MediaExpert Opinie

3.2 - poziom obsługi
3.3 - jakość usług / cena
3.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 383
Średnia ocen:
3.2 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
www.mediaexpert.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Aneta
link | zgłoś
2021-02-04
*.120.156.*
Oferta dla biznesu jest bardzo interesująca. A biznesy to też konsumenci
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
blansz
link | zgłoś
2021-02-03
*.247.180.*
Kupuję od jakiegoś czasu na opóźnionej płatności PayPo i płacę dopiero upewniwszy się że z produktem jest wszystko w porządku. Dziwne że nie powstało coś takiego wcześniej, mega opcja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
atur
link | zgłoś
2021-02-03
*.110.114.*
Duży wybór i wiele kategorii produktowych, przyjemne zakupy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata S
link | zgłoś
2021-02-03
*.191.60.*
Sklep sprzedaje buble, pracownicy w sklepie stacjonarnym a także na infolinii nie są w stanie udzielić rzetelnych informacji. Dałeś się kliencie naciągnąć na zakup badziewia, to teraz sobie radź. NIE POLECAM!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barbara
link | zgłoś
2021-02-02
*.4.199.*
zakupy ok pod warunkiem, że nie trafisz na bubel, który trzeba reklamować i teraz dopiero widać jaki firma ma stosunek do klienta. Nikomu nie polecę zakupów w tym sklepie (bo może trafić na reklamację). Opłacony monter zdziwiony, że klient (Ciocia po 80) nie ma odpowiedniego kabelka więc będzie musi [rozwiń/zwiń]
nie zauważyłam
lekceważący stosunek do klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Biba
link | zgłoś
2021-02-02
*.77.187.*
Najgorszy sklep. Byliśmy stałymi klientami. I juz napewno nic tam nie kupimy. Najpierw przeboje z lodówka a teraz z suboforem. Po naprawie wrocil w stanie okropnym. Poniszczony. Odmówiliśmy przyjęcia sprzętu. Mial ktoś się z nami skontaktować co dalej a sklep nadal milczy. Dzwonilismy sami mieli odd [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2021-02-01
*.28.42.*
Moja partnerka zamówiła mi pod choinkę głośniki Fenda R30BT. Głośniki przyszły i po sprawdzeniu opakowania czekały kilkanaście dni na otwarcie. I to był największy błąd bo tym samym minął 14 dniowy okres możliwości zwrotu bez podania przyczyny. Oczywiście po otwarciu i podłączeniu okazało się że gło [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jola
link | zgłoś
2021-01-30
*.184.126.*
Kupujac w sklepie produkty nie mam uwag odnosnie obslugi. Problem zaczyna sie podczas reklamacji. Panie w sklepie sa bardzo niemile. Po 2 tygodniach gdy nie mialam informacji o sposobie zalatwienia reklamacji uslyszalam ze jesli mi sie nie podoba to mam zadzwonic do producenta.
Brak
Produkt uzywany 2 tygodnie ponad 2 tygodnie w naprawie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Koper
link | zgłoś
2021-01-29
*.120.156.*
Dzisiaj odebrałem moje PS5 z paczkomatu :) Ludzie patrzyli jak na milionera - dziękuję Media Expert :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
anett
link | zgłoś
2021-01-29
*.120.156.*
Zamówiłam do domu orbitrek i mimo dużego gabarytu dostawa jest za darmo i termin dostawy na poniedziałek :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

MediaExpert Opinie