MediaExpert Opinie

3.2 - poziom obsługi
3.3 - jakość usług / cena
3.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 383
Średnia ocen:
3.2 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
www.mediaexpert.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
jasia
link | zgłoś
2021-02-23
*.120.156.*
dzisiaj dostałam paczuszkę z moim wymarzonym telefonem :) polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2021-02-22
*.0.125.*
Polecam. Obsługa na brawo Ty. Zadzwoniłem,że mam małe uszkodzenie. Bez słowa chcieli wymienić mi lodówkę warta 2400 zł na nową. Okazało się,że coś tylko się zablokowało. Polecam. Żeby wszyscy tak dbali o klienta.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2021-02-21
*.212.146.*
Zwykli oszuści. Sprzedali mi wadliwy telefon i nie chcą uznać reklamacji, a kiedy przyszedłem domagać się odstąpienia od umowy po tym jak przekroczyli termin 14 dni na naprawę okazało się, że przez te 14 dni to telefon sobie leżał na sklepie i nawet go nie wysłali do serwisu. Co to ma być? Nigdy nic [rozwiń/zwiń]
Brak
Oszukiwanie klienta na każdym kroku, sprzedaż wadliwego sprzętu, odmowy reklamacji.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kristof
link | zgłoś
2021-02-20
*.188.207.*
Sklep internetowy absolutna porażka , znikome wywiązywanie się terminowości zamówień i żałosne tłumaczenia dział reklamacji, że też tacy pracownicy są tolerowanie tam lubić może mają tak przekazane aby takie głupoty i ciemnotę ludziom wciskać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2021-02-20
*:90c3:7653:*
Bez pytania sprzedają jakąś promocję spotify. Dopiero na paragonie kilka tygodni później zauważyłem, to mi powiedzieli, że mogę to komuś oddać, jak nie potrzebuję. No normalne złodziejstwo.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MAREK
link | zgłoś
2021-02-20
*.146.163.*
OSZUŚCI. ZAKUPIŁEM CZAJNIK ZE ZNIŻKĄ 25% JEDNAK PO ZAKUPIE OKAZAŁO SIĘ ŻE CZAJNIK NIE POSIADA WARTOŚCI PODANYCH W OPISIE. GDY GO ZWRÓCIŁEM( SPRAWA TRWAŁA MIESIĄC , STRACIŁEM MNÓSTWO CZASU) NA KLEJNY , TAKI KTÓRY MIAŁ POSIADAĆ WŁAŚCIWE FUNKCJE , ZNIŻKA JUŻ MI NIE PRZYSŁUGIWAŁA , CHOCIAŻ BYŁ ON TEŻ OB [rozwiń/zwiń]
BRAK
NIEWŁAŚCIWE OPISY PRODUKTÓW, NIE WYWIĄZYWANIE SIĘ Z UMOWY
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wkurzony klient
link | zgłoś
2021-02-19
*.60.67.*
Sklep i jego gwarancja to porażka... Oszukują i kłamią. 7 stycznia zanioslam laptop na gwarancję, który był u mnie 3 dni - kupiony 4.01. Moja reklamacja była z powodu wady fabrycznej matrycy. Po opisie usterki pracownik przyjął reklamację i powiedziała że średnio 2 tygodnie trwa naprawa. Szkoda ze n [rozwiń/zwiń]
Kłamcy, oszukują klienta, zwlekają z wysłaniem do serwisu sprzętu, nikt nie potrafi udzielić informacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jola
link | zgłoś
2021-02-18
*.48.119.*
Sklep jedna wielka tragedia sprzedająca używane produkty , brak szacunku dla klienta , ale co tam sklep , napisałam skargę do siedziby Media Ekspert i cisza , wszystko zamiata się pod dywan . Skarga wpłynęła ze 3 tygodnie temu i żadnej odpowiedzi . Nigdy więcej w Media Markt . Sprawę kieruje do Rzec [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2021-02-18
*.53.93.*
Witam Ostrzegam wszystkich konsumentów produktów z Media Expert , zakupiłem iphona telefon za ponad 3 tyś po siedmiu miesiącach wyłączył się po prostu , miał być niby jeszcze na gwarancji . Serwis Media Srexperts stwierdził zalanie tel brawo ,gwarancja nie uznana 3tyś w plecy Omijać oszustów z [rozwiń/zwiń]
Ładna pani za kasą
Same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Martyna
link | zgłoś
2021-02-17
*.6.248.*
Witam opowiem wam pewna historie która przytrafiła mi się dziś czyli 17.02.2021r w sklepie Media Expert” który znajduje się w galerii handlowej Wola park-u przy ul Górczewskiej 124 a mianowicie byłam dziś w tym sklepie w godzinach popołudniowych w celu zakupieniu myszki bezprzewodowej do komputera „ [rozwiń/zwiń]
zadnych
obsługa i brak kompetencji kierownika zakresie prawa konsumenta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

MediaExpert Opinie