MediaExpert Opinie

3.5 - poziom obsługi
3.6 - jakość usług / cena
3.4 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 356
Średnia ocen:
3.5 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
www.mediaexpert.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Aneta
link | zgłoś
2021-02-04
*.120.156.*
Oferta dla biznesu jest bardzo interesująca. A biznesy to też konsumenci
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
blansz
link | zgłoś
2021-02-03
*.247.180.*
Kupuję od jakiegoś czasu na opóźnionej płatności PayPo i płacę dopiero upewniwszy się że z produktem jest wszystko w porządku. Dziwne że nie powstało coś takiego wcześniej, mega opcja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
atur
link | zgłoś
2021-02-03
*.110.114.*
Duży wybór i wiele kategorii produktowych, przyjemne zakupy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Koper
link | zgłoś
2021-01-29
*.120.156.*
Dzisiaj odebrałem moje PS5 z paczkomatu :) Ludzie patrzyli jak na milionera - dziękuję Media Expert :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
anett
link | zgłoś
2021-01-29
*.120.156.*
Zamówiłam do domu orbitrek i mimo dużego gabarytu dostawa jest za darmo i termin dostawy na poniedziałek :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lenusz
link | zgłoś
2021-01-29
*.99.105.*
Dostałem paczkę na drugi dzień po złożeniu zamówienia. Niezły czas
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
stasiek
link | zgłoś
2021-01-29
*.138.209.*
Bardzo dobre doradztwo i miła obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2021-01-21
*:d4b8:e567:*
Mega rozczarowanie Sprzedają towar przez internet którego nie mają na stanie (PS5). Kasę biorą miesiąc wcześniej i nie potrafią zrealizować przesyłki w terminie. Mało tego! Infolinia daje znać że "towar będzie jak będzie...". Panienka z infolini nieogarnieta, nieprzyjemna i ona nic nie wie. Nie moz [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Basia
link | zgłoś
2021-01-20
*.253.206.*
Przy zamówieniu rano miałam dostawę na drugi dzień, polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bea
link | zgłoś
2021-01-12
*.160.159.*
Wysyłka za zakupiony zapłacony towar to jakiś żart.. Po raz kolejny towar dostaje się za półtorej tygodnia gdzie w Euro AGD jest już za 2 dni
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

MediaExpert Opinie