MediaExpert Opinie

3.5 - poziom obsługi
3.6 - jakość usług / cena
3.4 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 356
Średnia ocen:
3.5 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
www.mediaexpert.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
aldona
link | zgłoś
2020-07-07
*.15.92.*
w czerwcu kupiłam kuchnię gazową. Obsługa w sklepie OK. Szybko, profesjonalnie. Niestety opłaciłam "pakiet Pełen Komfort". i to był błąd. Kuchnia co prawda została dostarczona w wyznaczonym terminie, ale na podłączenie i zabranie starej - nie doczekałam się - mimo 3-krotnego przesuwania przez firmę [rozwiń/zwiń]
zwrot zapłaty za pakiet Pełen Komfort
3 dni mieszkania "z kuchenka w pokoju"
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kubator78
link | zgłoś
2020-07-04
*.220.145.*
Bardzo lubiłem kupować w tym sklepie do czasu pierwszej reklamacji. Od trzech miesięcy nie mam ani sprzętu który wysłałem ani pieniędzy wszelkie kontakty z działem reklamacji kończy się zapewnieniem że zwrócą pieniądze do tego i tego dnia i to wszystko totalna olewka przestrzegam więc wszystkich zad [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kraft
link | zgłoś
2020-07-01
*.120.211.*
Obsługa bardzo uprzejma i pomocna. Dostałem zniżkę na podstwie niższej cenie na ceneo ;)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janka
link | zgłoś
2020-07-01
*.184.15.*
Zakup ok dostawa szybko
ok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Niezadowolona klientka
link | zgłoś
2020-07-01
*.92.177.*
Tragedia!!! Pralka zamówiona przez telefon 10.06, miała być 15.06. Dodatkowo wykupiliśmy pakiet Pełen Komfort za 99 zł. Sprzęt dostarczono, ale okazało się, że panowie nie wniosą go do łazienki, bo jest za duży. Co najlepsze, w łazience stała pralka o identycznych wymiarach. Nie próbowali wielce nam [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zdenerwowany
link | zgłoś
2020-06-29
*.239.14.*
Dziś mija miesiąc od zgłoszenia starego sprzętu do odbioru. Pomimo licznych zgłoszeń telefonicznych oraz reklamacji, sprzęt zalega dalej w mieszkaniu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2020-06-22
*.120.156.*
Super, jest plyn do dezyfenkcji, wszyscy na sklepie maja maseczki super
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2020-06-17
*.201.55.*
Już miesiąc od zgłoszenia starego sprzętu do odbioru minął i nikt się nie odezwał.Jesli ktoś nie ma miejsca na przechowywanie zużytego sprzętu to odradzam ten sklep.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karola
link | zgłoś
2020-06-17
*.47.35.*
Super obsługa miła i pomocna nie to co w..
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hesia
link | zgłoś
2020-06-16
*.11.222.*
Pan w sklepie bardzo dobrze mi doradził przy wyborze nowego odkurzacza, polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

MediaExpert Opinie