MediaExpert Opinie

3.2 - poziom obsługi
3.3 - jakość usług / cena
3.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 383
Średnia ocen:
3.2 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
www.mediaexpert.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Basia
link | zgłoś
2021-01-20
*.253.206.*
Przy zamówieniu rano miałam dostawę na drugi dzień, polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2021-01-20
*.3.61.*
Zlożyłam reklamacje na szczoteczkę do zebów soniczna oro med miesiąc temu ,niestety brak informacji do dziś sprzedawca po miesiącu informuje mnie ze mogłam reklamować z tytutułu rękojmi byłoby szybciej szkoda ze mówi to po 30 dniach. Szczoteczka przestała działać po 2 dniach sklep i produkt żałosny. [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2021-01-20
*.8.101.*
ZDECYDOWANIE ODRADZAM! po raz kolejny zamówienie dotarło z opóźnieniem do tego niekompletne. Ne mogę doprosić się o zwrot pieniędzy za niedostarczony produkt!
BRAK
OBSUGA, TERMINOWOŚĆ
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
pawel747
link | zgłoś
2021-01-19
*.37.65.*
Przestrzegam! Zakupiłem młotowiertarkę Graphite. Podobnej (starszy model) używałem przez 10lat i był super, dlatego postanowiłem kupić kolejny tego producenta. Niestety okazało się, że to totalny bubel! Udar rozleciał się po półtora godziny wiercenia. Ale to nie wszystko. Przestrzegam przede wszystk [rozwiń/zwiń]
Brak zalet
Ten sklep to jedna wielka WADA
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2021-01-17
*.75.95.*
Niestety praktyki tego sklepu są żenujące,towar zamówiony tydzień temu A do dziś wspomnienie.1 sztukę kompletują q przez tydzień .Chyba składają od podstaw.Infolinia może w środę może czwartek może piątek najwcześniej poniedziałek A jutro usłyszę że piątek.Totalny brak profesjonalizmu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MM
link | zgłoś
2021-01-16
*.173.201.*
FATALNI, zrobione zakupy przed świętami ponad tydzień, gwarancja dostawy na 21.12, sprzęd nie dotarł do 8.01 !!!!!!!!!!!!!!! W rozmowie powiedziano mi że nie mieli tego towaru, gdzie na stronie były pokazane spore ilości i szybka dostawa, w dodatku później znalazłem to jeszcze w sklepie stacjonarnym [rozwiń/zwiń]
OBSŁUGA, REKLAMACJE, MARKETING,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kinga
link | zgłoś
2021-01-13
*:bda8:6691:*
W czwartek zamówiłam ipada potrzebnego do PRACY. Miał być w piątek, w sobote powiedzieli że po wekendzie. Jest środa i cały dzień dzwonienia, zamówienie stoi w miejscu, gotówką zapłacone! Dziś po kolejnej wizycie w sklepie drugie ponowne zamówienie, które już nawet nie zostało potwierdzone smsem! Te [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bea
link | zgłoś
2021-01-12
*.160.159.*
Wysyłka za zakupiony zapłacony towar to jakiś żart.. Po raz kolejny towar dostaje się za półtorej tygodnia gdzie w Euro AGD jest już za 2 dni
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2021-01-11
*.122.20.*
Sklep internetowy działa typowo jako pośrednik autoryzowanych przedstawicieli. Nie są w stanie rzetelnie dotrzymać terminu dostawy proponowanego na stronie internetowej. Było to główne kryterium decyzji o zakupie przez ich stronę internetową. Proponowana dostawa następnego dnia roboczego to chyba ja [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2021-01-10
*.109.33.*
Promocje media expert to ściema. Kupiłam czajnik ostatnią sztukę bo byl potrzebny. Cena 99 ze 149. Po tygodniu przychodzę a tu 99 normalnie. Jaja sobie robią.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

MediaExpert Opinie