MediaExpert Opinie

3.5 - poziom obsługi
3.6 - jakość usług / cena
3.4 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 356
Średnia ocen:
3.5 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
www.mediaexpert.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
BEATA I DAREK
link | zgłoś
2021-02-17
*.65.102.*
SKLEP NA FRANOWIE POZNAŃ WIELKI UKŁON DLA PANA SZYMONA ZA BARDZO PROFESJONALNĄ I UPRZEJMĄ OBSŁUGĘ.
PEŁEN PROFESJONALIZM
BRAK
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
sofia
link | zgłoś
2021-02-15
*.253.206.*
Mimo różnych opinii dotyczących marketingu tej firmy to obsługa klienta, zamówień itd jest na mistrzowskim poziomie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
dąbek
link | zgłoś
2021-02-15
*.244.214.*
Normalnie nie wystawiałbym opinii ale zrobiłem bardzo duże zakupy i ME się wywiązało z zamówienia w terminie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
witkar
link | zgłoś
2021-02-10
*.246.208.*
Zakupiłem telewizor w sklepie stacjonarnym i pracownik polecił mi skalibrowanie obrazu. Mało tego - powiedział że NIE MUSZĘ korzystać z kalibracji w sklepie tylko lepiej jest to zrobić w domu, by było to dostosowane do otoczenia. Bardzo wysoka kultura pracy i obsługi klienta. Jak to usłyszałem byłem [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sylwia
link | zgłoś
2021-02-10
*.253.206.*
Sporo usług dodatkowych co daje sporą wygodę bo nie trzeba zatrudniać zewnętrznej firmy albo samemu się męczyć ze sprzętem(wniesienie, podłączenie itd). Cenię sobie, zwłaszcza po ostatnich zakupach AGD
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
olga
link | zgłoś
2021-02-10
*.249.247.*
Bardzo dobry sklep
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
dame
link | zgłoś
2021-02-09
*.138.209.*
Ceny na dobrym poziomie, wiele promocji i obsługa sprzedaży bardzo sprawna
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hiro
link | zgłoś
2021-02-05
*.160.156.*
Obsługa reklamacji to jakieś nieporozumienie. Czekam na odpowiedź w sprawie reklamowanych słuchawek do komputera 19 dni. Brak odpowiedzi na emeila z ich strony. Nie polecam tego sklepu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2021-02-05
*.88.171.*
Nie polecam nikomu MediaExpert a nawet odradzam!!!! Podejscia do reklamacji gwarancyjnej karygodne. Od miesiaca towar u nich, brak odpowiedzi na e-maile p.Anna Kanduła nie odpisuje.Lakonicznie wygenerowana informacja że sprzet jest weryfikowany,jest w serwisie. ODRADZAM TEN SKLEP!!!!!!!!!!!!!!!!!! [rozwiń/zwiń]
BRAK
SAME
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Varter
link | zgłoś
2021-02-04
*.120.156.*
Obsługa na wysokim poziomie, zawsze uprzejma i pomocna. Nigdy nie spotkałem się z pracownikiem media expert, który byłby nieuprzejmy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

MediaExpert Opinie