Opinie o MediaExpert

2.6 - poziom obsługi
2.8 - jakość usług / cena
2.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 326
Średnia ocen:
2.7 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
www.mediaexpert.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
NIKT
link | zgłoś
2020-12-07
*.144.84.*
Na temat wysyłki i zakupów internetowych się nie wypowiem. Ale z czystej ciekawości popatrzyłem na ceny w black friday i zakupiony przeze mnie ekspres w styczniu 2020 za którym zapłaciłem x kwotę, w dniu black friday (27.11.2020) czyli 11 miesięcy później zamiast być tańszy to był droższy o 300 zł [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2020-12-05
*.82.140.*
ODRADZAM zakupy internetowe że sklepu media expert.! Kupiłam expres do kawy na promocji BLACK Friday. Ekspres za 2500 tysiąca wysłali mi popsuty. Napisałam nie jedna reklamację wydzwaniam i nic! Kontakt tragiczny ponad tydzień czekam aż ktoś. Się że mną skontaltoje co mam zrobić z tym szajsem! Nigd [rozwiń/zwiń]
Zadnych
Same wady towar otrzymalam zepsuty
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Masakra
link | zgłoś
2020-12-04
*.198.0.*
Dobra rada dla wszystkich żeby się nie poddawali bo ja na infolinię dzwoniłam przez 40 minut w końcu ktoś odebrał ale i tak nie był mi w stanie pomóc
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Masakra
link | zgłoś
2020-12-04
*.198.0.*
Nie wiem czy w każdym sklepie wysyłają tą samą firmą kurierską ale ja trafiłam na najgorszą na świecie GEIS i wychodzi na to że paczkę będę musiała odebrać sama z magazynu 130km od miejsca zamieszkanie a najbliższy sklep mam w promieniu 30KM!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klaudia
link | zgłoś
2020-12-04
*.164.147.*
Nie polecam zamawiać czegokolwiek z tego sklepu, a już na pewno nie najnowszego macbooka!! Na zamówienie czekałam tydzień, a ostatecznie i tak sprzętu nie otrzymałam. Jeden z dwóch konsultantów do których się dodzwoniłam twierdził, że sprzętu NIE MA NA MAGAZYNIE, a drugi stwierdził, że sprzęt był, a [rozwiń/zwiń]
brak
cały wachlarz
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Tomasz
link | zgłoś
2020-12-04
*.9.218.*
2020.11.29 zamówiłem przez internet dwie tarcze do pilarki firmy DEDRA. Mimo, że przelew dokonałem natychmiast, do dnia dzisiejszego (4.12.2020) nie otrzymałem nawet numeru zamówienia. Dodzwonić się jest nie sposób. Na wysłanego maila nie odpowiadają. Wydaje mi się, że wyłudzili ode mnie pieniądze.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jan
link | zgłoś
2020-12-03
*:3364:1246:*
Nidgy więcej nie zrobię zakupów w MEDIA EXPERT. Podzielam opinie poprzedników. W moim przypadku gwarancja nie zadziałała. Dwukrotnie zwracano mi uszkodzony sprzęt z informacja, że jest sprawny. Dodatkowo straszono mnie obciążeniem kosztami za ekspertyzę. Za trzecim razem reklamację odrzucono informu [rozwiń/zwiń]
nie zauważyłem
tak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dominika
link | zgłoś
2020-12-03
*.248.161.*
Zamówienie złożone 1 grudnia miało być dostarczone 3 grudnia (miał to być prezent na Mikołaja dla dziecka) 3 grudnia towar nawet nie wysłany przez MEDIA EKSPERT tylko wyłudzają kasę i nie są wstanie wywiązać się z umowy NIE POLECAM!!!!!!!! Na infolinię nie da się dodzwonić e-maila też się nie da wy [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mj
link | zgłoś
2020-12-03
*.156.131.*
Sklep nie wywiązał się z zamówienia internetowego. Tłumaczenia konsultantów co do powodu mijały się ze sobą (a pewnie i z prawdą).Zaproponowano mi zamiennik o dużo gorszych parametrach i w cenie zawyżonej w stosunku do bezpośredniej konkurencji. Nie polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2020-12-02
*.47.171.*
Nie polecam sprzedaży wysyłkowej! Nie wywiązują się z terminu dostawy, a dodatkowo przy zapytaniu o termin dostarczenia w każdym kolejnym mailu kłamią podając z każdym kolejnym mailem inny termin dostawy! Lubiłam ten sklep i bardzo dużo w nim kupowałam. Bardzo mnie zniechęcili, a zwłaszcza pani w ob [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?