MediaExpert Opinie

3.2 - poziom obsługi
3.3 - jakość usług / cena
3.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 383
Średnia ocen:
3.2 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
www.mediaexpert.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Join
link | zgłoś
2021-03-05
*.0.70.*
Ostatni raz zrobiłem jakikolwiek zakup w tym sklepie. Wałkarze i tyle! Zakupiłem lapka do którego jak wół na stronie widniała promocja na otrzymanie gry Marvel Avenger's przy zakupie. Po zarejestrowaniu otrzymałem wiadomość zwrotną, że na ten sprzęt promocja nie obowiązuje, a ze strony gdy wejdzie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
aaaa
link | zgłoś
2021-03-03
*.191.83.*
Witam, ostrzegam przed naciąganiem!!! reklamują się, że dają raty 0%. Chciałam dokonać transakcji i całe szczęście, że przeliczyłam raty, które mi zaproponowali. Z kwoty 2000 zł przy ratach 0% spłata kredytu wzrosła do 3800 zł. Tak, że ten, przed podpisaniem umowy przeliczajcie to co wam oferują. Mo [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz
link | zgłoś
2021-03-03
*.146.226.*
Sklep tragedia. Kupiłem u nich kompa za ponad 11 000 zł. Opłaciłem dostawę tego samego dnia. Mija tydzień i nie mam ani sprzętu ani pieniędzy. Infolinia powinna się nazywać mediaPROBLEM. Nie potrafią nic załatwić. W białych rękawiczkach okradają ludzi. NIGDY NIE RÓB TAM ZAKUPÓW.
Brak zalet
Nigdy nie kupujcie w tym sklepie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Darek Duda
link | zgłoś
2021-03-01
*.173.32.*
ME Węgrzce zakupioni sprzętu AGD i TV na kilkanaście cebulionów. W tym Robot Lenovo T1 pro. Sprzedają sprzęt, który posiada servis gwarancyjny ale zrzuca winę na klienta, a servis po gwarancyjny nie istnieje. Obsługa przy zakupie ok. Po zakupie reklamacje mniej niż zero. Nikt nic nie wiem oni tylko [rozwiń/zwiń]
brak
same wady po sprzedażowe.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
media expert to gówna
link | zgłoś
2021-03-01
*.238.122.*
Sklep tak oceniam gdzieś 0 / 10 totalny syf nie polecam serdecznie juz bym wolał dać się oszukać niż czekać tydzień na zamówienie a miało być dzień po zamówieniu , już nigdy nic nie kupie sklepu i życzę zbankrutowaniu o to tej firmy media expert
nie ma zelet totalne gówno
same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
maks115
link | zgłoś
2021-03-01
*.188.228.*
brak zainteresowania ze strony sklepu, zgłosiłam reklamację ponad miesiąc temu, telefonicznie zwodzą,mówią żeby czekać albo,że sprawa trafiła do serwisu, dzwoniąc do serwisu niestety zdziwieni są, że coś takiego jest. lodówka Hisense ma 2 miesiące, w tym miesiąc niesprawna.
brak
brak zainteresowania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Izka
link | zgłoś
2021-02-28
*.99.105.*
Z zakupów jesteśmy bardzo zadowoleni , wspaniała obsługa na pewno wrócimy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
finka
link | zgłoś
2021-02-28
*.247.180.*
Bardzo polecam ten sklep, fachowa obsługa klienta , kupowałam telewizor - nie wiedziałam,że na tak wiele rzeczy trzeba zwracać przy tym uwagę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
damian
link | zgłoś
2021-02-27
*.135.177.*
Nie polecam dziadostwa zwanym media expert. Zamowienia są anulowany, po czym pracownicy sprzedają towar na olx z możliwością wystawienia faktury. Kupiłem tam kilka kart graficznych i żadnej nie otrzymałem. NIE POLECAM!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MONIKA
link | zgłoś
2021-02-27
*.0.72.*
Jedyne co pozytywne to sprzedawca działu Adg p.Krystian w Toruniu na Lelewela.Transport to jakaś porażka. Mieli być z dostawą w piątek,jest sobota i dalej jest problem żeby dojechali.Totalne lekceważenie klienta.Nigdy więcej zakupów w tym sklepie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

MediaExpert Opinie