MediaExpert Opinie

3.2 - poziom obsługi
3.3 - jakość usług / cena
3.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 383
Średnia ocen:
3.2 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
www.mediaexpert.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Lenusz
link | zgłoś
2021-01-29
*.99.105.*
Dostałem paczkę na drugi dzień po złożeniu zamówienia. Niezły czas
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
stasiek
link | zgłoś
2021-01-29
*.138.209.*
Bardzo dobre doradztwo i miła obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2021-01-28
*.173.235.*
14 grudnia oddałam sprzęt do reklamacji do dnia dzisiejszego 28. 01.2021 nie mam konkretnej odpowiedzi. Pani z którą rozmawiałam jest niemiła. Za każdym razem słyszę że czekają na odpowiedź. Zero informacji od ponad miesiąca. Sama muszę dzwonić i się dopytywać. To był ostatni zakup w tym sklepie w [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Przemek
link | zgłoś
2021-01-26
*.146.99.*
Absolutnie nie polecam zakupow w tym sklepie. Towar mial byc do odbioru w sklepie w nast. dniu. Zaplacilem z gory. Prawie 2 tygodnie temu. Żadnego kontaktu z ich strony.ostanie 5 dni mnie zwodzili ze towar juz wyjechal. A dzisiaj ze niby zaginal. Dzisiaj anulowalem. Ani razu nie padlo slowo przepra [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Natalia
link | zgłoś
2021-01-26
*.7.27.*
Nie polecam i przestrzegam wszystkich. Zamówiłam depilator objęty gwarancją satysfakcji 14dni bądź zwrot pieniędzy. W ogóle nie depiluje. Odesłałam na zwrot. I co otrzymuję odpowiedź na reklamację, której nie składałam i to negatywną. Konsultanci z infolinii sami twierdzą, że mam prawo zwrotu, a Pan [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2021-01-25
*.146.160.*
Zamówiłam torbę na laptopa, ze zdjęć widać ewidentnie, że torba jest szara, po odebraniu przesyłki okazało się, że torba jest w kolorze brzydkiej zieleni. Zgłosiłam reklamację, w której opisałam sytuację, napisałam również, że w opisie nie ma nic wspomnianego o tym, że w rzeczywistości torba ma inny [rozwiń/zwiń]
żadne
obsługa bezczelni pracownicy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klijent
link | zgłoś
2021-01-23
*.173.130.*
Mikser który chciałem kupić w mediaexpert kosztował cena promocyjna z 599 na 389. Wczoraj podnieśli na 817 i jest w promocji nocnej za 599????
Brak
Ten marketing to oszustwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Renata
link | zgłoś
2021-01-22
*.31.89.*
Przesyłka od 2 tygodni jest w drodze, po 7 próbach zmiany adresu na domowy przesyłka i tak została wysłana na adres zamkniętej galerii.. Nikt z obsługi nie potrafi wyjaśnić gdzie teraz znajduję się przesyłka, nie zna numeru do kuriera, nie wie kompletnie nic. Każdy mówi, że oddzwoni, ale nigdy tego [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wojtek
link | zgłoś
2021-01-21
*.69.215.*
Zdecydowanie nie polecam. To chora firma, niekompetentna obsługa. Kupiłem bezprzewodowe słuchawki. Od razu okazały się popsute. Nie dało się ich wyłączyć. W stanie tym trwały aż rozładował się akumulator. Złożyłem reklamację oczekując wymiany sprzętu na nowy. Do tej pory nie mam słuchawek, nie mam p [rozwiń/zwiń]
Żadnych
Jedna wielka wada, chora firma z chorą niekompetentna obsługą
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2021-01-21
*:d4b8:e567:*
Mega rozczarowanie Sprzedają towar przez internet którego nie mają na stanie (PS5). Kasę biorą miesiąc wcześniej i nie potrafią zrealizować przesyłki w terminie. Mało tego! Infolinia daje znać że "towar będzie jak będzie...". Panienka z infolini nieogarnieta, nieprzyjemna i ona nic nie wie. Nie moz [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

MediaExpert Opinie