MediaExpert Opinie

3.2 - poziom obsługi
3.3 - jakość usług / cena
3.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 383
Średnia ocen:
3.2 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
www.mediaexpert.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
ryszard
link | zgłoś
2020-09-14
*.91.13.*
Zostałem oszukany w dn.14 09 2200 w sklepie we W-ku ul. Orzei 75 A, cena na regale za telewizor była 899, pan na stoisku stwierdził że 999 i że ubezpieczy mi zakup na rok za darmo,polecił kupno baterii za pół ceny do telewizora.W mieszkaniu patrzę na paragon; telewizor 899 zł, baterie pełna cena i u [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jan
link | zgłoś
2020-09-14
*.117.178.*
W dniu 11.09.2020 r. kupiłem rower w sklepie w Lublińcu usytuowanym w markecie "Jedenastka". Z pełną powagą potwierdzam, że pracownicy tego sklepu z kierownikiem na czele wykazali się pełnym profesjonalizmem i wysokim stopniem kultury osobistej.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
waldek
link | zgłoś
2020-09-13
*.215.236.*
takie pytanie mam, może ktoś się z tym spotkał, oddawałem telefon do reklamacji, nie miałem innego więc kupiłem od nich nowy na odwrocie miał dwie naklejki papierowe, nie zwróciłem na to uwagi, ale jak odbierałem telefon który oddawałem do reklamacji, zauważyłem, że ma taklie same dwie naklejki, co [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Emilia
link | zgłoś
2020-09-02
*.110.114.*
Szybka, fachowa obsługa. Doradzą, poszukają z nami czegoś online jeżeli stan magazynowy nie spełnia oczekiwań. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jakubb
link | zgłoś
2020-09-02
*.246.208.*
Bardzo kulturalna obsługa. Doradzą fachowo przy braku zdecydowania lub niewiedzy klienta. Ceny są okej, jakość produktów bardzo dobra. Można płacić kartą
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marzanna
link | zgłoś
2020-09-01
*.120.211.*
Jest super. Profesjonalni i mili sprzedawcy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
nikodem
link | zgłoś
2020-09-01
*.253.206.*
Gdy robię zakupy w me, nie mam zbyt wielu powodów do narzekań. Poziom obsługi i asortyment bez zarzutu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bartłomiej K.
link | zgłoś
2020-09-01
*.120.211.*
Uprzejma obsługa w sklepie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kwieci
link | zgłoś
2020-09-01
*.110.114.*
Porządna firma, dostarczyli towar w 2 dni
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sebastian
link | zgłoś
2020-08-21
*.146.32.*
Ignorancja bez granic, olewanie klienta który chce odstąpić od umowy kupna. Producent zapewnia że aplikacje z jego sklepu AppGallery będą działać poprawnie, tymczasem kluczowe dla mnie aplikacje mimo iż są tam dostępne wymagają w telefonie usługi Google której nie ma, sklep jako strona umowy(sprzeda [rozwiń/zwiń]
Reklamy :)
Lekceważenie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

MediaExpert Opinie