MediaExpert Opinie

3.2 - poziom obsługi
3.3 - jakość usług / cena
3.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 383
Średnia ocen:
3.2 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
www.mediaexpert.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Monika
link | zgłoś
2020-12-23
*:f733:3551:*
Nigdy więcej!
Chyba nigdy nie spotkałam się z taka obsługa i olewaniem klienta. To był ostatni raz kiedy próbowałam zrobić zakupy w tym sklepie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nathan
link | zgłoś
2020-12-21
*.47.164.*
17 grudnia zamówiłem telewizor na mediaexpert z wybraną opcją u ciebie pojutrze w dziś o północy towar został wysłany po 15 godzinach na stronie w zakładce status zamówienia było Zamówienie oczekuje na odbiór pojechałem do sklepu odebrać telewizor a pracownik mówi, że taki mają system i dziś jeszcze [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Abi
link | zgłoś
2020-12-19
*.173.96.*
Jak najdalej od nich ! Przez pomyłkę została kupiona druga kamerka samochodowa niestety na fakturę i nie maja obowiązku przyjęcia zwrotu. Oryginalnie zapakowana jeszcze w folii kurierskiej. Kontakt na infolinie i otrzymałam info żeby napisać maila z prośba o możliwość zwrotu (ponoć w większości uzna [rozwiń/zwiń]
Pchanie klientów w ręce konkurencji
Zero podejścia pro klient
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bożena
link | zgłoś
2020-12-19
*.156.143.*
To było oszustwo, kupiłam telefon a sprzedawca zaproponował naklejenie folii bez podania ceny. Zgodziłam się nieświadoma, to za folię75zł a usługa 44,99zł. sikasowano . Jestem starszą osobą. Nigdy nic już u Was nie kupię "dziękuję"
Telefon ok
Wykorzystywanie niewiedzy , brak chęci pomocy klientowi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kacpetek
link | zgłoś
2020-12-10
*.146.160.*
Nie dość, że zero informacji o zamówieniu to na dzień przed ostatecznym terminem dostawy, pani na infolini informuje, że towar nawet nie jest skompletowany i nie ma pojęcie kiedy będzie wysłany. A jak zrezygnuje to pieniądze zwrócą za 14 dni. Pani na infolini nie uprzejma i nie udziela rzetelnych in [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2020-12-08
*.238.100.*
Niestety straszny zawód. Liczyłem na sprawny zakup, no skomplikowanego, tymczasem od początku problem, brak informacji o zakupie na mailu, po tygodniu telefon i informacja, że towar będzie za 3-4 dni wysłany i proforma zostaje w tej chwili wysłana, kilkukrotne telefonowanie w celu potwierdzenia adre [rozwiń/zwiń]
Kiepski kontakt, bardzo długa wysyłka, oszukiwanie klienta.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
NIKT
link | zgłoś
2020-12-07
*.144.84.*
Na temat wysyłki i zakupów internetowych się nie wypowiem. Ale z czystej ciekawości popatrzyłem na ceny w black friday i zakupiony przeze mnie ekspres w styczniu 2020 za którym zapłaciłem x kwotę, w dniu black friday (27.11.2020) czyli 11 miesięcy później zamiast być tańszy to był droższy o 300 zł [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grucha
link | zgłoś
2020-12-01
*.173.233.*
Zamówiłem i opłaciłem zamówienie w piątek 26.11. Podczas zamawiania na stronie pokazała się opcja dostawy już w sobotę 28.11. O godzinie 0.30 w sobotę 28.11 otrzymałem wiadomość iż towar wyjechał z magazynu. Dziś mamy 1.12 i nadal nie ma dostawy. Taka sytuacja powtórzyła się już trzeci raz. Myślę, ż [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin B
link | zgłoś
2020-11-24
*.146.37.*
Zakupy w sklepie internetowym Media Ekspert-zostałem oszukany? 09 listopada kupiłem i zapłaciłem za towar. Nr transakcji 02323087162.Dostawa na drugi dzień.  -10 i 12 listopada dostałem mail o przedłużającej się dostawie. -14.XI zapytałem mailowo o dostawę.  Dzwoniłem na infolinię.Tam kazali cze [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2020-11-13
*.117.173.*
tylko jedno klamstwo spotkal w tym sklepie. nigdy w życiu nie polecam tego sklepu. zamówiłem i zapłaciłem za zamówienie, którego nie mogę dostarczyć od tygodnia. i żaden z konsultantów nie może powiedzieć, co się dzieje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

MediaExpert Opinie