MediaExpert Opinie

3.5 - poziom obsługi
3.6 - jakość usług / cena
3.4 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 356
Średnia ocen:
3.5 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
www.mediaexpert.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Jiminbub
link | zgłoś
2021-04-15
*.99.105.*
O sklepie internetowym nie mogę powiedzieć złego słowa, choć o sklepach stacjonarnych też mam bardzo dobre zdanie, choć w tych większych bywa że jest sporo ludzi(to chyba normalne)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
alzebra
link | zgłoś
2021-04-15
*.110.114.*
Szeroka i głęboka oferta w połączeniu z wzorową obsługą zamówień
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Stefan
link | zgłoś
2021-04-15
*.120.211.*
Czekałem tylko 2 dni na przesyłkę, wywiązali się w terminie, także polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kminek
link | zgłoś
2021-04-14
*.138.209.*
Polecam, polecam i jeszcze raz polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
pawel
link | zgłoś
2021-04-12
*.247.180.*
Bardzo przyjazny sklep, który sprzyja też dużym zakupom
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Witold
link | zgłoś
2021-04-11
*.120.156.*
Kupiłem telewizor na promocji w media expert, przyszedł przed weekendem i działa elegancko. Cena była bardzo dobra, teraz widzę że wróciła już do normy ale skorzystałem i nie żałuję
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Fryc M
link | zgłoś
2021-04-11
*.246.208.*
Bardzo fajnie że na większe zakupy można wynegocjować rabat, kierownictwo zdaje się być bardzo wyrozumiałe i empatyczne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zielak
link | zgłoś
2021-04-11
*.253.206.*
Robię zakupy często i nigdy nie napotkałem żadnych trudności. Sieć jest dobrze zaopatrzona, sklep działa bez zarzutu, błędy w opisie praktycznie się nie zdarzają, a obsługa jest miła i pomocna
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bastiano
link | zgłoś
2021-04-10
*.135.2.*
Nie polecam.Na zamówiona rzecz czekałem 10 dni,tyle czasu trwało dostarczenie z magazynu.Za każdym razem czas oczekiwania jest długi.Do tego niezbyt miła obsługa.Problem z płatnością gotówka,panie nie chcą przyjąć banknotów twierdząc że nie mają czym wydać. Żenada sklep w Gliwicach w Arenie. Już nig [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
daniel
link | zgłoś
2021-04-09
*.99.105.*
Kupiłem w zeszłym tygodniu Playstation 5 w zestawie i zostało mi dostarczone po świętach. Wszystko dobrze zapakowane, działa bez zarzutu, a cena była dobra, jak za zestaw
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

MediaExpert Opinie