpert.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
piotr
link | zgłoś
2020-06-06
*.244.214.*
Nie wiem skąd tak słaba ocena. Bardzo dobry sklep.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
pelle
link | zgłoś
2020-06-06
*.244.214.*
Zamówiłem w środę popołudniu i w piątek przed południem miałem już paczkę. Darmowa dostawa i karta gwarancyjna
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pola
link | zgłoś
2020-06-06
*.47.35.*
Fajna sobota w kinie domowym się zapowiada, towar trafił do nas wczoraj w sam punkt!
szybka dostawa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
karmeel11
link | zgłoś
2020-06-05
*:283c:45d9:*
Sklep bardzo sprawnie rozpatruje reklamacje i problemy. jestem u nich klientem od dawna i jakiś czas temu coś poszło nie tak przy moim zamówieniu. Konsultant zareagował sprawnie, a pieniądze były następnego dnia roboczego. Całościowo na plus.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2020-06-05
*.67.163.*
Niestety nie radzą sobie ze sprzedażą, przyjmują zlecenie na towar którego nie mają a potem lawirują z odpowiedziami. Co konsultant to inna odpowiedź, oczywiście nawzajem się wykluczająca. Generalnie, starają się ale z dostawą zamówionego towaru bywa różnie, ja nie otrzymałem i zrezygnowałem. Ciekaw [rozwiń/zwiń]
Brak
Wiele
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patryk
link | zgłoś
2020-06-04
*.47.41.*
Przyszedł zasilacz, zapakowany dobrze, kurier punktualnie w tych godzinach co miał być to był, jest git
mam i ja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
adam
link | zgłoś
2020-06-04
*.244.214.*
Wg mnie najlepszy elektromarket w Polsce
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jonczy
link | zgłoś
2020-06-04
*.99.105.*
Zamówiłem aparat ze strony ME i dostałem specjalny rabat od Nikona przez partnerstwo obu firm ;P
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
glover
link | zgłoś
2020-06-03
*.120.211.*
Raty pół teraz, pół za pół roku to świetny wynalazek. Skorzystałem z tego kupując nową kartę graficzną ;)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
AgaEm
link | zgłoś
2020-06-03
*.253.206.*
Opinia zdecydowanie pozytywna. Robię tu zakupy dosyć rzadko, ale ostatnio częściej, bo trzeba się zaopatrzyć w klimator i inne sprzęty przydatne latem - profesjonalna obsługa i rzetelność :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

MediaExpert Opinie