MediaExpert Opinie

3.5 - poziom obsługi
3.6 - jakość usług / cena
3.4 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 356
Średnia ocen:
3.5 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
www.mediaexpert.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
dejwid
link | zgłoś
2021-04-09
*.120.211.*
Mam duże zaufanie do tej sieci, pracuje tam paru moich znajomych, a ja nigdy nie miałem nieprzyjemności na zakupach, ani po nich
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Skiper
link | zgłoś
2021-04-09
*.138.209.*
Kupowałem 2 smartfony w markecie w Inowrocławiu. Obsługa bardzo miła, ma czas dla klienta i poświęca mu uwagę. Na uznanie zasługuje profesjonalizm Pani, która zajmuje się wnioskami ratalnymi(nie pamiętam imienia)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kaszub
link | zgłoś
2021-04-08
*.110.114.*
Często można napotkać okazyjne ceny, warto przeglądać peppera i gazetki. Mam znajomego, który kupuje często w media expert na dalszy handel więc o czymś to świadczy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
NIE WARTO
link | zgłoś
2021-04-07
*.166.223.*
Przywieziono uszkodzoną zamrażarkę, która od razu zabrano (wyglądała jak po zderzeniu). Opłacona. Od 29 marca (aktualnie jest 07.04) nie mam zamrażarki, ani zwrotu pieniędzy. Infolinia to żart i totalny brak możliwości dowiedzenia się czegokolwiek. A, Media Expert uważa to za reklamację, a ja niczeg [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aga
link | zgłoś
2021-04-03
*.204.54.*
Odwiedziłam punkt we Witkowie. Przemiła obsługa. Rzadko spotykać tak wspaniałych ludzi. Osoby tam pracujące pokazują pełne zaangażowanie oraz dużo cierpliwości. Pozdrawiam serdecznie załogę z Witkowa????????
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pryc
link | zgłoś
2021-03-31
*.247.180.*
Polecam. Szybkie i bezproblemowe zakupy, towar nowy i sprawny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
dabro
link | zgłoś
2021-03-31
*.244.214.*
Oferta jest szeroka, obsługa kompetentna
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2021-03-31
*.99.105.*
Zakupiłem w Media Expert pre-paidy prezentowe na Netflixa by rozdać je w ramach premii. Mimo dużej ilości pracownicy byli w stanie sprostać zamówieniu i realizacja zakupu nie trwała długo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kata
link | zgłoś
2021-03-31
*.120.156.*
Jesteśmy zadowoleni z poziomu obsługi i z cen
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
owl
link | zgłoś
2021-03-29
*.246.208.*
Odbiór starego AGD został umówiony wcześniej, zakupy zrealizowane wg porządku i finalnie bardzo udane
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

MediaExpert Opinie