MediaExpert Opinie

3.2 - poziom obsługi
3.3 - jakość usług / cena
3.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 383
Średnia ocen:
3.2 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
www.mediaexpert.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Arlo
link | zgłoś
2021-03-26
*.110.114.*
Polecam całym sercem. Próbowałem przez internet zamówić parę sprzętów w innych sklepach próbują przyoszczędzić paredziesiąt złotych, ale zawiodłem się. Media Expert miało niewiele drożej, ale dostawa szybko i towar nowy i kompletny. Lepiej zapłacić 10zł więcej i mieć pewność że towar jest kompletny, [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
daria
link | zgłoś
2021-03-26
*.110.114.*
Dają rabaty na duże zakupy przy np. wyposażaniu mieszkania w RTV i AGD
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Justyna
link | zgłoś
2021-03-25
*.247.180.*
Robię tu zakupy od kilku lat. Jak do tej pory - bez zarzutu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
morcik
link | zgłoś
2021-03-25
*.253.206.*
Bardzo miła i fachowa obsługa nawet pani zainteresowała się co chcemy z żoną kupić, zakupy zrobione i jesteśmy zadowoleni ????
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
iza
link | zgłoś
2021-03-25
*.244.214.*
Miałam ostatnio problem z pralką, okazało się że to problem na bębnie, który był na tyle głęboki że naprawa okazała się nieopłacalna. Synowie zapewne za dużo ładowali do pralki na siłę, co mogłam wcześniej zauważyć po tym jak zostawały ślady po proszku na ubraniach. Kupiłam nowy model w Media Expert [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Władysław
link | zgłoś
2021-03-25
*.120.156.*
ostatnio częściej bywam w ME ze względu na wzmożone zapotrzebowanie na elektronikę, remont mieszkania, przebudowa stanowiska do pracy itd i doradcy są bardzo pomocni
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Norric
link | zgłoś
2021-03-25
*.99.105.*
Zakupy zawsze przebiegają bez problemów
kontaktowa obsługa, dobre ceny
czasem kolejki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2021-03-25
*.190.169.*
Kupiłam lodówkę 15.03 była u mnie ,18.03 odebrana i zgłoszona reklamacja , lodówka zmasakrowana . Dziś 24.03 nikt nic nie wie ,dzwonię co dzień ciągle mnie zbywają,a to nie mają na magazynie a to mają a to jeszcze nie mają , nie mam lodówki ani pieniędzy , czuję się okradziona . Chce mi się płakać b [rozwiń/zwiń]
Brak
Brak zainteresowania , brak kontaktu ,brak pieniędzy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
grys
link | zgłoś
2021-03-25
*.120.211.*
W żadnym z punktów media expert nie spotkałem się z niemiłą obsługą. Polecam i pozdrawiam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarosław
link | zgłoś
2021-03-24
*.0.88.*
MediaExpert to porażka usług internetowych. Kupiłem pralkę nr zamówienia 02389969705 z dowozem na jutro za 24.99 ekstra do zamówienia. W dzień dostawy otrzymałem e-mail, że z przykrością informują mnie, że pralki nie otrzymam dzisiaj i ktoś się ze mną skontaktuje w ciągu 2 dni by poinformować o szcz [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

MediaExpert Opinie