MediaExpert Opinie

3.5 - poziom obsługi
3.6 - jakość usług / cena
3.4 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 356
Średnia ocen:
3.5 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
www.mediaexpert.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Grucha
link | zgłoś
2020-12-01
*.173.233.*
Zamówiłem i opłaciłem zamówienie w piątek 26.11. Podczas zamawiania na stronie pokazała się opcja dostawy już w sobotę 28.11. O godzinie 0.30 w sobotę 28.11 otrzymałem wiadomość iż towar wyjechał z magazynu. Dziś mamy 1.12 i nadal nie ma dostawy. Taka sytuacja powtórzyła się już trzeci raz. Myślę, ż [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin B
link | zgłoś
2020-11-24
*.146.37.*
Zakupy w sklepie internetowym Media Ekspert-zostałem oszukany? 09 listopada kupiłem i zapłaciłem za towar. Nr transakcji 02323087162.Dostawa na drugi dzień.  -10 i 12 listopada dostałem mail o przedłużającej się dostawie. -14.XI zapytałem mailowo o dostawę.  Dzwoniłem na infolinię.Tam kazali cze [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2020-11-13
*.117.173.*
tylko jedno klamstwo spotkal w tym sklepie. nigdy w życiu nie polecam tego sklepu. zamówiłem i zapłaciłem za zamówienie, którego nie mogę dostarczyć od tygodnia. i żaden z konsultantów nie może powiedzieć, co się dzieje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
gisby
link | zgłoś
2020-11-10
*:bd94:ba45:*
Niniejszym składam skargę na jakość obsługi w sklepie MEDIA EXPERT w Kielcach przy ulicy Sandomierskiej 131. W dniu 6-11-20 o godz. 12 w w/w sklepie chciałem dokonać zwrotu jednego z zakupionych przez internet przedmiotów z zamówienia nr 02338682515. Niestety przy okienku w którym się tego dokonuje [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kaja234
link | zgłoś
2020-10-30
*.20.18.*
super sklep, ze swietnymi okazjami, nie do przeoczenia. szczegolnie teraz sa takie promocje z okazji black friday ze nie da sie przejsc obojetnie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2020-10-29
*.72.185.*
złowiek zamawia expresową dostawe za ktora płaci dodatkowe pieniądze z gwarancja dostawy na nastepny dzien, nagle dowiaduje się , że musze czekac dodatkowe 3 dni( to juz nie pierwszy raz) , więc nie dajcie sie nabrac na ekspresową dostawę , nigdy nie przyjezdza na czas. Kpina z ludzi, sklep niesłown [rozwiń/zwiń]
brak
najgorsza obsluga dostawy jaka kiedykolwiek istniała
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kolduor
link | zgłoś
2020-10-22
*:d79a:f8ca:*
Zamówiony towar dotarł następnego dnia. Co mam więcej mówić - polecam.
szybka dostawa
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
janusz
link | zgłoś
2020-10-21
*:ff8e:3841:*
Nigdy więcej nie zrobię zakupów w sklepie Media Expert. Ceny nie są wcale takie atrakcyjne jak się reklamują. Serwis gwarancyjny natomiast jest beznadziejny i robi wszystko aby pozbyć się "natrętnego klienta". Nieprawidłowe użytkowanie urządzenia przez klienta to metoda na odmowę wykonania naprawy w [rozwiń/zwiń]
brak zalet
serwis gwarancyjny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dorota
link | zgłoś
2020-10-21
*.248.163.*
Zamówiłam w sklepie odkurzacz Boscha. Odkurzacz jak najbardziej ok, ale jakież było moje zdziwienie kiedy po zakupie w Media expert zapasowych worków ( opakowanie 4 szt) za 49,99zł. Ja przezornie na swoje nieszczęście zakupiłam 3 opakowania za prawie 150 zł. Z ciekawości weszłam na internet [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dział Obsługi Klienta ME
link | zgłoś
2020-10-21
*.239.144.*
Dzień dobry Panie Andrzeju, Prosimy o kontakt w sprawie zakupionego telewizora na adres [email protected]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

MediaExpert Opinie