MediaExpert Opinie

3.5 - poziom obsługi
3.6 - jakość usług / cena
3.4 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 356
Średnia ocen:
3.5 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
www.mediaexpert.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Marcel
link | zgłoś
2021-03-29
*.120.211.*
Miałem do odebrania paczkę z aparatem w sklepie, przy okazji dokupiłem parę potrzebnych rzeczy. Pracownik pomógł dobrać kartę pamięci i statyw do modelu aparatu. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tymek
link | zgłoś
2021-03-29
*.138.209.*
Spotkałem się ostatnio z miłą obsługą, która doradziła mi w wyborze pralki. Po wypłacie pójdę kupić też suszarkę, bo z wilgocią u mnie w domu nie ma żartów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
flay
link | zgłoś
2021-03-29
*.253.206.*
Chyba jedyny elektromarket, któremu bym zaufał w dzisiejszych czasach, moi znajomi myślą podobnie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aldona
link | zgłoś
2021-03-28
*.92.204.*
Odbiór zużytej pralki po zakupie nowej w tym sklepie trwa już ponad 2 miesiące !!! dwa razy dzwoniłam na infolinię. Za każdą opcję przy zakupie są opłaty, nawet za powiadomienie sms. W innych sklepach , aptekach internetowych nikt nie bierze za sms złamanego grosza.
Szybka dostawa towaru.
Obsługa odbioru zużytego sprzętu fatalna, rozmowa na infolinii nie daje efektów.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Arlo
link | zgłoś
2021-03-26
*.110.114.*
Polecam całym sercem. Próbowałem przez internet zamówić parę sprzętów w innych sklepach próbują przyoszczędzić paredziesiąt złotych, ale zawiodłem się. Media Expert miało niewiele drożej, ale dostawa szybko i towar nowy i kompletny. Lepiej zapłacić 10zł więcej i mieć pewność że towar jest kompletny, [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
daria
link | zgłoś
2021-03-26
*.110.114.*
Dają rabaty na duże zakupy przy np. wyposażaniu mieszkania w RTV i AGD
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Justyna
link | zgłoś
2021-03-25
*.247.180.*
Robię tu zakupy od kilku lat. Jak do tej pory - bez zarzutu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
morcik
link | zgłoś
2021-03-25
*.253.206.*
Bardzo miła i fachowa obsługa nawet pani zainteresowała się co chcemy z żoną kupić, zakupy zrobione i jesteśmy zadowoleni ????
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
iza
link | zgłoś
2021-03-25
*.244.214.*
Miałam ostatnio problem z pralką, okazało się że to problem na bębnie, który był na tyle głęboki że naprawa okazała się nieopłacalna. Synowie zapewne za dużo ładowali do pralki na siłę, co mogłam wcześniej zauważyć po tym jak zostawały ślady po proszku na ubraniach. Kupiłam nowy model w Media Expert [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Władysław
link | zgłoś
2021-03-25
*.120.156.*
ostatnio częściej bywam w ME ze względu na wzmożone zapotrzebowanie na elektronikę, remont mieszkania, przebudowa stanowiska do pracy itd i doradcy są bardzo pomocni
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

MediaExpert Opinie