MediaExpert Opinie

3.2 - poziom obsługi
3.3 - jakość usług / cena
3.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 383
Średnia ocen:
3.2 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
www.mediaexpert.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Mirek
link | zgłoś
2021-03-23
*.11.176.*
naruszenie warunków dostawy, oszustwo i niekompetencja, towar który miał być w dniu zakupu dostarczony nie dojechał następnego dnia dotarła za to informacja, że trzeba poczekać dwa dni robocze.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ewam
link | zgłoś
2021-03-19
*.191.134.*
12.03. kupiłam Szkło hartowane PREMIUMGLASS do Samsung Galaxy M11 płacąc za dostawę w weekend Inpost, łącznie 42,97 zł. Przesyłkę dostarczono na drugi dzień w bąbelkowej kopercie, bez dodatkowych zabezpieczeń.  Szkiełko było popękane. Od razu złożyłam reklamację. W odpowiedzi, po 3 dniach, przeprosz [rozwiń/zwiń]
brak
nie wywiazanie się z opłaconego zobowiazania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2021-03-18
*.99.105.*
Dostawa w terminie, odroczona płatność do 30 dni, czyli to czego potrzebowałem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
justin
link | zgłoś
2021-03-18
*.247.180.*
Żadnego problemu ani z zakupami, ani z dostawą. Strona jest bardzo łatwa w obsłudze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ŁUKASZ
link | zgłoś
2021-03-18
*.173.17.*
MASKARA JAKAŚ, MIMO ZAZNACZONEJ DATY DOSTAWY TOWAR WYSŁANY NASTĘPNEGO DNIA PO OPŁACENIU, PO USTALENIU Z FIRMĄ KURIERSKĄ ŻE PROSZĘ O DOSTAWĘ W PÓŹNIEJSZYM TERMINIE(ZAZNACZONYM NA STRONIE ME), DZWONI PANI Z ME I PRÓBUJE OBCIĄŻYĆ KOSZTAMI MAGAZYNOWANIA PRZEZ FIRMĘ KURIERSKĄ...NIE POTRAFIĄ PRZYZNAĆ SIĘ [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wigor
link | zgłoś
2021-03-17
*.99.105.*
Łatwe i szybkie zakupy i bardzo uprzejmy kurier, który zadzwonił 2 razy upewnić się że będę i jestem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kanna
link | zgłoś
2021-03-17
*.246.208.*
Kolejne udane zakupy, bezproblemowa płatność i szybka dostawa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2021-03-17
*:ada9:d522:*
Świdnik obsługa do bani nieroby
asortyment
obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2021-03-17
*:839:ee68:*
To jak ten sklep traktuje klienta można opisać tylko jednym słowem: s.....wysyństwo!!!! brak mi słów. Sprzęt zakupiony za ponad 10 000 PLN nie został dostarczony przez tydzień. Brak jakiegokolwiek wyjaśnienia, brak kontaktu ze strony sklepu, brak odpowiedzi na reklamację. Klient jest traktowany jak [rozwiń/zwiń]
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bogdan
link | zgłoś
2021-03-17
*.189.137.*
Omijać szerokim łukiem, nigdy więcej nie chcę mieć do czynienia z tą firmą. Zakup lodówki: dostawa za trzecim razem, pierwszy raz zły adres, drugi raz uszkodzone drzwi lodówki, za trzecim razem dostarczyli, ale nie odebrali zużytej. Od tego czasu zwodzą kolejnymi terminami, sprzęt - zawalidroga stoi [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

MediaExpert Opinie