MediaExpert Opinie

3.2 - poziom obsługi
3.3 - jakość usług / cena
3.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 383
Średnia ocen:
3.2 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
www.mediaexpert.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Anonim
link | zgłoś
2021-02-27
*:5048:ce9b:*
Witam zamówiłem 2 Monitory ze stronki. Po 2 dniach przyszły do domu na adres. Gdy odpakowałem to jak zaświeci się latarką to widać że ktoś w sklepie na ekspozycji przecierał szmatką normalnie. Aktualnie dziś jadę do sklepu i zobaczymy czy uznają reklamację.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janusz
link | zgłoś
2021-02-27
*.176.215.*
Witam nie polecam zamównienie przysłano niekompletne a reklamacja trwa od 19.02 do dzisiaj Ciężko im dosłać brakującego zamówienia podejście do klienta kiepskie muszę co dzień dzwonić na infolinie a tam odpowiedz już jest to zaznaczone i gotowe do wysłania NIE POLECAM
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2021-02-26
*:2183:5bc0:*
Dziękuję za super obsługę,fachową poradę PPANU WALDKOWI z Media Expert w Turku.Człowiek godny polecenia przy wyborze sprzętu RTV.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Danny
link | zgłoś
2021-02-26
*.133.129.*
Witam około miesiąc temu zamówiłem w media expert ładowarkę do padów Dual Sense ps5. Po kilku godzinach przysłali maila ze niestety z braku sztuk na stanie muszą wysyłkę przedłużyć i do doby się odezwa co dalej. Trzy dni później dzwoni kobieta że niestety ale z przykrością informuję mnie ze muszą ca [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2021-02-26
*.130.96.*
Media Expert to złodzieje. dnia 31-12-2020 uznali moją reklamację na 78 zł. Obiecali zwrot środków w ciągu 2 dni roboczych i do tej pory ich nie zwrócili na konto bankowe.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
SKW
link | zgłoś
2021-02-26
*.222.14.*
NIE POLECAM ZAKUPÓW! WCZORAJ KUPIONY TOWAR, DZIŚ OKAZUJE SIĘ "USZKODZONY" I NIEMOŻLIWY DO WYSYŁKI. TO KŁAMSTWO! MEDIA EXPERT NIE SZANUJĄ KLIENTA!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola
link | zgłoś
2021-02-25
*:6c67:53f7:*
Nikomu nie polecam! Okropna obsługa klienta, lekceważą reklamacje i nie szanują klienta! Całkowicie odradzam! Omijajcie ten sklep! Jak tak dalej będą traktować klientów to kupować u nich będą już tylko Marian i Barbara z reklamy!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient
link | zgłoś
2021-02-25
*:6c67:53f7:*
Całkowicie odradzam wszystkim zakupy w MediaEkspert! Lekceważą klienta oraz reklamacje! Kupujcie produkty od razu u producenta! Odradzę ten sklep wszystkim znajomym i sama będę go omijać szerokim łukiem! Na reklamację dostałam odpowiedź, że nie będą mi więcej odpisywać na reklamacje, bo uważają, że [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wolak
link | zgłoś
2021-02-24
*.110.114.*
dostawa na czas, paczka dobrze zapakowana wszystko się zgadza
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aleks
link | zgłoś
2021-02-24
*.156.133.*
Zamówienie z 18.02 - 1 mały produkt z odbiorem w sklepie, czas realizacji 2-5 dni, przy czym dzisiaj (po 5 dniach) dostałam informacje ze produkt łaskawie trafił do pakowania... Nigdy więcej. Z Ali dostawa byłaby szybciej. Niestety, duże firmy wiedzą ze z klientem mogą zrobić wszystko, bo przecież [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

MediaExpert Opinie