MediaExpert Opinie

3.2 - poziom obsługi
3.3 - jakość usług / cena
3.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 383
Średnia ocen:
3.2 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
www.mediaexpert.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
witkar
link | zgłoś
2021-02-10
*.246.208.*
Zakupiłem telewizor w sklepie stacjonarnym i pracownik polecił mi skalibrowanie obrazu. Mało tego - powiedział że NIE MUSZĘ korzystać z kalibracji w sklepie tylko lepiej jest to zrobić w domu, by było to dostosowane do otoczenia. Bardzo wysoka kultura pracy i obsługi klienta. Jak to usłyszałem byłem [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sylwia
link | zgłoś
2021-02-10
*.253.206.*
Sporo usług dodatkowych co daje sporą wygodę bo nie trzeba zatrudniać zewnętrznej firmy albo samemu się męczyć ze sprzętem(wniesienie, podłączenie itd). Cenię sobie, zwłaszcza po ostatnich zakupach AGD
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
olga
link | zgłoś
2021-02-10
*.249.247.*
Bardzo dobry sklep
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
dame
link | zgłoś
2021-02-09
*.138.209.*
Ceny na dobrym poziomie, wiele promocji i obsługa sprzedaży bardzo sprawna
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
A.
link | zgłoś
2021-02-09
*.156.9.*
Nie polecam korzystania z usług tego sklepu, zwłaszcza w odniesieniu do usług montażowych. Mój przypadek dotyczył montażu suszarki. W sklepie zakupiłam suszarkę, ale wykupiłam usługę kompleksowego montażu suszarki i pralki (pralka była już podłączona). Zależało mi tylko na ustawieniu suszarki na pra [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2021-02-06
*:1b19:8432:*
NIGDY WIECEJ NIE KUPIE w Media Expert, A SPRAWA IDZE DO UOKIK. Zakupiony nowy tablet Samsunga do użycia jako telefon dla starszej osoby, po miesiącu padł zupełnie. Po "naprawie" tablet nie działał prawidłowo (rzekomo wymieniona płyta główna po prostu wrzucono jakieś stare podzespoły) i po paru m [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hiro
link | zgłoś
2021-02-05
*.160.156.*
Obsługa reklamacji to jakieś nieporozumienie. Czekam na odpowiedź w sprawie reklamowanych słuchawek do komputera 19 dni. Brak odpowiedzi na emeila z ich strony. Nie polecam tego sklepu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Szczepan
link | zgłoś
2021-02-05
*.157.12.*
Kupiłem piekarnik whirlpool od samego początku skrapla się woda po drzwiach na meble i do szuflad servis strzerdził wymianę piecyka boniema Otworów odprowadzających pare uznali zeten model nie posiada i zle uzytkujemy brak słów nigdy więcej tej firmy zakup i wty skepie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2021-02-05
*.88.171.*
Nie polecam nikomu MediaExpert a nawet odradzam!!!! Podejscia do reklamacji gwarancyjnej karygodne. Od miesiaca towar u nich, brak odpowiedzi na e-maile p.Anna Kanduła nie odpisuje.Lakonicznie wygenerowana informacja że sprzet jest weryfikowany,jest w serwisie. ODRADZAM TEN SKLEP!!!!!!!!!!!!!!!!!! [rozwiń/zwiń]
BRAK
SAME
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Varter
link | zgłoś
2021-02-04
*.120.156.*
Obsługa na wysokim poziomie, zawsze uprzejma i pomocna. Nigdy nie spotkałem się z pracownikiem media expert, który byłby nieuprzejmy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

MediaExpert Opinie