MediaExpert Opinie

3.2 - poziom obsługi
3.3 - jakość usług / cena
3.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 383
Średnia ocen:
3.2 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
www.mediaexpert.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Jan
link | zgłoś
2021-01-08
*.215.127.*
Polecam sklep Gdynia ul. Admirała Józefa Unruga 1 moją reklamację nr: S69912200039 - wykonano i poprawiono bardzo szybko personel miły i doradza w zakupie. Takich sklepów więcej aż przyjemnie robić zakupy.Poleca !
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jan
link | zgłoś
2021-01-08
*.215.127.*
Polecam sklep Gdynia ul. Admirała Józefa Unruga 1 moją reklamację nr: S69912200039 - wykonano i poprawiono bardzo szybko personel miły i doradza w zakupie. Takich sklepów więcej aż przyjemnie robić zakupy.Poleca !
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
faral
link | zgłoś
2021-01-07
*.210.241.*
Jeb*ne złodzieje, zabrali kasę za zamówienie online które miało być na drugi dzień. Po 4 dniach, po kilku telefonach dowiaduje się ze produktu w ogóle nie ma, obsługa porażka, same problemy i czekanie na zwrot, nie polecam!!!
brak zalet, porażka!!
Niesłowni, niekompetentni, oszuści!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient
link | zgłoś
2021-01-05
*.37.65.*
Przestrzegam! Zakupiłem młotowiertarkę Graphite. Podobnej (starszy model) używałem przez 10lat i był super, dlatego postanowiłem kupić kolejny tego producenta. Niestety okazało się, że to totalny bubel! Udar rozleciał się po półtora godziny wiercenia. Ale to nie wszystko. Przestrzegam przede wszystk [rozwiń/zwiń]
Brak zalet
Ten sklep to jedna wielka WADA
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
O
link | zgłoś
2021-01-04
*.184.10.*
Sklep „sprzedaje” przedmioty, których nie ma na stanie!!! Tydzień temu zamowilam iphone12 i opłaciłam z góry całe zamówienie. Zdecydowalam sie na zakupy w media expert, poniewaz pod produktem bylo napisane „u Ciebie pojutrze” lub „w sklepie pojutrze”. Nie myslac nad tym dlugo (niestety), dokonala [rozwiń/zwiń]
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka Kaczmarek
link | zgłoś
2021-01-04
*.64.11.*
Nigdy więcej nie zakupię niczego, a już tym bardziej - nie będę niczego reklamować - w sklepie Media Expert. Sprzęt, który otrzymałam po kilku miesiącach musiałam reklamować. Niestety "skusiłam się" na reklamację poprzez ME, a nie bezpośrednio w serwisie producenta. Od kilku miesięcy ME ma mnie t [rozwiń/zwiń]
brak
obsługa klienta, kłamstwo, terminowość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz Planutis
link | zgłoś
2021-01-03
*.60.196.*
Nie zrealizowali zamówienia trzymali kasę 3 tygodnie i nie zapłącili odsetek mimo wezwania. dziadowska firma której udzielają pozyczki darmowej frajerzy .
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2021-01-02
*.177.110.*
Sprzedają towary, których nie mają na stanie. Brak informacji, kontaktu z klientem, że wysyłki nie będzie bo nie mają co wysłać ale produkt nadal można kupić u nich online. Pytałem dlaczego nie mogą wysłać towaru skoro nadal jest dostępny, pracownicy infolinii nie potrafili w rzeczowy sposób tego wy [rozwiń/zwiń]
brak
terminowość, obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ignis
link | zgłoś
2020-12-30
*.0.35.*
Najpierw sklep długo zwlekał z realizacją zamówienia, a później dzień przed swietami poinformował, że nie ma kupionego produktu. Gdyby było wiadomo wcześniej, kupilibyśmy produkt w innym sklepie, a tak było już za późno, bo był to prezent świąteczny.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
akro
link | zgłoś
2020-12-30
*.72.123.*
Spam jaki robicie w TV to jest jakaś masakra. Nie rozumiecie, że zamiast zachęcić Klienta to przez natręctwo reklam go zniechęcacie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

MediaExpert Opinie