MediaExpert Opinie

3.1 - poziom obsługi
3.3 - jakość usług / cena
3.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 389
Średnia ocen:
3.1 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
www.mediaexpert.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Karina
link | zgłoś
2020-04-08
*.253.206.*
Wpadłam po nowe słuchawki, niby prosta rzecz bo byłam zdecydowana na ten sam model który miałam wcześniej a jako że inny elektromarket w mojej okolicy tego modelu nie miał to padło na Media Expert. Gdy już doszło do rozmowy z panem ekspedientem wspólnymi siłami wybraliśmy jednak jeszcze inny model n [rozwiń/zwiń]
rzetelna obsługa, produkty "na każdą kieszeń"
spore kolejki w godzinach szczytu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbigniew
link | zgłoś
2020-04-04
*.239.247.*
Oddałem dysk SSD Samsung do reklamacji 10 lutego 2020r. Dwa dni później otrzymałem o przyjęciu reklamacji. !8 marca otrzymałem SMS-a , że zareklamowany towar zostanie dostarczony kurierem. Do dnia dzisiejszego (4 kwiecięń ) żadnych wiadomości ze sklepu.
Jakość reklamacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Daniel
link | zgłoś
2020-04-03
*.26.22.*
Paczkę zamówiłem we wtorek to była gra komputerowa nfs heat powiedziano mi że w paczkomacie będzie na jutro a jest piątek i na infolinii mówią mi że przyjdzie w poniedziałek ale to nie jest pewne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
liko
link | zgłoś
2020-04-03
*.244.214.*
U mnie wszystko ok. Szybka wysyłka, dobry kontakt, no ogólem wsyzstko gra. Jestem zadowolony z zakupów.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
eriko
link | zgłoś
2020-04-02
*.233.91.*
Paczka doszla w dobrym tempie do mnie. Wsyzstko ogarniete i gitara lecimy dalej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
bart
link | zgłoś
2020-04-02
*.233.91.*
Moim zdaniem sklep zupełnie dobry. Promocje fajne, wysyłka szybka. Jestem happy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Niezadowolony
link | zgłoś
2020-03-31
*:4001:5c30:*
Nie polecam robienia zakupów w Media Expert w Kruszwicy, ja zostałem tam dosłownie oszukany.21 marca kupilem czajnik elektryczny z oznaczeniem "Gwarancja satysfakcji 14 dni lub zwrot pieniędzy".Dziś 31.marca pojechałem aby go oddać bo zaczął wydawać głośne piski podczas gotowania wody.A pan z obsług [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bruno
link | zgłoś
2020-03-22
*.246.208.*
Nie rozumiem tego hejtu na Was. Robicie świetną robotę z dostarczaniem Polakom setek tysięcy produktów, co nikogo nie dziwi a jak już coś złego się stanie, raz spośród tysiąca zamówień, to przecież Ci najgorsi z ME. Jestem zadowolona z usług, z dostaw i jakości sprzętów. Raz nawet reklamowałam blend [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Danuta
link | zgłoś
2020-03-10
*.0.126.*
Wspaniała obsługa p. Szymon i p. Piotr. Wymiana towaru trwała 1 dzień.Będę robiła zakupy tylko w tym sklepie {ul. Szczęśliwa 3]. Bardzo polecam.
wspaniała i sprawna obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2020-03-08
*.162.213.*
Bardzo dziękuję Panu Pawłowi z działu IT za fachową i szybką obsługę przy zakupie telefonu komórkowego. Polecam wszystkim tego sprzedawcę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

MediaExpert Opinie