MediaExpert Opinie

3.5 - poziom obsługi
3.6 - jakość usług / cena
3.4 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 356
Średnia ocen:
3.5 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
www.mediaexpert.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Janusz
link | zgłoś
2021-07-25
*.188.92.*
Sklepu nie polecam. Zakupiłem urządzenie sprzątające xiaomi. Po paru miesiącach przestało działać. Dwukrotnie oddawałem urządzenie w ramach reklamacji do naprawy. Niestety nie zostało ono naprawione, chociaż z ekspertyzy wynikało że jest sprawne. Oddałem do naprawy po raz trzeci i wtedy odmówiono mi [rozwiń/zwiń]
Brak
Sprzęt bez gwarancji producenta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
LECH
link | zgłoś
2021-07-16
*.17.55.*
faktura do paragonu nr S357/210708742501 z8.07.2021r. pozycja 2/778917/KUCHNIA PAKIET USŁUG,PEŁEN KOMFORT/gaz/. cena 139.99zł. POMIMO OPŁATY I ZAWIADOMIENIA OSOBY WSKAZANEJ PRZEZ SKLEP /TORUN UL.LELEWELA/P.JERZY TEL.697801961/,KTÓRY MIAŁ ZA TĘ CENĘ PODŁACZYĆ KUCHENKĘ GAZOWĄ,DO TEJ PORY USŁUGI TEJ N [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paulina
link | zgłoś
2021-06-22
*.59.14.*
Reklamacja to jakaś porażka. Odpowiedź zwrotna - odbiór nowego towaru w punkcie. Odbiór możliwy tylko po dopłacie ponieważ towar był zakupiony w promocji a aktualnie jest w cenie regularnej.
Brak
Dopłata
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Arkadiusz
link | zgłoś
2021-06-10
*.105.178.*
Dziękuję bardzo panu Marcinowi za miłą obsługę w sklepie Media Expert Barcin
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Arkadiusz
link | zgłoś
2021-06-01
*:cc33:33a9:*
Zakupiłem zlewozmywak firmy TEKA Forlinea RS15 2B 580 Po rozpakowaniu opakowania okazało się ze syfon nie jest od tego zlewu lub po prostu bubel .Zgłosiłem reklamację nadano nr sprawy.. milionowy i na tym się skończylo. cisza, wydałem dużo kasy jak na zlew z którego nie mogę korzystać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lucek Pucek
link | zgłoś
2021-05-29
*:3d06:a837:*
Dostawa we wskazanym terminie, a nawet auto dojechało niecały kwadrans przed czasem. Dowieźli nowe AGD, zabrali stare, super
Terminowość
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2021-05-29
*.114.79.*
Moja opinia dotyczy sklepu Media Expert w Olkuszu. Pierwsza wizyta w tym sklepie zresztą bardzo udana, oglądałyśmy z mamą lodówki i już w sumie miałyśmy wybrany model i markę kiedy pojawił się Pan Mariusz, i wywrócił do góry nogami cały naszą koncepcję. Świetnie i rzeczowo opisał różne modele i mark [rozwiń/zwiń]
konkretnie rzeczowo z humorem sprawnie
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
iwona
link | zgłoś
2021-05-28
*:54e7:4de:*
sprzet ok ..Ale montaz i ustawienie kanałow w telewizorze fatalny ,, nie polecam monterów ze Skarzyska ..
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bogusław Wróbel
link | zgłoś
2021-05-27
*.65.103.*
Chciałem wyrazić opinię o Sklepie Media Ekspert w Wolsztynie. Konkretnie o sprzedawcy Panu Filipie Dziurli. Bardzo rzeczowo i dokładnie prezentuje produkty RTV.Odpowiada na wszystkie pytania i wątpliwości. Posiada ogromną ilość wiadomości o oferowanych produktach i promocjach. Wyróżnia się dużą ko [rozwiń/zwiń]
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gosia
link | zgłoś
2021-05-26
*.87.255.*
Witam! Chciałam wyrazić swoją opinię o sklepie MediaExpert w Kłobucku. Konkretnie o doradcy klienta - Pani Sandrze. Celem naszej wizyty w sklepie był zakup pełnego wyposażenia kuchni. Przy pierwszej wizycie ja i mój mąż nie mieliśmy pojęcia jakie produkty wybrać. Pani Sandra poświęciła nam dużo czas [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

MediaExpert Opinie