MediaExpert Opinie

3.5 - poziom obsługi
3.6 - jakość usług / cena
3.4 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 356
Średnia ocen:
3.5 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
www.mediaexpert.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Izka
link | zgłoś
2021-02-28
*.99.105.*
Z zakupów jesteśmy bardzo zadowoleni , wspaniała obsługa na pewno wrócimy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
finka
link | zgłoś
2021-02-28
*.247.180.*
Bardzo polecam ten sklep, fachowa obsługa klienta , kupowałam telewizor - nie wiedziałam,że na tak wiele rzeczy trzeba zwracać przy tym uwagę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MONIKA
link | zgłoś
2021-02-27
*.0.72.*
Jedyne co pozytywne to sprzedawca działu Adg p.Krystian w Toruniu na Lelewela.Transport to jakaś porażka. Mieli być z dostawą w piątek,jest sobota i dalej jest problem żeby dojechali.Totalne lekceważenie klienta.Nigdy więcej zakupów w tym sklepie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2021-02-26
*:2183:5bc0:*
Dziękuję za super obsługę,fachową poradę PPANU WALDKOWI z Media Expert w Turku.Człowiek godny polecenia przy wyborze sprzętu RTV.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Danny
link | zgłoś
2021-02-26
*.133.129.*
Witam około miesiąc temu zamówiłem w media expert ładowarkę do padów Dual Sense ps5. Po kilku godzinach przysłali maila ze niestety z braku sztuk na stanie muszą wysyłkę przedłużyć i do doby się odezwa co dalej. Trzy dni później dzwoni kobieta że niestety ale z przykrością informuję mnie ze muszą ca [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wolak
link | zgłoś
2021-02-24
*.110.114.*
dostawa na czas, paczka dobrze zapakowana wszystko się zgadza
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jasia
link | zgłoś
2021-02-23
*.120.156.*
dzisiaj dostałam paczuszkę z moim wymarzonym telefonem :) polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2021-02-22
*.0.125.*
Polecam. Obsługa na brawo Ty. Zadzwoniłem,że mam małe uszkodzenie. Bez słowa chcieli wymienić mi lodówkę warta 2400 zł na nową. Okazało się,że coś tylko się zablokowało. Polecam. Żeby wszyscy tak dbali o klienta.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kristof
link | zgłoś
2021-02-20
*.188.207.*
Sklep internetowy absolutna porażka , znikome wywiązywanie się terminowości zamówień i żałosne tłumaczenia dział reklamacji, że też tacy pracownicy są tolerowanie tam lubić może mają tak przekazane aby takie głupoty i ciemnotę ludziom wciskać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2021-02-18
*.53.93.*
Witam Ostrzegam wszystkich konsumentów produktów z Media Expert , zakupiłem iphona telefon za ponad 3 tyś po siedmiu miesiącach wyłączył się po prostu , miał być niby jeszcze na gwarancji . Serwis Media Srexperts stwierdził zalanie tel brawo ,gwarancja nie uznana 3tyś w plecy Omijać oszustów z [rozwiń/zwiń]
Ładna pani za kasą
Same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

MediaExpert Opinie