MediaExpert Opinie

3.2 - poziom obsługi
3.3 - jakość usług / cena
3.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 383
Średnia ocen:
3.2 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
www.mediaexpert.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Witold
link | zgłoś
2021-03-10
*.120.156.*
Uważam że jest to sklep w pełni godny polecenia i rekomendacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
krzysztof
link | zgłoś
2021-03-10
*.249.178.*
najlepsza obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2021-03-08
*.146.166.*
Zamówiłem w piątek produkt na dzień kobiet sprzedawca w Źmigrodzie obiecał ze w poniedziałek będzie do odbioru i nic z tego nie polecam media w Źmigrodzie sprzedawcy kłamią mają klijeta w du.... Zamiast powiedzieć że nie dojdzie kupiło by się gdzie indziej a tak h....
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
justyna
link | zgłoś
2021-03-08
*.110.114.*
super sklep :3
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
farcik
link | zgłoś
2021-03-08
*.247.180.*
polecam duży wybór i dobra obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz
link | zgłoś
2021-03-08
*.43.20.*
Zamówiłem kilka produktów na kwotę ponad 500 zł. Zamówienie miało przyjść dzień później do wskazanego sklepu. Tego dania otrzymałem informację o opóźnieniu, przeprosili. Później przez dwa dni zero informacji. Następnie pojawiła się informacja o możliwości odbioru zamówienia, przez dwa kolejne dni po [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gośka
link | zgłoś
2021-03-06
*:6684:75a9:*
Kupiłam nowy tablet, który przyszedł z ekspozycji. Nie było o tym, żadnej informacji. Pandemia utrudniła zwrot, a Media Markt pracuje w tak zawrotnym tempie, że moje zapytania przesyłają z działu do działu prosząc mnie wciąż o cierpliwość już prawie 4 miesiące. Dostałam info, ze mam oddać tablet i z [rozwiń/zwiń]
obsługa klienta, wysyłka używanego sprzętu, długość odpowiedzi, brak kompetencji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mat
link | zgłoś
2021-03-05
*.146.225.*
Tragedia.kupilem laptop ktory po pol roku coraz gorzej funkcjonuje!! Dodatkowo takie zapory ze nic nie da sie zrobic. Przykladowo gry.z poczatku wszystko super.po czasie kazda albo nie odpala albo muli przy wymaganiach nawet minimalnych kiedy wczesniej na max szlo.nie polecam sam szajs maja.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Urszula
link | zgłoś
2021-03-05
*.201.55.*
Żenada zamówiłam kuchenkę z całym pakietem dostawy i podłączenia. Wybieram termin dostawy i super w poniedziałek. Zapłacone 20.30 w poniedziałek ani słychu ani widu niea nikogo infolinia nie odbiera następnego dnia znowu czekam i nic dzwonię na infolinie a tam pani obrażona na cały świat informuję m [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Daniel
link | zgłoś
2021-03-05
*.47.23.*
Słabo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

MediaExpert Opinie