MediaExpert Opinie

3.5 - poziom obsługi
3.6 - jakość usług / cena
3.4 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 356
Średnia ocen:
3.5 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
www.mediaexpert.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Beata
link | zgłoś
2021-11-26
*:3752:4644:*
Zamówiony towar na dzień nastepny za który zapłaciłam dodatkowa opłatę nie dojechał do mnie. Kurier ma klienta w nosie a obsługa klienta nic nie może. Totalna porażka. Nie polecam zamówień internetowych,brak szacunku dla klienta, jedna wielka niewiadoma.Jak nie zmienia sposobu dostarczania nie ma c [rozwiń/zwiń]
Żadnych
Wszystkie możliwe przy obsłudze internetowej.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sławek
link | zgłoś
2021-11-25
*.191.74.*
Kupiłem w sklepie MediaExpert kuchnię z usługą montażu / demontażu starej. Niestety w czasie demontażu pracownicy MediaExpert uszkodzili mój stary sprzęt. Spisaliśmy protokół, wykonaliśmy dokumentację zdjęciową i zgłosiłem sprawę do MediaExpert. Sklep w procesie reklamacji uznał winę pracownika [rozwiń/zwiń]
uszkodzili sprzęt i nie chcą go naprawić
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nitrfgb
link | zgłoś
2021-11-25
*.87.36.*
Zamówiona lodówka na dany dzień i godzinę dostawa, za dodatkową dopłata dostawa od 19 do 22.00. Zero kontaktu zero info mija 22.00 oczywiście infolinia już nieczynna, kontaktu i nr tel do kuriera nie ma, lodówki nie ma. 23 nadal nic Nie wiem czy czekać w piżamie na dostawę czy o co chodzi. Oczywiści [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kierowcabombowca
link | zgłoś
2021-11-22
*.175.161.*
Zakupiony e-kod 12 miesięcy Playstation Plus nie działa. Kupiony w piątek i do dziś nie wiedzą co zrobić. Formułki jak zawsze, że pracują nad rozwiązaniem problemu. Proszę złożyć reklamacje. Reklamacja złożona od razu w piątek i do dziś cisza. Omijajcie szerokim łukiem ten pseudo sklep.
Dziad nie sklep
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rafał
link | zgłoś
2021-11-16
*.79.146.*
Unikać jak ognia. Obsługa procesu reklamacyjnego jest w tym sklepie na żenującym poziomie. Brak jakiegokolwiek kontaktu, wprowadzanie w błąd. Decyzja w sprawie reklamacji z tytułu rękojmi naruszająca obowiązujące przepisy (nieuzasadnione odrzucenie żądania odstąpienia od umowy przy drugiej reklamacj [rozwiń/zwiń]
Brak
Żenujący poziom obsługi procesu reklamacyjnego, decyzja naruszająca przepisy prawa, unikanie kontaktu, ignorowania wiadomości
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient
link | zgłoś
2021-11-15
*.241.24.*
Zamówiłem telefon na stronie (telefon na stronie dostępny w jednym ze sklepów, który mi pasował). Po kilku godzinach przychodzi mail z "Twoje zamówienie o numerze xxxxxxx zostało anulowane z powodu braku dostępności. Na stronie oczywiście telefon jest ciągle dostępny w kilku sklepach w okolicy. Żadn [rozwiń/zwiń]
Brak
Sprzedają rzeczy, których nie posiadają
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2021-11-14
*.36.101.*
niem i zaczął się kabaret. Przez ponad tydzień dzwoniłem nawet kilka razy dziennie i nikt nie potrafił się czegokolwiek dowiedzieć, konsultanci obiecywali pomoc i że oddzwonią z jakąkolwiek informacją i tak sobie czekałem i nic. I taka sytuacja powtarzała się kilkanaście razy, jeden z konsultantów w [rozwiń/zwiń]
W końcu dostarczyli towar
Fatalna obsługa klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paulina
link | zgłoś
2021-11-09
*.206.55.*
Polecam z całego serca... Pan Mariusz z AGD doradził nam jaka wybrać pralko-suszarke. Nie próbował nam wcisnąć "droższej"a taką żebyśmy byli zadowoleni. Bardzo polecam sklep jak również pracownika do pomocy Pana Mariusza
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2021-11-02
*.30.96.*
Zamówiłam kuchenkę mikrofalową z odbiorem osobistym w sklepie na Granicznej. Poprosiłam o pomoc kasjerkę Panią Izę, która wezwała doradcę z działu. Pan Michał sprawdził czy towar nie posiada wad oraz dostarczył paczkę pod auto. Miło poczuć się perfekcyjnie obsłużonym przez uprzejmy i pomocny persone [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MarMat
link | zgłoś
2021-10-25
*.173.249.*
Przestrzegam przed MediaExpert. Nie uznają reklamacji. Dwa tygodnie przed upływem gwarancji, podczas otwierania Laptopa, znajdującego się na stałe na biurku, AverAspire3 rozsypał się zawias ekranu. Na złożone zgłoszenie reklamacyjne, otrzymałem odpowiedź, że uszkodzenie powstało z powodów złej eksp [rozwiń/zwiń]
masakra
brak pomocy, pomimo zakupienia gwarancji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

MediaExpert Opinie