MediaExpert Opinie

3.2 - poziom obsługi
3.3 - jakość usług / cena
3.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 383
Średnia ocen:
3.2 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
www.mediaexpert.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Tobiasz
link | zgłoś
2021-04-23
*.127.20.*
Zamówiłem towar w promocji w sklepie internetowym mediaexpert, po czym anulowali go argumentując to brakiem towaru. Kiedy wchodzę na ich stronę, towar widnieje i można go zamówić tylko w dużo droższej cenie. Odradzam zakupy. Reklamacje nie odnoszą skutku
brak
ignorowanie reklamacji klienta, zbywanie go
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jerzy
link | zgłoś
2021-04-21
*.117.218.*
Nie polecam. Po trzech miesiącach użytkowania płyta indukcyjna odmawia dalszej współpracy, gwarancja oraz rękojmia nie uznane z powodu przepięcia / złego podłączenia. Serwis który wydaje takie opinie to jacyś amatorzy wg. których sprzęt pada po trzech miesiącach z powodu "złego podłączenia" a co gor [rozwiń/zwiń]
Brak
Ignorowanie konsumenta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janusz Sroka
link | zgłoś
2021-04-21
*.255.93.*
Cwaniactwo i spychologia. Kupiłeś i zapłaciłeś ? No to spadaj. Gwarancja ? Jaka gwarancja. W telefonie ( po dwóch naprawach gwarancyjnych) nadal nie działają niektóre funkcje ale jełop z serwisu CCS Paseczno pisze że telefon jest sprawny i to dla firmy media ekspert oznacza odrzucenie reklamacji. I [rozwiń/zwiń]
Żadnych
Brak gwarancji, arogancja pracowników
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2021-04-20
*.173.185.*
3/4 zamówień zamówionych przez stronę media expert została mi dostarczona niekompletnie. Pracują tam chyba tylko konowały. Nie polecam, już nigdy więcej nie zamówię czegokolwiek stamtąd, szkoda nerwów i czasu na reklamacje, bo nie potrafią spakować całego sprzętu do pudełka. Pani na infolinii oczywi [rozwiń/zwiń]
Brak
Nieumiejętność kompletowania zamówień, nieprofesjonalna obsługa klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lech
link | zgłoś
2021-04-19
*.32.195.*
Najgorszy , najmniej profesjonalny oraz najbardziej oszukańczy sklep jaki znam z tej branży..Chodzi o motocykle jakie oferuje Mediaexpert..Jest tak : Cena motocykli została mocno wywindowana w góre a teraz jest "promocja cenowa"..która i tak nie dorównuje cenom wczesniejszym..
Nie zauważyłem
Oszukaństwo cenowe
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maja
link | zgłoś
2021-04-19
*.5.128.*
Nie polecam! Kilka dni wcześniej umówiłam dostawę ( spore zamówienie- sprzęty kuchenne) na konkretny dzien uiszczając za to odpowiednia opłatę. Zamówienie zostało przyjęte i spakowane ale najwyraźniej ktoś zapomniał nadać je kurierowi bo po prostu nie przyszło tego dnia. Osoba na infolinii kompletni [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
tomek
link | zgłoś
2021-04-18
*.173.243.*
Co prawda kupowałem towar na elektro.pl ale to ta sama firma, ten sam właściciel i to samo podejście do reklamacji... Odradzam zakupy w tej firmie. Jak jest jakakolwiek usterka (w moim przypadku ekspres do kawy krups) elektro.pl podchodzi bardzo "olewczo" do reklamacji. Towar jest wysyłany do pseud [rozwiń/zwiń]
Oceniająć proces reklamacyjny to brak zalet
Proces reklamacyjny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2021-04-16
*.72.21.*
Nie mam dobrego zdania nt sklepu kupiłam stepper który wg opisu powinien mieć regulację oporu i ciężaru, niestety tej drugiej nie ma, na infolinii odeslali mnie do serwisu i temat zamknięty, szkoda przepłacać lepiej kupić tańszy bez tej funkcji oficjalnie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jiminbub
link | zgłoś
2021-04-15
*.99.105.*
O sklepie internetowym nie mogę powiedzieć złego słowa, choć o sklepach stacjonarnych też mam bardzo dobre zdanie, choć w tych większych bywa że jest sporo ludzi(to chyba normalne)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
alzebra
link | zgłoś
2021-04-15
*.110.114.*
Szeroka i głęboka oferta w połączeniu z wzorową obsługą zamówień
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

MediaExpert Opinie