MediaExpert Opinie

3.5 - poziom obsługi
3.6 - jakość usług / cena
3.4 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 356
Średnia ocen:
3.5 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
www.mediaexpert.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
wakanda
link | zgłoś
2020-09-30
*:9954:4b1f:*
pracownicy w salonie w wola park przesympatyczny i gotowi do pomocy. Bardzo dobry wybór w sklepie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Niezadowolony
link | zgłoś
2020-09-21
*.25.144.*
Zakup przez stronę łatwy i szybki. Jednakże dział reklamacji to totalne dno. Celowo przedłużają reklamacje. Podobnie jest w sklepie stacjonarnym, miganie się od przyjęcia i wciskanie kitu, że jeśli towar zakupiony był online to i zwrot również tylko przez neta. Z czystym sumieniem NIE polecam Media [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Justyna
link | zgłoś
2020-09-19
*:c2cd:3fcb:*
Zakupy może robi się i dobrze, gorzej gdy produkt jest wadliwy. Zgłoszenie reklamacji przez sklep internetowy to farsa, pracownicy udają, że nie otrzymali zgłoszenia, chociaż został nadany nr reklamacji. Brak kontaktu, brak reakcji na złożenie skargi, cisza... Musiałam zgłosić reklamacje w sklepie s [rozwiń/zwiń]
brak
obsługa klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ryszard
link | zgłoś
2020-09-14
*.91.13.*
Zostałem oszukany w dn.14 09 2200 w sklepie we W-ku ul. Orzei 75 A, cena na regale za telewizor była 899, pan na stoisku stwierdził że 999 i że ubezpieczy mi zakup na rok za darmo,polecił kupno baterii za pół ceny do telewizora.W mieszkaniu patrzę na paragon; telewizor 899 zł, baterie pełna cena i u [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jan
link | zgłoś
2020-09-14
*.117.178.*
W dniu 11.09.2020 r. kupiłem rower w sklepie w Lublińcu usytuowanym w markecie "Jedenastka". Z pełną powagą potwierdzam, że pracownicy tego sklepu z kierownikiem na czele wykazali się pełnym profesjonalizmem i wysokim stopniem kultury osobistej.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
waldek
link | zgłoś
2020-09-13
*.215.236.*
takie pytanie mam, może ktoś się z tym spotkał, oddawałem telefon do reklamacji, nie miałem innego więc kupiłem od nich nowy na odwrocie miał dwie naklejki papierowe, nie zwróciłem na to uwagi, ale jak odbierałem telefon który oddawałem do reklamacji, zauważyłem, że ma taklie same dwie naklejki, co [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Emilia
link | zgłoś
2020-09-02
*.110.114.*
Szybka, fachowa obsługa. Doradzą, poszukają z nami czegoś online jeżeli stan magazynowy nie spełnia oczekiwań. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jakubb
link | zgłoś
2020-09-02
*.246.208.*
Bardzo kulturalna obsługa. Doradzą fachowo przy braku zdecydowania lub niewiedzy klienta. Ceny są okej, jakość produktów bardzo dobra. Można płacić kartą
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marzanna
link | zgłoś
2020-09-01
*.120.211.*
Jest super. Profesjonalni i mili sprzedawcy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
nikodem
link | zgłoś
2020-09-01
*.253.206.*
Gdy robię zakupy w me, nie mam zbyt wielu powodów do narzekań. Poziom obsługi i asortyment bez zarzutu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

MediaExpert Opinie