Opinie o MediaExpert

2.6 - poziom obsługi
2.8 - jakość usług / cena
2.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 326
Średnia ocen:
2.7 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
www.mediaexpert.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Klient
link | zgłoś
2021-01-05
*.37.65.*
Przestrzegam! Zakupiłem młotowiertarkę Graphite. Podobnej (starszy model) używałem przez 10lat i był super, dlatego postanowiłem kupić kolejny tego producenta. Niestety okazało się, że to totalny bubel! Udar rozleciał się po półtora godziny wiercenia. Ale to nie wszystko. Przestrzegam przede wszystk [rozwiń/zwiń]
Brak zalet
Ten sklep to jedna wielka WADA
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
O
link | zgłoś
2021-01-04
*.184.10.*
Sklep „sprzedaje” przedmioty, których nie ma na stanie!!! Tydzień temu zamowilam iphone12 i opłaciłam z góry całe zamówienie. Zdecydowalam sie na zakupy w media expert, poniewaz pod produktem bylo napisane „u Ciebie pojutrze” lub „w sklepie pojutrze”. Nie myslac nad tym dlugo (niestety), dokonala [rozwiń/zwiń]
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka Kaczmarek
link | zgłoś
2021-01-04
*.64.11.*
Nigdy więcej nie zakupię niczego, a już tym bardziej - nie będę niczego reklamować - w sklepie Media Expert. Sprzęt, który otrzymałam po kilku miesiącach musiałam reklamować. Niestety "skusiłam się" na reklamację poprzez ME, a nie bezpośrednio w serwisie producenta. Od kilku miesięcy ME ma mnie t [rozwiń/zwiń]
brak
obsługa klienta, kłamstwo, terminowość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz Planutis
link | zgłoś
2021-01-03
*.60.196.*
Nie zrealizowali zamówienia trzymali kasę 3 tygodnie i nie zapłącili odsetek mimo wezwania. dziadowska firma której udzielają pozyczki darmowej frajerzy .
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2021-01-02
*.177.110.*
Sprzedają towary, których nie mają na stanie. Brak informacji, kontaktu z klientem, że wysyłki nie będzie bo nie mają co wysłać ale produkt nadal można kupić u nich online. Pytałem dlaczego nie mogą wysłać towaru skoro nadal jest dostępny, pracownicy infolinii nie potrafili w rzeczowy sposób tego wy [rozwiń/zwiń]
brak
terminowość, obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
ignis
link | zgłoś
2020-12-30
*.0.35.*
Najpierw sklep długo zwlekał z realizacją zamówienia, a później dzień przed swietami poinformował, że nie ma kupionego produktu. Gdyby było wiadomo wcześniej, kupilibyśmy produkt w innym sklepie, a tak było już za późno, bo był to prezent świąteczny.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
akro
link | zgłoś
2020-12-30
*.72.123.*
Spam jaki robicie w TV to jest jakaś masakra. Nie rozumiecie, że zamiast zachęcić Klienta to przez natręctwo reklam go zniechęcacie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2020-12-29
*.173.24.*
Mediaexpert w sztumie 82-400 to kpina ,nie szanują ludzi ,kłamią , wciskają celowo inny sprzęt taki żeby się go pozbyli bo jest szmelcem nic nie wartym
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janek
link | zgłoś
2020-12-29
*.173.24.*
Ten sklep, sprzedawany w nich towar i obsługa to jedno wielkie dno ! Celowo wciskają wykupowanie dodatkowych gwarancji a nikt ci nie powie że za darmo dostaniesz rok dodatkowej gwarancji jak kupisz i zarejestrowawszy sprzęt na stronie producenta dostaniesz za darmo przedłużenie gwarancji!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2020-12-29
*:b34e:cc55:*
Media expert pierwszy i ostatni raz zamowilam cokolwiek codziennie dzwoniłam co z moją paczką i codzienne slyszalam ze jeszcze od nas nie wyszla ale już dzisiaj wyjedzie niestety tak nie bylo paczki sie nie doczekalam nigdy ale to nigdy nic nie zamowie
Napewno brak
Oszustwo, klamstwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?