MediaExpert Opinie

3.5 - poziom obsługi
3.6 - jakość usług / cena
3.4 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 356
Średnia ocen:
3.5 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
www.mediaexpert.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Ewa
link | zgłoś
2021-08-11
*.10.112.*
SERDECZNIE DZIĘKUJĘ P. KASI PRACUJĄCEJ W MEDIAEXPERT PRZY UL. POŁCZYŃSKIEJ ZA SPRAWNĄ I FACHOWĄ OBSŁUGĘ PRZY ZAKUPIE TELEFONU I ZAŁATWIENIU FORMALNOŚCI KREDYTOWYCH.
BARDZO MIŁA I FACHOWA OBSŁUGA
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2021-08-11
*.172.233.*
Czekam ponad tydzień na pralkę. Nie mam sprzętu, za ktory zapłaciłam, a weryfikacja błedu w dostawie trwa i trwa i trwa... niby taki priorytet. Niech sobie sklep szuka winnego, ale pralka powinma być noezwłocznie wysłana. Jako klient nie mogę ponosić odpowiedzialności za czyjes błędy!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dariusz
link | zgłoś
2021-08-07
*.41.148.*
Tragedia z dostawcami, nie stosują się do zaleceń godzinowych, wyznaczonych przez sklep.Nie szanują kupującego. To, w końcu towar zakupiony, nie jest własnością dostawcy.Są w kontakcie telefonicznym bezczelni,niegrzeczni.Powinna firma ich wymienic .zwolnić.Zostałem zmuszony do zwrotu towaru , w zwią [rozwiń/zwiń]
brak
dużo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2021-08-05
*.19.95.*
Dziś zareklamowałam suszarkę zakupioną sklepie internetowym , reklamacja przebiegła sprawnie, pani w sklepie stacjonarnym Media Ekspert w Staszowie wykazała profesjonalizm obsługi, wyszłam zadowolona z nowym egzemplarzem suszarki. Produkt był dla mnie super, ze smutkiem oddawałam do naprawy gdy w s [rozwiń/zwiń]
Profesjonalna obsługa
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dariusz
link | zgłoś
2021-08-03
*.113.4.*
W sklepie obsługa była OK. Transport do wymiany nie uprzejmy kierowca ,który nie szanuje czasu innych ludzi. Nie przestrzega ustaleń czasowych dostawy-umówiona na godz 10-13 , mówi, że nie On się umawiał ima własny harmonogram.Podważa wiarygodność sklepu i sprzedawcy.Chyba nie oto chodzi. Trzeba się [rozwiń/zwiń]
Miła obsługa sklepu
Transport do wymiany, nie grzeczny.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona Lewikowska
link | zgłoś
2021-07-31
*.173.11.*
Witam. Serdecznie dziękuję Panu Mateuszowi z Puław pracującemu na dziale AGD za pomoc w wyborze sprzętu do kuchni. Jego pomoc, profesjonalizm oraz kultura osobista sprawiły że kupiłam sprzęt z którego jestem bardzo zadowolona. Potrafi wytłumaczyć i doradzić. Serdecznie dziękuję.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
RYEDTYRTU
link | zgłoś
2021-07-31
*.253.85.*
NIGDY WIĘCEJ ! OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM ! sprzedają śmieci, zwalają na producenta, producent każe samemu sobie naprawiać felerny produkt używając uwaga OLEJU ROŚLINNEGO !!! dramat, dno , upadek, złodzieje i oszuści, tyle mam do powiedzenia. Stracone pieniądze, wyrzucone w błoto. Produkt dwa tygodnie p [rozwiń/zwiń]
BRAKKKKK
WSZYTSKO
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mrs *
link | zgłoś
2021-07-28
*.172.85.*
Nigdy więcej media expert! Kupiłam telefon w tym sklepie. Był już 3 razy na gwarancji bo wiecznie był problem. Po napisaniu reklamacji z tytułu rękojmi oczywiście mi jej odmówiono twierdząc że telefon działa poprawnie. Po odebraniu go ponownie z gwarancji po 1 godzinie przestał znowu działać! Rzeczn [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zamówienie o numerze 02348897851
link | zgłoś
2021-07-27
*.73.16.*
Nie polecam nikomu ,zamawiasz Monitor LG 24MP59G 24" 1920x1080px IPS 1 ms .Otrzymujesz nie kompletny monitor
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ja Mo
link | zgłoś
2021-07-25
*.173.8.*
ODDAJCIE MOJE PIENIĄDZE, CZEKAM JUŻ PONAD 2 MIESIĄCE.Sklep w Toruniu ul. Lelewela 33. Moje złe wspomnienia związane z media expert znajdują się w opinii o wyżej wymienionym sklepie. Nie polecę tej firmy nawet wrogowi.
nie ma
Firma kt9ra klienta ma w d.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

MediaExpert Opinie